Νέα

Άλλη μία ξεφτίλα της ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άλλη μια ξεφτίλα της ΝΔ που αποδεικνύει ότι μετά τα 20 χρόνια ξεφτίλας ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν και χειρότερα.
Τέτοιο πράγμα μόνο σε φαρσοκωμωδίες τύπου Μαυρογιαλούρου και Επιθεωρήσεις.

Για μένα ο σωστός τίτλος έπρεπε να είναι: Μεχρι που θα φτάσει η μαλακία των ελλήνων που συνεχίζουν και ψηφίζουν τα συμφέροντά τους; Είναι δυνατόν να ανακυκλώνουμε τις ίδιες συζητήσεις; και να κατηγορούμε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ και να μην βάζουμε τους εαυτούς μας στον τοίχο που επιτρέπει αυτή την ανέχεια;
Καλά κανουν οι ξεφτυλισμένοι
Και μακάρι να φάνε ακόμα περισσότερα, μέχρι να σκάσουν.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος.
Ειναι αληθεια οτι το ΚΚΕ τελευταια το εχει παρει ο υπνος.
Απο την αλλη ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πιο μαχητικο κομμα αν και πολλες
φορες το παρακανει. Πχ στα Πανεπιστημια πολλες φορες με φασιστικο τροπο κανανε
καταληψεις και φασαριες. Πολλοι χασανε εξετασεις τσαμπα. Επισης προστατευει τους αλητες
που τα καινε στην ΑΘηνα και στη Θεσ/κη. Πρεπει ομως να παραδεχτουμε οτι ειναι η μονη αντιπολιτευση σημερα στην Ελλαδα.

Εγω παντως δε πειθομαι, τους θεωρω καιροσκοπους, πανε οπου φυσαει ο ανεμος και ειναι δεκανικι του ΠΑΣΟΚ.

Εντουτοις τους θεωρω καλυτερους απο τα 2 μεγαλα κομματα.

Και γω αυτά λεώ πάνω κάτω μόνο που πιστεύω οτί και να βγουν πχ ο Συριζα καλύτερος απο τα 2 μεγάλα κόμματα δεν θα ναι.Αν είναι να γεμίσουμε Αλβαναρία.Ηδη τώρα η κατάσταση είναι αφόρητη σε πολλές περιοχές.Αν βγει ο Συριζα θα γίνουμε κανονικότατα Αλβανία η Πακιστάν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πισοχώστη οντως το συριζα διατηρεί ένα ιδιότυπο στρατό κακοποιών τους οποίους και προστατεύει. Προσωπικά δε μου αρέσει που πολύ ευκολα το "προοδευτικό" προσωπείο ξεφτίζει και αποκαλύπτει ιδέες που έχουν πια ξεπεραστεί. Δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.

μια διπασπαση του πασοκ θα δημιουργούσε θετικές εξελίξεις για το πολιτικό σκηνικό

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Και γω αυτά λεώ πάνω κάτω μόνο που πιστεύω οτί και να βγουν πχ ο Συριζα καλύτερος απο τα 2 μεγάλα κόμματα δεν θα ναι.Αν είναι να γεμίσουμε Αλβαναρία.Ηδη τώρα η κατάσταση είναι αφόρητη σε πολλές περιοχές.Αν βγει ο Συριζα θα γίνουμε κανονικότατα Αλβανία η Πακιστάν

Και ενα γαιδαρο να βγαλουμε στη κυβερνηση καλυτερος θα ειναι απο τον ΚΑραμανλη.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
μια διπασπαση του πασοκ θα δημιουργούσε θετικές εξελίξεις για το πολιτικό σκηνικό

Μια διασπαση μονο του ΠΑΣΟΚ θα ηταν οτι χειροτερο για τη χωρα.
Τοτε πια η ΝΔ θα εκανε παρτυ. Εγω θελω διαλυση και των 2 "μεγαλων" κομματων.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ίσα ρε μαιμού!Εσύ ποιος είσαι καταρχήν που θα κρίνεις και ποιοι θα είναι οι μαλάκες που θα μπουν στο μαντρί?Αν θέλεις να το παίξεις βοσκος άντε πήγαινε στην Θεσαλλία ρε τελειωμένε νάρκισε

Δε θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβ.. ε, του Ανεπιθύμητου διότι δε νομίζω ότι χρειάζεται βοήθεια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά ρε Xcp41 το κουράζεις και χρησιμοποιείς εμπρηστικές δηλώσεις και εκφράσεις που αναπόφευκτα δυναμιτίζουν το κλίμα...
Μπορείς να κρίνεις τον τσύριζα (τον οποίο αντιπαθώ σχεδόν εξίσου με σενα) με επιχειρήματα και να διαφωνείς με τον άλλο χωρίς να τον αποκαλείς κουμμούνι και άλλα κοσμητικά...

Επί του θέματος:
Η βασική διαφορά της παρούσας κυβέρνησης με τις προηγούμενες είναι η έλλειψη αποτελεσματικού μηχανισμού συγκάλυψης σκανδάλων και αντίστοιχου μηχανισμού υπερπροβολής του όποιου θετικού, υπαρκτού ή μη...
Πχ δεξιός Πρετεντέρης ή Μέγκα δεν υπάρχει
Το ίδιο πρόβλημα είχε και η κυβέρνηση του Μητσοτάκουλα....

Κατά τα λοιπά, η ανικανότητα και η διαφθορά είναι ενδημικές στην ελληνική κοινωνία...Γιατί όχι και στην κυβέρνησή της;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Το θέμα Πισωχώστη δεν είναι μόνο ποιοι θα φύγουν αλλά και το ποιοι θα έρθουν...
Οι αγγλοσάξωνες έχουν γι' αυτό την παροιμία better the devil you know...

Να διαλυθεί και το πασοκ και η νδουλα και το κόμμα του λεβέντη...

Αν όμως το τίμημα είναι να βρεθώ να με κυβερνάνε τηλεπερσόνες και επιχειρηματίες μαζί με μερικούς φωτογενείς πολιτικούς τύπου αβραμό και λοβέρδου και τα προγράμματα των κομμάτων να θυμίζουν διαφημιστικό καταναλωτικού της γιουρομπανκ, ίσως να μου λείψει ο καραμανλής και ο γιωργάκης, όσο άχρηστοι και αν είναι...

Επισκέπτης
Πισοχώστη οντως το συριζα διατηρεί ένα ιδιότυπο στρατό κακοποιών τους οποίους και προστατεύει. Προσωπικά δε μου αρέσει που πολύ ευκολα το "προοδευτικό" προσωπείο ξεφτίζει και αποκαλύπτει ιδέες που έχουν πια ξεπεραστεί. Δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.

Θα δημιουργούσε δημοσιογραφικές εντυπώσεις...

Η ΝΔ και έτσι παρτυ κάνει, σκέψου πόσα σκάνδαλα προέκυψαν κατα την περιοδο της διακυβέρνησής της και θα καταλάβεις ότι το πάρτυ συνεχίζεται και το ΠΑΣΟΚ είναι οι γκόμενες του πάρτυ. Για την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ δεν είναι απειλή, αλλά μια ενδεχόμενη-εξωπραγματική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ίσως έκρουε το κουδούνι

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κανένα απο τα 2 μεγάλα κόμματα δεν ειναι συμπαγή. Περιέχουν δυνάμεις που έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους και απλά βρίσκονται κάτω απο την ίδια ομπρέλα με σκοπό την κουτάλα. Ως εκ τούτου υπάρχει αδυναμία χάραξης και υλοποίησης στρατηγικής = ακυβερνησία

Διάσπαση και των 2 μεγάλων κομμάτων θα ήταν ευχής έργο ωστε να πάει ο καθένας εκει που θέλει.

Ο,τι δουλειά έχει η μιλένα αποστολάκη με το γεράσιμο αρσένη έχει ο βύρων πολύδωρας με τον τατούλη.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αν όμως το τίμημα είναι να βρεθώ να με κυβερνάνε τηλεπερσόνες και επιχειρηματίες μαζί με μερικούς φωτογενείς πολιτικούς τύπου αβραμό και λοβέρδου και τα προγράμματα των κομμάτων να θυμίζουν διαφημιστικό καταναλωτικού της γιουρομπανκ, ίσως να μου λείψει ο καραμανλής και ο γιωργάκης, όσο άχρηστοι και αν είναι...

Τωρα ποιος σε κυβερναει?
Ο Καραμανλης? Καλο αυτο.
Θα το σημειωσω να το λεω για ανεκδοτο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ο,τι δουλειά έχει η μιλένα αποστολάκη με το γεράσιμο αρσένη έχει ο βύρων πολύδωρας με τον τατούλη.

Καλα δε ντρεπεται ο Πολυδωρας?
Βγαινει και μιλαει? Επρεπε η να αυτοκτονισει η να παει να μεινει ισοβιως στην Αυστραλια.
Καλα δε ντρεπεται ρε πουστη μου?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τωρα ποιος σε κυβερναει?
Ο Καραμανλης? Καλο αυτο.
Θα το σημειωσω να το λεω για ανεκδοτο.

Από τη στιγμή που θεωρείς το γιωργάκη επιτυχημένεο υπεξ, καλύτερα να το ρίξουμε στα ανέκδοτα γενικώς- Και θα γελάσουμε και δεν θα τσακωθούμε...

Επισκέπτης
Καλα δε ντρεπεται ο Πολυδωρας?
Βγαινει και μιλαει? Επρεπε η να αυτοκτονισει η να παει να μεινει ισοβιως στην Αυστραλια.
Καλα δε ντρεπεται ρε πουστη μου?

αφού υπάρχει κοινό που τον ακούει γιατί να ντραπει; Απο εκεί ξεκινάνε όλα - από το κοινό

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αφού υπάρχει κοινό που τον ακούει γιατί να ντραπει; Απο εκεί ξεκινάνε όλα - από το κοινό

ξέχασες το βασικότερο....το οποίο κοινό τον ψηφίζει κιόλας.

Αλλά αυτοί θα μας πούνε ότι είναι μαλάκες....

τι μου θυμίζει....τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Από τη στιγμή που θεωρείς το γιωργάκη επιτυχημένεο υπεξ, καλύτερα να το ρίξουμε στα ανέκδοτα γενικώς- Και θα γελάσουμε και δεν θα τσακωθούμε...

Πλακα μας κανεις? Ξερεις τι εγινε μολις ανελαβε η Ντορα υπουργος?
Ολες οι μεγαλες δυναμεις ανεγνωρισαν τα Σκοπια ως Μακεδονια.
Τωρα η Ντορα παρακαλαει για να ονομαστουν τα Σκοπια "Βορεια Μακεδονια".
Τουλαχιστον απο την ανυπαρκτη καλυτερος ηταν.

Οσο για αυτο που ελεγα νωριτερα, σε κυβερναει η ΕΕ οι ΗΠΑ ο Κοκκαλης και αλλοι μεγαλοεπιχειρηματιες.
Αμφιβαλεις?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οχι μόνο υπάρχει κοινό, αλλα ειναι και πολυπληθες

οσο πιο χαμηλά πέφτει ο μέσος όρος νοημοσύνης του κοινού στο οποίο απευθύνεσαι, τοσο πιο πολλούς ψήφους μαζεύεις

και ο βύρωνας απευθύνεται σε κοινωνικά στρώματα πολύ κάτω του μέσου όρου

ειναι αργα για μένα και το μυαλό δε δουλευει καλα αλλα πριν την κάνω να πω οτι ενας απο τους πιο γλοιώδεις υπουργούς ειναι ο σουφλιας. Σε πολιτισμένο κράτος τέτοια τυπάκια της δεκαετιας του '70 έχουν μπει στο χρονοντούλαπο

η πρώην δημαρχος αποτυχημένη μεν αλλα με δυνατά στηρίγματα - οχι απαραίτητα μονο στο χώρο της νουδου

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πλακα μας κανεις? Ξερεις τι εγινε μολις ανελαβε η Ντορα υπουργος?
Ολες οι μεγαλες δυναμεις ανεγνωρισαν τα Σκοπια ως Μακεδονια.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πότε πραγματικά οι μεγάλες δυνάμεις αναγνώρισαν τα σκόπια ως μακεδονία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom