πολλες αληθειες ειπωθηκαν, αλλα και άλλες τοσες υπερβολες, θεωρω!
Προσωπικα, ειχα την τυχη να ξεκινησω τη σεξουαλικη μου ζωη αρκετα μικρος, και στα ΚΑΠΑΚΙΑ κοπηκε μαχαιρι, όταν μπηκα στα 21-22, οπου ξαφνικα οπου υπηρχε μια μουνιτσα, υπηρχαν και 500 βλαμμενα ν ασχολούνται με την παρτη της, που σημαινει πως εν τελει δεν εμπαινε κανεις!
Εκει επεσε πολύ η αποδοση, και απλα το ριξα στις 40αρες για να βλεπω φως.
Πηρα ξανα τα πανω μου από τα 28 και μετα…
Πολλοι εδω μεσα προβαλλουν μια ταση παραιτησης, κατηγοροντας οτι 'πρεπει να χεις λεφτα για να γαμας, κοινωνικη προβολη', και λοιπα.
Οκ, προφανως ολα αυτα βοηθανε μαγκες μου, αλλα εαν απλα καθομαστε στον καναπε περιμενοντας θαυματα, θα παρουμε ενα αρχιδι καραμπινατο!
Στα 37 πλεον, βλεπω πως ελαχιστοι απτους γυρω μου γαμανε, καθως πολλοι παραιτηθηκαν νεοι εγκλωβιζοντας τα νιατα τους σε σχεσεις της πουτσας, και σχεδον ολοι ζουνε την απολυτη μιζερια!
(καλοκαιρινες 'διακοπες' με την γκομενα σε κατι αθλια εξοχικα, φασαριες/γκρινιες/χατηρια/καταπιεση/ευνουχισμος).
Το χω κανει κι εγω αυτο το λαθος, και οταν τα πραγματα αρχιζαν να ζοριζουν, η φωνη της λογικης μου ελεγε:
'μεγαλε, θα δυστυχησεις, εχεις ηδη μπει στο λουκι, κι απαξ και συνεχισεις δεν θα κερδισεις τιποτα-μια χαρα ψαρια πιανεις και μονος σου, δε θα χεις αγχη μην πιαστεις, και δε την εχεις αναγκη κιολας'.
Το συναισθημα λιγο με φοβιζε, σε φαση 'εχω βρει γκομενα που μ αρεσει και γαμαω καλα, παιζω κιολας εκτος, αμα την αφησω δεν υπαρχει γυρισμος κτλπ'.
Εκανα πετρα την καρδια μου και την εστειλα!
Κι εβαλα μπρος να παιζω μπαλα παντου, κι ο θεος βοηθος!
Ειναι τετοια η δυναμη που μου δωσε η 'λυτρωση' απο την καταπιεση που φαγα, που δεν θα χαλαστω πολυ, ουτε θα μασησω ιδιαιτερα, παω σ οποια ναναι, λεω απλα ο,τι μαλακια μου κατεβει στο κεφαλι, ισα να πιασω κουβετουλα να χω τη ευκαιρια να εξοικειωθει η αλλη μαζι μου.
Και ναι, τα παω καλα! Δεν ξεκιναω με στοχο 'να γαμησω', αλλα απλα να παιξει χαβαλες, να περασω ωραια, και να ξερω πως εκανα την κινηση μου! Κι αν μπω, μπηκα! Κι αν φαω ακυρο, μια χαρα δε τρεχει....
Τρελα να πουλατε! Οταν η αλλη καταλαβει οτι θα περασει ωραια μαζι σου, θα ξεχασει αρκετα απ αυτα που εχει εξιδανικευσει, τυποι! Καντε τις να φανε τα λογια τους-ουτως η αλλως, ουδεμια σημασια ειχαν ποτε!
Δεν σας κρυβω οτι μου λειπει η πρωην μου, γιατι καναμε σπουδαια γαμησια, και περναγα κι ωραια!
Αλλα ΚΑΘΕ φορα που ξυπναω ξεροντας οτι την προηγουμενη επαιξα ωραια μπαλα και περασα ωραια, δικαιωνομαι και νιωθω ευτυχης!
Μια ταπεινη συμβουλη απο το μαθημα/παθημα μου:
μην ειστε τοσο προθυμοι να 'θαβετε' τους εατους σας, απο τα στερεοτυπα του κωλου!
μη πιστευετε οτι ολες θελουν λεφταδες μπρατσωμενους μουρατους, κτλπ. Αρκετες πλεον καταλαβα πως δεν θα βρουνε ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα!
Καντε ο,τι μπορειτε να νιωθετε χαρουμενοι με εσας, δωστε εμφαση στο να περνατε καλα ειτε γαμησετε ειτε οχι, και πιστεψτε με, ολα θα γινουν!
Τελος, ΜΗΝ χαλιεστε απο την καθε βλαμμενη που γυρευει ευτυχια με το να σας ταπεινωσει! Μην διστασετε να τους δειξετε τ αρχιδια σας με θρασος, και να φυγετε! Ουτως η αλλως καποιες περιπτωσεις θα ναι καμμενα χαρτια εξ αρχης-παμε παρακατω!
Αυτα απο μενα