macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Την Καλησπερα στους Φιλους...αντε να πω και εγω τα δικα μου αν και η συζητηση μετατραπηκε σε διαλογο(εψαξα λιγο και ειδα την διαφορα)....
Το θεμα ειναι οι Αλβανιδες.....προσωπικα τις θεωρω Αναγωγες .....σιγουρα θα υπαρχουν και διαμαντακια οπως και στις Ελληνιδες.....
Τωρα για την εξωτερικη εμφανιση ....οι φωτογραφιες δεν με καλυπτουν απο την στιγμη που τις βλεπω ζωντανα....και δεν μπορω να πω οτι ειναι και Μανεκεν....
Καλα να περνατε......
εμφανισιακα ειναι δυνατες φιλε.......? συμπεριφορικα καθε καρυδιας καρυδι συναντας....
αναλογικα βεβαια,ναι ,ειναι λιγο πιο αναγωγες απο τις δικες μας....
αυτο το εχουν σαν λαος οι Αλβανοι, εκ πρωτης οψεως ειναι σφοδρα αντιπαθητικοι - κουτοπονηροι....δεν ειναι μονο θεμα γυναικων....
με το περασμα των χρονων εχουν βελτιωθει αρκετα μπορω να πω, αλλα προσωπικα στα αρχιδια μου.....
αυτο ελειπε,να μεινουν στην εποχη των σπηλαιων, οταν εχουν φτασει σε σημειο να υπηρετουν στο στρατο μας...
οι Πακιστανοι παντως, αν συγκριθουν με τους Αλβανους της δεκαετιας του 2000,νομιζω πως ειναι ακρως πολιτισμενοι πολιτες....
ουτε ενοχλουν-ουτε δημιουργουν θεματα...το ερωτημα ομως παραμενει ενα.....
ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ? ειναι αδιανοητο που δεν εφεραν γυναικες μαζι τους
....ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ?
ΑΝ θεωρητικα μοιαζουν στις Ινδες,πρεπει να ειναι αρκετα καβλιαρες....μακρινες συγγενεις των gipsies!