Tο κρατος φταιει σε εσενα οχι σε εμενα.Εγω το νεο-Ελληνικο κρατος το εχω αποδεχτει χρονια τωρα.Δεν περιμενω τιποτα αυτο.Εσυ εισαι αυτος που περιμενεις ολα να τα κανει το κρατος.Σου εγραψα κατι που προφανως και δεν καταλαβες.Θα γινοταν κατι το αντιστοιχο σε πολεις οπως βουδαπεστη,βελιγραδι,πραγα,βαρσοβια,μοσχα,σοφια,ζαγκρεμπ,μπρατισλαβα κτλ?Η απαντηση ειναι οχι.Εσυ τωρα νομιζεις οτι δεν θα γινοτανε λογο του κρατους και στης αστυνομιας τους.Αυτο τα λεει ολα και προφανως δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω και ποιο ειναι το point μου.
Τωρα για τα αλλα που γραφεις σου το εγραψα και πιο πανω.5 εκ ειναι η αττικη.Απο εμενα περιμενεις?Θα κατεβω εγω Αθηνα για να διωξω τα πακια?Αυτο ειναι δικη σου ευθυνη ως κατοικος Αθηνων.Γραψε απλα και ομορφα οτι ειμαστε φλωροι στην Αθηνα και μπουληδες και τελειωνει το πραγμα.Μην το κουραζουμε τζαμπα.Δεν ειναι κακο να εισαι φλωρος και μπουλης αλλωστε.
Εδω που μενω εγω δεν προκειται να συμβουν τετοια γεγονοτα...και σε περιπτωση που λεμε(μια στο εκατομυριο) συμβουν θα δεις τι εχει να γινει...