Νέα

Αλλαγή Φύλου "επαναπροσδιορισμός φύλου" "διόρθωση ή μετάβαση φύλου"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.157

σχολια η σχετικα αρθρα δεκτα απο ολους

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
N I N A  M H  T O  Κ Ο Ψ Ε Ι Σ  Τ Ο  Μ Π Ο Υ Ρ Ι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
για μενα οταν ενα αγορι ξεκιναει να ντυνεται με γυναικεια ρουχα περναει στο επομενο σταδιο και γινεται τρανς θεωρω φισιολογικη εξελιξη να κανει αλλαγη φυλλου.....και στην ελλαδα υπαρχουν πολλες ωραιες τρανς που για μενα κακως δεν προχωρανε στην αλλαγη.....οπως και να εχει θελουν να κυριαρχει η θυληκη τους πλευρα.... :rolleyes:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μετα την εγχειρηση υπαρχει καποια αισθηση?οργασμος ας πουμε?

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Πάντως στην Ελλάδα η επέμβαση διόρθωσης φύλου σπάνια γίνεται. Οι περισσότερες "κοπέλες" δυστυχώς λόγω της κωλοκοινωνίας μας είναι αναγκασμένες να ασκούν το αρχαιότερο των επαγγελμάτων. Ελάχιστες είναι εκείνες που μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Πολλές βέβαια απλώς δεν προσπαθούν και απλά κλαίγονται...άλλες πάλι έχουν "μάθει" αυτόν τον τρόπο ζωής. Κάποτε αυτός ο τρόπος εξασφάλιζε τρελό χρήμα, τώρα λιγότερο φυσικά. Επίσης για τις επαγγελματίες του χώρου του σεξ η επέμβαση σημαίνει οριστικό τέλος στη "καριέρα" τους καθώς αυτός είναι ο λόγος που τις επιλέγουν οι πελάτες τους, λόγω αυτής της ιδιαιτερότητάς τους. Όπως είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ παλιά οι πελάτες ρωτούσαν πόσο πάει και τώρα λένε πόσο τον έχεις...Άρα δύσκολο θέμα η επέμβαση - διόρθωση.
Καμμια   καριερα  δεν  τελειωνει......
Αμα  την  εχεις   τη  καυλα....και  ετσι  και  αλλιως...σε   θελουν....
Το  μουνι   το  θελουν  χιλιοι......το  μπουρι  το  θελουν    δεκα....
Ποσο  παει?  ρωτανε  10.....ποσο  τον  εχεις ,  ενας...
Η  αληθεια   δεν  ειναι  οπως  την  παρουσιαζεις...

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.157
Καμμια   καριερα  δεν  τελειωνει......
Αμα  την  εχεις   τη  καυλα....και  ετσι  και  αλλιως...σε   θελουν....
Το  μουνι   το  θελουν  χιλιοι......το  μπουρι  το  θελουν    δεκα....
Ποσο  παει?  ρωτανε  10.....ποσο  τον  εχεις ,  ενας...
Η  αληθεια   δεν  ειναι  οπως  την  παρουσιαζεις...

:thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.157
21... 

Η τρανσέξουαλ "θεά" της ιατρικής που αλλάζει το φύλο
Πέμπτη, Μάρτιος 5, 2009 - 21:41
Προσωπικά και επαγγελματικά επιτυχημένη η Μάρσι Μπάουερς κατάφερε να πραγματοποιήσει όλα όσα ονειρευόταν από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Σήμερα, είναι μία από τις πιο διάσημες χειρουργούς γυναικολόγους της Αμερικής και επιτέλους ύστερα από χρόνια προσπαθειών γυναίκα! Ναι, η Μάρσι δεν γεννήθηκε γυναίκα αλλά έγινε με τη βοήθεια της επιστήμης. Της επιστήμης που αποφάσισε να υπηρετήσει πιστά και μέσω της οποίας έχει φέρει στον κόσμο δυόμισι χιλιάδες (2.500) μωρά και έχει βοηθήσει να αλλάξει η ζωή εκατοντάδων ανθρώπων. Η Δρ Μπάουερς είναι η πρώτη τρανσέξουαλ γυναικολόγος και μία από τις πρωτοπόρους στην αλλαγή φύλου στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μινεσότα το 1986. Η φήμη της ως «καλός άνδρας γυναικολόγος» άρχισε να εξαπλώνεται σχετικά γρήγορα. Ομως, δεν ήταν αρκετό. Η Μάρσι πήγε στο Mt. San Rafael Hospital προκειμένου να μάθει τα μυστικά της αλλαγής φύλου από τον πρωτοπόρο του είδους στις ΗΠΑ δόκτορα Στάνλεϊ Μπάιμπερ, ο οποίος είχε ήδη πραγματοποιήσει πάνω από πέντε χιλιάδες επεμβάσεις σε διάστημα τριών δεκαετιών. Τα κατάφερε περίφημα! Γι’ αυτό και όταν ο Μπάιμπερ υποχρεώθηκε να συνταξιοδοτηθεί λόγω ηλικίας στα ογδόντα του το 2003, της πρότεινε να τον αντικαταστήσει. Πριν φύγει από τη ζωή, η Δρ Μπάουερς του είχε προσφέρει την ικανοποίηση ότι δεν είχε κάνει λάθος που την εμπιστεύτηκε.

Οι επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις και η θετική της προσωπικότητα την έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα όχι μόνο του Τρινιτάντ, την πρωτεύουσα αλλαγής φύλου στον κόσμο, αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας των τρανσέξουαλ, που ήδη τη θεωρεί ιστορική προσωπικότητα. Το έργο της έχει γίνει θέμα ντοκιμαντέρ, ενώ η ίδια έχει εμφανιστεί σε δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει παραχωρήσει πλήθος συνεντεύξεων.

Η 51χρονη Μάρσι πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 131 αλλαγές φύλου τον χρόνο, δραστηριότητα που αποφέρει πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια έσοδα στο νοσοκομείο του Τρινιτάντ. Η αμοιβή της κυμαίνεται γύρω στα 20.000 δολάρια για τις επεμβάσεις MTF (από άνδρας, γυναίκα) και καλύπτει τα νοσοκομειακά έξοδα. 

Οι ασθενείς της, παρά την προετοιμασία, φθάνουν αγχωμένοι στο νοσοκομείο, ωστόσο παραδέχονται πως γρήγορα η χειρουργική δεινότητα της δόκτορος Μπάουερς σε συνδυασμό με την προσωπική της εμπειρία και την ευχάριστη προσωπικότητά της τους καθησυχάζουν. Τόσο στην ιστοσελίδα της όσο και στα επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Sex Change Hospital», που προβάλλεται στις ΗΠΑ και στη Βρετανία, οι ασθενείς υπογραμμίζουν πως χωρίς εκείνη το όνειρό τους δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Οχι επειδή δεν υπάρχουν άλλοι γιατροί εξειδικευμένοι στην αλλαγή φύλου, αλλά γιατί η Μάρσι αντιμετωπίζει τον καθένα από αυτούς σαν να είναι μοναδικός.

Κάτι που θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε τηλεφωνικά η Δρ Μπάουερς στην «Espresso».

- Δρ Μπάουερς, πώς αισθάνεστε που γράφετε ιστορία στην επιστήμη σας, αλλάζετε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων και εν τέλει κάνετε τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνει η φύση για να αισθάνονται αυτά τα άτομα καλά με την ταυτότητά τους;
Πραγματικά, το φορτίο είναι βαρύ. Ξέρω ότι με τη βοήθειά μου οι ασθενείς μου αλλάζουν ζωή. Γι’ αυτό και θέλω κάθε στιγμή να ξέρω ότι κάνω το σωστό. Πρέπει όμως να πω ότι παράλληλα είμαι πολύ περήφανη που βοηθάω για να αποκτήσει κάποιος την ταυτότητα που του ταιριάζει και με την οποία αισθάνεται άνετα.

- Πόσα χρόνια διαρκεί η προετοιμασία των ατόμων που θέλουν να αλλάξουν φύλο;
Η ένωση World Professional Association for Transgender Health () έχει ορίσει ένα πρωτόκολλο για την προετοιμασία των ασθενών που πάσχουν από διαταραχή ταυτότητας φύλου (GID). Μεταξύ άλλων πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία για έναν χρόνο, να έχουν ζήσει τουλάχιστον έναν χρόνο ως κορίτσι ή αγόρι, ανάλογα με την ταυτότητα που θέλουν να αποκτήσουν, να έχουν κάνει ψυχοθεραπεία, να έχουν ειδοποιήσει τον εργοδότη τους και να έχουν μιλήσει με την οικογένειά τους. Συνήθως, η μετάβαση από τη μία ζωή στην άλλη διαρκεί περίπου δύο με τρία χρόνια και σπανιότερα λίγο περισσότερο από έναν χρόνο.

- Πότε θεωρείτε πετυχημένη μια επέμβαση αλλαγής φύλου και πόσο χρόνο χρειάζεται το σώμα για να προσαρμοστεί σε αυτήν;
Οπως κάθε επέμβαση έτσι και αυτή θεωρείται πετυχημένη όταν όλα τα όργανα λειτουργούν σωστά. Εννοώ ότι τα νέα γεννητικά όργανα θα πρέπει να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και στα άτομα τα οποία δεν έχουν κάνει αλλαγή φύλου, για παράδειγμα, ο ασθενής θα πρέπει να βιώνει τον οργασμό.

- Το ποσοστό επιτυχίας εδώ στο Mt. San Rafael Hospital είναι πολύ υψηλό και αγγίζει το 95%, ιδιαιτέρως στις επεμβάσεις MTF, δηλαδή στην αλλαγή φύλου από άνδρα σε γυναίκα.
Δουλεύουμε πλέον εντατικά και στη βελτίωση των αποτελεσμάτων στην αντίστροφη διαδικασία. Μέχρι τώρα, έχουμε καταφέρει να δημιουργούμε λειτουργικό μικρό πέος σε γυναίκες που άλλαξαν φύλο, ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε περαιτέρω τα αποτελέσματά μας. Κατά μέσο όρο οι ασθενείς χρειάζονται έναν χρόνο για να προσαρμοστούν πλήρως στις αλλαγές που γίνονται στο σώμα τους.

- Φαντάζομαι ότι η επέμβαση αλλαγής φύλου είναι μια διαδικασία που στοιχίζει χιλιάδες ευρώ. Σε τι ύψος κυμαίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες;
Περίπου στα εξήντα έως ογδόντα χιλιάδες δολάρια, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις που πρέπει να γίνουν πολλές αισθητικές επεμβάσεις το κόστος μπορεί να είναι μεγαλύτερο. Ενδεικτικά να σας πω ότι η κολποπλαστική κοστίζει είκοσι χιλιάδες δολάρια, στα οκτώ χιλιάδες δολάρια φθάνει η μαστεκτομή, σε αισθητικές επεμβάσεις θα ξοδευτούν κατά μέσο όρο δεκαπέντε χιλιάδες δολάρια. Σίγουρα, το κόστος είναι υψηλό. Ωστόσο, ένα διαφυλικό άτομο προτίθεται να το διαθέσει προκειμένου να αποκτήσει την αληθινή του ταυτότητα.

- Γνωρίζετε άτομα που έχουν υποβληθεί σε αλλαγή φύλου και στη συνέχεια το μετάνιωσαν και επιδίωξαν να αλλάξουν ξανά φύλο;
Μέχρι στιγμής, κανείς από τους ασθενείς μου δεν έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει για διαφυλικά άτομα που το μετάνιωσαν, αλλά μιλάμε για εξαιρετικά μικρό αριθμό και κανένα από αυτά δεν άλλαξε ξανά φύλο. Εκτιμώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία ή πως η αλλαγή φύλου δεν έφερε την ευτυχία που περίμεναν τόσα χρόνια. Μερικές φορές, ξέρετε, οι υψηλές προσδοκίες που έχουμε για κάτι λειτουργούν αρνητικά. Εάν, για παράδειγμα, κάνεις την αλλαγή φύλου αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις σύντροφο ή δεν μοιάζεις όσο θα ήθελες με γυναίκα ή άνδρα, τότε είναι μοιραίο να αντιμετωπίσεις εκ νέου προβλήματα ταυτότητας.

- Ευχαριστώ πολύ, γιατρέ.
Κι εγώ. Ελπίζω να καταφέρω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα.

«Βλέπω σαν αδελφή μου την πρώην σύζυγό μου»

- Σε παλαιότερο δημοσίευμα διάβασα πως θέλατε να υποβληθείτε σε αλλαγή φύλου από την ηλικία των δεκαεννέα ετών. Ωστόσο, παντρευτήκατε και αποκτήσατε και παιδιά. Τι σας οδήγησε σε αυτήν την προσωρινή αλλαγή σχεδίων;
Στην πραγματικότητα, γνώριζα ότι γεννήθηκα με το λάθος φύλο ήδη από την ηλικία των τριών τεσσάρων ετών. Τα διαφυλικά άτομα ξέρουν πολύ νωρίς ότι έχουν άλλη ταυτότητα από αυτήν με την οποία γεννήθηκαν. Στα δεκαεννέα μου επιχείρησα για πρώτη φορά να αρχίσω τη διαδικασία μετάβασης από το ένα φύλο στο άλλο. Ωστόσο, η έλλειψη υποστήριξης από την οικογένεια και οικονομικών πόρων ματαίωσαν τα σχέδιά μου. Επιπλέον, όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κι εγώ, προσπάθησα να ενταχθώ στο σύστημα ελπίζοντας πως κάνοντας οικογένεια ίσως αλλάξω γνώμη γι’ αυτό που θέλω να είμαι. Ευτυχώς όμως, ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα μια σπουδαία και πανέξυπνη γυναίκα που στέκεται στο πλευρό μου μέχρι σήμερα. Ξέρετε, ήμουν έντεκα χρόνια παντρεμένη πριν ολοκληρωθεί η αλλαγή φύλου (σημ.: η Δρ Μπάουερς δεν έχει πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό της, δηλώνει πως είναι σαν αδελφές και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά).

- Οταν μπαίνετε στο χειρουργείο, υπάρχουν φορές που αισθάνεστε ότι ξαναζείτε τη δική σας ιστορία;
Οχι. Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αισθάνομαι γυναίκα. Ούτε που περνάει πια από το μυαλό μου ότι κάποτε υπήρξα άνδρας. Οι ασθενείς μου έχουν τις δικές τους ιστορίες και παρ’ όλο που τους φροντίζω με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον, παίρνω αποστάσεις, όπως κάνει κάθε γιατρός οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας. Εξάλλου, έτσι μπορώ να βοηθήσω πιο αποτελεσματικά.

«Εχω χειρουργήσει ασθενείς ελληνικής καταγωγής»

- Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που, εάν μπορούσατε, θα αλλάζατε;
Ναι, θα ήθελα να ήμουν περισσότερο ευγνώμων προς τους ανθρώπους που με βοήθησαν όπως μπορούσαν την περίοδο της προετοιμασίας μου πριν υποβληθώ σε αλλαγή φύλου. Οφειλα να δείξω την ευγνωμοσύνη μου περισσότερο. Θα ήθελα να είχα διαχειριστεί διαφορετικά την όλη κατάσταση και να είχα εξηγήσει τι συμβαίνει δείχνοντας περισσότερη κατανόηση.

- Πόσα άτομα έχετε βοηθήσει μέχρι σήμερα και ποια είναι τα κριτήρια για να δεχθείτε έναν ασθενή;
Εχω πραγματοποιήσει εξακόσιες αλλαγές φύλου από άνδρα σε γυναίκα και εκατόν πενήντα αλλαγές φύλου από γυναίκα σε άνδρα. Απορρίπτω μόνον όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η ένωση WPATH. Να σημειώσω ότι οι περιπτώσεις ατόμων που καπνίζουν, έχουν πρόβλημα παχυσαρκίας ή άλλου είδους προβλήματα υγείας θεωρούνται δύσκολες και συχνά απορρίπτονται. Οι επιπλοκές που μπορεί να προκληθούν, για παράδειγμα, σε έναν ή μια καπνίστρια είναι σοβαρές.

- Εχετε ασθενείς μόνο από την Αμερική;
Οχι, έχουμε την τύχη να μας εμπιστεύονται άνθρωποι από όλον τον κόσμο. Φέτος, για παράδειγμα, έχουμε προγραμματίσει επεμβάσεις με ασθενείς και από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από τη Ρουμανία, τη Βρετανία και τη Γερμανία. Δεν έχω χειρουργήσει κάποιον Ελληνα, αλλά είχα ασθενείς ελληνικής καταγωγής. Εδώ θα ήθελα να σας πω ότι πολύ κοντά στο νοσοκομείο έχει δημιουργηθεί ξενώνας για τους ασθενείς μας που έρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη. Επειτα από κάθε επέμβαση και μόλις ο ασθενής αισθανθεί καλύτερα, διοργανώνουμε μια τελετή για να γιορτάσουμε τη νέα ταυτότητά του. Στη διάρκεια της τελετής ο ασθενής τοποθετεί μια καρφίτσα στον παγκόσμιο χάρτη σηματοδοτώντας τη χώρα καταγωγής του. 

Συνημμένα

• merci2.jpg
    merci2.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.157
22...

Nomi Ruiz: Η τρανσέξουαλ του Σάκη Ρουβά
10:43 10/2/2012
Χθες ήταν αγόρι στο Μπρούκλιν, σήμερα είναι μια σέξι τραγουδίστρια που σκανδάλισε το πανελλήνιο με τον Σάκη Ρουβά στο MAD WALK. Στην εκδήλωση μόδας και μουσικής MAD Walk, ο αγαπημένος μας Έλληνας σταρ τραγούδησε με την τρανσέξουαλ Νόμι Ρούιζ (Nomi Ruiz), frontwoman του dance/pop/r&b συγκροτήματος «Jessica 6». Το κομμάτι των «Jessica 6» με τίτλο «White Horse» ακούστηκε τρελά το περασμένο καλοκαίρι, αν και εμείς τη Νόμι τη θυμόμαστε καλά από τη συνεργασία της με τους «Hercules and Love Affair», συνεργασία από την οποία γνώρισε τον εκκεντρικό ερμηνευτή Antony Hegarty ("Blind") με τον οποίο μοιράστηκε και το κομμάτι «Prisoner of Love.» Η Νόμι, που εντυπωσίασε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της στη σκηνή του MAD Walk, πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό V από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin με styling του Νικόλα Φορμιτσέτι (Nicola Formichetti) και εμφανίστηκε στην καμπάνια ανδρικών ρούχων του οίκου Μιγκλέρ (Mugler Spring/Summer 2012) με τίτλο «Brothers of Aracadia». Να θυμίσουμε ότι ο Νικόλα Φορμιτσέτι είναι ο άνθρωπος πίσω από την καλτ εικόνα της Lady Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό V η Ρουίζ μιλά ανοικτά για τη μεταμόρφωσή της από άντρα σε γυναίκα, η οποία μεταξύ άλλων είχε μια απροσδόκητη παρενέργεια... τον εθισμό της στην καφεΐνη! Λέει χαρακτηριστικά αστειευόμενη: «Θυμάμαι ανθρώπους να είναι πιο ευγενικοί μαζί μου και να μου προσφέρουν free πράγματα συνέχεια, θα πήγαινα για παράδειγμα να πάρω έναν καφέ και ο υπάλληλος δεν θα μου έπαιρνε χρήματα.» Στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει ότι αυτό τον καιρό ζει στην Ελλάδα και περιοδεύει προμοτάροντας το άλμπουμ της «See The Light». Μαθαίνουμε, τέλος, ότι τo νέο τραγούδι του Sakis και των Jessica 6 με τίτλο «Bad Thing» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική και το video clip θα ειναι σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από την τρανσέξουαλ τραγουδίστρια των Jessica 6 ... Καλή επιτυχία Saki (!) ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επιμέλεια Χ.Τ.
Text Size Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σκανδαλίστηκε το πανελλήνιο με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στην εκδήλωση μόδας και μουσικής MAD Walk, όπου ο αγαπημένος μας Έλληνας σταρ τραγούδησε με την τρανσέξουαλ Νόμι Ρούιζ (Nomi Ruiz), frontwoman του dance/pop/r&b συγκροτήματος «Jessica 6».

Το κομμάτι των «Jessica 6» με τίτλο «White Horse» ακούστηκε τρελά το περασμένο καλοκαίρι, αν και εμείς τη Νόμι τη θυμόμαστε καλά από τη συνεργασία της με τους «Hercules and Love Affair», συνεργασία από την οποία γνώρισε τον εκκεντρικό ερμηνευτή Antony Hegarty ("Blind") με τον οποίο μοιράστηκε και το κομμάτι «Prisoner of Love.»

Η Νόμι, που εντυπωσίασε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της στη σκηνή του MAD Walk, χθες ήταν ένα αγόρι στο Μπρούκλιν και σήμερα είναι μια σέξι τραγουδίστρια που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Εκτός από τις μουσικές συνεργασίες της, η Νόμι πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό V από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin με styling του Νικόλα Φορμιτσέτι (Nicola Formichetti) και εμφανίστηκε στην καμπάνια ανδρικών ρούχων του οίκου Μιγκλέρ (Mugler Spring/Summer 2012) με τίτλο «Brothers of Aracadia». Να θυμίσουμε ότι ο Νικόλα Φορμιτσέτι είναι ο άνθρωπος πίσω από την καλτ εικόνα της Lady Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler.

Nomi Ruiz, Spring-Summer 2012, «Brothers of Arcadia» - Mugler
Nomi Ruiz, Spring-Summer 2012, «Brothers of Arcadia» - Mugler
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό V η Ρουίζ μιλά ανοικτά για τη μεταμόρφωσή της από άντρα σε γυναίκα, η οποία μεταξύ άλλων είχε μια απροσδόκητη παρενέργεια... τον εθισμό της στην καφεΐνη! Λέει χαρακτηριστικά αστειευόμενη: «Θυμάμαι ανθρώπους να είναι πιο ευγενικοί μαζί μου και να μου προσφέρουν free πράγματα συνέχεια, θα πήγαινα για παράδειγμα να πάρω έναν καφέ και ο υπάλληλος δεν θα μου έπαιρνε χρήματα.»

Nomi Ruiz: Η τρανσέξουαλ του Σάκη Ρουβά
Στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει ότι αυτό τον καιρό ζει στην Ελλάδα και περιοδεύει προμοτάροντας το άλμπουμ της «See The Light».

Μαθαίνουμε, τέλος, ότι τo νέο τραγούδι του Sakis και των Jessica 6 με τίτλο «Bad Thing» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική και το video clip θα ειναι σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από την τρανσέξουαλ τραγουδίστρια των Jessica 6 ... Καλή επιτυχία Saki (!)

αφιερωμενο    

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.157
23...

Γιατί κάποιοι άνδρες προτιμούν τις τραβεστί;

Αναγνώστριά μας αναρωτιέται:
Πρόσφατα άκουσα μια ιστορία από το φιλικό μου περιβάλλον για έναν άνδρα που έχει προτίμηση στις trans. Γιατί κάποιοι άνδρες προτιμούν τις τρανσέξουαλ και τις τραβεστί; Είναι μια απορία που πάντα είχα δεν είμαι ενημερωμένη και θα ήθελα αν μπορούν οι ειδικοί σας να το σχολιάσουν. Ευχαριστώ.
Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στην επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Κάποιες τρανς είναι πολύ αυθεντικές γυναίκες ίσως πιο πολύ και από τις φυσικές. Γιατί αυτό που μετρά στη θηλυκότητα και στην αρρενωπότητα είναι η προσπάθεια να μιμηθείς σωστά και με τέχνη. Οι απόψεις πως αφού είμαι γυναίκα φαίνεται και δεν υποστηρίζω τη γυναικεία μου μορφή είναι που στέλνουν τους άνδρες σε μπουρδέλα και σε γυναίκες που προσποιούνται τους οργασμούς επαγγελματικά, δηλαδή καλά άρα και αυθεντικά.
Στο σπίτι η κουρασμένη σύζυγος δυστυχώς δεν είναι εύκολο να παίξει το ρόλο της αυθεντικής ερωμένης όσο και να θέλει. Δεν το επιτρέπουν τα πρέπει, ο οίκος και η απομυθοποίηση των ρόλων. Αλλά εδώ ξεκινά μεγάλη κουβέντα.
AdTech Ad

Συνημμένα

• thumbnail.jpg
    thumbnail.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 65
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009