Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Διάβασε τι γράφεις.. Δεν υπάρχει λες Τούρκοφωνη. Μειονότητα στη Θράκη.. ??.. Πως θες να σας πάρουνε στα σοβαρα Σα χωρα?? Αυτά μόνο στην Αφρική.. Η Κομοτηνή και η Ξάνθη τουρκικά μιλανε..
Η μειονότητα είναι Μουσουλμανική. Περιέχει εξισλαμισμένους Έλληνες (Πομάκους), Τούρκους και αλλοεθνείς οι οποίοι απεμπώλεσαν την εθνική του ταυτότητα ώστε να παραμείνουν στην Ελλάδα ως Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης.
Ας μιλούν ό,τι θέλουν, το μόνο που υπάρχει είναι Μουσουλμανική μειονότητα και είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ νομοταγείς.

Καλύτερα δες τα δικά σου χάλια ορφανό του Χότζα που θα μιλήσεις για εμάς. Υπομονή 4η και καλή.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αυτό το forum τί είναι τύπε;

Ρε επιστήμονα, την μία χάρτης από Microsoft Paint, την άλλη "επιστημονικά στοιχεία" από forum.

Όταν γράφεις εκεί τους λες "αυτά που λέω είνα επιστημονικά αποδεδειγμένα" και τους παραθέτεις το bourdela . com;

Γελοιοποιείσαι.
Στο ξανα εγραψα.Εγω μαθημα γενετικης οπως και ιστοριας τζαμπα δεν κανω σε κανενα.Μονο με πληρωμη και αμα θες.Αν δεν θες κατσε πιστευε οτι εισαι 100% απογονος του Λεωνιδα και του Περικλη.

Αν γνωριζες περι autosomal DNA και yDNA haplogroups θα ηξερες οτι υπαρχει σλαβικο DNA αναμεσα στον Ελληνικο πληθυσμο.Κατι το οποιο δεν ειναι κακο.Φυσικα εισαι τοσο βλακας που αντι να λες παλι καλα που εχω Σλαβικο DNA και οχι Τουρκικο η τιποτα αλλο περιεργο απο ασια μερια το παιζεις και εθνοτικα και φυλετικα καθαρος υπεραΑΡΥΟΣ τρομαρα σου.

Αλλα ρε γκασμα...Εδω δεν ηξερες βασικη βυζαντινη ιστορια και οτι οι σκλαβηνιες πηρανε μερος στην ηπειρωτικη Ελλαδα θα ηξερες πραγματα που αφορουν την γενετικη?:2funny::jerking:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Στο ξανα εγραψα.Εγω μαθημα γενετικης οπως και ιστοριας τζαμπα δεν κανω σε κανενα.Μονο με πληρωμη και αμα θες.Αν δεν θες κατσε πιστευε οτι εισαι 100% απογονος του Λεωνιδα και του Περικλη.

Αν γνωριζες περι autosomal DNA και yDNA haplogroups θα ηξερες οτι υπαρχει σλαβικο DNA αναμεσα στον Ελληνικο πληθυσμο.Κατι το οποιο δεν ειναι κακο.Φυσικα εισαι τοσο βλακας που αντι να λες παλι καλα που εχω Σλαβικο DNA και οχι Τουρκικο η τιποτα αλλο περιεργο απο ασια μερια το παιζεις και εθνοτικα και φυλετικα καθαρος υπεραΑΡΥΟΣ τρομαρα σου.

Αλλα ρε γκασμα...Εδω δεν ηξερες βασικη βυζαντινη ιστορια και οτι οι σκλαβηνιες πηρανε μερος στην ηπειρωτικη Ελλαδα θα ηξερες πραγματα που αφορουν την γενετικη?:2funny::jerking:
Τί λες βρε κακομοίρη; Από που και ως που δεν ήξερα.

Μην κάνεις κωλοτούμπα τύπε. Μου παρέθεσες άρθρα τα οποία έγραφαν αυτά που σου έλεγα εγώ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι τέτοιου μεγέθους στόκος. Και προφανώς δεν γινόταν αλλιώς γιατί λες μαλακίες.

Και πότε σου είπα βρε κουτό παιδί πως είμαστε όλοι καθαροί; Σου είπα πως σε κάποιες περιοχές στην Βόρεια Ελλάδα είναι λογικό να υπάρχουν προσμίξεις (μέχρι ένα βαθμό βέβαια). Όπως και Κρήτη πχ που είχαν εγκατασταθεί αρκετοί Σαρακηνοί αν και οι περισσότεροι ξεπαστρέφτηκαν από τον Φωκά.

Είπα πως λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ πως οι Έλληνες είναι Τούρκοι και Σλάβοι.

Ρε γελοίε εδώ έγραφες πως όποιος είναι ξανθός ή έχει γαλάζια μάτια είναι Σλάβος.
Βούλωσε το καλύτερα τύπε γιατί όσο γράφεις τόσο πιο φανερό γίνεται πως είσαι άσχετος και εκτίθεσαι.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.326
Πόντοι
3.786
Καλό γαμήσι κάνουν οι Αλβανίδες,αυτές που πέτυχα είχαν φιλότιμο και ήταν εντάξει,ανεξάρτητα τα μεν και τα δε
Και εγώ με όσες έχω κάνει σεξ είχαν πάθος.Και όπως έχω πει,συνήθως έχουν πεταχτή κωλάρα,μεγάλο συν

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Και εγώ με όσες έχω κάνει σεξ είχαν πάθος.Και όπως έχω πει,συνήθως έχουν πεταχτή κωλάρα,μεγάλο συν

Ισχύει και εγώ το έχω προσέξει και είναι όντως τεράστιο συν. Τέλειο κώλο έχουν μικρό, σφιχτό και πεταχτό.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τί λες βρε κακομοίρη; Από που και ως που δεν ήξερα.

Μην κάνεις κωλοτούμπα τύπε. Μου παρέθεσες άρθρα τα οποία έγραφαν αυτά που σου έλεγα εγώ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι τέτοιου μεγέθους στόκος. Και προφανώς δεν γινόταν αλλιώς γιατί λες μαλακίες.

Και πότε σου είπα βρε κουτό παιδί πως είμαστε όλοι καθαροί; Σου είπα πως σε κάποιες περιοχές στην Βόρεια Ελλάδα είναι λογικό να υπάρχουν προσμίξεις (μέχρι ένα βαθμό βέβαια). Όπως και Κρήτη πχ που είχαν εγκατασταθεί αρκετοί Σαρακηνοί αν και οι περισσότεροι ξεπαστρέφτηκαν από τον Φωκά.

Είπα πως λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ πως οι Έλληνες είναι Τούρκοι και Σλάβοι.

Ρε γελοίε εδώ έγραφες πως όποιος είναι ξανθός ή έχει γαλάζια μάτια είναι Σλάβος.
Βούλωσε το καλύτερα τύπε γιατί όσο γράφεις τόσο πιο φανερό γίνεται πως είσαι άσχετος και εκτίθεσαι.
Nαι ρε γκασμιδι.Οποιος ειναι ξανθος ειναι σλαβος.Διοτι πανιβλακα σε κανεναν Anatolian Farmer δεν βρεθηκε blonde alleles.Ολοι οι νεολιθικοι αγροτες ηταν καστανοι και μελαχρινοι.Ξανθοι μαλλι εχει να κανει με steppe people και βορειοευρωπαιους.Στην Ελλαδα το blone allele εχει να κανει με βορειους πληθυσμους και πιο συγκεκριμενα σλαβους.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667
Επίσης κάνουν και καλές πιπες. Μια Αλβανεζα που πηδαγα λίγο μετά το φανταριλικι μου,έκανε κάτι πιπες όνειρο. Με ξεκινούσε στο τσιμπουκι και με τελείωνε σε χρόνο μηδέν!!!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ε μα όταν τα λέμε? αφού οι ελλεινιδες είναι ψοφιες βρε τυπε. Ούτε για γαμησι. Δε. Κανουνε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
πιστευε οτι εισαι 100% απογονος του Λεωνιδα και του Περικλη.

Συνημμένα

• Arxaioi3.jpg
    Arxaioi3.jpg
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Γράφω ότι μιλάνε Τουρκικά γιατί το Ελληνικό κράτος έχει κάνει τεράστια λάθη στην Θράκη. Όποιος δάσκαλος πήγαινε εκεί αντί να διδάξει πήγαινε για κυνήγι. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και αντί οι αλοθρησκοι Έλληνες να μιλούσαν Ελληνικά,μιλάνε Τουρκικά από τα συνέχει λάθη των κυβερνήσεων!!!
Με το ζόρι διλαδη να τους μάθει ελληνικά και να τους κάνει Έλληνες.. Νοοτροπία Ρουάντα αφρικανική εντελώς.. Με αυτή τη λογική να κάνει τα ίδια το αλβανικό κράτος στους βοριοιπιροτες?

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Nαι ρε γκασμιδι.Οποιος ειναι ξανθος ειναι σλαβος.Διοτι πανιβλακα σε κανεναν Anatolian Farmer δεν βρηκε blonde alleles.Ολοι οι νεολιθικοι αγροτες ηταν καστανοι και μελαχρινοι.Ξανθοι μαλλι εχει να κανει με steppe people και βορειοευρωπαιους.Στην Ελλαδα το blone allele εχει να κανει με βορειους πληθυσμους και πιο συγκεκριμενα σλαβους.

Σου απάντησα ήδη. Οι Δωριείς κατ'εσέ είναι Σλάβοι δηλαδή :2funny::2funny:

Γενετιστή ελπίζω να ξέρεις πως είμαστε Καυκάσιοι και όχι Σημίτες.

Επίσης γενετιστή, ελπίζω να ξέρεις πως οι Έλληνες δεν κατάγονται αποκλειστικά από την Ανατολή αλλά κατά ένα μέρος μόνο. Η κύρια πηγή είναι ο Ελλαδικός και δη ο νησιωτικός χώρος αφού είμαστε αυτόχθονος λαός.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πάντως 0ως.καο δενε χει βγάλει η νέα Δημοκρατία στη φόρα τη βορειομακεδονικη καταγωγή του βελοπουλου, απορω?.. Με μια κινιση θα είχαν εξαφανίσει εντελώς το κόμμα του ίσως του βολεύει ο βελοπουλος, ο μπελοφσκι, στη βουλή..

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.326
Πόντοι
3.786
Επίσης κάνουν και καλές πιπες. Μια Αλβανεζα που πηδαγα λίγο μετά το φανταριλικι μου,έκανε κάτι πιπες όνειρο. Με ξεκινούσε στο τσιμπουκι και με τελείωνε σε χρόνο μηδέν!!!
Όντως,το απολαμβάνουν,για αυτό είναι εξαιρετικές και σε αυτό

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Nαι ρε γκασμιδι.Οποιος ειναι ξανθος ειναι σλαβος.Διοτι πανιβλακα σε κανεναν Anatolian Farmer δεν βρεθηκε blonde alleles.Ολοι οι νεολιθικοι αγροτες ηταν καστανοι και μελαχρινοι.Ξανθοι μαλλι εχει να κανει με steppe people και βορειοευρωπαιους.Στην Ελλαδα το blone allele εχει να κανει με βορειους πληθυσμους και πιο συγκεκριμενα σλαβους.
Σλάβους και Γερμανούς έχει και τέτοιους σε Ελλάδα και Βαλκάνια.. Έχω ακούσει ότι στι μήλο έχει πολλούς κατοίκους γερμανικής καταγωγης απογόνους νορμανδων που έκαναν πιρατειες

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667
Με το ζόρι διλαδη να τους μάθει ελληνικά και να τους κάνει Έλληνες.. Νοοτροπία Ρουάντα αφρικανική εντελώς.. Με αυτή τη λογική να κάνει τα ίδια το αλβανικό κράτος στους βοριοιπιροτες?
Πολύ χειρότερα έχει κάνει!!!
Μόνο που εμείς έχουμε να κάνουμε με Έλληνες που έχουν άλλη θρησκεία!!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.326
Πόντοι
3.786
Ε μα όταν τα λέμε? αφού οι ελλεινιδες είναι ψοφιες βρε τυπε. Ούτε για γαμησι. Δε. Κανουνε
Όχι ρε φίλε.Κάποιες μη μου άπτου Ελληνίδες είναι ξενέρωτες,αλλά οι περισσότερες τα δίνουν όλα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Σλάβους και Γερμανούς έχει και τέτοιους σε Ελλάδα και Βαλκάνια.. Έχω ακούσει ότι στι μήλο έχει πολλούς κατοίκους γερμανικής καταγωγης απογόνους νορμανδων που έκαναν πιρατειες
Γερμανους δυσκολα.Απλα σε καποια νησια εχει Ιταλικο και Βενετσιαζικο DNA.Απο τους Ενετους....σε Κρητη κτλ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Κάποιες μη μου άπτου Ελληνίδες είναι ξενέρωτες,αλλά οι περισσότερες τα δίνουν όλα
Ανοιγουν και τα κωλ@μαγουλα οταν ερθουν απο πανω με θέα την πλατη της, για να μπαινει πιο ευκολα κωλ@, και τον χωνευουν ολο στον ρυθμο σαμπα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Γερμανους δυσκολα.Απλα σε καποια νησια εχει Ιταλικο και Βενετσιαζικο DNA.Απο τους Ενετους....σε Κρητη κτλ.
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά υπό Ενετική κυριαρχία ήταν τα νησιά, δεν σημαίνει πως αναμίχθησαν και ιδιαίτερα με τους ντόποιους.

Αλλιώς η μισή Ινδία θα ήταν κοκκινοτρίχηδες Άγγλοι που έκατσαν και τα 5πλάσια χρόνια από ό,τι οι Ενετοί.

Στην πολυκατοικία μου μένει ένας ψηλός, ξανθός, γομάρι που μου έχει πει πως έιναι απόγονος Βαράγγγου φρουρού του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom