Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
εχει δουλειες δεν γινεται ολοι να μπουμε σε γραφεια αλλιως ασε τους αλβανους να αρμενιζουν και εμεις να ειμαστε με τα κεα
Ανεβασε τα μεροκαματα,δωσε εργασιακα δικαιωματα σοβαρα και οχι κοροιδεματα και θα δεις τι καλα θα παει ο Ελληνας να κανει τον εργατη.Εσυ ψαχνεις σκλαβους και κοροιδα..ε δεν ειναι ετσι.Γι'αυτο και βλεπεις στα χαμαληκια μονο αλβανους,πακιστανους και αλλοδαπους.

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Eγω τυπε δεν μενω Αθηνα.5εκ Ελληνες ειναι η Αττικη και ουτε ενας απο εσας δεν πηγε εκει να γαμησει τα μουνοπανα.Σας γλεντανε τα πακια.Δεν πειραζει εχετε πιο σημαντικα πραγματα να κανετε στην Αθηνα...οπως να κλεισετε ραντεβου θανατου γαυροι με βαζελους η να πανε οι αναρχικοι να τις παιξουν με τους ακροδεξιους.
Τι ότι ναναι ειναι αυτα που λες; τι ομαδες τι ναζι και βλακείες;
Ζεις σε ένα κράτος που έχει νόμους και αστυνομία...
Αν δεν συμφωνεις στις επομενες εκλογες ψηφισε το καλύτερο δυνατόν..
Πόλεμο θα πάμε να κάνουμε με τους ανθρωπους;;
Αφού ηταν παράνομοι έπρεπε να πάει η αστυνομία να τους μάσει...
Αρα δεν φταίνε αυτοί αλλά το κράτος..

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Ανεβασε τα μεροκαματα,δωσε εργασιακα δικαιωματα σοβαρα και οχι κοροιδεματα και θα δεις τι καλα θα παει ο Ελληνας να κανει τον εργατη.Εσυ ψαχνεις σκλαβους και κοροιδα..ε δεν ειναι ετσι.Γι'αυτο και βλεπεις στα χαμαληκια μονο αλβανους,πακιστανους και αλλοδαπους.
εσυ νομιζεις οτι οι αλβανοι δουλευον τσαμπα? καλο ανεκδοτο παρε ενα σπιτι να σου κανει κατι να δεις ποσα θα πληρωσεις .

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τι ότι ναναι ειναι αυτα που λες; τι ομαδες τι ναζι και βλακείες;
Ζεις σε ένα κράτος που έχει νόμους και αστυνομία...
Αν δεν συμφωνεις στις επομενες εκλογες ψηφισε το καλύτερο δυνατόν..
Πόλεμο θα πάμε να κάνουμε με τους ανθρωπους;;
Αφού ηταν παράνομοι έπρεπε να πάει η αστυνομία να τους μάσει...
Αρα δεν φταίνε αυτοί αλλά το κράτος..
Καλα περιμενε εσυ απο το κρατος και απο τα συστημικα νεοταξικα κομματα της νουδουλας και του συριζα να βαλουν σε ταξη τους αλλοδαπους και να αποκαταστησουν την παρανομια και την εγκληματικοτητα.Ζεις σε δικο σου πλανητη φιλος.Η αστυνομια ιδιως στην Ελλαδα ειναι διακοσμητικη και κανει οτι της πουνε οι απο πανω.Αν δεν ηθελες πακιστανους και αλλα αλλοδαπα σκουπιδια στην χωρα σου και στην πολη σου να ειχες μεσα στο κοινοβουλιο σοβαρα ακροδεξια κομματα.Εσυ αντιθετως εχεις μεσα στο κοινοβουλιο σου 3 με 4 αριστερα κομματα.Περιμενεις δηλαδη εσυ το σημερινο Ελληνικο κοινοβουλιο να πιεσει να παρθουν μετρα για αυτα τα αισχη που εγιναν στο συνταγμα?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
εσυ νομιζεις οτι οι αλβανοι δουλευον τσαμπα? καλο ανεκδοτο παρε ενα σπιτι να σου κανει κατι να δεις ποσα θα πληρωσεις .
Σιγα το μεροκαματο που τσιμπανε οι αλβανοι.Εχω φιλους στα Γιαννιτσα στον πρωτογενη τομεα και τα μεροκαματα που δινουν στους αλβανους και στους βουλγαρους ειναι αστεια.Φυσικα δεν χρειαζεται να σου πω οτι δουλεουν ολοι τους μαυρα.Περιμενε εσυ να παει ο Ελληνας να κανει τον χαμαλη στα μαυρα για να τσιμπαει ενα 30 το πολυ μεροκαματο :jerking::jerking2:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Καλα περιμενε εσυ απο το κρατος και απο τα συστημικα νεοταξικα κομματα της νουδουλας και του συριζα να βαλουν σε ταξη τους αλλοδαπους και να αποκαταστησουν την παρανομια και την εγκληματικοτητα.Ζεις σε δικο σου πλανητη φιλος.Η αστυνομια ιδιως στην Ελλαδα ειναι διακοσμητικη και κανει οτι της πουνε οι απο πανω.Αν δεν ηθελες πακιστανους και αλλα αλλοδαπα σκουπιδια στην χωρα σου και στην πολη σου να ειχες μεσα στο κοινοβουλιο σοβαρα ακροδεξια κομματα.Εσυ αντιθετως εχεις μεσα στο κοινοβουλιο σου 3 με 4 αριστερα κομματα.Περιμενεις δηλαδη εσυ το σημερινο Ελληνικο κοινοβουλιο να πιεσει να παρθουν μετρα για αυτα τα αισχη που εγιναν στο συνταγμα?
Δεν περιμένω αυτά που λες.... αλλα δεν βγαινω να σκοτωνω οποιον με ενοχλεί....δηλαδή αν με ενοχλείς εσυ θα βγώ να σε σκοτώσω...οχι;;
Υπάρχουν νομοι, κρατος, κοινωνια...
Δεν θα βγουμε να σκοτώνει ο ενας τον αλλον...τι θα βγαλεις με αυτό;;
Αν δεν δουλευουν οπως λες και δεν εισαι ικανοποιημενος μπορείς να πας σε ενα κρατος που να σου αρεσει...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν περιμένω αυτά που λες.... αλλα δεν βγαινω να σκοτωνω οποιον με ενοχλεί....δηλαδή αν με ενοχλείς εσυ θα βγώ να σε σκοτώσω...οχι;;
Υπάρχουν νομοι, κρατος, κοινωνια...
Δεν θα βγουμε να σκοτώνει ο ενας τον αλλον...τι θα βγαλεις με αυτό;;
Αν δεν δουλευουν οπως λες και δεν εισαι ικανοποιημενος μπορείς να πας σε ενα κρατος που να σου αρεσει...
Εγραψα καπου εγω να σκοτωσεις κανεναν?Για να στο γραψω απλα.Πιστευεις οτι αυτα που εγιναν στο συνταγμα θα γινοντουσαν στην Βαρσοβια η στην Βουδαπεστη η στο Βελιγραδι?Η απαντηση ειναι οχι και κλεινει και το θεμα.Αναρωτησου γιατι εισαι τετοιο μπαχαλο χωρα και κανει ο καθε αλλοδαπος οτι θελει και οτι γουσταρει.

Απο κει και περα τα αλλα που γραφεις ειναι αστεια.Εγω δεν προκειται να φυγω για πουθενα.Ζω εξω απο τις μεγαλες πολεις.Στην πολη παω μονο για καμμια δουλεια η για καποιον ψυχαγωγικο λογο.Εχω σπιτι επαρχια και ζω μακρια απο την αλλοδαπη πλεμπα.Εσεις θα γινετε γκετο οχι εμεις που ζουμε στην εξοχη και στην φυση μακρια απο την σαπιλα....:shit:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Εγραψα καπου εγω να σκοτωσεις κανεναν?Για να στο γραψω απλα.Πιστευεις οτι αυτα που εγιναν στο συνταγμα θα γινοντουσαν στην Βαρσοβια η στην Βουδαπεστη η στο Βελιγραδι?Η απαντηση ειναι οχι και κλεινει και το θεμα.Αναρωτησου γιατι εισαι τετοιο μπαχαλο χωρα και κανει ο καθε αλλοδαπος οτι θελει και οτι γουσταρει.

Απο κει και περα τα αλλα που γραφεις ειναι αστεια.Εγω δεν προκειται να φυγω για πουθενα.Ζω εξω απο τις μεγαλες πολεις.Στην πολη παω μονο για καμμια δουλεια η για καποιον ψυχαγωγικο λογο.Εχω σπιτι επαρχια και ζω μακρια απο την αλλοδαπη πλεμπα.Εσεις θα γινετε γκετο οχι εμεις που ζουμε στην εξοχη και στην φυση μακρια απο την σαπιλα....:shit:
Αρα συμφωνεις οτι φταιει το κρατος και οχι ο κοσμος

Ε αν γινει η αθηνα γκετο δεν θα ερθει η φωτια και σε εσενα...ωραιος σε ενοχλουν οι ξενοι γενικά...αλλα δεν ενοχλουν και το σπιτι σου αρα ολα καλα...

Οτι ναναι κυριολεκτικα ομως...κακως συνεχισα την κουβεντα σε οτι ναναι αποψεις...καλη συνεχεια

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Σιγα το μεροκαματο που τσιμπανε οι αλβανοι.Εχω φιλους στα Γιαννιτσα στον πρωτογενη τομεα και τα μεροκαματα που δινουν στους αλβανους και στους βουλγαρους ειναι αστεια.Φυσικα δεν χρειαζεται να σου πω οτι δουλεουν ολοι τους μαυρα.Περιμενε εσυ να παει ο Ελληνας να κανει τον χαμαλη στα μαυρα για να τσιμπαει ενα 30 το πολυ μεροκαματο :jerking::jerking2:
εδω παντως δτο νησι παιρνουν καλα λεφτα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αρα συμφωνεις οτι φταιει το κρατος και οχι ο κοσμος

Ε αν γινει η αθηνα γκετο δεν θα ερθει η φωτια και σε εσενα...ωραιος σε ενοχλουν οι ξενοι γενικά...αλλα δεν ενοχλουν και το σπιτι σου αρα ολα καλα...

Οτι ναναι κυριολεκτικα ομως...κακως συνεχισα την κουβεντα σε οτι ναναι αποψεις...καλη συνεχεια
Tο κρατος φταιει σε εσενα οχι σε εμενα.Εγω το νεο-Ελληνικο κρατος το εχω αποδεχτει χρονια τωρα.Δεν περιμενω τιποτα αυτο.Εσυ εισαι αυτος που περιμενεις ολα να τα κανει το κρατος.Σου εγραψα κατι που προφανως και δεν καταλαβες.Θα γινοταν κατι το αντιστοιχο σε πολεις οπως βουδαπεστη,βελιγραδι,πραγα,βαρσοβια,μοσχα,σοφια,ζαγκρεμπ,μπρατισλαβα κτλ?Η απαντηση ειναι οχι.Εσυ τωρα νομιζεις οτι δεν θα γινοτανε λογο του κρατους και στης αστυνομιας τους.Αυτο τα λεει ολα και προφανως δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω και ποιο ειναι το point μου.

Τωρα για τα αλλα που γραφεις σου το εγραψα και πιο πανω.5 εκ ειναι η αττικη.Απο εμενα περιμενεις?Θα κατεβω εγω Αθηνα για να διωξω τα πακια?Αυτο ειναι δικη σου ευθυνη ως κατοικος Αθηνων.Γραψε απλα και ομορφα οτι ειμαστε φλωροι στην Αθηνα και μπουληδες και τελειωνει το πραγμα.Μην το κουραζουμε τζαμπα.Δεν ειναι κακο να εισαι φλωρος και μπουλης αλλωστε.

Εδω που μενω εγω δεν προκειται να συμβουν τετοια γεγονοτα...και σε περιπτωση που λεμε(μια στο εκατομυριο) συμβουν θα δεις τι εχει να γινει... :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Tο κρατος φταιει σε εσενα οχι σε εμενα.Εγω το νεο-Ελληνικο κρατος το εχω αποδεχτει χρονια τωρα.Δεν περιμενω τιποτα αυτο.Εσυ εισαι αυτος που περιμενεις ολα να τα κανει το κρατος.Σου εγραψα κατι που προφανως και δεν καταλαβες.Θα γινοταν κατι το αντιστοιχο σε πολεις οπως βουδαπεστη,βελιγραδι,πραγα,βαρσοβια,μοσχα,σοφια,ζαγκρεμπ,μπρατισλαβα κτλ?Η απαντηση ειναι οχι.Εσυ τωρα νομιζεις οτι δεν θα γινοτανε λογο του κρατους και στης αστυνομιας τους.Αυτο τα λεει ολα και προφανως δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω και ποιο ειναι το point μου.

Τωρα για τα αλλα που γραφεις σου το εγραψα και πιο πανω.5 εκ ειναι η αττικη.Απο εμενα περιμενεις?Θα κατεβω εγω Αθηνα για να διωξω τα πακια?Αυτο ειναι δικη σου ευθυνη ως κατοικος Αθηνων.Γραψε απλα και ομορφα οτι ειμαστε φλωροι στην Αθηνα και μπουληδες και τελειωνει το πραγμα.Μην το κουραζουμε τζαμπα.Δεν ειναι κακο να εισαι φλωρος και μπουλης αλλωστε.

Εδω που μενω εγω δεν προκειται να συμβουν τετοια γεγονοτα...και σε περιπτωση που λεμε(μια στο εκατομυριο) συμβουν θα δεις τι εχει να γινει... :alivedick: :alivedick: :alivedick:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

Πιο γελοιο ποστ δεν εχω δει...χαχαχαχα...οτι ναναι κυριολεκτικα...αστο να το βλεπουν ολοι να γελανε
Καλη συνεχεια...δεν υπαρχει ελπιδα...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Τότε δεν είχαν υποχρεωτική στράτευση...όσο υπάρχει αυτό θα έχουμε λίγο αίμα στις φλέβες .
Δεν είναι τυχαίο που οι φαντάροι από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ήταν κυρίως χλεχλεδες που τρώγανε κρουασάν ? και Πανίνι όταν είχαμε όσπρια ...
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Είμαστε στο νήμα για τις Αλβανίδες...
Είχαν υποχρεωτική θητεία για τις γυναίκες στην Αλβανία του Χότζα...
Έχω δει video στο youtube που δείχνει κάτι κορίτσαρους με στρατιωτικά ρούχα...
Διατηρούν την θηλυκότητα τους με μια "εσάνς αγριάδας"...:thumbsup::smitten:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

Πιο γελοιο ποστ δεν εχω δει...χαχαχαχα...οτι ναναι κυριολεκτικα...αστο να το βλεπουν ολοι να γελανε
Καλη συνεχεια...δεν υπαρχει ελπιδα...
Δεν ξερω αν το ποστ μου ειναι γελοιο.Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι σε κατουρανε στη μαπα τα πακια.Χαβαλε σας εκαναν μεσα στην πολη σας και δεν βγαλατε κιχ μπουληδες αθηναιοι.Περιγελος εγινε η χαβουζα σου σε ολη την Ευρωπη.Ουτε στο Λονδινο δεν υπηρξαν τετοια σκηνικα.Κατσε τωρα να σε γλεντανε τα πακια και ασε εμας τους ελευθερους ανθρωπους να ζουμε ομορφα και ωραια μακρια απο την αλλοδαπη πλεμπα του ισλαμ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Είμαστε στο νήμα για τις Αλβανίδες...
Είχαν υποχρεωτική θητεία για τις γυναίκες στην Αλβανία του Χότζα...
Έχω δει video στο youtube που δείχνει κάτι κορίτσαρους με στρατιωτικά ρούχα...
Διατηρούν την θηλυκότητα τους με μια "εσάνς αγριάδας"...:thumbsup::smitten:
Φυσικά και είχαν...εμείς ήμασταν "ο καπιταλιστικός κίνδυνος από τον Νότο"...στα τέλη της δεκαετίας του '70 μπήκαν και οι γυναίκες στον Ελληνικό Στρατό....και προκοψαμε.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
:wanker:

Αυτό που πρέπει να επισημάνει κάποιος είναι για την εξυπνάδα και την εργατικότητα των Αλβανίδων...
Είναι περίπου όπως ήταν οι Ελλεϊνίδες της επαρχίας, τις προηγούμενες δεκαετίες...
Και αυτοί όπως οι (Νεο)Έλληνες είναι νεωτεριστές από μόδα, ενώ στην πραγματικότητα είναι συντηρητικοί...
Κάπως έτσι είναι όλοι οι Βαλκάνιοι...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Δεν ξερω αν το ποστ μου ειναι γελοιο.Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι σε κατουρανε στη μαπα τα πακια.Χαβαλε σας εκαναν μεσα στην πολη σας και δεν βγαλατε κιχ μπουληδες αθηναιοι.Περιγελος εγινε η χαβουζα σου σε ολη την Ευρωπη.Ουτε στο Λονδινο δεν υπηρξαν τετοια σκηνικα.Κατσε τωρα να σε γλεντανε τα πακια και ασε εμας τους ελευθερους ανθρωπους να ζουμε ομορφα και ωραια μακρια απο την αλλοδαπη πλεμπα του ισλαμ.
Ποιοι Αθηναίοι μωρέ;
Επαρχιώτες δεύτερης και τρίτης γενιάς είμαστε οι περισσότεροι...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ποιοι Αθηναίοι μωρέ;
Επαρχιώτες δεύτερης και τρίτης γενιάς είμαστε οι περισσότεροι...
Γιατι στην Θεσσαλονικη τι ειναι?Θεσσαλονικεις?Απλα λεω για τους Ελληνες που κατοικουνε εκει.Η Αθηνα ηταν ενα σκορποχωρι που κατοικουνταν απο Αρβανιτες και η Σαλονικ ηταν ενα χωριουδακι που κατοικηθηκε σε μεγαλο βαθμο απο την πελουσια φυλη.Δοξα τον θεο απο τους δευτερους γλιτωσαμε κατα καποιο βαθμο...

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.363
Πόντοι
456
εγω παντως απο τοτε που μου αποκαλυψε η γυναικα μου οτι παλαιοτερα πηδιοτανε με αλβανο συναδελφο της στη δουλεια κ του ειχε δωσει κ κωλο φτιαχνομαι πολυ

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τι λέει ο Αλβανός, αλλά οι τουρκόσποροι που μας κουβαλήθηκαν εδώ το '20 και μιλούσαν μόνο τούρκικα δεν μπορούν να λέγονται Μακεδόνες. Ασε που πάνω απο τους μισούς τουρκέψανε και έμειναν στην μητέρα Τουρκία.

εσυ το τερματισες ...:undecided:αν δεν ηταν αυτοι Ελληνες,τοτε ποιοι ηταν?

προσμειχθηκαν με βερους Μακεδονες και το αποτελεσμα ηταν λαμπρο.

παρε παραδειγμα εμενα:cool2:?

ο ενας παππους μου( πατερας της μητερας μου)ειχε καταγωγη απο Κωνσταντινουπολη (ηρθε Θεσ/νικη 2 ετων)
παντρευτηκε τη βερα Θεσσαλονικια γιαγια μου, η οποια ομως ειχε καταγωγη απο Προσοτσανη.

ο ετερος παππους(απο τη μερια του πατερα μου) με καταγωγη απο Σερρες επισης γεννηθηκε Θεσ/νικη (ειχαν εγκατασταθει ηδη εκει οι δικοι του τη δεκαετια του 1930). αυτος παντρευτηκε βερα Θεσσαλονικια απο Ανω -Πολη.

ειναι γεγονος οτι πολλοι Μικρασιατες και ιδιως Σμυρνιοι εδωσαν ζωη σε αρκετα μερη της Ελλαδας,ασφαλως οχι μονο τη Μακεδονια.

επισης,αρκετοι ταυτιζουν εσφαλμενα τον Μικρασιατικο Ελληνισμο μονο με τους Ποντιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom