Έχω διαβάσει Κουλιανιο.Λες να περίμενα εσύ να μου τον μάθεις? Ο Κουλιανος είναι εθνικιστής και προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματατα διαφορετικά από ότι είναι. Σιγά μην κάτσει να σου πει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι ίδιοι με τους προγόνους τους. Ξες τι θα γίνει μετά και τι έχει να ακούσει? Αυτά τα πράγματα φαίνονται μόνο μέσο του autosomal dna(Gedmatch results η G25 calucator) και από τις απλοομαδες που κουβαλάνε οι σημερινοί Ελληνες.
Οσο αυτά που γράφεις περί τουρκων. Φυσικά και δεν έγιναν μίξεις με Τούρκους και Οθωμανούς διότι το απαγόρευε και η δική τους θρησκεία όπως και η δική μας. Απλά αυτό που έκαναν ήταν να παίρνουν από το παιδομαζομα κάποιους Έλληνες σε νεαρή ηλικία και να τους βάζουν σε στρατιωτικά πόστα. Η κάποιες γυναίκες που πήγαιναν με τους πασαδες στα χαρέμια. Αυτες δεν έμειναν Ελληνίδες αλλά ασπαστηκαν το ισλαμ και έγιναν τουρκαλες. Δεν υπάρχει τουρκικό dna στους σημερινούς Ελληνες. Αντιθέτως υπάρχει σλαβικό.Καλο μεσ
Έχω διαβάσει Κουλιανιο.Λες να περίμενα εσύ να μου τον μάθεις? Ο Κουλιανος είναι εθνικιστής και προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματατα διαφορετικά από ότι είναι. Σιγά μην κάτσει να σου πει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι ίδιοι με τους προγόνους τους. Ξες τι θα γίνει μετά και τι έχει να ακούσει? Αυτά τα πράγματα φαίνονται μόνο μέσο του autosomal dna(Gedmatch results η G25 calucator) και από τις απλοομαδες που κουβαλάνε οι σημερινοί Ελληνες.
Οσο αυτά που γράφεις περί τουρκων. Φυσικά και δεν έγιναν μίξεις με Τούρκους και Οθωμανούς διότι το απαγόρευε και η δική τους θρησκεία όπως και η δική μας. Απλά αυτό που έκαναν ήταν να παίρνουν από το παιδομαζομα κάποιους Έλληνες σε νεαρή ηλικία και να τους βάζουν σε στρατιωτικά πόστα. Η κάποιες γυναίκες που πήγαιναν με τους πασαδες στα χαρέμια. Αυτες δεν έμειναν Ελληνίδες αλλά ασπαστηκαν το ισλαμ και έγιναν τουρκαλες. Δεν υπάρχει τουρκικό dna στους σημερινούς Ελληνες. Αντιθέτως υπάρχει σλαβικό.
Καλο μεσηερι Φιλε Great.....Μηπως κανεις καποιο λαθος???συγγνωμη κιολας για την επεμβαση...αν αναφερεσαι στον Αρη Πουλιανο απο που προκυπτει οτι εινναι Εθνικιστης???ισα-ισα που ειναι Αριστερος.....