Νέα

Άλλη μία ξεφτίλα της ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ξαναλέω: οι αμερικάνοι (που τους βρίζουμε) έκλασαν τη Χίλαρυ παρά το ότι είναι σύζυγος του θεωρούμενου ως πιο πετυχημένου Προέδρου των ΗΠΑ των τελευταίων δεκαετιών. Και παρά την ενεργό υποστήριξή του (α ρε Μόνικα, μέχρι πότε θα το ξεπληρώνει το καλαμάκι σου ο άνθρωπος...).

Και διάλεξαν μαύρο και όχι από τζάκι.

Ειχανε και οι Αμερικανοι τους Κενεντυ.
Ο μαυρουκος δε βγηκε ακομα προεδρος...

Παντως δε ξερω αν εγινε νοθεια στην Αμερικη αλλα ο λαος εκει πρεπει να ειναι πιο μαλακας απο εμας.
Αφου βγαλανε 2 φορες τον Μπους. Παντως απ'οτι εχω καταλαβει ολοι οι Νοτιοι στις ΗΠΑ ειναι
ακροδεξιοι εθνικιστες πολεμοχαρεις.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειχανε και οι Αμερικανοι τους Κενεντυ.
Ο μαυρουκος δε βγηκε ακομα προεδρος...

Παντως δε ξερω αν εγινε νοθεια στην Αμερικη αλλα ο λαος εκει πρεπει να ειναι πιο μαλακας απο εμας.
Αφου βγαλανε 2 φορες τον Μπους. Παντως απ'οτι εχω καταλαβει ολοι οι Νοτιοι στις ΗΠΑ ειναι
ακροδεξιοι εθνικιστες πολεμοχαρεις.

Ναι, ενώ εμείς βγάλαμε ξανά τον Καραμανλή την ώρα που θάβαμε 70 νεκρούς από πυρκαγιές... Και ο γελοίος φορούσε στρατιωτικό μπουφάν με 40 βαθμούς στο πεντάγωνο. Την ανικανότητά του να τη συγχωρέσω. Εξάλλου δεν φταίει αυτός που διαλέξαμε ανεπάγγελτο πρωθυπουργό. Αυτή όμως την κοροϊδία του, ποτέ.

Παρόλα αυτά, παίζει όντως οι αμερικάνοι να είναι πιο μαλάκες από εμάς.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Πισοχώστη οντως το συριζα διατηρεί ένα ιδιότυπο στρατό κακοποιών τους οποίους και προστατεύει. Προσωπικά δε μου αρέσει που πολύ ευκολα το "προοδευτικό" προσωπείο ξεφτίζει και αποκαλύπτει ιδέες που έχουν πια ξεπεραστεί. Δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.

μια διπασπαση του πασοκ θα δημιουργούσε θετικές εξελίξεις για το πολιτικό σκηνικό
Ακριβώς.... Μία διάσπαση του ΠΑΣΟΚ θα διατηρούσε τη ΝΔ καμιά εικοσαριά χρόνια ακόμη στην εξουσία....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακριβώς.... Μία διάσπαση του ΠΑΣΟΚ θα διατηρούσε τη ΝΔ καμιά εικοσαριά χρόνια ακόμη στην εξουσία....
εγώ λέω να καταργήσουμε τις εκλογές και να δώσουμε το στέμμα στον Κωστάκη να τελειώνουμε......... Να ονομάσουμε και τη Ραφήνα σε Γλύφτς-μπουργκ και όλα καλά.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εχετε δικιο οι αμερικανοι ειναι ποιο Μαλακες απο εμας , αλλα σε τι ? οι αμερικανοι δεν εχουν Μητσοτακη .

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πάντως πραγματικά πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση που εχει περάσει απο τη μεταπολίτευση και μετά

Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε αυτό που γίνεται με τη μονή βατοπεδίου με τους βρωμοπαπάδες και το ρουσόπουλο

Ρε πούστη μου απο τη μία χαίρομαι που άλλαξα χώρα, απο την άλλη νευριάζω με τους αληταραδες

Ο,τι και να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές τα ίδια θα συνεχίσουν να γίνονται

Που μετανάστευσες ? (αν επιτρέπεται, σαφώς)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που πραγματικά έχω απορία είναι ότι , εάν σε ένα στρατόπεδο γίνει καμία μαλακία τσιμπάνε τον διοικητή πρώτο και του γαμάνε το ταμ-τι-ρι-ριμ  , και ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία ευθύνη για τους μαλακές που αυτός έκανε υπουργός , δεν αποφασίζει αυτός και αυτοί εκτελούν , και στο κάτω-κάτω ο μαλάκας ο διοικητής δεν έχει διάλεξη κανένα , τους βρίσκει και τις περισσότερες μεταθέσεις γίνονται με κομματικά κριτήρια αυτόν γιατί να τον γαμάνε.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ('90 - '93) ήταν μια κατά βάση φαιδρή κυβέρνηση. Είχε και στοιχεία επικινδυνότητας αλλά ήταν τόσο ανίκανοι ώστε μόνο με θίασο της επιθεώρησης θα μπορούσε να τους παρομοιάσει κανείς. Το αποτέλεσμα των εκλογών του '93 είναι ενδεικτικό της φαιδρότητας της παρελθούσας αυτής κυβέρνησης.

Η τωρινή κυβέρνηση νομίζω ότι είναι επικίνδυνη. Ο Κωστάκης έχει "κληρονομήσει" από τον θείο του, μια εν δυνάμει επικίνδυνη "ακαμψία" (στιβαρότητα τη λένε οι διαφημιστές/σύμβουλοι) που μπορεί να τινάξει στον αέρα την κοινωνική συνοχή και να αποδημήσει μεγάλο τμήμα του κοινωνικού ιστού. Η ανυπαρξία του ΠΑΣΟΚ και η ανικανότητα/ακαταλληλότητα του Γιωργάκη κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δευτερη φορά που αναφέρεται σε θρέντ ο ''κοινωνικός ιστός'' σημερα...στο σάιτ της Παντείου μπήκα? :boobies:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άλλη μια ξεφτίλα της ΝΔ που αποδεικνύει ότι μετά τα 20 χρόνια ξεφτίλας ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν και χειρότερα.
Τέτοιο πράγμα μόνο σε φαρσοκωμωδίες τύπου Μαυρογιαλούρου και Επιθεωρήσεις.

Δεν νομιζω οτι φται η κυβερνηση για οτι εγινε αλλα παει τωρα να το μαψεζει το εξοργιστικο που ακουσα στη ΝΕΤ οτι ειπε ο Ερυθρος Σταυρος (αλλοι κοπανοι αυτοι) οτι αν μοιραζοταν η βοηθεια θα επαιρνε ΜΟΝΟ 412€ ο καθενας (καλα 4500 ειναι οι πληγεντες??) οποτε ΣΩΣΤΑ πηγαν τα λεφτα για δημαρχειο( :idiot:)!!

Βασικα ας τα διναμε πισω στους τσιπιδες τους Αυστραλους που εδωσαν μονο 412€ στον καθεναν και να ειχαμε ταριφα 1000€ το κεφαλι!!

Οι πιο ωραιοι ειναι οι Κυπριοι που αμεσως αναθεσαν σε Τεχνικη εταιρεια να γινουν σπίτια. Τα μονα που θα γινουν μαλλον οι αλλοι σε κοντεινερ αντε και στρωματσαδα στο νεο Δημαρχειο!!!

απο τον Ριζοσπάστη

Και όχι μόνον αυτό. Αλλά ομολόγησε ότι ο ΕΕΣ συμμετείχε ενεργά στην όλη διαδικασία ανάθεσης του έργου σε εταιρεία που είχε καταθέσει προσφορά στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διεξήγαγε ο Δήμος Ζαχάρως. Μάλιστα, ο Ανδρέας Μαρτίνης - που θεμελίωσε το νέο Δημαρχείο Ζαχάρως και στην ίδια τελετή ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης Ζαχάρως - έφτασε στο σημείο να δικαιολογήσει την απόφαση να αξιοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο η βοήθεια των πυρόπληκτων, λέγοντας ότι «θα ήταν περιφρόνηση προς τους πληγέντες να μοιράσουμε 412 ευρώ στον καθένα», αφού, σύμφωνα με τις καταγραφές του ΕΕΣ, τα καμένα και κατεστραμμένα σπίτια της περιοχής ήταν 4.250!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Αυτό που πραγματικά έχω απορία είναι ότι , εάν σε ένα στρατόπεδο γίνει καμία μαλακία τσιμπάνε τον διοικητή πρώτο και του γαμάνε το ταμ-τι-ρι-ριμ  , και ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία ευθύνη για τους μαλακές που αυτός έκανε υπουργός , δεν αποφασίζει αυτός και αυτοί εκτελούν , και στο κάτω-κάτω ο μαλάκας ο διοικητής δεν έχει διάλεξη κανένα , τους βρίσκει και τις περισσότερες μεταθέσεις γίνονται με κομματικά κριτήρια αυτόν γιατί να τον γαμάνε.
Σωστός!!!Στην Ελλάδα υπάρχει το ανεύθυνο του πρωθυπουργού. Δεν φταίει για τίποτε, για όλα φταίνε οι άλλοι. Αυτός είναι αθώος, άσπιλος και αμόλυντος. Απλά, όταν γίνεται μαλακία, διαρρέεται ότι ''ο πρωθυπουργός δυσφορεί''. Εγώ ξέρω ότι δυσφορία έχω εάν φάω κοκορέτσι και κοντοσούβλι, όχι εάν είμαι πρωθυπουργός και κάνουν μαλακίες οι υπουργοί που εγώ ο ίδιος επέλεξα. Εάν κάνουν μαλακίες, τους στέλνω σπίτι τους, δεν δυσφορώ μαζί τους.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
εγώ λέω να καταργήσουμε τις εκλογές και να δώσουμε το στέμμα στον Κωστάκη να τελειώνουμε......... Να ονομάσουμε και τη Ραφήνα σε Γλύφτς-μπουργκ και όλα καλά.
Εκεί οδεύει η κατάσταση ανεπιθύμητο πρόσωπο....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Δεν ήταν τελικά ποτέ τυχαίο το Ψωμί Ελιά και Κώτσο Βασιλιά.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Καθόλου τυχαίο.... Αυτή η φράση συμπυκνώνει μία απύθμενη βλακεία κάποιων γενεών, παλαιοτέρων ήθελα να πιστεύω....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καθόλου τυχαίο.... Αυτή η φράση συμπυκνώνει μία απύθμενη βλακεία κάποιων γενεών, παλαιοτέρων ήθελα να πιστεύω....
κι όμως η μαλακία δεν μπορεί να είναι μόνο επίκτητη. Πολλές φορές έχει και γονιδιακές ρίζες......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
κι όμως η μαλακία δεν μπορεί να είναι μόνο επίκτητη. Πολλές φορές έχει και γονιδιακές ρίζες......
Σωστό κι αυτό. Και ίσως υπάρχουν και σήμερα κάποια στοιχεία της κληρονομικώς μεταφερόμενα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
εχει πάρει διαστάσεις εθνικής λοίμωξης
Εμένα μου αρέσει που κάποιοι βρίζουν εδώ μέσα ή όπου αλλού, ενώ είναι αποφασισμένοι να επανεκλέξουν τον καταλληλότερο. Και επομένως, είμαι πολύ επιφυλακτικός όταν ακούω φωνές αγανάκτησης κατά των κυβερνώντων, γιατί προ της κάλπης αυτές οι φωνές έχουν ξεχαστεί συνήθως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom