dimitriscortez
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αλεξανδρα η κυπρι δειχνει τρελο
την εχει παρει κανενας?
την εχει παρει κανενας?
Παναγιά μου, ο Νώντας!τι κελεπουρι ειναι τουτο;
εχει πραγματι τοσο ωραια στητα και μεγαλα βυζια οπως στις φωτο???Και για όσους μου στείλατε μήνυμα, ακολουθεί κριτική για Εύα (38). Εμφάνιση είναι όμορφη, αλλά όχι η απίστευτα εντυπωσιακή (δεν είναι και Δέσποινα Βανδή). Πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της (38) και τρομερή διάθεση στο κρεβάτι και ειδικά στην πίπα. Εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά. Αν σας αρέσουν τα μιλφ είναι καλή περίπτωση. Τα κάνει όλα εκτός από κωλαράκι αλλά δε με χάλασε. Τεράστιο + της η όρεξη που είναι σπάνια στο είδος. Με κατάπιε λέμε, και μάλιστα αν και φαν της Εβίτας δηλώνω ικανοποιημένος από την κυρία...
εχει πραγματι τοσο ωραια στητα και μεγαλα βυζια οπως στις φωτο???
τηλεφωνο επικοινωνιας??
στειλτο μου με pm αν θες.
ελληνιδα?
ευχαριστωωωωωωσου έστειλα εγώ pm
η συγκεκριμενη δεν εχει καμμια σχεση με amateur. λανθασμενα αναφερεται εδω μεσα. και οχι μονο αυτη αλλα και ολεs oi αλλεs, που αναφερονται στο σιτε. οσεs ειναι στην κατηγορια των amateur, ουτε καν βαζουν αγγελιεs πουθενα. κανουν τιs γνωριμιεs τουs απο γνωστο σε γνωστο. παντωs η συγκεκριμενη ( οχι οτι μαs ενδιαφερει και πολυ) οταν πρωτοβαλλε αγγελια πριν καποιουs μηνεs, πηγαινε σε οποιαδηποτε περιοχη τηs αθηναs με το μηχανακι. αργοτερα αφου γνωριστηκε, περιορισε ( φυσικο επακολουθο) κατα πολυ τιs περιοχεs , κανονταs πλεον τιs επιλογεs τηs και πηγαινονταs πια με το αυτοκινητακι τηs.Και για όσους μου στείλατε μήνυμα, ακολουθεί κριτική για Εύα (38). Εμφάνιση είναι όμορφη, αλλά όχι η απίστευτα εντυπωσιακή (δεν είναι και Δέσποινα Βανδή). Πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της (38) και τρομερή διάθεση στο κρεβάτι και ειδικά στην πίπα. Εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά. Αν σας αρέσουν τα μιλφ είναι καλή περίπτωση. Τα κάνει όλα εκτός από κωλαράκι αλλά δε με χάλασε. Τεράστιο + της η όρεξη που είναι σπάνια στο είδος. Με κατάπιε λέμε, και μάλιστα αν και φαν της Εβίτας δηλώνω ικανοποιημένος από την κυρία...
ε τοτε να σβησουμε ολοκληρο το τοπικ!
εννοειται απο την στιγμη που ζει απο αυτο δεν ειναι αματουρι...
ι πηγαινονταs πια με το αυτοκινητακι τηs.
καλωs τον. εγω χρειαζεται να τα πω? τι να μαθουν απο μενα? τα ξερουν και αυτοι.Πεστα ρε LIO να μαθαινει ο κοσμος...τι αματευρ κ πρασινα αλογα...!!!