Νέα

Άλλη μία ξεφτίλα της ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμένα μου αρέσει που κάποιοι βρίζουν εδώ μέσα ή όπου αλλού, ενώ είναι αποφασισμένοι να επανεκλέξουν τον καταλληλότερο. Και επομένως, είμαι πολύ επιφυλακτικός όταν ακούω φωνές αγανάκτησης κατά των κυβερνώντων, γιατί προ της κάλπης αυτές οι φωνές έχουν ξεχαστεί συνήθως.

γιατί πώς νομίζεις ότι πήρε 41.5 στις προηγούμενες όταν όλοι έβριζαν;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
γιατί πώς νομίζεις ότι πήρε 41.5 στις προηγούμενες όταν όλοι έβριζαν;
Ακριβώς, όλοι έβριζαν και ξεθύμαιναν, και στο τέλος τον ψήφισαν. Και το ίδιο θα γίνει και τώρα. Και μην ξεχνάμε, ότι οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν ποσοστά εθνικών εκλογών. Όταν λέει π.χ. ότι η ΝΔ έχει 30%, είναι 30% όχι στο σύνολο του εκλογικού σώματος, αλλά 30 στους εκατό που ερωτήθηκαν. Από αυτούς θα αφαιρεθούν οι 20% περίπου που δεν απάντησαν ή είπαν λευκό, γιατί στις εκλογές τα άκυρα και τα λευκά δεν προσμετρώνται. Επομένως, το 30% με αναγωγή είναι 37,7%. Με 39% κάνεις κυβέρνηση με το νόμο Παυλόπουλου. Άρα; τι θα αλλάξει;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Προσωπικά πίστευα ότι ήταν το Πασόκ η κάποιο άλλο πολιτικό κόμμα που έβαλε τις φωτιές και λέω αλλη μια ευκαιρια ας του δώσει ο κόσμος.Αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι πίστευα λάθος.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Προσωπικά πίστευα ότι ήταν το Πασόκ η κάποιο άλλο πολιτικό κόμμα που έβαλε τις φωτιές και λέω αλλη μια ευκαιρια ας του δώσει ο κόσμος.Αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι πίστευα λάθος.
Φίλε μου, αλίμονο εάν πίστεψες κάτι τέτοιο. Σέβομαι κάθε άποψη εδώ μέσα και παντού, αλλά ΕΛΕΟΣ.... Γιατί να βάλει το ΠΑΣΟΚ τις φωτιές; πολιτικό κόμμα είναι, όχι εγκληματική οργάνωση του κοινού ποινικού δικαίου....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα σου πω.Το πίστευα γιατί έγιναν ενόψει εκλογών και αφού κάηκε η ηλεία ε λέω δεν θα ξαναβγεί.Ίσως ο μόνος τρόπος για να βγει ο george.Αλλά μετά είδα και άκουσα αρθρα,ειδήσεις,ε-μαιλ για την ιώνια οδό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε μου, αλίμονο εάν πίστεψες κάτι τέτοιο. Σέβομαι κάθε άποψη εδώ μέσα και παντού, αλλά ΕΛΕΟΣ.... Γιατί να βάλει το ΠΑΣΟΚ τις φωτιές; πολιτικό κόμμα είναι, όχι εγκληματική οργάνωση του κοινού ποινικού δικαίου....
καλύτερα να σιωπήσω. Γιατί αν αρχίσω να μιλάω θ αρχισω τις χριστοπαναγίες όπως έκανα όταν μου τα έλεγαν αυτά οι δικοί μου..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
καλύτερα να σιωπήσω. Γιατί αν αρχίσω να μιλάω θ αρχισω τις χριστοπαναγίες όπως έκανα όταν μου τα έλεγαν αυτά οι δικοί μου..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Χριστοπαναγίες έριχνες επειδή οι δικοί σου πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ έβαλε τις φωτιές;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ λέω να καταργήσουμε τις εκλογές και να δώσουμε το στέμμα στον Κωστάκη να τελειώνουμε......... Να ονομάσουμε και τη Ραφήνα σε Γλύφτς-μπουργκ και όλα καλά.

Xaxaxa γεια σου ρε persona...

Πλάκα-πλάκα, αυτό δεν το έχω ξαναδεί ρε παίδες: το ξέρετε ότι όλη μέρα ο Καραμανλής κάνει συνήθως 1 ή το πολύ 2 συσκέψεις. Εγώ φαντάζομαι πως η δουλεία ενός αρχηγού κυβέρνησης είναι σχεδόν όλη μέρα να κάνει συσκέψεις, όπως κάνει ο ceo μιας επιχείρησης.

Μπείτε εδώ να πάθετε πλάκα:

Συνήθως έχει μια συσκεψούλα κατά τις 10:00, άντε άλλη μια κατά τις 12:00, μετά βατραχοπέδιλα, αντηλιακό και βουρ για ραφήνα. Αυτό δεν ξανάγινε.
Νομίζω πως ο Κωστάκης σπάει 2 ρεκόρ:
- είναι ο πιο ξεκούραστος Έλληνας
- είναι ο πιο ξεκούραστος πρωθυπουργός της Ευρώπης

Με αυτή την έννοια λέω ότι αναπολώ το Μητσοτάκη. Μπορεί να διαφωνώ ριζικά μαζί του, αλλά ήταν πρωθυπουργός, δεν τον παρίστανε...

Τέτοιο σταρχιδισμό δεν έσω ξαναδει.
Καλά, ο άνθρωπος βαριέται που ζει. Εντάξει, πρωθυπουργός έγινε κατά λάθος μόνο και μόνο επειδή τον λένε Καραμανλή.
Αλλά δεν έχει στοιχειώδες φιλότιμο να τιμήσει το αξιώμα;
Δεν έβαλε μυαλό για το που οδήγησε πέρυσι με τις πυρκαγιές η μπουρδελοκυβέρνησή του;
Ρε παιδί μου δεν νιώθει άσχημα, δεν έχει ενοχές να πει στον εαυτό του: ας προσπαθήσω να βάλω λίγη τάξη στο μπουρδέλο;
Δεν κατάλαβε πως ο Αλογοκομπλεξικός είναι ανίκανος και πρέπει να τον είχε αλλάξει εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον;

Εγώ έχω μείνει με το στόμα ανοικτό με το φρούτο αυτό...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
''ο πρωθυπουργός δυσφορεί''. Εγώ ξέρω ότι δυσφορία έχω εάν φάω κοκορέτσι και κοντοσούβλι, όχι εάν είμαι πρωθυπουργός και κάνουν μαλακίες οι υπουργοί που εγώ ο ίδιος επέλεξα. Εάν κάνουν μαλακίες, τους στέλνω σπίτι τους, δεν δυσφορώ μαζί τους.
Χαχαχα, καλά τα λες Λιοντάρι34.
Έχουμε ρε Πρωθυπουργό με αισθήματα: δυσφορεί, ενοχλείται, πρβοληματίζεται μας λέι η Ρουσσοπουλική προπαγάνδα... Στενοχωρήθηκε λέει με τις πυρκγιές πέρσι!! Και η γάτα μου έκλαψε...
Βασικά στ'@@ μας τα συναισθήματά του. Δεν ψηφίσαμε αισθηματία, πρωθυπουργό θέλουμε, να παίρνει αποφάσεις και να διευθύνει τη χώρα. Το αποτέλεσμα μετράει, να της βράσω τις δήθεν ευαισθησίες του.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Κύριοι μην αναρωτιέστε και μην δυσφορείτε.
Ο Πρωθυπουργός μας πρωθυπουργεύει και παραπέμπω σε προηγούμενο post του Siegf.
Το "πρωθυπουγεύω" όμως δεν το βρήκα σε λεξικό.

Αποτελεί και αυτό μια καινοτόμο επιτυχία του Πρωθυπουργού.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

γιατι φωναζεται δεν θελετε να γαμησει τους νταβατζηδες του ελληνικου Λαου?
Δεν μας το υποσχεθηκε αυτο αναμεσα στο δευτερο με τριτο πιατο γιαουρτλου εκει στον Μπαιρακταρη.
Δεν θελετε να μονιμοποιηθουν οι συμβασιουχοι?
Δεν ειστε με τα κατωτερα οικονομικα στρωματα που απολαμβανουν την θαλπωρη της ΝΔ?
Δεν ειστε χαρουμενοι που καταλαβε αμεσως το υπονοουμενο οταν τον ρωτησε ο Πουτιν για την πυροπραστασια περσι και ετσι δεν καηκε η Ακροπολη?
Δεν νοιωθεται εθνικα υπερηφανοι που εδιωξε τον μοναδικο ελληνα πατριωτη υπουργο που ειχε γιατι ανεπτυξε τους S-300 στην Κρητη?
Δεν αισθανεσθε δικαιωμενοι που στο παιχνιδι εξουσιας δεν παιζουν μονο οι αρμοδιοι υπουργοι αλλα και οι κουμπαροι τους?
και αυτα ειναι μερικα απο τα εργα και ημερες της ΝΔ

ντροπη σας συναγωνιστες ειστε απαραδεκτοι ....
γιατι μηπως ειστε και εσεις εναντια στο σεμνα και ταπεινα?
δηλαδη δεν θα σας αρεσει και φετος να παρει η Νατασα τις φιλες της και τις γυναικες των αλλων υπουργων και να ξαναπανε για ψωνια στο κεντρο της Θεσσαλονικης και να ξανααποδειξουν τις εργατικες καταβολες τους με τα ψωνια τους?
Υπαρχει κανεις εδω που να πιστευει οτι 680 ευρω δεν ειναι αρκετα για να ζησει ενας νεος ενα μηνα?
Δηλαδη τι θελετε να βγει το ΚΚΕ και να μας παρει τα σπιτια ? Δεν ειναι καλυτερο να μας τα παρουν οι τραπεζες παρα οι αθεοι κομμουνιστες?

Ελπιζω να σας αποστομωσα μην με αναγκασεται να επιστρεψω
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Που ειναι οι νεοδημοκρατες να αναψει κανας γερος καβγας να γελασουμε ; Χαθηκαν ;  :2funny:

Επισκέπτης

γιατι φωναζεται δεν θελετε να γαμησει τους νταβατζηδες του ελληνικου Λαου?
Δεν μας το υποσχεθηκε αυτο αναμεσα στο δευτερο με τριτο πιατο γιαουρτλου εκει στον Μπαιρακταρη.
Δεν θελετε να μονιμοποιηθουν οι συμβασιουχοι?
Δεν ειστε με τα κατωτερα οικονομικα στρωματα που απολαμβανουν την θαλπωρη της ΝΔ?
Δεν ειστε χαρουμενοι που καταλαβε αμεσως το υπονοουμενο οταν τον ρωτησε ο Πουτιν για την πυροπραστασια περσι και ετσι δεν καηκε η Ακροπολη?
Δεν νοιωθεται εθνικα υπερηφανοι που εδιωξε τον μοναδικο ελληνα πατριωτη υπουργο που ειχε γιατι ανεπτυξε τους S-300 στην Κρητη?
Δεν αισθανεσθε δικαιωμενοι που στο παιχνιδι εξουσιας δεν παιζουν μονο οι αρμοδιοι υπουργοι αλλα και οι κουμπαροι τους?
και αυτα ειναι μερικα απο τα εργα και ημερες της ΝΔ

ντροπη σας συναγωνιστες ειστε απαραδεκτοι ....
γιατι μηπως ειστε και εσεις εναντια στο σεμνα και ταπεινα?
δηλαδη δεν θα σας αρεσει και φετος να παρει η Νατασα τις φιλες της και τις γυναικες των αλλων υπουργων και να ξαναπανε για ψωνια στο κεντρο της Θεσσαλονικης και να ξανααποδειξουν τις εργατικες καταβολες τους με τα ψωνια τους?
Υπαρχει κανεις εδω που να πιστευει οτι 680 ευρω δεν ειναι αρκετα για να ζησει ενας νεος ενα μηνα?
Δηλαδη τι θελετε να βγει το ΚΚΕ και να μας παρει τα σπιτια ? Δεν ειναι καλυτερο να μας τα παρουν οι τραπεζες παρα οι αθεοι κομμουνιστες?

Ελπιζω να σας αποστομωσα μην με αναγκασεται να επιστρεψω
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ξεχασες και κατι αλλο εχεις οικονομικες δυσκολιες θες να εξασφαλισεις το μελλον των παιδιων σου αλλα εισαι νενα φτωχος πλην τιμιος υπουργος. κανενα προβλημα βαζεις την πεθερα σου τη γυναικα σου και ανοιγειςμια εταιρεια αγοροπωλησιας ακινητων εσυ ομως δεν ξερεις τιποτα. εχεις βρε αδερφε ενα αναψυκτηριο και δεν ξερεις τι να το κανεις. στου μαγγινα δινει λυσεις και φιλοξενει και πακιστανους αυτο θα πει ελληνικη φιλοξενια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Ασε που εδωσε και αξια στον Μπαιρακταρη  . Σιγα το φαγαδικο  :tickedoff:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
δηλαδη εγω δεν ειμαι νεοδημοκρατης?
Περιμενετε λαμογια να βγει η ΝΔ κυβερνηση και θα τα πουμε :knuppel: :knuppel: :knuppel:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλα αν δεν περασει και τωρα μπροστα το ΠΑΣΟΚ στα γκαλοπ δε θα περασει ποτε  :S

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Τι να περασει αφου ο αρχηγος ειναι ολε ολε.
Αν σε μια αιθουσα υπαρχουν 100 ανθρωποι και οι δεκα ειναι ανικανοι ο Γιωργακης θα διαλεξει αυτους τους δεκα για συνεργατες.
Και ειναι κριμα γιατι υπαρχει ενα δυναμικο που για πλακα θα ειχε διωξει τα τρωκτικα απο την Κυβερνηση και ισως να πηγαινε καλυτερα η κατασταση στην χωρα. Ελπιζω σε βελτιωση , παντωςσ το θησειο ηταν καλος να το πουμε

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλα αν δεν περασει και τωρα μπροστα το ΠΑΣΟΚ στα γκαλοπ δε θα περασει ποτε   :S

:2funny: :2funny: :2funny:

Ποιο Πασοκ ρε παιδιά; ποια "αξιωματική" αντιπολίτευση; αυτό μας έχει αφήσει χρόνους.
Ζωή σε μας. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom