Νέα

Αμαρτωλή βόλτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fideboras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Η βόλτα ξεκίνησε με σκοπό να βρω την Γκάμπι (Ρουμάνα ξανθιά) στην Αριστοτέλους γωνία με Καποδιστρίου. Επειδή το μωρό μου έλειπε χθες κατέληξα με την Ντενίσα. Ειλικρινά συναγωνιστές δεν μπορώ να καταλάβω τι το τρομερό έχει. Μιλάμε για την φόλα του αιώνα συν το γεγονός ότι ζητάει 40, 10 ευρώ πιο πάνω από όλες τις άλλες σε περιπτώσεις και 20 ευρώ πιο πάνω.

Τσαντισμένος όπως είμουν αποφάσισα να ανακαλύψω νέα μέρη για πιάτσα. Με γεμάτο ντεπόζιτο αναχωρώ και ανεβαίνω ακαδημίας και στρίβω από Σίνα, για να κατέβω τη Σόλωνος. Τα γνωστά πρεζόνια λίγο πιο κάτω από τη Νομική και ακόμα πιο κάτω τρεις γκόμενες. Το ένα το μελαχροινο δήλωσε κατηγορηματικά ότι κάνει μόνο στοματικό με 30 ευρά. το πήρε στο παρακείμενο πάρκινγκ και τελικά το έδωσα ακόμα 20 και κατάφερα να το πάρω. Δεύτερη κατάθεση και φεύγω προς λεωφόρο Αθήνών-Καβάλας Λίγο πιο κάτω από το Μάρκο (ξενοδοχείο) η γνωστή ξανθιά με 30 αμάξι και 100 ξενοδοχείο όσες εκτονώσεις θές και έλευθερο στοματικό.

Η έκπληξη ήρθε στο φανάρι που ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα προς δάσος Χαϊδαρίου. Τράβελος σε εκείνο το σημείο. Η επέκταση άρχισε... τύποι μου. Αναχώρηση και κατεύθυνση προς την πιάτσα της Κωνσταντινουπόλεως. Καμμία τύχη και εκεί και μπήκα χαμοστέρνας με κατεύθυνση να χαζέψω.

Μεγάλη έκπληξη στην Συγγρού, αφού πλέον κάνουν και κανονικές κοπέλες πιάτσα. 300 μέτρα από την Πάντειο. Πέφτω σε ένα μίκρό ξανθό που το έπαιρνα άνετα. Πάω να κάνω το γύρο του τετραγώνου και στην άλλη γωνία βλέπω δύο τρελές θείτσες. Παίρνω τη μία μέσα στο αμάξι με 30 ευρώ. Φανταστικό Τσιμπούκι, αλλά ήταν ξεπέτα τελοσπάντων κατάφερα την τρίτη κατάθεση και κάνω το γύρο και ξαναπέφτω στο ξανθό μωράκι από πριν Ρωτάω πόσο, μου λέει 40 ευρώ. Παίδες μακριά η κοπελιά είναι φόλα, έπαθα μεγάλη νίλα. Μόνο καλή πίπα. Την λένε Ελενα. Τέταρτη κατάθεση αργότερα με τη δεύτερη θείτσα. Αναχώρηση για Ίερά όδο και πάλι τίποτα και εκεί.

Διάρκεια βόλτας 3 ώρες
Χιλιόμετρα: 120χλμ μετρημένα με το κοντέρ
Χρηματικό Ποσό: Σε καταθέσεις 250 ευρώ (αποτυχημένες και μη)

Αποτέλεσμα: Καλύτερα να έχεις ένα στάνταρ μέρος που θα πηγαίνεις με ένα μωρό που ξέρεις καλά

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
πολλα τα λεφτα ρε κολλητε για αλανιαρικο γαμησι

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
άμα είναι νέος κάποιος, μπορεί να κανει κ υπερβολές :2funny: ;) 4 εκτονώσεις σε μιά γυροβολιά? :grin:

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
250 ευρώ και βενζίνη 120χλμ (δεν ξέρω τι αμάξι έχεις και πόσο κάει), είναι πολλά. Ειδικά για κοπέλες που κάνουν πιάτσα στο δρόμο. ΟΚ, κορόιδα έχουμε πιαστεί όλοι. Εγώ έχω χαλάσει τόσα (και περισσότερα) σε στριπτιζάκιδα και κωλόμπαρα και δεν γ...Αλλά αν σε παρασύρει, την επόμενη μέρα σκέφτεσαι τι μλκ έκανες.

Αν το παλικάρι θεωρεί πως αξίζει να το κάνει αυτό, πάω πάσο. Αλλά θεωρώ πως με τόσα λεφτά έπαιρνες ένα city-tours ή, call-girl και περνούσες αρκετά καλύτερα. Η πήγαινες σε διάφορα στουντιάκια και εκεί υπάρχουν καλά κομμάτια αν διαβάζεις κριτικές και ξέρεις τι παίζει που.

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Alfa 156 1600cc καίει πολύ μην το ψάχνεις, εγώ κιόλας που το πιέζω το αμάξι. Τελοσπάντων Τα call girls τα σταμάστησα το 2004 είχα βρει τότε ένα πολύ όμορφο γραφειάκι με πολωνίδες ονόματι Μάγια, Φραντζέσκα, Νάντια, Σόνια κτλ κτλ. Πολύ δυνατά κομμάτια με αποκορύφωμα όταν τις είχα φέρει όλες στο σπίτι. Προσωπικά για εμένα η πιάτσες έχουν τη δικιά τους γλύκα. Κατά πρώτον η αίσθηση κινδύνου μην σε δει κανείς γνωστός. Κατά δεύτερον να κάνεις βόλτες στα αμαρτωλά στέκια και να φοβάσαι να αφήσεις το αμάξι σου. Δύο φορές μου το έσπασαν τον τελευταίο χρόνο :cheesy:

Κοιτά όσον αφορά τα studio και εκεί έχω κάποια στάνταρ, Δλδ. Σπύρου Πάτση 40, Τα δύο στουντιάκια στην λεωφόρο Κηφισού (Αμάντα καύλα)  ;)

Εάν δεν το κάνω τουλάχιστον 2 φόρες όταν κάνω τη τσάρκα μου τώρα στα 30, τι θα γίνει μετά. Τα χρόνια περνάνε συναγωνιστές.

Πολλά μυνήματα δεν έχω, αλλά είμαι αρκετα παλιός στο χώρο αυτο :cheesy:

Για να πω την πικρή αλήθεια πάντα όταν τελειώνω την τσάρκα σκέφτομαι τη μαλακία έκανα. Αλλα είναι τόσο γλυκές αυτές οι μαλακίες που καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τελικά ότι κάνεις αξίζει για εσένα και το κάνεις για εσένα και μόνο και κανένα πούστη

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ωραιος ο Ardohoth  :rockon: :rockon: :rockon:

ειναι μια εμπειρια κι αυτη.. δε το εχω κανει βεβαια κι ουτε ψηνομαι αλλα ειναι κατι διαφορετικο ...

Αλλά αν σε παρασύρει, την επόμενη μέρα σκέφτεσαι τι μλκ έκανες.

Νταξυ αν δεν κανεις  και καμια μαλακια δεν θα εχεις και πολλα να σκευτεσαι ουτε να θυμασαι ...  :cheesy:
Τωρα την κανεις την μαλακια κατα συρροη  .. εεε καλα στερνα  :birdman: :birdman: :birdman:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πολύ καλά κάνει το παλληκάρι,αφού και η τσέπη του και ...το πουλί του αντέχουν...
Μιά συμβουλή μόνον απο κάποιον αρκετά μεγαλύτερο....πρόσεχε την υγεία σου πάνω απ' όλα...είσαι νέο παιδί,σε λίγο θα θέλεις να κάνεις οικογένεια....Βγές,διασκέδασε,ξόδεψε,αν δεν τα κάνεις τώρα,πότε θα τα κάνεις? όμως,εχε το νου σου οταν κυκλοφορείς βράδυ σε κακόφημες περιοχές.

Επι τη ευκαιρία,αφού δεν φοβάσαι να κυκλοφορήσεις αργά σε επικίνδυνες περιοχές,δοκίμασε και το Amnezia...δες το σχετικό thread στα "κωλόμπαρα"....η ποιότητα είναι καλή,θα διασκεδάσεις και με 250 ευρώ θα πηδήξεις το μισό μαγαζί......

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Καλες ειναι οι γλυκες μαλακιες, οπως λες,αλλα να θυμασαι μονο οτι οι μαλακιες πληρωνωνται ;) και οτι υπαρχει ενα μοτο που λεει,μαλακιες να λεμε...Μαλακιιες μην κανουμε !!!!!

faani

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λίγο πιο κάτω από το Μάρκο (ξενοδοχείο) η γνωστή ξανθιά με 30 αμάξι και 100 ξενοδοχείο όσες εκτονώσεις θές και έλευθερο στοματικό.

Για τι ωρα μιλαμε φιλε μου... γιατι οσες φορες εχω παει εκει κατα τις 11 δεν βρηκα καμια.

Πάω να κάνω το γύρο του τετραγώνου και στην άλλη γωνία βλέπω δύο τρελές θείτσες. Παίρνω τη μία μέσα στο αμάξι με 30 ευρώ. Φανταστικό Τσιμπούκι

Προσδιορισε που ακριβως ειναι αυτο το τετραγωνο... μηπως παμε καμια βολτα

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
τύπε μου πάει καιρός από τη βόλτα. Λοιπόν το ξανθό στο Χαϊδάρι το έχω δει πολλές φορές μετά τις 10μ.μ. γύρω στα 60μ. λίγο πιο κάτω από το Μάρκο, στο ρεύμα της Καβάλας προς Αθήνα.

τις θείτσες της βρήκα στη Συγγρού γύρω στα 300μ. μακριά από το Πάντειο, στον παράδρομο. Λίγω πιο κάτω από τη Millenium. Οπως προανέφερα πάει καιρός από τότε που πήγα, οπότε δεν έχω νεώτερη ενημέρωση. Πρέπει κάποια στιγμή να πάω καμία βόλτα από εκείνα τα μέρη

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.774
Πόντοι
2.546
Πανε κι αυτες

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
346
Πόντοι
21
Απόψε βρέθηκα μόνος νύχτα στην πρωτεύουσα..
Καθιερωμένη βόλτα έτσι για το μάτι και την μυρωδιά..
Στα πρακτορεία της Πέτρου Ράλλη δεν συχνάζουν πλέον γυναίκες;
Στο παλιο Καρφούρ στην λ Αθηνών 4 τραβελια μαζεμένα, και μετά Πατησίων αραπινες, δύο πάνω σε ένα σκούτερ ζηταγανε 5€ πίπα κ 10€ πήδημα, και μετά εμφανίστηκε μια πιο χοντρή που ήθελε 10€ πίπα κ 20€ πήδημα..
Ένας τύπος πιο πίσω στο παγκάκι, είναι ο προστάτης;
Η ερώτηση μου είναι ότι αν είναι να δώσω 20€, πάω και σε σπιτάκι με την σχετική ασφάλεια και άνεση που προσφέρει..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Απόψε βρέθηκα μόνος νύχτα στην πρωτεύουσα..
Καθιερωμένη βόλτα έτσι για το μάτι και την μυρωδιά..
Στα πρακτορεία της Πέτρου Ράλλη δεν συχνάζουν πλέον γυναίκες;
Στο παλιο Καρφούρ στην λ Αθηνών 4 τραβελια μαζεμένα, και μετά Πατησίων αραπινες, δύο πάνω σε ένα σκούτερ ζηταγανε 5€ πίπα κ 10€ πήδημα, και μετά εμφανίστηκε μια πιο χοντρή που ήθελε 10€ πίπα κ 20€ πήδημα..
Ένας τύπος πιο πίσω στο παγκάκι, είναι ο προστάτης;
Η ερώτηση μου είναι ότι αν είναι να δώσω 20€, πάω και σε σπιτάκι με την σχετική ασφάλεια και άνεση που προσφέρει..
Τύπε τις μαύρες τις έφαγαν οι μαλακό δήμαρχοι της Αθήνας, από Καμίνη και μετά :confused::confused:, οι λαθρομετανάστες και οι γύφτοι που πουλάνε ναρκωτικά και σε σκοτώνουν για 10€ δεν τους ενοχλουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom