εγώ λέω να καταργήσουμε τις εκλογές και να δώσουμε το στέμμα στον Κωστάκη να τελειώνουμε......... Να ονομάσουμε και τη Ραφήνα σε Γλύφτς-μπουργκ και όλα καλά.
Xaxaxa γεια σου ρε persona...
Πλάκα-πλάκα, αυτό δεν το έχω ξαναδεί ρε παίδες: το ξέρετε ότι όλη μέρα ο Καραμανλής κάνει συνήθως 1 ή το πολύ 2 συσκέψεις. Εγώ φαντάζομαι πως η δουλεία ενός αρχηγού κυβέρνησης είναι σχεδόν όλη μέρα να κάνει συσκέψεις, όπως κάνει ο ceo μιας επιχείρησης.
Μπείτε εδώ να πάθετε πλάκα:
Συνήθως έχει μια συσκεψούλα κατά τις 10:00, άντε άλλη μια κατά τις 12:00, μετά βατραχοπέδιλα, αντηλιακό και βουρ για ραφήνα. Αυτό δεν ξανάγινε.
Νομίζω πως ο Κωστάκης σπάει 2 ρεκόρ:
- είναι ο πιο ξεκούραστος Έλληνας
- είναι ο πιο ξεκούραστος πρωθυπουργός της Ευρώπης
Με αυτή την έννοια λέω ότι αναπολώ το Μητσοτάκη. Μπορεί να διαφωνώ ριζικά μαζί του, αλλά ήταν πρωθυπουργός, δεν τον παρίστανε...
Τέτοιο σταρχιδισμό δεν έσω ξαναδει.
Καλά, ο άνθρωπος βαριέται που ζει. Εντάξει, πρωθυπουργός έγινε κατά λάθος μόνο και μόνο επειδή τον λένε Καραμανλή.
Αλλά δεν έχει στοιχειώδες φιλότιμο να τιμήσει το αξιώμα;
Δεν έβαλε μυαλό για το που οδήγησε πέρυσι με τις πυρκαγιές η μπουρδελοκυβέρνησή του;
Ρε παιδί μου δεν νιώθει άσχημα, δεν έχει ενοχές να πει στον εαυτό του: ας προσπαθήσω να βάλω λίγη τάξη στο μπουρδέλο;
Δεν κατάλαβε πως ο Αλογοκομπλεξικός είναι ανίκανος και πρέπει να τον είχε αλλάξει εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον;
Εγώ έχω μείνει με το στόμα ανοικτό με το φρούτο αυτό...