Νέα

Άλλη μία ξεφτίλα της ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πότε πραγματικά οι μεγάλες δυνάμεις αναγνώρισαν τα σκόπια ως μακεδονία.
νομίζω ότι αυτό επι της ουσίας έγινε όταν έπεσε η κυβέρνηση μητσοτάκη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πλακα μας κανεις? Ξερεις τι εγινε μολις ανελαβε η Ντορα υπουργος?
Ολες οι μεγαλες δυναμεις ανεγνωρισαν τα Σκοπια ως Μακεδονια.
Τωρα η Ντορα παρακαλαει για να ονομαστουν τα Σκοπια "Βορεια Μακεδονια".
Τουλαχιστον απο την ανυπαρκτη καλυτερος ηταν.

Οσο για αυτο που ελεγα νωριτερα, σε κυβερναει η ΕΕ οι ΗΠΑ ο Κοκκαλης και αλλοι μεγαλοεπιχειρηματιες.
Αμφιβαλεις?

Ως γνωστον οι μεγάλες δυνάμεις έτρεμαν τον τιτάνα γιωργάκη και δεν αναγνώριζαν τα σκόπια...
Αλήθεια μια επιτυχία του γιωργάκη όσο ήταν υπεξ μπορεί να μου πει κανείς;
Εκτός από τη χρηματοδότηση δεκάδων μη κυβερνητικών οργανώσεων και την.. ολυμπιακή εκκεχειρία..
Και μιας και μιλάμε για ανέκδοτα, όταν η ρωσία έκανε ντου στη γεωργία, ο γιωργάκης έκανε δήλωση καλώντας τις να σεβαστούν την ολυμιακή εκεχειρία...for the sweet love of jesus!

Η ντόρα έχει στο ενεργητικό της τον αιφνισιασμό ακόμη και του state department στο θέμα των σκοπίων και ο καραμανλής την 1η σοβαρή απόπειρα μικρού έστω ξεκολλήματος από το άρμα των ΗΠΑ...

Ξέρω- ξέρω...Είμαι έμμισθος της ρηγίλλης...

Επισκέπτης
ο γιώργος πάντα είναι ον τάργκετ.

δεν αμφιβάλω.

οχι μόνο υπάρχει κοινό, αλλα ειναι και πολυπληθες

οσο πιο χαμηλά πέφτει ο μέσος όρος νοημοσύνης του κοινού στο οποίο απευθύνεσαι, τοσο πιο πολλούς ψήφους μαζεύεις

και ο βύρωνας απευθύνεται σε κοινωνικά στρώματα πολύ κάτω του μέσου όρου

ναι αλλά το lobby των λίγων έχει τη δύναμη να καθοδηγήσει το χαμηλής νοημοσύνης κοινό.
Άρα το θέμα όλο είναι ένας φαύλος κύκλος που απλα τα νούμερα καθορίζουν τη σοβαρότητα των πολιτικών μας.  

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πότε πραγματικά οι μεγάλες δυνάμεις αναγνώρισαν τα σκόπια ως μακεδονία.

Ποτε αναγνωρισαν οι ΗΠΑ τη Δημοκρατια της ΜΑκεδονιας?
Θα με τρελανεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ως γνωστον οι μεγάλες δυνάμεις έτρεμαν τον τιτάνα γιωργάκη και δεν αναγνώριζαν τα σκόπια...
Εκτός από τη χρηματοδότηση δεκάδων μη κυβερνητικών οργανώσεων και την.. ολυμπιακή εκκεχειρία..
Και μιας και μιλάμε για ανέκδοτα, όταν η ρωσία έκανε ντου στη γεωργία, ο γιωργάκης έκανε δήλωση καλώντας τις να σεβαστούν την ολυμιακή εκεχειρία...for the sweet love of jesus!

Η ντόρα έχει στο ενεργητικό της τον αιφνισιασμό ακόμη και του state department στο θέμα των σκοπίων και ο καραμανλής την 1η σοβαρή απόπειρα μικρού έστω ξεκολλήματος από το άρμα των ΗΠΑ...

όχι δεν είσαι έμμισθος... Απλά ο Κωστάκης το υποσχέθηκε στεγνά πριν τις εκλογές.......

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Η Ντορα ειναι Αμερικονοφιλη μεχρι τα μπουνια. Ο Καραμανλης εκανε αυτο που λες (στον τομεα ενεργειας και οπλων).
Επι Γιωργακη η Ελλας ειχε ρολο ηγετη στα Βαλκανια. Τουλαχιστον περισσοτερο απ'οτι εχει τωρα.
Δε λεω οτι ηταν τιποτα σπουδαιο σαν υποργος αλλα απο την Ντορα, τον Παγκαλο και ολους τους αλλους καλυτερος ηταν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

η πρώην δημαρχος ειναι υπέυθυνη για πολλές και σημαντικές γκάφες, απαράδεκτες για το υπουργείο το οποίο πήρε προίκα

για το πόσο η απόφαση για βέτο ήταν δική της, επέτρεψέ μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες.

δεν κάνει για τη δουλειά, έχει δική της ατζέντα και το έχει καταλάβει ο καραμανλής. η προσέγγιση με τη ρωσία γίνεται παρά την ξινίλα της ντόρας, η οποία για τη ρωσία ειναι σχεδόν personna non grata.

Ε οχι και πετυχημένη υπεξ η πρώην δήμαρχος αθηναίων

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
η πρώην δημαρχος ειναι υπέυθυνη για πολλές και σημαντικές γκάφες, απαράδεκτες για το υπουργείο το οποίο πήρε προίκα

για το πόσο η απόφαση για βέτο ήταν δική της, επέτρεψέ μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες.

δεν κάνει για τη δουλειά, έχει δική της ατζέντα και το έχει καταλάβει ο καραμανλής. η προσέγγιση με τη ρωσία γίνεται παρά την ξινίλα της ντόρας, η οποία για τη ρωσία ειναι σχεδόν personna non grata.

Απολυτα αποτυχημενη και σαν Δημαρχος και σαν Υπουργος.
Κληρονομησε το Υπουργειο απο τον μπαμπακα της.
Κρατησε η αθεοφοβη το ονομα του νεκρου συζυγου της για να κανει καριερα στη πολιτικη.
Ο νεος της συζηγος ξερετε τι δουλεια κανει?
Μαντεψτε.

Ειλικρινα το λεω. Αν ποτε γινει η Ντορα πρωθυπουργος εγω θα μεταναστευσω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
νομίζω ότι αυτό επι της ουσίας έγινε όταν έπεσε η κυβέρνηση μητσοτάκη.

Και πριν πέσει, δεν λέω ότι η αναγνώριση έγινε επί ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά οι μεγάλες δυνάμεις δεν αναγνώρισαν τα σκόπια ως μακεδονία επί  υπουργείας ντορίτσας.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
η ντόρα δε θα γίνει πρόεδρος γιατι σχεδόν το έκαψε το πλεονέκτημα που ειχε. Ο καραμανλής εχει πιο μεγάλη αποδοχή απο τον κόσμο, γιατί να ποντάρουν σε άλογο που δε θα κερίσει όταν έχουν αυτό που κερδίζει;

Ασε που δε θα αφήσουν οι άλλες φατρίες έτσι έυκολα ξανα μητσοτάκη πρόεδρο/

Παρά την εκπληκτική υποστήριξη που είχε και έχει, δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο μπαμ, να έχει ένα ηγετικό προφιλ. Δειγμα όχι εξαιρετικών ικανοτήτων. Οι κινησεις της σαν υπεξ πριν της βάλει χέρι ο καραμανλής ήταν επικίνδυνες και ανόητες, δείγμα αμοραλισμού και υπέρμετρων προσωπικών φιλοδοξιών.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σε σχέση με το Γιωργάκη πάντοτε..Ας πούμε ότι δεν έχει στο ενεργητικό (ή παθητικό) της συμφωνίες Ελσίνκι και Μαδρίτης...

Στο θέμα του βέτο, ως έξυπνη πολιτικός που είναι ήξερε ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν το τέλος της πολιτικής της καρριέρας, όποτε έστω και από ανάγκη, έπραξε το σωστό...

Όπως επίσης ξέρει ότι αν προσδεθεί στο άρμα των αμερικάνων και εμφανιστεί ως εκλεκτή τους δεν έχει μέλλον, τουλάχιστον εντός νδ (σε κάποιον καινούργιο πολιτικό φορέα όμως διόλου απίθανο καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κόμμα που να παίζει το αμερικάνικο χαρτί στην ελλάδα)...

Εκτιμώ επομένως (και απ' όσο γνωρίζω) ότι είναι σε κάποια συνενόηση με τον καραμανλή για τα ανοίγματα σε ρωσία, ευρώπη, έστω και πάλι από ανάγκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom