Νέα

Αλκοόλ και στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Ναι αλλά τ θέμα είναι ότι αν πας και δεν μετά σε ποιανει και τ άνχος και χειροτερεύει τν κατάσταση δεν σκέφτεσαι α μεθυσμένος είμαι όποτε οκ
Αμα αγχωνεσαι τοσο ευκολα δεν φταιει το αλκοολ τυπε, το προβλημα βρισκεται μεσα σου ετσι κι αλλιως απλα οταν πινεις αλκοολ επιδεινωνεται επειδη ολα τα συναισθηματα βαρανε κοκκινο, λογικο και το αγχος αποδοσης να σε κυριευει με διπλασια ευκολια. Βρες μια γκομενα να την γουσταρεις και να θες να την γαμησεις σαν τρελος, και φροντισε να σε γουσταρει και εκεινη αρκετα ωστε να σου δωσει λιγο χρονο να παρεις τα πανω σου, αν θελει να ευχαριστηθει πουτσα.

αλλιως κοψε το αλκοολ, τι να σου πω. Μαγικη συνταγη δεν υπαρχει, ειναι σαν να ζητας να μην κατουριεσαι αν πιεις 2 λιτρα νερο. Δεν γινεται, θα κατουρησεις. Αμα το πολυ αλκοολ ειναι τοσο σημαντικο στη ζωη σου τοτε ξεκινα να παιρνεις τα χαπακια που παιρνουν ολοι οι αλλοι. Σε 10 χρονια με αυτο το ρυθμο ετσι κι αλλιως, ακομα και οι 18χρονοι θα πηγαινουν στα φαρμακεια να ψαχνουν στυτικα βοηθηματα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
Ναι αλλά τ θέμα είναι ότι αν πας και δεν μετά σε ποιανει και τ άνχος και χειροτερεύει τν κατάσταση δεν σκέφτεσαι α μεθυσμένος είμαι όποτε οκ
παιχτη το επιπεδο των σεξογκουρου του ιστοτοπου μας, εχει ανεβει παρα πολλα λεβελς, οπως βλεπεις.
μεσα σε μολις 2 ωρες σου λυσανε ολες σου τις αποριες και στις απαντησανε κιολας.
πρεπει το λοιπον να εισαι υπερικανοποιημενος και σουπερευχαριστημενος με το αποτελεσμα (μολις 1 σελιδα χωρις τους κλασσικους μπαχαλακηδες), αρα μπορεις να κλεισεις και το θρεντ.
κονγκρατς και περιμενουμε το επομενο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
για πουτσα καγκελο πρεπει να κατεβάσεις ολο το μπουκαλι

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
για εμενα το μονο προβλημα που θα επρεπε να εχεις μετα απο 7-8 ποτα είναι να μην μπορεις να τελειωσεις με τιποτα ....
να το κοιταξεις τυπε αυτο ...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Επειδή δεν πολυπίνω αλκοόλ, με 2 ουισκάκια είμαι μια χαρα. Μετά, δεν έχει νόημα. Είμαι 43 χρονών. Γενικά, το αλκοόλ είναι τόσο όσο για να είσαι ΟΚ, χωρίς να ζαλίζεσαι.

Οι γκομενίτσες θέλουν να ζαλίζονται διότι πηδιούνται καλύτερα.

Π

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.446
Πόντοι
446
Μύστη μου, πίνε 2-3 ξύδια και μετά γύρνα το στην Fanta (και το εργαλείο θα δουλέψει όταν θα το χρειαστείς και η ώρα θα περνά πίνοντας κάτι και μπόλικη αντιβίωση θα έχεις καβατζωσει...)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.357
Πόντοι
3.346

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
297
Πόντοι
21
Αφύσικο θα ήταν αν δεν αντιμετώπιζες

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Εεε?? :think::think:
Τώρα τα ήπιες τα 7-8?

Anyway με 8 ποτά πέσε για ύπνο κι εκεί γαμάς όποια θες, όσο θες...:confused:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.976
Πόντοι
3.715
και γιατί να κρατηθείς και να μην πιείς 10;
να είναι και στρογγυλό το νούμερο;

είναι συνδυασμός που δεν παίζει πάνω από ένα χαμηλό όριο και ξενερώνει και τις γκόμενες να σε έχουν με γαριδάκι κουρασμένο ασήκωτο γερμένο, να μυρίζεις βενζινάδικο.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.613
Πόντοι
456
Ολοι οι άντρες μετα απο πολύ πιώμα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την σηκωμάρα μας....αλλοι λιγο μικρότερο άλλοι πιο μεγάλο (αναλογως και με την ηλικία και την φυσικη κατάσταση) κανεις δεν αποδίδει τα αναμενόμενα...σε μικρες πιο φυσιολογικές ποσοτητες βοηθάει να καθυστερήσεις το "πιτσίλισμα" ,οταν ομως περάσεις τα όρια σου απλα πεφτει νεκρικη σιγή στα χαμηλά σου...οι δηλώσεις τύπου "εγω πινω πινω και δεν με πιάνει" ειναι καθαρα για τα πανηγύρια!!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.976
Πόντοι
3.715
γενικά το αλκοόλ όπως λένε και καλοί συμπαίκτες εδώ μέσα, είναι ενδιαφέρον μέχρι ένα σημείο, από εκεί και πέρα χάνεται η μπάλα, άσε που μπορεί να γίνουν κι ατυχήματα, κι αν τύχει και ξημερωθείς με την σταχτοπούτα, η βραδυνή λάμψη το πρωί να έχει γίνει βόθρος. Μη γελάς ρε...γίνονται λέμε. Και χειρότερα.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Αν χεστεις πανω σου στο ποτο γτ τωρα αν πιεις 8 ποτα θα χεις γινει μπουρδελο εγω προσωπικα που δεν πινω αντε να πιω με τη παρεα μια φωρα το δυμηνο αν πιω 8 ποτα οχι να γαμησω δε μπορω ουτε να τον παιξω δεν θα μπορω :2funny::2funny:
Περα απτη πλακα μετα απο καποια στιγμη αν εισαι τελειως μεθυσμενος χανεται το νοημα και η ουσια ολης της πραξης
Το ιδανικο ειναι να χεις κανει κεφαλι η λιγο παραπανω ωστε να σαι νορμαλ ακομα εκει γαμας και δερνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom