barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.157
- Πόντοι
- 5.506
Δε γαμιέσαι θείτσο;Να στείλω τον κ. Μπαρόκ να ρίξει κι αυτός μια ματιά για να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη;
Γιατί έτσι δεν βγαίνει άκρη.
Δε γαμιέσαι θείτσο;Να στείλω τον κ. Μπαρόκ να ρίξει κι αυτός μια ματιά για να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη;
Γιατί έτσι δεν βγαίνει άκρη.
Πόσα κιλά είσαι φίλε; Για να δυσκολεύεσαι να δεις τι γράφει η πούτσα σου, κατηγορίας Πάγκαλου πρέπει να 'σαι. Κλασσικά με καθρεφτάκι η ανάγνωση;Διόρθωση:
Τώρα που την κοίταξα καλύτερα, δεν σχηματίζεται η λέξη "ΕΛΕΝΑ".
Σχηματίζεται "ΕΛΙΝΑ", "ΕΛΙΝΕΑ"...
αστα τυπε, με κοροιδευαν επειδη κανω γκελακια με τα αρχιδια στο ανθος της νιοτης μουστεναχωρεθηκα που δεν πηγε καλα το νημα σου,αν το ειχα παρει πρεφα θα το στηριζα
ΕΛΙκοπτερίΝΑΜετά από 40+ χρόνια στα μπουρδέλα, αποφάσισα και έγραψα με τατουάζ στην ψωλή μου μια λέξη.
Όταν η ψωλή είναι πεσμένη, φαίνονται μερικά γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη "ΕΛΙΝΑ" ή καμιά φορά "ΕΛΕΝΑ".
Μπορείς να μαντέψεις ποια λέξη φανερώνεται όταν η ψωλή είναι σε πλήρη στύση;
Eίναι σαν το δικό μου το Wendy που σε πλήρη ανάπτυξη γράφει WelcometoNewYorkCityhaveanicedayΕγώ έχω κάνει ένα τατουάζ στη πουτσα που στην αρχή οι γκόμενες το διαβαζανε και έγραφε "ΖΙΣΟΥ" και με κοιταζανε περίεργα, μετά μόλις σηκωνόταν το διαβαζανε και έγραφε "ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ"
Ειμαι ντουρος ρε φιλε που να ξερω εγω απο αυτα;τυπε θα σου πω ενα μυστικο αλλα να μεινει μεταξυ μας.
υπαρχουν χαπακια ή ακομα και ενεσεις (ιατρικα) που κρατανε το πουλι σου ορθιο, ασχετως με την διαθεση σου. Δεν ειναι αυτονομο κρατος εκει κατω, αιμα πηγαινοερχεται. Ξερω ειναι απιθανο αλλα συμβαινει.
Αν μια γυναίκα κάνει συλλογή από πουτσες είναι γενναία και απελευθερωμένη.Η λέξη που έγραψα στην ψωλή μου είναι επηρεασμένη από τη δήλωση του 71χρονου Ιταλού υφυπουργού πολιτισμού Βιτόριο Σγκάρμπι, ο οποίος υπήρξε φίλος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι:
«το ανδρικό μόριο είναι όργανο γνώσης, της διείσδυσης, μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα τα πράγματα».
Σάλος στην Ιταλία για τον υφυπουργό Πολιτισμού: Έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες
Η αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση του 71χρονου Βιτόριο Σγκάρμπι, ο οποίος υπήρξε φίλος του Σίλβιο Μπερλουσκόνιwww.protothema.gr
...μηπως ειναι ΕΛΑΝΑ?Διόρθωση:
Τώρα που την κοίταξα καλύτερα, δεν σχηματίζεται η λέξη "ΕΛΕΝΑ".
Σχηματίζεται "ΕΛΙΝΑ", "ΕΛΙΝΕΑ"...
Λες να ειναι απο το...μηπως ειναι ΕΛΑΝΑ?
...χαχαχαχ μαγκα μου αυτο ακριβως θα εγραφα, απλα περιμενα να μου απαντησει!Λες να ειναι απο το
Έλα να πάμε στο νησί
Έλα να πάμε στο νησί
Έλα να πάμε στο νησί
Η μάνα σου εγώ και εσύ
Σε πληρη στυση;;;
Καλά ναι έχουμε ξεφύγειο καθένας με την τρέλα του στη σημερινή εποχή.
Τι είναι αυτό μωρέ.
Τι είναι αυτό μωρέ.
Ανέβασε την πουτσα σου σε στυση να το δούμε το τατού
Εδώ άλλοι στο εξωτερικό βάζουν μπίλιες μέσα για να ικανοποιούν πεισσότερο τις γυναίκες . Στα τατουάζ έχουμε μείνει εμείς ..