Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.718
- Πόντοι
- 2.596
Είναι και αυτό μια φασηΗ φάση είναι ότι μετά τα 3-4 που ζαλίζεσαι αρχίζεις να ψάχνεσαι επι την επειρια ζάλης ενώ δν μπορείς
Είναι και αυτό μια φασηΗ φάση είναι ότι μετά τα 3-4 που ζαλίζεσαι αρχίζεις να ψάχνεσαι επι την επειρια ζάλης ενώ δν μπορείς
Αμα αγχωνεσαι τοσο ευκολα δεν φταιει το αλκοολ τυπε, το προβλημα βρισκεται μεσα σου ετσι κι αλλιως απλα οταν πινεις αλκοολ επιδεινωνεται επειδη ολα τα συναισθηματα βαρανε κοκκινο, λογικο και το αγχος αποδοσης να σε κυριευει με διπλασια ευκολια. Βρες μια γκομενα να την γουσταρεις και να θες να την γαμησεις σαν τρελος, και φροντισε να σε γουσταρει και εκεινη αρκετα ωστε να σου δωσει λιγο χρονο να παρεις τα πανω σου, αν θελει να ευχαριστηθει πουτσα.Ναι αλλά τ θέμα είναι ότι αν πας και δεν μετά σε ποιανει και τ άνχος και χειροτερεύει τν κατάσταση δεν σκέφτεσαι α μεθυσμένος είμαι όποτε οκ
παιχτη το επιπεδο των σεξογκουρου του ιστοτοπου μας, εχει ανεβει παρα πολλα λεβελς, οπως βλεπεις.Ναι αλλά τ θέμα είναι ότι αν πας και δεν μετά σε ποιανει και τ άνχος και χειροτερεύει τν κατάσταση δεν σκέφτεσαι α μεθυσμένος είμαι όποτε οκ
Ναι τυπε, δυστυχως εισαι ανικανος.Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό μετά από 7-8 ποτά να αντιμετωπίζω πρόβλημα με τ στύση ;
Εξαρτάται την ηλικία σου και την φυσική σου κατάστασηΡε παιδιά είναι φυσιολογικό μετά από 7-8 ποτά να αντιμετωπίζω πρόβλημα με τ στύση ;
Και μονο που βλεπεις το πουλι σου μετα θαυμα ειναιΡε παιδιά είναι φυσιολογικό μετά από 7-8 ποτά να αντιμετωπίζω πρόβλημα με τ στύση ;
Εεε??Ναι αλλά τ θέμα είναι ότι αν πας και δεν μετά σε ποιανει και τ άνχος και χειροτερεύει τν κατάσταση δεν σκέφτεσαι α μεθυσμένος είμαι όποτε οκ