Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά υπό Ενετική κυριαρχία ήταν τα νησιά, δεν σημαίνει πως αναμίχθησαν και ιδιαίτερα με τους ντόποιους.

Αλλιώς η μισή Ινδία θα ήταν κοκκινοτρίχηδες Άγγλοι που έκατσαν και τα 5πλάσια χρόνια από ό,τι οι Ενετοί.
By the way το κόκκινο μαλλί είναι κέλτικο.Οι Αγγλοσάξωνες που το έχουν,έχουν αναμιχθεί με Ιρλανδούς,Ουαλούς και Σκωτσέζους

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
By the way το κόκκινο μαλλί είναι κέλτικο.Οι Αγγλοσάξωνες που το έχουν,έχουν αναμιχθεί με Ιρλανδούς,Ουαλούς και Σκωτσέζους
Πολύ πιθανό. Νομίζω αρκετούς κοκκινοτρίχηδες έχουν και οι Ισπανοί που αν και αρκετά mixed λαός ήταν Κέλτες, στα βόρεια τουλάχιστον.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.093
Πόντοι
1.686
Tρολιδι για τελευταια φορα.Ιδιαιτερα μαθηματα πανω σε γενετικη και ιστορια δεν κανω σε κανεναν τζαμπα.Οτι γραφω ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο.

Και αφου δεν πιστευεις εμενα διαβασε ενα σχετικο thread για να δεις τι ζητητανε σε ενα φορουμ που αφορα την γενετικη.(αν γνωριζεις αγγλικα εννοειται).

Οι Σκύθες και οι Άβαροι σε ένα ποσοστό ήταν ΣΛΑΒΟΙ.

Στην Αρκαδία βλ΄έπεις ξανθούς γαλανομάτηδες
απόγονους σλαβικών φυλών, με επιμειξ΄ίες.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που είναι για αλβανίδες καλές στο γαμήσι
η ΣΙΝΤΥ η ΜΟΥΝΑΡΑ στο yourangels μάλλον είναι
καταγωγή από Αγίους 40...
ΚΑΛΗ ΓΑΜΗΣΑΡΑ !

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Οι Σκύθες και οι Άβαροι ήταν ΣΛΑΒΟΙ.

ΚΑΛΗ ΓΑΜΗΣΑΡΑ !
Ήταν οι Σκύθες Σλάβοι; Νομίζω οι δεύτεροι αργότερα ήρθαν από πιο ανατολικά..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οι Σκύθες και οι Άβαροι σε ένα ποσοστό ήταν ΣΛΑΒΟΙ.

ΚΑΛΗ ΓΑΜΗΣΑΡΑ !
Ναι.Απλα να τονισω οτι δεν ηταν ολοι οι Σλαβοι ξανθοι του φαινοτυπου Baltid η North Pontid.Ειχε και Διναρικους και Norid και Αλπικους.Οι Σλαβοι δεν ειχαν ενα φαινοτυπο.Αρκετοι ειχαν και φαινοτυπους σαν τους σημερινους βουλγαρους και γιουγκοσλαβους.Δηλαδη πιο βαλκανιοι.

Ενα καλο παραδειγμα σλαβου ειναι αυτο.

1641255225831.png

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Πολύ πιθανό. Νομίζω αρκετούς κοκκινοτρίχηδες έχουν και οι Ισπανοί που αν και αρκετά mixed λαός ήταν Κέλτες, στα βόρεια τουλάχιστον.
Όντως. Η περιοχή της Γαλικίας (La Coruña,Vigo) ονομάζεται έτσι γιατί είχε κατακτηθεί από Κέλτες.Gaelic-Galicia.Και η γαλλική Βρετάνη Κέλτες έχει,διατηρούν ακόμα τη γλώσσα μάλιστα.Ειχαν εξαπλωθεί σε πολλά μέρη της Ευρώπης,ακόμα και στις Άλπεις,για αυτό ο Ματίας Ζάμερ είναι κοκκινοτρίχης

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Όντως. Η περιοχή της Γαλικίας (La Coruña,Vigo) ονομάζεται έτσι γιατί είχε κατακτηθεί από Κέλτες.Gaelic-Galicia.Και η γαλλική Βρετάνη Κέλτες έχει,διατηρούν ακόμα τη γλώσσα μάλιστα.Ειχαν εξαπλωθεί σε πολλά μέρη της Ευρώπης,ακόμα και στις Άλπεις,για αυτό ο Ματίας Ζάμερ είναι κοκκινοτρίχης

:thumbsup: ωραίες πληροφορίες.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Tρολιδι για τελευταια φορα.Ιδιαιτερα μαθηματα πανω σε γενετικη και ιστορια δεν κανω σε κανεναν τζαμπα.Οτι γραφω ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο.

Και αφου δεν πιστευεις εμενα διαβασε ενα σχετικο thread για να δεις τι ζητητανε σε ενα φορουμ που αφορα την γενετικη.(αν γνωριζεις αγγλικα εννοειται).

Εσύ επικαλείσαι φόρουμ που γράφουνε διάφοροι άσχετοι και εγώ σου λέω διάβασε μελέτες Πουλιανού και επίσης την ιστορία για την εισβολή των Σλάβων στον Ελλαδικό χώρο και πως επιμειχθηκαν μετέπειτα. Εκτός αυτών, θέλει μελέτη ενδελεχή η Ιστορία για να αποδείξεις την προσμιξη των εθνών στα βάθη των αιώνων. Αν βγαίνει έτσι εύκολα συμπέρασμα τότε μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς, πρέπει να είμαστε όλοι Τούρκοι σελτζουκοι

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Εσύ επικαλείσαι φόρουμ που γράφουνε διάφοροι άσχετοι και εγώ σου λέω διάβασε μελέτες Πουλιανού και επίσης την ιστορία για την εισβολή των Σλάβων στον Ελλαδικό χώρο και πως επιμειχθηκαν μετέπειτα. Εκτός αυτών, θέλει μελέτη ενδελεχή η Ιστορία για να αποδείξεις την προσμιξη των εθνών στα βάθη των αιώνων. Αν βγαίνει έτσι εύκολα συμπέρασμα τότε μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς, πρέπει να είμαστε όλοι Τούρκοι σελτζουκοι
Μάλλον είναι υπερβολικός ο φίλος.Δεν αναμειχθήκαμε όμως με κάποιους;Ίδια θρησκεία έχουμε,σε αντίθεση με τους Τούρκους.Για παράδειγμα κάποιοι Πόντιοι και Μικρασιάτες/Καππαδόκες είχαν αναμειχθεί με Αρμένιους.Ίσως για αυτό κάποιοι είναι πιο μελαχρινοί από τον μέσο όρο.Το ξέρω από εξιστορήσεις της γιαγιάς μου

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Πρέπει να έπεσε κάποια στιγμή σε ρατσίστρια,δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το μένος.Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλες έτσι.Ξέρω Ελληνίδα που είναι έτοιμη να παντρευτεί Αλβανό.Εδώ μεγάλωσε ο τύπος και μιλάει καλύτερα και από εμάς

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Μάλλον είναι υπερβολικός ο φίλος.Δεν αναμειχθήκαμε όμως με κάποιους;Ίδια θρησκεία έχουμε,σε αντίθεση με τους Τούρκους.Για παράδειγμα κάποιοι Πόντιοι και Μικρασιάτες/Καππαδόκες είχαν αναμειχθεί με Αρμένιους.Ίσως για αυτό κάποιοι είναι πιο μελαχρινοί από τον μέσο όρο.Το ξέρω από εξιστορήσεις της γιαγιάς μου
Δεν είναι υπερβολικός ο τύπος, ξερόλας είναι και κομπλεξικός που ενώ υπάρχουν τόσες μελέτες και αποδείξεις αυτός κατέχει την "μοναδική γνώση" που δεν μπορεί να αποδείξει με στοιχεία

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
Πρέπει να έπεσε κάποια στιγμή σε ρατσίστρια,δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το μένος.Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλες έτσι.Ξέρω Ελληνίδα που είναι έτοιμη να παντρευτεί Αλβανό.Εδώ μεγάλωσε ο τύπος και μιλάει καλύτερα και από εμάς
Ε τότε αλλάζει το πραμα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Έχω διαβάσει Κουλιανιο.Λες να περίμενα εσύ να μου τον μάθεις? Ο Κουλιανος είναι εθνικιστής και προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματατα διαφορετικά από ότι είναι. Σιγά μην κάτσει να σου πει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι ίδιοι με τους προγόνους τους. Ξες τι θα γίνει μετά και τι έχει να ακούσει? Αυτά τα πράγματα φαίνονται μόνο μέσο του autosomal dna(Gedmatch results η G25 calucator) και από τις απλοομαδες που κουβαλάνε οι σημερινοί Ελληνες.

Οσο αυτά που γράφεις περί τουρκων. Φυσικά και δεν έγιναν μίξεις με Τούρκους και Οθωμανούς διότι το απαγόρευε και η δική τους θρησκεία όπως και η δική μας. Απλά αυτό που έκαναν ήταν να παίρνουν από το παιδομαζομα κάποιους Έλληνες σε νεαρή ηλικία και να τους βάζουν σε στρατιωτικά πόστα. Η κάποιες γυναίκες που πήγαιναν με τους πασαδες στα χαρέμια. Αυτες δεν έμειναν Ελληνίδες αλλά ασπαστηκαν το ισλαμ και έγιναν τουρκαλες. Δεν υπάρχει τουρκικό dna στους σημερινούς Ελληνες. Αντιθέτως υπάρχει σλαβικό.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οι Πόντιοι είναι κυρίως native anatolians. Εξελληνισμενοι όπως και Καππαδοκες και γενικότερα σε έναν βαθμό όσοι ήρθαν από ανατολη. Καμμια σχέση με Τούρκους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Αν βγαίνει έτσι εύκολα συμπέρασμα τότε μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς, πρέπει να είμαστε όλοι Τούρκοι σελτζουκοι
Δεν μετρουν μονο τα τελευταια 400 χρονια. Μπορει να παιζει και το αντιστροφο. Δηλαδη, μετα απο 2500 χρονια επεκτασης των αρχαιων ελληνων σε διαφορα αλλα μερη. Ή τα 1000 χρονια επεκτασης του Βυζαντιου, θα επρεπε ολοι σε αυτες τις κτησεις να ηταν ελληνες και να μιλουσαν ελληνικα :)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Έχω διαβάσει Κουλιανιο.Λες να περίμενα εσύ να μου τον μάθεις? Ο Κουλιανος είναι εθνικιστής και προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματατα διαφορετικά από ότι είναι. Σιγά μην κάτσει να σου πει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι ίδιοι με τους προγόνους τους. Ξες τι θα γίνει μετά και τι έχει να ακούσει? Αυτά τα πράγματα φαίνονται μόνο μέσο του autosomal dna(Gedmatch results η G25 calucator) και από τις απλοομαδες που κουβαλάνε οι σημερινοί Ελληνες.

Οσο αυτά που γράφεις περί τουρκων. Φυσικά και δεν έγιναν μίξεις με Τούρκους και Οθωμανούς διότι το απαγόρευε και η δική τους θρησκεία όπως και η δική μας. Απλά αυτό που έκαναν ήταν να παίρνουν από το παιδομαζομα κάποιους Έλληνες σε νεαρή ηλικία και να τους βάζουν σε στρατιωτικά πόστα. Η κάποιες γυναίκες που πήγαιναν με τους πασαδες στα χαρέμια. Αυτες δεν έμειναν Ελληνίδες αλλά ασπαστηκαν το ισλαμ και έγιναν τουρκαλες. Δεν υπάρχει τουρκικό dna στους σημερινούς Ελληνες. Αντιθέτως υπάρχει σλαβικό.Καλο μεσ

Οσο αυτά που γράφεις περί τουρκων. Φυσικά και δεν έγιναν μίξεις με Τούρκους και Οθωμανούς διότι το απαγόρευε και η δική τους θρησκεία όπως και η δική μας. Απλά αυτό που έκαναν ήταν να παίρνουν από το παιδομαζομα κάποιους Έλληνες σε νεαρή ηλικία και να τους βάζουν σε στρατιωτικά πόστα. Η κάποιες γυναίκες που πήγαιναν με τους πασαδες στα χαρέμια. Αυτες δεν έμειναν Ελληνίδες αλλά ασπαστηκαν το ισλαμ και έγιναν τουρκαλες. Δεν υπάρχει τουρκικό dna στους σημερινούς Ελληνες. Αντιθέτως υπάρχει σλαβικό.
Καλο μεσηερι Φιλε Great.....Μηπως κανεις καποιο λαθος???συγγνωμη κιολας για την επεμβαση...αν αναφερεσαι στον Αρη Πουλιανο απο που προκυπτει οτι εινναι Εθνικιστης???ισα-ισα που ειναι Αριστερος.....

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Ο Κουλιανός ποιος είναι;
Να μου το αποδείξεις με πηγές και μελέτες ότι υπάρχει σλαβικό dna. Μη μου παραθέσεις διεθνιστες σαν του λόγου σου....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ο Πουλιανος είναι περισσότερο ανθρωπολόγος και όχι γενετιστής. Το ότι είχε κομμούνια γονείς δεν σημαίνει ότι ήταν και αυτός. Από κει και πέρα δεν έχει αξιόλογο έργο στην γενετική. Ο Λαζαρίδης είναι ο μόνος με σοβαρό έργο πάνω στην γενετική αλλά και αυτός βάζει την δική του πινελιά. Ο Λαζαρίδης είναι νέοδημοκράτης δεξιός. Αλλά όσες φορές του έστειλα μνμ στο Twitter για κάποια πράγματα με εκλασε.Δεν απαντάει σε ερωτήσεις για το σημερινό ελληνικό dna. Δεν θέλει να πάρει θέση.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ο Κουλιανός ποιος είναι;
Να μου το αποδείξεις με πηγές και μελέτες ότι υπάρχει σλαβικό dna. Μη μου παραθέσεις διεθνιστες σαν του λόγου σου....
Σου είπα ότι ιδιαίτερα μαθήματα δεν κάνω τζαμπα. Και που γράφω αυτά που γράφω είναι αρκετά. Μόνο με λεφτά και αμα θες.Ενα 50αρικο το μάθημα και θα είσαι ξεφτέρι σε ότι αφορά γενετική. Εμένα δεν είναι ο στόχος μου να σε πείσω να αποδεχτείς τι είναι οι σημερινοί Έλληνες και ούτε και με νοιάζει τι πιστεύεις. Η γενετική δεν απευθύνεται σε πλεμπες σαν και του λόγου σου και φυσικά αφήνει στην άκρη τα πολιτικά. Στην γενετική έχει από ακροδεξιους(όπως εγώ) μέχρι αριστερούς κομμουνιστες. Αλλά όλοι μας αφήνουμε στην άκρη τις ιδεολογίες μας και εστιάζουμε στην επιστήμη. Ένας αμόρφωτος πλεμπαιος σαν εσένα δεν γνωρίζει καν τι είναι το autosomal DNA η τι είναι η απλομαδα. Και για να τα μάθεις αυτά θέλει χρόνο. Οπότε αν δεν θες ιδιαίτερα μαθήματα κατσε στρώσε τον κωλο σου και διάβασε όπως κάναμε όλοι μας. Αυτά από εμένα και μην μου ζαλίζεις τον πουτσο με τις βλακειες σου. Δεν είμαι του επιπέδου σου κατάλαβε το.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ο Πουλιανος είναι περισσότερο ανθρωπολόγος και όχι γενετιστής. Το ότι είχε κομμούνια γονείς δεν σημαίνει ότι ήταν και αυτός. Από κει και πέρα δεν έχει αξιόλογο έργο στην γενετική. Ο Λαζαρίδης είναι ο μόνος με σοβαρό έργο πάνω στην γενετική αλλά και αυτός βάζει την δική του πινελιά. Ο Λαζαρίδης είναι νέοδημοκράτης δεξιός. Αλλά όσες φορές του έστειλα μνμ στο Twitter για κάποια πράγματα με εκλασε.Δεν απαντάει σε ερωτήσεις για το σημερινό ελληνικό dna. Δεν θέλει να πάρει θέση.

1. Ο Πουλιανός είναι ανθρωπολόγος και καθόλου γενετιστής
2. Ο Νιο σου παρέθεσε μελέτες Ελλήνων και ξένων για το Ελληνικό dna και το έκανες γαργάρα
3. Άλλα ρωτάμε άλλα λες. Αν δεν ξέρεις μην μιλάς και το παίζεις ειδικός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom