Νέα

Αλκοόλ και στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.313
Πόντοι
1.056
Θα σου πω την τελευταία εμπειρία μου......έχω ξυπνήσει 6 η ωρα το πρωί και ειναι απόγευμα, οπου με παίρνει φίλος και μου λεει μην κοιμηθείς νωρίς γιατί θα πάμε μπουζούκια.
Εντάξει λέω θα παω για λίγο......πάμε κατα τις 12 στα μπουζούκια οπου μεσα σε 2 ωρες εχω κατεβάσει ενα μπουκάλι λευκο κρασι μονος. Έχω κάνει λίγο κεφάλι αλλα κρατιεμε ακόμα καλά.
Φεύγουμε απο τα μπουζούκια γιατι βαρεθήκαμε και παμε κατα τις 3 σε ενα κλαμπ, εκεί γινόταν χαμός και επειδή δεν ήθελα να γίνω χαλι μαυρο λέω θα πιω μπύρα.

Το πρόβλημα ηταν οτι απο τις 3 που πήγα μεχρι τις 6 που έφυγα ειχα κατεβάσει 10 μπύρες + 4-5 σφηνάκια :2funny:
Φεύγουμε απο το κλαμπ στις 6, και έχοντας κλείσει 24ωρες στο ποδι λεω στο φίλο μου ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Πάμε στις τανες μπαίνω μέσα, αρχίζει πιπα, πάει να σηκωθεί άλλα δύσκολα....στο τέλος οχι να τελειώσω δεν μπόρεσα, αλλα ουτε καν κανονική στύση δεν μπόρεσα να κρατήσω.

Βεβαία ειχα κατεβάσει 1 μπουκάλι κρασί +10 μπυρες +4-5 σφηνάκια +24 ωρες στο πόδι!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Θα σου πω την τελευταία εμπειρία μου......έχω ξυπνήσει 6 η ωρα το πρωί και ειναι απόγευμα, οπου με παίρνει φίλος και μου λεει μην κοιμηθείς νωρίς γιατί θα πάμε μπουζούκια.
Εντάξει λέω θα παω για λίγο......πάμε κατα τις 12 στα μπουζούκια οπου μεσα σε 2 ωρες εχω κατεβάσει ενα μπουκάλι λευκο κρασι μονος. Έχω κάνει λίγο κεφάλι αλλα κρατιεμε ακόμα καλά.
Φεύγουμε απο τα μπουζούκια γιατι βαρεθήκαμε και παμε κατα τις 3 σε ενα κλαμπ, εκεί γινόταν χαμός και επειδή δεν ήθελα να γίνω χαλι μαυρο λέω θα πιω μπύρα.

Το πρόβλημα ηταν οτι απο τις 3 που πήγα μεχρι τις 6 που έφυγα ειχα κατεβάσει 10 μπύρες + 4-5 σφηνάκια :2funny:
Φεύγουμε απο το κλαμπ στις 6, και έχοντας κλείσει 24ωρες στο ποδι λεω στο φίλο μου ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Πάμε στις τανες μπαίνω μέσα, αρχίζει πιπα, πάει να σηκωθεί άλλα δύσκολα....στο τέλος οχι να τελειώσω δεν μπόρεσα, αλλα ουτε καν κανονική στύση δεν μπόρεσα να κρατήσω.

Βεβαία ειχα κατεβάσει 1 μπουκάλι κρασί +10 μπυρες +4-5 σφηνάκια +24 ωρες στο πόδι!
Μα, ποιός ο λόγος για τόσο πολυ αλκοόλ?

Π

OP
OP
M

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Πολύ ;; Φίλε από Κρήτη είμαι όταν βγαίνουμε παράδειγμα 3 άτομα τα 3 μπουκάλια ουίσκι είναι το στάνταρ
Φίλε για εμένα, είναι πολύ. Πόσο χρονών είσαι και έχεις τσεκάρει το συκώτι σου?

Π

OP
OP
M

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
Φίλε 28 χρόνων εξετάσεις κομπλέ δν μιλάμε για κάθε μερα …Σαββατοκύριακα … και δν κάνω καθυστικη ζωή …..

xatzikavliaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Με το αλκοόλ υπάρχει επιβράδυνση,στη στύση αλλά και για να χύσεις.
Εγώ όταν έχω μαζέψει πολύ πράγμα και δε θέλω να χύσω γρήγορα κατεβάζω 2-3 ποτηράκια.
Αντίθετα αυτά τα red bull κτλπ έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Τσεκαρισμένα αυτά σε πολλές περιπτώσεις.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956

Φίλε όλο το Μόρνο κατέβασες

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ποτίστε τις γυναίκες και πάρτε τις από κώλο χωρίς να το καταλάβουν! :globeos-cigar:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Παλιαωεπθνα πολύ ουίσκι κάθε βράδι αρκετά ....δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα αλλά και μικρότερος.....τα τελευταία χρόνια με 5-6 ουίσκι μια χαρά είμαι και δύο κίτρινες τελικές ....αντέχω ακόμα ...και στύση και διάρκεια....αλλά όταν το κάνω αυτό έχω ξεκούραση το απόγευμα και έχω φάει καλά

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Με το αλκοόλ υπάρχει επιβράδυνση,στη στύση αλλά και για να χύσεις.
Εγώ όταν έχω μαζέψει πολύ πράγμα και δε θέλω να χύσω γρήγορα κατεβάζω 2-3 ποτηράκια.
Αντίθετα αυτά τα red bull κτλπ έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Τσεκαρισμένα αυτά σε πολλές περιπτώσεις.
Σε κανουν ταυρο :upsidedown:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Φίλε 28 χρόνων εξετάσεις κομπλέ δν μιλάμε για κάθε μερα …Σαββατοκύριακα … και δν κάνω καθυστικη ζωή …..
Κάτσε, 28 ετών, και πίνεις μόνο ΠΣΚ δηλαδή μέρα παρά μέρα. Έχεις κάνει υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας;

ΟΚ, θα στο πω διαφορετικά. Εάν πίνεις και δεν σου σηκώνεται, σημαίνει ότι πίνεις πιο πολύ από ότι θα έπρεπε για το σώμα σου.

Π

OP
OP
M

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
Κάτσε, 28 ετών, και πίνεις μόνο ΠΣΚ δηλαδή μέρα παρά μέρα. Έχεις κάνει υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας;

ΟΚ, θα στο πω διαφορετικά. Εάν πίνεις και δεν σου σηκώνεται, σημαίνει ότι πίνεις πιο πολύ από ότι θα έπρεπε για το σώμα σου.

Π
Έχω κάνει είναι όλα οκ

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
ειναι σχετικο το ποσο αλκοολ αντεχει ο καθενας και εξαρταραι και απ την ψυχολογια, ξεκουραση, φαγητο κτλ.
οσο κι αν ηπια, οταν ειχα τις αισθησεις μου, δεν αντιμετωπισα θεμα στυσης. ισα ισα το καλο ειναι οτι αργεις και να τελειωσεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
έχω χάσει σίγουρο γαμήσι από αλκοόλ αλλά είχα πιει σχεδόν ένα μπουκάλι και ήμουν και 39. Έχει σχέση και με την ηλικία.

jimbukis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
5
Πόντοι
0
Με 8 ποτά δεν έχει σημασία η στύση, απλα μην οδηγήσεις...

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.313
Πόντοι
1.056
Έχω κάνει είναι όλα οκ

προς το παρόν δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί είσαι νέος.....αν όμως συνεχίσεις έτσι και κατεβάζεις μπουκάλια μόνος σου συνεχεία.....σε 10-15 χρονιά θα πας απο κυρωση στο ηπαρ!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.582
Πόντοι
8.346
προς το παρόν δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί είσαι νέος.....αν όμως συνεχίσεις έτσι και κατεβάζεις μπουκάλια μόνος σου συνεχεία.....σε 10-15 χρονιά θα πας απο κυρωση στο ηπαρ!
Ναι αλλα θα μπορεί να γαμησει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom