Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ε κάποιες φορές τα κάνεις και αυτά τύπε, αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Σε τραβάει η ιδέα να δεις κάνα μουνάκι έξω και σκέφτεσαι μπορεί να κάτσει η φάση να παιχτεί κάνα σκηνικό..
Ακόμα και με παρέα με γυναίκες να βγεις πάλι τύχη θέλει για να ταιριάξεις, γιατί οι περισσότερες φέρονται συγκρατημένα ακόμα και αν ψιλογουστάρουν, επειδή είναι μικρή κοινωνία και φοβούνται μην χαρακτηριστούν..
Και σου ξαναλέω. Από το να βγαίνεις έξω να τις βλέπεις, να μη γίνεται τίποτα και να γυρίζεις σπίτι να τον παίζεις, καλύτερα κάθεσαι σπίτι σου και τον παίζεις ούτως ή άλλως ή το ρίχνεις στο διάβασμα, όπως εσύ, να πας κάπου καλύτερα.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Φίλε αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα.Ή μας δουλεύεις ή είσαι κανας επώνυμος.

ΠραγμΤικα δε γινεται... οσες φορες εχω βρεθει μονος σε μπαρ γινομαι αορατος... με κοιτανε σα το λεπρο... αντιθετα οταν εσκασα με παρεα εγινε και φαση...
Για να μη πω οταν εσκαγα με γκομενα... γλυφοντουσταν ολες...
Ειναι ανωμαλες οι καριολες ρε...

Οταν συνοδευεσαι σε θελουν ολες, οταν εισαι μονος ουτε να σε φτυσουν...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω παντως το κοψα το εξω... σπιτακι,ταινιουλες γαματο η κανα ματσακι σε λινκ, πιτσες, μπιριτσες, πατατακια..,αρχοντας!

Δεν είναι λύση αυτό.Άμα αράξεις στο σπίτι και αρχίσεις τις πίτσες και τα πατατάκια,κάνεις κανα σκεμπέ και λες στ'αρχίδια μου,μπαίνεις σε φάση που μπορεί να μην ξαναβρεις γκόμενα.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Δεν είναι λύση αυτό.Άμα αράξεις στο σπίτι και αρχίσεις τις πίτσες και τα πατατάκια,κάνεις κανα σκεμπέ και λες στ'αρχίδια μου,μπαίνεις σε φάση που μπορεί να μην ξαναβρεις γκόμενα.

Πηγαινω και κανα γυμναστηριο... και δε μου λειπουν τα λεφτα παρολο που δε δουλευω τωρα... και εμφανισιακα μια χαρα ειμαι... αν και μεγαλος μικροδειχνω κι ολας!
Απλα βαρεθηκα ρε τυπε! Σιχαθηκα... Δε θελω να ξανασχοληθω με καμια... Τι να κανω; Να βγαινω εξω να βλεπω τα ζευγαρια τι ωραια περνανε και μα γυριζω σπιτι με ακομα χειροτερη διαθεση απ οτι βγηκα κ να παιζω το πουλι μου;
Ρε ουσττττ!
Μπιριτσα και μπαλκονι...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
ΠραγμΤικα δε γινεται... οσες φορες εχω βρεθει μονος σε μπαρ γινομαι αορατος... με κοιτανε σα το λεπρο... αντιθετα οταν εσκασα με παρεα εγινε και φαση...

είναι αλήθεια, σε μένα τυχαίνει πάντα,
όταν συνοδεύομαι με γυναίκα, με αντιμετωπίζουν αλλιώς, καλύτερα και με αποδοχή.
Όταν είμαι μόνος μου με κοιτάζουν περίεργα, όταν τις πλησιάζω,

αυτό στην γλώσσα της ψυχολογίας του ζευγαρώματος λέγεται ''pre-selection'',
σημαίνει ότι σε έχουν ήδη επιλέξει, έχεις ήδη περάσει το τεστ της αποδοχής,
κρίνεσαι κατάλληλος για σχέση,
άρα, πας στο επόμενο στάδιο πιο εύκολα....
Και όσο πιο όμορφη και αξιολογη είναι η συνοδός σου,
τόσο πιο ''ζεστά '' βλέμματα εισπράττεις από τις γύρω γυναίκες....
Καρατσεκαρισμένο αυτό...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
  είναι αλήθεια, σε μένα τυχαίνει πάντα,
όταν συνοδεύομαι με γυναίκα, με αντιμετωπίζουν αλλιώς, καλύτερα και με αποδοχή.
Όταν είμαι μόνος μου με κοιτάζουν περίεργα, όταν τις πλησιάζω,

αυτό στην γλώσσα της ψυχολογίας του ζευγαρώματος λέγεται ''pre-selection'',
σημαίνει ότι σε έχουν ήδη επιλέξει, έχεις ήδη περάσει το τεστ της αποδοχής,
κρίνεσαι κατάλληλος για σχέση,
άρα, πας στο επόμενο στάδιο πιο εύκολα....
Και όσο πιο όμορφη και αξιολογη είναι η συνοδός σου,
τόσο πιο ''ζεστά '' βλέμματα εισπράττεις από τις γύρω γυναίκες....
Καρατσεκαρισμένο αυτό...

Καρατσεκαρισμενο 100%
Περσι οποτε εβγαινα με τη γκομενα επεφτε πολυ καρφωμα και απο ωραιες γκομενες! Και μιλφαρες και πιτσιρικες! Σε σημειο να τσακωνομαι με τη γκομενα μετα γιατι μου λεγε οτι εγω τις προκαλουσα...
Απο τοτε που χωρισα ουτε να με φτυσει το χειροτερο μπαζο που κυκλοφορει!
Δε με κοιταει ουτε θυληκη μυγα!
:S

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
η πεμπτουσία του 'Παιχνιδιού' είναι αυτή, για τους γνώστες , αλλά νομίζω ότι έχει ημερομηνία λήξης.

Περνάς καλά στα 30, στα 35 , στα 37 , στα 40 ....
Από κει και πέρα, και όταν πλέον θα έχεις φτάσει σε ένα σημείο που αυτός ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί,
θα πρέπει να ΕΊΣΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ για μια σοβαρή δέσμευση,
γιατί πλέον μόνος σου μια ζωή με σχέσης περιστασιακές και ξεπέτες, δεν παλεύεται..

Μην ξεχνάς ότι μετά τα 40, εμφανησιακά, αρχίζεις και φθίνεις, η μπογιά σου πλέον δεν περνά στις μικρές ηλικίες όσο θές , υδραυλικά αρχίζουν τα θέματα,
και το χειρότερο η ίδια η κοινωνία, ο κοινωνικός σου περίγυρος σε αντιμετωπίζει ως το γεροπαλίκαρο που δεν έβαλε τάξη στη ζωή του , σε βλέπει με άλλο μάτι κλπ ...

-- όλα τα παραπάνω τα έχεις σίγουρα σκεφτεί νομίζω, και ξέρεις ότι έχει όλο αυτό ημερομηνία λήξης, και χρειάζεται ετοιμότητα για να πας παρακάτω ...σε κτ πιο σοβαρό,
πχ έναν γάμο έστω και χωρίς παιδί ....

αδερφε συμφωνω 100%, απλα θα παραθεσω το εξης:

Πεφτεις σε μεγαλη παγιδα αν καλομαθεις να ζεις ετσι, καθως θα συεχιζεις να πιστευεις οτι ΠΑΝΤΑ κατι 'καλυτερο'΄σε περιμενει ΚΑΠΟΥ εκει εξω να το βρεις, και δεν θα στεριωσεις με καμμια!
Το κανεις ολο και πιο δυσκολο να σου αρεσει καποια!

Πιστεψε με, το ζω ηδη, και ναι, ειναι φορες που δεν παλευεται πολυ.
Καπου ρε πουστη μου γουσταρεις να πας ενα θερινο με μια γυναικα που θα γουσταρεις.

ν αραζεις στον καναπε με καποια χωρις να σκεφτεσαι 'να δω τι μ αρεσει σε δαυτη, να το γυρεψω στην επομενη'.

Οι 'νοικοκυρεμενοι' γυρω σου οντως σε αντιμετωπιζουν σαν 'τρελο΄ οντως-οι γυναικες τους φοβουνται μην τυχον και 'διαφθειρεις' τα μουροχαυλα τους, κι οι ανδρες ως καταπιεσμενοι πολλες φορες σε φθονουν, αλλα εκει πλεον μπορεις απλα να γελας καταμουτρα, και να τους βλεπεις να λυσσανε!

Καλο ειναι να κατασταλλαξει κανεις μονο εαν κι εφ οσον ξερει οτι αυτο που βρηκε οντως του κανει, και να μην εξιδανικευει το καθε σκουπιδι που φερνει ο ανεμος.

Αλλα τιθεται και θεμα τυχης σ αυτο, και απαιτειται και Ιωβεια υπομονη, επισης...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216

Οταν συνοδευεσαι απο καλο τεμαχιο, φερεις 'πιστοποιηση' οτι εισαι 'δοκιμασμενο προιον' (θυμαστε διαφημιση '100 κατασκευαστες πλυντηριων χρησιμοποιουν ΣΚΙΠ!-αυτοι, ΞΕΡΟΥΝ΄)

κι επισης θετεις μια προκληση στην ανταγωνιστικοτητα μεταξυ γυναικων!

Το κακο ειναι πως εαν δε προσεξεις, ευκολα μενεις με το πουλι στο χερι (καθως η αλλη γυρευει κυριως την επιβεβαιωση, κι απαξ και την παρει ισως να σου πουλησει ηθικολογιες) και να πιαστεις κιολας!...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
αδερφε συμφωνω 100%, απλα θα παραθεσω το εξης:

Πεφτεις σε μεγαλη παγιδα αν καλομαθεις να ζεις ετσι, καθως θα συεχιζεις να πιστευεις οτι ΠΑΝΤΑ κατι 'καλυτερο'΄σε περιμενει ΚΑΠΟΥ εκει εξω να το βρεις, και δεν θα στεριωσεις με καμμια!
Το κανεις ολο και πιο δυσκολο να σου αρεσει καποια!

Πιστεψε με, το ζω ηδη, και ναι, ειναι φορες που δεν παλευεται πολυ.
Καπου ρε πουστη μου γουσταρεις να πας ενα θερινο με μια γυναικα που θα γουσταρεις.

ν αραζεις στον καναπε με καποια χωρις να σκεφτεσαι 'να δω τι μ αρεσει σε δαυτη, να το γυρεψω στην επομενη'.

Οι 'νοικοκυρεμενοι' γυρω σου οντως σε αντιμετωπιζουν σαν 'τρελο΄ οντως-οι γυναικες τους φοβουνται μην τυχον και 'διαφθειρεις' τα μουροχαυλα τους, κι οι ανδρες ως καταπιεσμενοι πολλες φορες σε φθονουν, αλλα εκει πλεον μπορεις απλα να γελας καταμουτρα, και να τους βλεπεις να λυσσανε!

Καλο ειναι να κατασταλλαξει κανεις μονο εαν κι εφ οσον ξερει οτι αυτο που βρηκε οντως του κανει, και να μην εξιδανικευει το καθε σκουπιδι που φερνει ο ανεμος.

Αλλα τιθεται και θεμα τυχης σ αυτο, και απαιτειται και Ιωβεια υπομονη, επισης...

Ακριβώς ετσι φίλε !!

Εντωμεταξύ, εάν είσαι και ελεύθερος επαγγελματίας, και χρειάζεσαι επαγγελματικα και κοινωνικά έναν κύκλο, έχεις θέμα να είσαι συνέχεια μόνος. Χτυπάει κάπως.Δείχνεις άσχημα.
Οι γυναίκες που είναι παντρεμένες σε βλέπουν με καχυποψία, και ενδεχομένως να προδιαθέτουν αρνητικά και τους άντρες τους, τους μουρόχαυλους όπως γράφεις και εσύ....!!

Καταλήγω, ότι πρέπει να καταλήξεις, ή γενικά να καταλήξει κάποιος κάπου,
και από κει και πέρα να έχει και μια καβάτζα, για συναντηση μια στο τόσο, θα έλεγα ομοίως παντρεμένη ή δεσμευμένη,
για να βγάζει κανένα πιπεράτο γούστο εάν δεν μπορεί με την μόνιμη γυναίκα του/ σύντροφό τους ....μόνο για αυτό ομως.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πώς τον λέγανε βρε παιδιά τον τύπο που έγραφε ότι πλέον δεν ασχολείται με γκόμενες ή πουτάνες, αλλά τη βγάζει με DVD σπίτι του, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχει τόσες κάβλες;

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Βασικα μαγκες,δεν θελω να ειμαι απολυτος..υπαρχουν και σωστες γυναικες αλλα και καριολες με πτυχίο.Υπαρχουν γυναικες που αξιζουν να σε εχουν στην ζωη τους αλλα και αλλες, που αξιζει μονο να γεμιζουν οι τρυπες τους..αλλες γουσταρουν το καλο παιδι(μειοψηφια),αλλες κοινωνικο στατους και υψηλο πορτοφολι..Αν δω μια σωστη γυναικα, δεν θελω με τιποτα να την πληγωσω..και αν δεν με ελκυει και τοσο,θα της το ξεκαθαρισω εξαρχης οτι δεν,αν παλι την γουσταρω θα μεινω μαζι της..μια καριολα πσλι,μου γουσταρει να πληγωνει αντρες,θα την πηδηξω και θα την κανω...θα της φερθω σαν να ειναι το πιο βρωμικο σκουπιδι της χωματερης..

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Είσαι 38 τύπε. Εσύ έζησες τα 20-30 στην καλύτερη περίοδο. Τότε και επαρχία παιζόταν ακόμα φουλ παιχνίδι. Επίσης από τα 30-38 παίζεις σε εντελώς άλλη γκάμα μπάλα και με γκόμενες που δεν μεγάλωσαν στην μετά fb εποχή.

Όμορφη η δικαιολογία σου τύπε! :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Πώς τον λέγανε βρε παιδιά τον τύπο που έγραφε ότι πλέον δεν ασχολείται με γκόμενες ή πουτάνες, αλλά τη βγάζει με DVD σπίτι του, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχει τόσες κάβλες;

Ο movielover!!! Μεγαλος θεος!!! Dvd μπιρες πιτσες... στις αρχιδαρες του εντελως οι γκομενες...
νομιζω θα ακολουθησω..... :S
Απλα αντι για dvd εγω προτιμω γαματο η σε σκληρο τις ταινιες...
Η αλλιως μπαλκονακι με μπυριτσα η ουζακι και μεζεδακι...

Ουτως η αλλως ζουμε στην πλεον...ντεκαβλε εποχη της ανθρωποτητας... :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πολύ καλή εμφάνιση χωρίς δημοτικότητα μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ με τα κόμπλεξ των Ελλεηνίδων. Χθες άραζα για μπύρα με ένα φιλαράκι και δίπλα μας κάθονταν 2 γκόμενες ψευτοντίβες στο στυλάκι και ήρθαν μετά από λίγο 2 άνδρες και κάθισαν μαζί τους. Από τους 2 αυτούς ο ένας νορμάλ εμφανισιακά και ο άλλος ζεν πρεμιέ (ψηλός, όμορφος, καλοντυμένος, γυμνασμένος κλπ). Οι Ελλεηνίδες πήγαν τουαλέτα όπου άργησαν κάνα 10-15 λεπτο  :2funny:
Λοιπόν οι τύπισες με το που γύρισαν βομβάρδιζαν στις ερωτήσεις και χαχα-χουχα τον μέτριο ενώ τον άλλον τον έκοβαν και προσπαθούσε συνεχώς μόνος του να μπει στη συζήτηση. Αφού τον έκαναν να κάθεται και να βλέπει το κινητό ο άνθρωπος. Το αστείο είναι ότι και οι 2 λογικά θα γούσταραν τρελά να πηδηχθούν με αυτόν στον οποίο πουλούσαν τρέλα!

στο βολτα το σκηνικο τυπε??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γενικά αυτός που αντιμετωπίζει το πιο μεγάλο πρόβλημα να βρει γκόμενα χωρίς πληρωμή είναι αυτός που δεν έχει καλό κοινωνικό κύκλο και δημοτικότητα! Από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά για τις καργιόλες είναι το "αυτή είναι η γκόμενα του τάδε" που θεωρείται φίρμα κάπου. Μιλάμε για ηλικίες στον αφρό 18 με 26-27. Ειδικά στην επαρχία αυτό παίζει τεράστιο ρόλο!

+100000000

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
Γενικά αυτός που αντιμετωπίζει το πιο μεγάλο πρόβλημα να βρει γκόμενα χωρίς πληρωμή είναι αυτός που δεν έχει καλό κοινωνικό κύκλο και δημοτικότητα! Από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά για τις καργιόλες είναι το "αυτή είναι η γκόμενα του τάδε" που θεωρείται φίρμα κάπου. Μιλάμε για ηλικίες στον αφρό 18 με 26-27. Ειδικά στην επαρχία αυτό παίζει τεράστιο ρόλο!

Σωστός

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ο movielover!!! Μεγαλος θεος!!! Dvd μπιρες πιτσες... στις αρχιδαρες του εντελως οι γκομενες...
Χαχαχαχαχα!!! Μόλις ξαναδιάβασα τα ποστ του και έκλαψα. Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να τον λυπηθώ που έχει πεθάνει ερωτικά ή να τον ζηλέψω που δεν τις έχει ανάγκη.

νομιζω θα ακολουθησω..... :S
Απλα αντι για dvd εγω προτιμω γαματο η σε σκληρο τις ταινιες...
Η αλλιως μπαλκονακι με μπυριτσα η ουζακι και μεζεδακι...

Ουτως η αλλως ζουμε στην πλεον...ντεκαβλε εποχη της ανθρωποτητας... :S
Γιατί δεν το ψάχνεις με κανένα Κίεβο ρε τύπε;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Ποια δικαιολογία τύπε? Η αλήθεια είναι. Είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία. Μου ρίχνεις 10 χρόνια στο κεφάλι και δεν ξέρεις τι παίζει.
Ελα παππού να σου δίξω τ'αμπελοχώραφά σου?
Η αλεπού 100 το αλεπόπουλο 110?
:S :S :S

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Απαπα τυπε δεν ειμαι γω για ουγκρανιες και κιεβα..,.

Ασε που εγω γουσταρω ελεινηδες κ αλβανεζες!

Δεν ειμαι του σλαβικου..,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom