'φίλε' Dikaios_gamias για να μην εκφραστω απρεπώς σε παρακαλώ να ανακαλέσεις γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!! όσο για την εμφανισή μου και τα γούστα μου΄ρώτα την Μάγια ή αν θέλεις μπορούμε να δώσουμε ραντεβού να με δείς απο κοντά. ή αν θέλεις να σου φέρω και άλλες κοπέλλες να σου πούν πως είμαι Ρώτα και την Άντζελα απο Φ 104 να στο διαβεβαιώσει. οκ? Γιαυτό όταν αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου να προσέχεις τις εκφράσεις σου σε παρακαλώ πολύ. Και ναι η Μάγια πνίγεται στη δουλειά και δεν έχει χρόνο. Αλλά που θα πάει θα βρέι και χρόνο για μένα!!!Εκτος του οτι δεν τα πάς καλά με την τεχνολογία δεν τα πάς καλά και με την όραση. Περα από αυτο. Πιστεύεις οτι εδω και τόσο καιρό δεν βρίσκει χρόνο να κάνει ραντεβού μαζί σου? Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι μπορεί ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ να κάνει ραντεβού μαζι σου γιατί ποιος θέος ξέρει πως είσαι και τι γούστα κουβαλάς στο κρεβάτι? Η μάλλον λίγο πολύ τα καταλάβαμε όλοι. Κανένας δεν μιλάει ρε παιδία? Όλοι συμφωνείτε με τον κύριο terrorist?
φίλε κουταλιανέ κατάλαβα την πλάκα και δεν παρεξηγούμε, μην ανυσηχεις καθόλου. Όπως λές είμαι "πειραγμένος" αλλά τα γούστα του καθενός είναι προσωπική του προτίμηση.Το νουμερο 1 προμοταρισαμ για πουτανα ειναι να λεμε οτι δεν εχει χρονο για να τη συναντησουμε
βεβαια η Μαγια ειναι σα τους ελεφαντεσ...χρειαζονται το μισο χρονο της μερας για να τρωνε και 2-3 ωρες ακομα για χεσιμο...οποτε ποθ χρονος!!!~
τωρα για το τεροριστ μια ματια στα ποστ του και διαβαζοντας ποιες γκομενες γουσταρει αλλα και τισ κριτικες του απλα βγαζεισ το συμπερασμα οτι ο τυπος ειναι εντελος "πειραγμενος"
Υ.Γ.Τεροριστ μη το περνεις σοβαρα....εισαι πολυ της πλακας για να το κανεις ;) ;)
Δεν σε παρεξηγώ γιατί είμαι και σε ηλικία 45+ που ξέρω να ξεχωρίζω την πλάκα απο το σοβαρό
φίλε alkis-petinis απο τα λεγομενά σου συμπεραίνω οτι είσαι ίδιος ο πραγματικός άλκης πετίνης οπότε όπως είπε και ο γιατρός πρέπει να συμφωνούμε μαζί σου γιατί αν σε πιάσει κρίση τότε που θα βρούμε χάπια να σε ηρεμίσουμεΚαλά ρε σύ ξεσυνερίζεσαι κάποιον που περιμένει πάνω από μήνα να βρεί η Μάγια χρόνο να τον συναντήσει?
Αστον άνθρωπο στα γούστα του.