Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακόμα και έτσι υπάρχουν αρκετές γκόμενες εκεί έξω για όλους.
Οσο ηλίθιες και να είναι οι Ελληνίδες δεν θα κάτσουν να περιμένουν στην ουρά πότε θα ελευθερωθουν αυτοί οι 5-10 γαμιαδες για να φάνε έναν πουτσο ή για να κάνουν σχέση.

Μια χαρά περιμένουν στον ουρά φίλε,αν είναι να πηδηχτούν μ'αυτούς τους 5-10 που αυτές θεωρούν καλύτερους.Όταν βλέπουν κάποιον να τον θέλουν κι άλλες,τότε είναι που τρελαίνονται και τον διεκδικούν μέχρι τέλους.Ενώ αυτούς που δεν τους θέλει καμία,τους έχουν συνήθως κλασμένους.

Και το θέμα δεν είναι ότι υπάρχουν αρκετές γκόμενες για όλους,αλλά το αυτοί γαμάνε τον αφρό και οι άλλοι τη μπαζίλα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
γιατι ρε να μην παραπονιουνται τα παιδια που για εμας δεν αρκει που εχουμε πουτσα και αρχιδια ενώ για τις γυναικες αρκει που εχουν μουνι και βυζια?

η φυση είναι αδικη
υπερ των γυναικων

Τυπε αν είσαι 37 όπως λες και σου αρκεί η γυναίκα να έχει μουνι και κωλο τοτε έχεις πρόβλημα.

Εμένα δεν μου αρκεί.
Και έχω διώξει πολλές μουναρες, όχι απλά γκόμενες που ειχαν 2 βυζιά και ένα μουνι, γιατί πέρα από μουναρες δεν είχα τπτ άλλο να προσφέρουν.

Ο τρόπος σκέψης σου είναι σαν του πινασμενου λύκου, που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου για το πόσο πολύ γαμας δεν θα έπρεπε να είσαι.

Πέρα όμως απο εσένα τέτοιες "ζωώδεις" συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές στην πολιτισμένη κοινωνία μας πλέον.
Όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο πιο καλά για σενα.

Π.χ. όσο και αν πεινάς δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό να μπεις στην κουζίνα ενός φαγαδικου και να πιάσεις με τα χέρια τα φαγητά, να τα χώσεις στο στόμα σου και παράλληλα.να σου τρέχουν τα σαλια για να καλύψεις την πίνα σου.
Το κοινωνικά αποδεκτό είναι να περιμένεις στην σειρά σου να φέρει την παραγγελία σου ο σερβιτόρος.

Έτσι είναι και με τα μουνια τυπε.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Τύπε ναι, καλά όλα αυτά, αλλά το μουνί δεν έχει ΤΟΣΗ αξία για να μπεις σε μια διαδικασία να αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να ακολουθήσεις καριέρα μπάρμαν, τραγουδιστή κλπ, απλά για να γαμάς περισσότερο. Και στην τελική κάπου σκέφτεσαι "γιατί να το βλέπω τόσο μονόπλευρα" με όρους τι έχω εγώ να της προσφέρω και όχι τι έχει εκείνη να μου προσφέρει πέρα από την τρύπα της φυσικά, τη στιγμή που η ίδια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, κι όμως περιμένει από τον άλλον να έχει όλα αυτά και άλλα τόσα.
Τυπε δεν είπα να αλλάξει κάνεις την ζωή του με το ζόρι.
Είπα ότι αν θες να γαμεις σαν τον σπαλιαρα ότι πρέπει να αλλάξεις την ζωή σου και να γίνεις κάτι ιδιαίτερο.
Δεν γίνετε να είσαι ένας κοινός θνητός και από την άλλη να ζηλεύεις την ζωή του σούπερσταρ. Ή να γκρινιάζεις γιατί ο σπαλιαρα ας πούμε γαμει 4000 γυναίκες και εσύ κάνεις κρα για να γαμησεις 2.
Ή γίνε και εσύ σούπερσταρ να γαμεις μέχρι να ματώσει το καβλι σου ή μην ζηλεύεις. Εσω ευτυχής με την ζωή που έχεις. Η γκρίνια δεν βοηθά σε τπτ.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Και το θέμα δεν είναι ότι υπάρχουν αρκετές γκόμενες για όλους,αλλά το αυτοί γαμάνε τον αφρό και οι άλλοι τη μπαζίλα.
Το δίκαιο πιο θα ήταν λοιπόν τυπε? Να γαμιεται ο αφρός με εσένα που είσαι καρμιρης και οι ζεν Πρέμιερ να γαμούν τις πατσαβουρες?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
πολλες αληθειες ειπωθηκαν, αλλα και άλλες τοσες υπερβολες, θεωρω!

Προσωπικα, ειχα την τυχη να ξεκινησω τη σεξουαλικη μου ζωη αρκετα μικρος, και στα ΚΑΠΑΚΙΑ κοπηκε μαχαιρι, όταν μπηκα στα 21-22, οπου ξαφνικα οπου υπηρχε μια μουνιτσα, υπηρχαν και 500 βλαμμενα ν ασχολούνται με την παρτη της, που σημαινει πως εν τελει δεν εμπαινε κανεις!
Εκει επεσε πολύ η αποδοση, και απλα το ριξα στις 40αρες για να βλεπω φως.

Πηρα ξανα τα πανω μου από τα 28 και μετα…

Πολλοι εδω μεσα προβαλλουν μια ταση παραιτησης, κατηγοροντας οτι 'πρεπει να χεις λεφτα για να γαμας, κοινωνικη προβολη', και λοιπα.

Οκ, προφανως ολα αυτα βοηθανε μαγκες μου, αλλα εαν απλα καθομαστε στον καναπε περιμενοντας θαυματα, θα παρουμε ενα αρχιδι καραμπινατο!

Στα 37 πλεον, βλεπω πως ελαχιστοι απτους γυρω μου γαμανε, καθως πολλοι παραιτηθηκαν νεοι εγκλωβιζοντας τα νιατα τους σε σχεσεις της πουτσας, και σχεδον ολοι ζουνε την απολυτη μιζερια!
(καλοκαιρινες 'διακοπες' με την γκομενα σε κατι αθλια εξοχικα, φασαριες/γκρινιες/χατηρια/καταπιεση/ευνουχισμος).
Το χω κανει κι εγω αυτο το λαθος, και οταν τα πραγματα αρχιζαν να ζοριζουν, η φωνη της λογικης μου ελεγε:
'μεγαλε, θα δυστυχησεις, εχεις ηδη μπει στο λουκι, κι απαξ και συνεχισεις δεν θα κερδισεις τιποτα-μια χαρα ψαρια πιανεις και μονος σου, δε θα χεις αγχη μην πιαστεις, και δε την εχεις αναγκη κιολας'.

Το συναισθημα λιγο με φοβιζε, σε φαση 'εχω βρει γκομενα που μ αρεσει και γαμαω καλα, παιζω κιολας εκτος, αμα την αφησω δεν υπαρχει γυρισμος κτλπ'.

Εκανα πετρα την καρδια μου και την εστειλα!
Κι εβαλα μπρος να παιζω μπαλα παντου, κι ο θεος βοηθος!
Ειναι τετοια η δυναμη που μου δωσε η 'λυτρωση' απο την καταπιεση που φαγα, που δεν θα χαλαστω πολυ, ουτε θα μασησω ιδιαιτερα, παω σ οποια ναναι, λεω απλα ο,τι μαλακια μου κατεβει στο κεφαλι, ισα να πιασω κουβετουλα να χω τη ευκαιρια να εξοικειωθει η αλλη μαζι μου.

Και ναι, τα παω καλα! Δεν ξεκιναω με στοχο 'να γαμησω', αλλα απλα να παιξει χαβαλες, να περασω ωραια, και να ξερω πως εκανα την κινηση μου! Κι αν μπω, μπηκα! Κι αν φαω ακυρο, μια χαρα δε τρεχει....

Τρελα να πουλατε! Οταν η αλλη καταλαβει οτι θα περασει ωραια μαζι σου, θα ξεχασει αρκετα απ αυτα που εχει εξιδανικευσει, τυποι! Καντε τις να φανε τα λογια τους-ουτως η αλλως, ουδεμια σημασια ειχαν ποτε!

Δεν σας κρυβω οτι μου λειπει η πρωην μου, γιατι καναμε σπουδαια γαμησια, και περναγα κι ωραια!
Αλλα ΚΑΘΕ φορα που ξυπναω ξεροντας οτι την προηγουμενη επαιξα ωραια μπαλα και περασα ωραια, δικαιωνομαι και νιωθω ευτυχης!

Μια ταπεινη συμβουλη απο το μαθημα/παθημα μου:
μην ειστε τοσο προθυμοι να 'θαβετε' τους εατους σας, απο τα στερεοτυπα του κωλου!
μη πιστευετε οτι ολες θελουν λεφταδες μπρατσωμενους μουρατους, κτλπ. Αρκετες πλεον καταλαβα πως δεν θα βρουνε ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα!

Καντε ο,τι μπορειτε να νιωθετε χαρουμενοι με εσας, δωστε εμφαση στο να περνατε καλα ειτε γαμησετε ειτε οχι, και πιστεψτε με, ολα θα γινουν!

Τελος, ΜΗΝ χαλιεστε απο την καθε βλαμμενη που γυρευει ευτυχια με το να σας ταπεινωσει! Μην διστασετε να τους δειξετε τ αρχιδια σας με θρασος, και να φυγετε! Ουτως η αλλως καποιες περιπτωσεις θα ναι καμμενα χαρτια εξ αρχης-παμε παρακατω!

Αυτα απο μενα

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1

Προσωπικα, ειχα την τυχη να ξεκινησω τη σεξουαλικη μου ζωη αρκετα μικρος, και στα ΚΑΠΑΚΙΑ κοπηκε μαχαιρι, όταν μπηκα στα 21-22, οπου ξαφνικα οπου υπηρχε μια μουνιτσα, υπηρχαν και 500 βλαμμενα ν ασχολούνται με την παρτη της, που σημαινει πως εν τελει δεν εμπαινε κανεις!

Πολλοι εδω μεσα προβαλλουν μια ταση παραιτησης, κατηγοροντας οτι 'πρεπει να χεις λεφτα για να γαμας, κοινωνικη προβολη', και λοιπα.

Οκ, προφανως ολα αυτα βοηθανε μαγκες μου, αλλα εαν απλα καθομαστε στον καναπε περιμενοντας θαυματα, θα παρουμε ενα αρχιδι καραμπινατο!

Στα 37 πλεον, βλεπω πως ελαχιστοι απτους γυρω μου γαμανε, καθως πολλοι παραιτηθηκαν νεοι εγκλωβιζοντας τα νιατα τους σε σχεσεις της πουτσας, και σχεδον ολοι ζουνε την απολυτη μιζερια!
(καλοκαιρινες 'διακοπες' με την γκομενα σε κατι αθλια εξοχικα, φασαριες/γκρινιες/χατηρια/καταπιεση/ευνουχισμος).
Το χω κανει κι εγω αυτο το λαθος, και οταν τα πραγματα αρχιζαν να ζοριζουν, η φωνη της λογικης μου ελεγε:
'μεγαλε, θα δυστυχησεις, εχεις ηδη μπει στο λουκι, κι απαξ και συνεχισεις δεν θα κερδισεις τιποτα-μια χαρα ψαρια πιανεις και μονος σου, δε θα χεις αγχη μην πιαστεις, και δε την εχεις αναγκη κιολας'.

Το συναισθημα λιγο με φοβιζε, σε φαση 'εχω βρει γκομενα που μ αρεσει και γαμαω καλα, παιζω κιολας εκτος, αμα την αφησω δεν υπαρχει γυρισμος κτλπ'.

Ειναι τετοια η δυναμη που μου δωσε η 'λυτρωση' απο την καταπιεση που φαγα, που δεν θα χαλαστω πολυ, ουτε θα μασησω ιδιαιτερα, παω σ οποια ναναι, λεω απλα ο,τι μαλακια μου κατεβει στο κεφαλι, ισα να πιασω κουβετουλα να χω τη ευκαιρια να εξοικειωθει η αλλη μαζι μου.

Και ναι, τα παω καλα! Δεν ξεκιναω με στοχο 'να γαμησω', αλλα απλα να παιξει χαβαλες, να περασω ωραια, και να ξερω πως εκανα την κινηση μου! Κι αν μπω, μπηκα! Κι αν φαω ακυρο, μια χαρα δε τρεχει....

Τρελα να πουλατε! Οταν η αλλη καταλαβει οτι θα περασει ωραια μαζι σου, θα ξεχασει αρκετα απ αυτα που εχει εξιδανικευσει, τυποι! Καντε τις να φανε τα λογια τους-ουτως η αλλως, ουδεμια σημασια ειχαν ποτε!

Δεν σας κρυβω οτι μου λειπει η πρωην μου, γιατι καναμε σπουδαια γαμησια, και περναγα κι ωραια!
Αλλα ΚΑΘΕ φορα που ξυπναω ξεροντας οτι την προηγουμενη επαιξα ωραια μπαλα και περασα ωραια, δικαιωνομαι και νιωθω ευτυχης!

μην ειστε τοσο προθυμοι να 'θαβετε' τους εατους σας, απο τα στερεοτυπα του κωλου!
μη πιστευετε οτι ολες θελουν λεφταδες μπρατσωμενους μουρατους, κτλπ. Αρκετες πλεον καταλαβα πως δεν θα βρουνε ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα!

Καντε ο,τι μπορειτε να νιωθετε χαρουμενοι με εσας, δωστε εμφαση στο να περνατε καλα ειτε γαμησετε ειτε οχι, και πιστεψτε με, ολα θα γινουν!

Τελος, ΜΗΝ χαλιεστε απο την καθε βλαμμενη που γυρευει ευτυχια με το να σας ταπεινωσει! Μην διστασετε να τους δειξετε τ αρχιδια σας με θρασος, και να φυγετε! Ουτως η αλλως καποιες περιπτωσεις θα ναι καμμενα χαρτια εξ αρχης-παμε παρακατω!

Αυτα απο μενα
Πολυ σωστα,απο καποια στιγμη κ μετα,απομυθοποιουνται τα μουνια κ οι συμφεροντολογικεs συμπεριφορεs τουs... :thumbsup:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αυτό το υπάρχουν γκόμενες για όλους είναι μύθος. Όποιος βγαίνει συστηματικά επαρχία το ξέρει. Όλα τα μαγαζιά είναι αρχιδόκαμπος ολκής. Αν δεν είσαι κοντά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και με κάποια φράγκα στην τσέπη να πηγαίνεις να ξεχαρμανιάζεις την πούτσισες. Η σχέση είναι μονόδρομος αλλιώς σε τρώει η μαλακία.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Τυπε όλοι οι χύστες του μπου λένε ότι για να γαμησεις χρειάζεται κοινωνικός κύκλος.
Εσύ ακόμα πας για μπύρα και προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Τυπε όλοι οι χύστες του μπου λένε ότι για να γαμησεις χρειάζεται κοινωνικός κύκλος.

αδερφε, διχως να θελω να σου κανω τον καμποσο, αλλα εγω φετος μια χαρα 3 γκομενακια εχω ριξει σε μπαρ χαλαρος, πινοντας μονος μου.
Και τις 3 ειχα την ευκαιρια να τις δω ξεμέθυστος, και δεν φρικαρα καθολου…
Όλα παιζονται, τολμω να πω!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αδερφε, διχως να θελω να σου κανω τον καμποσο, αλλα εγω φετος μια χαρα 3 γκομενακια εχω ριξει σε μπαρ χαλαρος, πινοντας μονος μου.

Φίλε αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα.Ή μας δουλεύεις ή είσαι κανας επώνυμος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Τύπε εγώ γουστάρω το έξω και γουστάρω όταν πάω σε μαγαζιά νυχτερινά να παίζουν καλή μουσική, έστω εμπορικά μόνο και να έχει και γυναίκες να παιχτεί κάνα σκηνικό ή έστω να ανοίξει λίγο το μάτι. Επειδή ξέρω τι παίζει σε επαρχία στη νεολαία τώρα και όχι πριν από 10 χρόνια μπορώ να πω ότι η κατάσταση είναι τραγική. Στις 10 εξόδους θα τύχει να είναι καλά 1-2 φορές..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό το υπάρχουν γκόμενες για όλους είναι μύθος. Όποιος βγαίνει συστηματικά επαρχία το ξέρει. Όλα τα μαγαζιά είναι αρχιδόκαμπος ολκής. Αν δεν είσαι κοντά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και με κάποια φράγκα στην τσέπη να πηγαίνεις να ξεχαρμανιάζεις την πούτσισες. Η σχέση είναι μονόδρομος αλλιώς σε τρώει η μαλακία.

Φίλε μην τρως άλλο τη ζωή σου επαρχία.Ψάξε δουλειά Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και φύγε χτες.Όπως τα λες είναι,όσοι μένουν επαρχία και είναι ανύπαντροι/χωρίς σχέση,τα ίδια περνάνε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τύπε εγώ γουστάρω το έξω και γουστάρω όταν πάω σε μαγαζιά νυχτερινά να παίζουν καλή μουσική, έστω εμπορικά μόνο και να έχει και γυναίκες να παιχτεί κάνα σκηνικό ή έστω να ανοίξει λίγο το μάτι. Επειδή ξέρω τι παίζει σε επαρχία στη νεολαία τώρα και όχι πριν από 10 χρόνια μπορώ να πω ότι η κατάσταση είναι τραγική. Στις 10 εξόδους θα τύχει να είναι καλά 1-2 φορές..
Κοίτα, αν είναι να βγαίνεις έξω και 8-9 στις 10 φορές να ψυχοπλακώνεσαι ή να γυρνάς σπίτι με σπασμένα νεύρα, καλύτερα σπίτι σου να παίξεις fortnite ή να δεις καμιά ταινία. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Φίλε μην τρως άλλο τη ζωή σου επαρχία.Ψάξε δουλειά Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και φύγε χτες.Όπως τα λες είναι,όσοι μένουν επαρχία και είναι ανύπαντροι/χωρίς σχέση,τα ίδια περνάνε.
Τύπε εγώ ψάχνομαι για εξωτερικό. Έχω ρίξει τόσο διάβασμα στη ζωή μου, έχω κάνει τόσο κόπο δεν θέλω να φύγω απλά για να φύγω για μία δουλειά της πούτσας και ταυτόχρονα να επιβαρύνω και τους δικούς μου παραπάνω.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Φίλε αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα.Ή μας δουλεύεις ή είσαι κανας επώνυμος.

δεν εχω κανεναν λογο να σε δουλεψω ρε αδερφε!
αρχιδια επωνυμος είμαι, ουτε και κανα μοντελο!
Μην εισαι τοσο πεσσιμιστης κι απολυτος ρε φιλε

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Κοίτα, αν είναι να βγαίνεις έξω και 8-9 στις 10 φορές να ψυχοπλακώνεσαι ή να γυρνάς σπίτι με σπασμένα νεύρα, καλύτερα σπίτι σου να παίξεις fortnite ή να δεις καμιά ταινία. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.
Ε κάποιες φορές τα κάνεις και αυτά τύπε, αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Σε τραβάει η ιδέα να δεις κάνα μουνάκι έξω και σκέφτεσαι μπορεί να κάτσει η φάση να παιχτεί κάνα σκηνικό..
Ακόμα και με παρέα με γυναίκες να βγεις πάλι τύχη θέλει για να ταιριάξεις, γιατί οι περισσότερες φέρονται συγκρατημένα ακόμα και αν ψιλογουστάρουν, επειδή είναι μικρή κοινωνία και φοβούνται μην χαρακτηριστούν..

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εγω παντως το κοψα το εξω... σπιτακι,ταινιουλες γαματο η κανα ματσακι σε λινκ, πιτσες, μπιριτσες, πατατακια..,αρχοντας!
Να πα να γαμηθουν οι παλιοκαριολες... να κατσουν με τους πιρφορους τους να τις πηγαινουν στα σουινγκερ κλαμπς να γαμιουνται!

Ρε ουυυσττττ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216

Επίσης να προσθέσω οτι ζω επαρχεία κατα βάση.Ανεβω-κατεβαίνω και αθήνα για δουλειές αλλά η βάση είναι επαρχία.
Είμαι 38.
Τα τελευταιά 10 χρόνια εχω πηδηξει το 80% των γυναικών της ζωής μου και το νούμερο είναι διψήφιο.

Δεν το παίζω γαμίας ούτε μοντέλο. Ενας μέσος άντρα είμαι σε εμφάνιση.
Απλά αυτά που λέτε δεν ισχύουν.
Οι γκόμενες της επαρχίας μπορεί να είναι πιο κλειστές αλλά και αυτές εχουν μουνί και κωλοτρυπίδι που χρειάζετε άμεσα γέμισμα.
Δεν είναι παρθένες.
Μην σου πώ οτι τα μεγαλύτερα τσόλια που έχω γαμήσει είναι απο κάτι μικρές κοινωνίες και χωρία των 1000 και 2000 κατοίκων.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

Αυτα απο μενα

η πεμπτουσία του 'Παιχνιδιού' είναι αυτή, για τους γνώστες , αλλά νομίζω ότι έχει ημερομηνία λήξης.

Περνάς καλά στα 30, στα 35 , στα 37 , στα 40 ....
Από κει και πέρα, και όταν πλέον θα έχεις φτάσει σε ένα σημείο που αυτός ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί,
θα πρέπει να ΕΊΣΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ για μια σοβαρή δέσμευση,
γιατί πλέον μόνος σου μια ζωή με σχέσης περιστασιακές και ξεπέτες, δεν παλεύεται..

Μην ξεχνάς ότι μετά τα 40, εμφανησιακά, αρχίζεις και φθίνεις, η μπογιά σου πλέον δεν περνά στις μικρές ηλικίες όσο θές , υδραυλικά αρχίζουν τα θέματα,
και το χειρότερο η ίδια η κοινωνία, ο κοινωνικός σου περίγυρος σε αντιμετωπίζει ως το γεροπαλίκαρο που δεν έβαλε τάξη στη ζωή του , σε βλέπει με άλλο μάτι κλπ ...

-- όλα τα παραπάνω τα έχεις σίγουρα σκεφτεί νομίζω, και ξέρεις ότι έχει όλο αυτό ημερομηνία λήξης, και χρειάζεται ετοιμότητα για να πας παρακάτω ...σε κτ πιο σοβαρό,
πχ έναν γάμο έστω και χωρίς παιδί ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Επίσης να προσθέσω οτι ζω επαρχεία κατα βάση.Ανεβω-κατεβαίνω και αθήνα για δουλειές αλλά η βάση είναι επαρχία.
Είμαι 38.
Τα τελευταιά 10 χρόνια εχω πηδηξει το 80% των γυναικών της ζωής μου και το νούμερο είναι διψήφιο.

Δεν το παίζω γαμίας ούτε μοντέλο. Ενας μέσος άντρα είμαι σε εμφάνιση.
Απλά αυτά που λέτε δεν ισχύουν.
Οι γκόμενες της επαρχίας μπορεί να είναι πιο κλειστές αλλά και αυτές εχουν μουνί και κωλοτρυπίδι που χρειάζετε άμεσα γέμισμα.
Δεν είναι παρθένες.
Μην σου πώ οτι τα μεγαλύτερα τσόλια που έχω γαμήσει είναι απο κάτι μικρές κοινωνίες και χωρία των 1000 και 2000 κατοίκων.

Είσαι 38 τύπε. Εσύ έζησες τα 20-30 στην καλύτερη περίοδο. Τότε και επαρχία παιζόταν ακόμα φουλ παιχνίδι. Επίσης από τα 30-38 παίζεις σε εντελώς άλλη γκάμα μπάλα και με γκόμενες που δεν μεγάλωσαν στην μετά fb εποχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom