Φίλε μου, η γενίκευση και η ισοπέδωση των πάντων με ενοχλούσε ανέκαθεν. Αλλά η άποψή σου είναι σεβαστή, αν και ατεκμηρίωτη και αφοριστική.Γιατί ποιος σου είπε ότι αυτοί οι 150 σοσιαλιστές δεν είναι μαλάκες??? Απλά ψηφίζουν το πιο μαλάκα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άλλη μία ξεφτίλα της ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα solaria
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 169
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αναφαίρετο δικαίωμά σου φίλε μου να πειραματιστείς, και ο λαός ολόκληρος. Μετά το πείραμα όμως θα καταλήξουμε πάλι στην γνωστή παλιά συνταγή του διπολικού συστήματος.
Θα πρέπει να δημιουργηθεί κρίση ώστε να αλλάξουν τα πρόσωπα.
Προτιμώ να πειραματιστώ και ας γαμηθεί η χώρα γρήγορα παρά να είμαι προβατινα και να βυθιστεί σε βάθος 10ετίας
Μα ήδη υπάρχει κρίση.....Θα πρέπει να δημιουργηθεί κρίση ώστε να αλλάξουν τα πρόσωπα.
Προτιμώ να πειραματιστώ και ας γαμηθεί η χώρα γρήγορα παρά να είμαι προβατινα και να βυθιστεί σε βάθος 10ετίας
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δλδ τώρα δεν είναι η χώρα γαμημένη;Θα πρέπει να δημιουργηθεί κρίση ώστε να αλλάξουν τα πρόσωπα.
Θα πρέπει να δημιουργηθεί κρίση ώστε να αλλάξουν τα πρόσωπα.
Στη τελευταία κρίση εμφανίστηκαν κάτι σούπερ ήρωες (Παπαδόπουλος κ σία) κ μας έριξαν σούπερ γαμήσια. Τώρα τα γαμησιάτικα πληρώνουμε.
δλδ τώρα δεν είναι η χώρα γαμημένη;
Πως να μην είναι γαμημένη με τους καθε λογής ψευτοαριστερούς σαν του λόγου σου και τα τσιπράκια.
Η χώρα ειναι γαμημένη ναι. Βυθιζεται οικονομικά, χάνει ειδικό βάρος εκτός συνόρων, αδυνατεί να αναπτυχθεί λόγω έλλειψης παιδείας και σωστης πολιτικής, καταστρέφεται γρήγορα το περιβάλλον, υποφέρουν οι υπήκοοι
Και μετά από όλα αυτά, η πρόταση ειναι ξανά τα ίδια;
Προτιμώ να πειραματιστω
Xcp41 δεν πας να δεις καμμιά τσόντα να τον πάιξεις να ηρεμήσεις παλιογυφτακι;
Και μετά από όλα αυτά, η πρόταση ειναι ξανά τα ίδια;
Προτιμώ να πειραματιστω
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τώρα εγώ οφείλω να διαφωνήσω...Στη τελευταία κρίση εμφανίστηκαν κάτι σούπερ ήρωες (Παπαδόπουλος κ σία) κ μας έριξαν σούπερ γαμήσια. Τώρα τα γαμησιάτικα πληρώνουμε.
μετά από 35 χρόνια μας φταίει ακόμα ο Παπαδόπουλος;
στα ενδιάμεσα ζούσαμε με το φάντασμά του;
Μπαμπινιώτη που έχεις να δεις μουνί εδώ και κάτι χρόνια,κάτι σταρχιδιστές ψευτοφιλόσοφοι αριστέροι σαν και σενα οδήγησαν την χώρα στα σκατά που είναι.Για αυτό μόκο.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Μπαμπινιώτη που έχεις να δεις μουνί εδώ και κάτι χρόνια,κάτι σταρχιδιστές ψευτοφιλόσοφοι αριστέροι σαν και σενα οδήγησαν την χώρα στα σκατά που είναι.Για αυτό μόκο.
Γεια σου δημοκρατη.
τώρα εγώ οφείλω να διαφωνήσω...
μετά από 35 χρόνια μας φταίει ακόμα ο Παπαδόπουλος;
στα ενδιάμεσα ζούσαμε με το φάντασμά του;
Αυτοί που ηρωποιήθηκαν μετά τους καραγκιόζηδες, αυτούς εννοώ.
Αντε πλυσου ρε βρωμιάρη πρώτα και μετά έλα να μιλήσουμε. Τρίγυφτα
Αυτοί που ηρωποιήθηκαν μετά τους καραγκιόζηδες, αυτούς εννοώ.
Ακριβώς.Ακόμα τα φαντάσματα της αριστέρας επιτρέπουμε να μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε σαν χώρα και να πάμε μπροστά.Κομπλεξικά άτομα που λανσάρουν ακόμα ιδεολογίες απαχρονισμένες που όπου εφαρμόστηκαν οδήγησαν τις χώρες σε κατάρευση (ΕΣΣΔ πχ)
Τι να πεις απο τα Συρίζακια που άμα ένας Αλβανός φαεί μια φάπα βγαίνουν αμέσω να διαδηλώσουν.Αλλά γιατα δικαιώματα των Ελλήνω και τις καταπιέσεις που δέχονται σε άλλες χώρες μόκο τα κομματόσκυλα.
Αντε πλυσου ρε βρωμιάρη πρώτα και μετά έλα να μιλήσουμε. Τρίγυφτα
Με ξέρεις και μιλάς ρε μπαμπινιωτη?
Εσύ πρέπει να είσουν από τα κωλοπαιδάκια στο σχολείο που το παίζαν υπεράνω και καλά παρόλο το σνομπ που τρώγανε από όλες τις γκόμενες και τις παρεες!
Teatcher's pet!
Ακριβώς.Ακόμα τα φαντάσματα της αριστέρας επιτρέπουμε να μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε σαν χώρα και να πάμε μπροστά.Κομπλεξικά άτομα που λανσάρουν ακόμα ιδεολογίες απαχρονισμένες που όπου εφαρμόστηκαν οδήγησαν τις χώρες σε κατάρευση (ΕΣΣΔ πχ)
Τι να πεις απο τα Συρίζακια που άμα ένας Αλβανός φαεί μια φάπα βγαίνουν αμέσω να διαδηλώσουν.Αλλά γιατα δικαιώματα των Ελλήνω και τις καταπιέσεις που δέχονται σε άλλες χώρες μόκο τα κομματόσκυλα.
Τα λαμόγια είναι όλων των κομματικών αποχρώσεων...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Εισαι βιομηχανος εσυ?
Δε βλεπεις οτι ο νεοφιλελευθερος μονοδρομος εχει κανει τον κοσμο να πειναει και να ειναι ανεργος?
Που ζεις εσυ?
Μεχρι και η μολυνση του περιβαλλοντος εχει γινει εμπορευσιμο ειδος.
Πριονιζονται τα εργασιακα δικαιωματα (δε μιλω για τους κοπριτες Δημ.Υπαλ.),
ανασφαλιστη εργασια, τα παντα ακομακαι η υγεια ειναι μονο προνομιο των ευκαταστατων.
ΣΟυ αρεσει εσενα αυτο? Εισαι κατα των λαικων αγωνων?
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παράκληση θερμή και συγνώμη για το off topic...
Επειδή ακούω πολλά για κλώνους, μπορεί όποιος έχει βάσιμες υποψίες να λέει και ποιος είναι κλώνος ποιού, να ξέρουμε για τί μιλάμε;
Το ίδιο να γίνει και με άτομα τα οποία έχουν μπει με άλλα νικ στο παρελθόν αλλά τα έκαψαν και επανήλθαν με νέο νικ αλλά με την ίδια συμπεριφορά...
Κάνω την αρχή: Φέθρυ- Πέτρος Πελεκάνος- Χρυς -Θεόφιλος...
Next please...
Επειδή ακούω πολλά για κλώνους, μπορεί όποιος έχει βάσιμες υποψίες να λέει και ποιος είναι κλώνος ποιού, να ξέρουμε για τί μιλάμε;
Το ίδιο να γίνει και με άτομα τα οποία έχουν μπει με άλλα νικ στο παρελθόν αλλά τα έκαψαν και επανήλθαν με νέο νικ αλλά με την ίδια συμπεριφορά...
Κάνω την αρχή: Φέθρυ- Πέτρος Πελεκάνος- Χρυς -Θεόφιλος...
Next please...
Εισαι βιομηχανος εσυ?
Δε βλεπεις οτι ο νεοφιλελευθερος μονοδρομος εχει κανει τον κοσμο να πειναει και να ειναι ανεργος?
Που ζεις εσυ?
Μεχρι και η μολυνση του περιβαλλοντος εχει γινει εμπορευσιμο ειδος.
Πριονιζονται τα εργασιακα δικαιωματα (δε μιλω για τους κοπριτες Δημ.Υπαλ.),
ανασφαλιστη εργασια, τα παντα ακομακαι η υγεια ειναι μονο προνομιο των ευκαταστατων.
ΣΟυ αρεσει εσενα αυτο? Εισαι κατα των λαικων αγωνων?
Δεν υπάρχουν πια λαικοί αγώνες κατά την γνώμη μου.Εκτός αν ενοείς τους διάφορους συνδικαλίστες και τα κομματόσκυλα που κάνουν αραία που και που καμία διαδήλωση για το κόμα τους όμως μόνο και μόνο.
Για να υπάρχει λαικός αγώνας παεί να πει οτί είμαστε ενωμένοι σαν λαός.Και όχι όπως τώρα που η δηθεν αριστέρα το μόνο που κάνει είναι να τα χώνει στα άλλα κόματα και να παίζει τον ρόλο του κατήγορου χωρίς ουστιαστικά να προτείνει λύσεις να έστω να δείχνει οτι έχει μια διάθεση να συνεργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων αυτών...Μέχρι και μεταξύ τους τρώγονται τα λαμόγια.Δες Σύριζα και ΚΚΕ...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Δεν υπάρχουν πια λαικοί αγώνες κατά την γνώμη μου.Εκτός αν ενοείς τους διάφορους συνδικαλίστες και τα κομματόσκυλα που κάνουν αραία που και που καμία διαδήλωση για το κόμα τους όμως μόνο και μόνο.
Για να υπάρχει λαικός αγώνας παεί να πει οτί είμαστε ενωμένοι σαν λαός.Και όχι όπως τώρα που η δηθεν αριστέρα το μόνο που κάνει είναι να τα χώνει στα άλλα κόματα και να παίζει τον ρόλο του κατήγορου χωρίς ουστιαστικά να προτείνει λύσεις να έστω να δείχνει οτι έχει μια διάθεση να συνεργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων αυτών...Μέχρι και μεταξύ τους τρώγονται τα λαμόγια.Δες Σύριζα και ΚΚΕ...
Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος.
Ειναι αληθεια οτι το ΚΚΕ τελευταια το εχει παρει ο υπνος.
Απο την αλλη ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πιο μαχητικο κομμα αν και πολλες
φορες το παρακανει. Πχ στα Πανεπιστημια πολλες φορες με φασιστικο τροπο κανανε
καταληψεις και φασαριες. Πολλοι χασανε εξετασεις τσαμπα. Επισης προστατευει τους αλητες
που τα καινε στην ΑΘηνα και στη Θεσ/κη. Πρεπει ομως να παραδεχτουμε οτι ειναι η μονη αντιπολιτευση σημερα στην Ελλαδα.
Εγω παντως δε πειθομαι, τους θεωρω καιροσκοπους, πανε οπου φυσαει ο ανεμος και ειναι δεκανικι του ΠΑΣΟΚ.
Εντουτοις τους θεωρω καλυτερους απο τα 2 μεγαλα κομματα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 288