Μενω σε χωριο 600 ατομων..Οταν εφτασα απο 500€ τον μηνα,να βγαζω πλεον 3.000€ ,πολλοι αλλαξαν σταση απεναντι μου..οι αντρες με σεβονταν περισσοτερο, οι γυναικες συντοπιτισσες δε,απο γραμμενο που με ειχανε,αρχισαν να με περιτριγυριζουν και να μου γλυκομιλανε..τετοια υποκρισια...Ωστοσο χαιρομαι που παραμενω ιδιος μεσα μου...ειμαι πλεον επιτυχημενος επαγγελματικα και στην ζωη μου κι αυτο μου αρκει..λογω του πατερα μου που ηταν και ειναι χαμηλου προφιλ ανθρωπος,οι υπολοιποι χωριανοι μας περιφρονουσαν...τους ειχε δωσει δικαιωματα να μιλανε...δεν αντιδρουσε..πλεον τους γραφω ολους μα ολους στα αρχιδια μου,απο το χωριο αν θα γαμησω, θα γαμησω καμμια μιλφαρα..και γενικως ζω για μενα..δεν δενομαι συναισθηματικα με καμμια γυναικα,ουτε καν κυνηγαω τοσο πολύ το πηδημα..χαιρομαι γιατι εχω ανεβει οικονομικα κοινωνικα και πνευματικα..δεν με νοιαζει κατι αλλο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 888
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Τι δουλειά κάνεις ρε τύπε και βγάζεις 3000 το μήνα σε χωριό; Από airbnb να φανταστώ;Μενω σε χωριο 600 ατομων..Οταν εφτασα απο 500€ τον μηνα,να βγαζω πλεον 3.000€ ,πολλοι αλλαξαν σταση απεναντι μου..
Ελλάδα είναι μόνο εαν είσαι 18-23,χωμένος σε φοιτητόκοσμο και με γκόμενες που ψάχνουν εμπειρίες χωρίς να έχουν ακόμα τις τρελές απαιτήσεις.Ότι προλάβεις να γαμήσεις είναι τότε.
Από τα 25 και μετά,αρχίζει το μαρτύριο της σταγόνας.Εαν δεν είσαι στο 5% που τους θέλουν πολλές ή δεν έχεις επάγγελμα που τις τραβάει,ουσιαστικά είσαι εκτος παιχνιδιού.Γαμάς ΜΟΝΟ εαν έχεις σταθερή σχέση.Εαν δεν έχεις σχέση,γυναίκα γυμνή βλέπεις μόνο σε τσόντες και μπουρδέλα.Γι'αυτό και τόσοι πολλοί παρακαλάνε συγγενείς και φίλους να τους βρουν γυναίκα ή γίνονται μουνόδουλοι με το που βρουν κάποια γιατί έχουν λιώσει στη μαλακία.
Είμαι σίγουρος ότι όσοι είστε 25 και πάνω,εαν κοιτάξετε στον κύκλο σας θα δείτε ότι μόνο σχεσάκηδες και παντρεμένοι έχουν γυναίκα στη ζωή τους.Όλοι οι άλλοι οι 'εργένηδες' είναι στην πραγματικότητα μόνιμα μπακούρια.
Μεγαλες αληθειες απο sadman.
γιατι ρε να μην παραπονιουνται τα παιδια που για εμας δεν αρκει που εχουμε πουτσα και αρχιδια ενώ για τις γυναικες αρκει που εχουν μουνι και βυζια?
η φυση είναι αδικη
υπερ των γυναικων αδικη και η κονωνια και οι νομοι
και οι αντρες λογικο να διαμαρτύρονται για αυτές τις αδικιες.
γιατι εγω θα πρεπει να διαβαζω 15 ωρες την ημερα για να γινω γιατρος ή να δουλευω 15 ωρες την ημερα για να βγαλω λεφτα
και η γειτονισσα απλα επειδή γεννηθηκε γυναικα, από τα 15 ως τα 45, χωρις καμμια προσπαθεια από μερους της να διαλεγει οποιον ερωτικο παρτενέρ θελει και εγω όχι????
να μην διαμαρτυρομαστε πχ αν μας βρισκει καρκινος και στους καρχαριες οχι?
να μην διαμαρτυρομαστε οταν ποναμε ενω κανενα φυτο δεν αισθανεται πονο?
και οταν υποφερουμε και οταν δεν ευχαριστιομαστε θα διαμαρτυρομαστε για την αδικη φυση ή την αδικη κοινωνια.
τι να κανουμε να τα κραταμε μεσα μας να σκασουμε?
Καλα τα λες!
Κοντα στο χωριο ειναι και η πολη τυπε..εχω ανοιξει την δικη μου επιχειρηση.Τι δουλειά κάνεις ρε τύπε και βγάζεις 3000 το μήνα σε χωριό; Από airbnb να φανταστώ;
Ειναι για τον πουτσο ολες..ωστοσο υπαρχουν 5-6 μιλφονια,δυνατα μουνετα.και τωρα που σε ξερογλειφονται οι βλαχες γιατι δε ριχνεις κανα βουκολικο πουτσο τυπε μου;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Και βγάζεις 3000 καθαρά δηλαδή; Φόρους, εισφορές, λογαριασμούς κλπ δεν έχεις; Επίσης μου φαίνεται λίγο περίεργο που οι άλλοι ξέρουν πόσα βγάζεις. Εκτός αν φαίνεται στο ντύσιμό σου και στο αμάξι σου ότι παίζεις σε άλλη κατηγορία.Κοντα στο χωριο ειναι και η πολη τυπε..εχω ανοιξει την δικη μου επιχειρηση.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αμα θελεις να τις κανεις να αφρισουν βρες με τα φραγκα σου μουνακι της πολης δυνατο (κατα προτιμηση αλλοδαπο) και κυκλοφορησε το στο χωριοΕιναι για τον πουτσο ολες..ωστοσο υπαρχουν 5-6 μιλφονια,δυνατα μουνετα.
Όπως έγραψε και ένας φίλος μερικές σελίδες πισω,πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα αν θέλεις να έχεις περισσότερες κατακτήσεις.Δεν λέω να γίνεις καραγκιόζης ή να αλλάξεις επάγγελμα.Αλλά μπορεί να πας σε ένα γαμο-γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα.Ούτε φάρμακα λέω να πάρεις ούτε να τρως 2 ώρες κάθε φορά που πας.Αν το κάνεις κομμάτι της ζωής σου και φυσικά δεν τρως μαλακίες όλη την ώρα,σε κάνα 6μηνο - χρόνο θα δεις αποτελέσματα.Απλά ότι και να κάνεις να το κάνεις γιατί γουστάρεις εσύ πρώτα και γιατί θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και αν οι αλλαγές που κάνεις αρέσουν και στις γκόμενες,ακόμα καλύτερα.Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο.Γιατί ξέρω κάτι μπουχέσες που νομίζουν ότι πάω γυμναστήριο για να αρέσω στις γκόμενες.Γυμναστήριο πάω γιατί νιώθω καλύτερα απ' όλες τις απόψεις.Τώρα αν μια γκόμενα κοζάρει επειδή είμαι γυμνασμένος ακόμα καλύτερα.Γενικότερα πολλοί άνθρωποι κάνουν πράγματα για να είναι αρεστοί στους άλλους,ενώ θα πρέπει πρώτα απ' όλα να νιώθουν καλά και να κάνουν πράγματα για τους εαυτούς τους.
Και απο εκεί και πέρα πρέπει να συμβιβαστούν κάποιοι ότι οι ελληνίδες δύσκολα θα κάνουν κίνηση,ειδικά εάν μιλάμε για περίπτωσεις όπου δεν ξέρουν τον άλλο π.χ στάση λεωφορείου,στο δρόμο κτλ.Οπότε πρέπει να το έχεις λίγο με το μπλα -μπλά και να είσαι ετοιμόλογος.
Πριν 2-3 ημέρες πήγα σε ένα μαγαζί για να πάρω κάτι που είχα παραγγήλει.Περπάτησα κάνα μισάωρο.Στο μισάωρο τσέκαρα κανα-δυο που κόζαραν και άλλη μια που χαμογέλασε.Θα μου πεις τώρα,σιγά ρε μεγάλε που γούσταραν και οι 3.Μπορεί και να μην γούσταρε καμία από αυτές.Ποτέ δεν ξέρεις.Αλλά αν δεν κάνεις την κίνηση σου ποτέ δεν θα μάθεις.Έχω κάνει άπειρες συζητήσεις με φίλους που μου λένε για την χ,ψ γκόμενα που τους κόζαρε,τους είπε κάτι κτλ. αλλά πάντα η ιστορία τελειώνει με αυτούς να μην γαμάνε και πάντα έχουν μια δικαιολογία.Δεν πρόλαβα να δώσω τηλέφωνο,την ώρα που πήγα να μιλήσω κάτι έτυχε κτλ.
Και απο εκεί και πέρα πρέπει να συμβιβαστούν κάποιοι ότι οι ελληνίδες δύσκολα θα κάνουν κίνηση,ειδικά εάν μιλάμε για περίπτωσεις όπου δεν ξέρουν τον άλλο π.χ στάση λεωφορείου,στο δρόμο κτλ.Οπότε πρέπει να το έχεις λίγο με το μπλα -μπλά και να είσαι ετοιμόλογος.
Πριν 2-3 ημέρες πήγα σε ένα μαγαζί για να πάρω κάτι που είχα παραγγήλει.Περπάτησα κάνα μισάωρο.Στο μισάωρο τσέκαρα κανα-δυο που κόζαραν και άλλη μια που χαμογέλασε.Θα μου πεις τώρα,σιγά ρε μεγάλε που γούσταραν και οι 3.Μπορεί και να μην γούσταρε καμία από αυτές.Ποτέ δεν ξέρεις.Αλλά αν δεν κάνεις την κίνηση σου ποτέ δεν θα μάθεις.Έχω κάνει άπειρες συζητήσεις με φίλους που μου λένε για την χ,ψ γκόμενα που τους κόζαρε,τους είπε κάτι κτλ. αλλά πάντα η ιστορία τελειώνει με αυτούς να μην γαμάνε και πάντα έχουν μια δικαιολογία.Δεν πρόλαβα να δώσω τηλέφωνο,την ώρα που πήγα να μιλήσω κάτι έτυχε κτλ.
ε δεν ξερουν ποσα βγαζω ρε συ...αλλα το χρημα δεν κρυβεται.Και βγάζεις 3000 καθαρά δηλαδή; Φόρους, εισφορές, λογαριασμούς κλπ δεν έχεις; Επίσης μου φαίνεται λίγο περίεργο που οι άλλοι ξέρουν πόσα βγάζεις. Εκτός αν φαίνεται στο ντύσιμό σου και στο αμάξι σου ότι παίζεις σε άλλη κατηγορία.
Ετσι κι αλλιως πεθαινω για αλλοδαπα μουνακια τυπε μου..αμα θελεις να τις κανεις να αφρισουν βρες με τα φραγκα σου μουνακι της πολης δυνατο (κατα προτιμηση αλλοδαπο) και κυκλοφορησε το στο χωριο
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Γυμναστήριο πλέον πάνε πάρα πολλοί. Μην τρέφουμε αυταπάτες ότι επειδή θα αποκτήσεις ένα γυμνασμένο σώμα θα αρχίσεις να γαμάς σαν τρελός. Και το λέω αυτό εγώ που επί ενάμιση χρόνο πήγαινα γυμναστήριο αδιάκοπα. Ναι γάμησα κάποιες με topless φωτό μου στο ίνσταγκραμ, αλλά πιο πολύ γιατί έστελνα μηνύματα σε άγνωστες συνέχεια, παρά γιατί τις είδαν μερικές και κάβλωσαν. Έχω φάει και πάρα πολλά άκυρα παρά τους κοιλιακούς μου. Γιατί το σταμάτησα; Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, κουράστηκα να πηγαίνω 8-9 το βράδυ για προπόνηση περιμένοντας να μη βρω κόσμο και να το βρίσκω πήχτρα και να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ από την υπερένταση της προπόνησης. Δε με έκανε να νιώθω καλά αυτό το τρυπάκι. Όσο για τα μουνιά, πιστεύω μόνο αν πάρεις φάρμακα και γίνεις ντούκι, έχεις σοβαρές πιθανότητες να φας πάρα πολλά.Όπως έγραψε και ένας φίλος μερικές σελίδες πισω,πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα αν θέλεις να έχεις περισσότερες κατακτήσεις.Δεν λέω να γίνεις καραγκιόζης ή να αλλάξεις επάγγελμα.Αλλά μπορεί να πας σε ένα γαμο-γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα.Ούτε φάρμακα λέω να πάρεις ούτε να τρως 2 ώρες κάθε φορά που πας.Αν το κάνεις κομμάτι της ζωής σου και φυσικά δεν τρως μαλακίες όλη την ώρα,σε κάνα 6μηνο - χρόνο θα δεις αποτελέσματα.Απλά ότι και να κάνεις να το κάνεις γιατί γουστάρεις εσύ πρώτα και γιατί θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και αν οι αλλαγές που κάνεις αρέσουν και στις γκόμενες,ακόμα καλύτερα.Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο.Γιατί ξέρω κάτι μπουχέσες που νομίζουν ότι πάω γυμναστήριο για να αρέσω στις γκόμενες.Γυμναστήριο πάω γιατί νιώθω καλύτερα απ' όλες τις απόψεις.Τώρα αν μια γκόμενα κοζάρει επειδή είμαι γυμνασμένος ακόμα καλύτερα.Γενικότερα πολλοί άνθρωποι κάνουν πράγματα για να είναι αρεστοί στους άλλους,ενώ θα πρέπει πρώτα απ' όλα να νιώθουν καλά και να κάνουν πράγματα για τους εαυτούς τους.
Τελικά κι εσύ που τα γράφεις αυτά, έχεις μια δικαιολογία πυο δε γάμησες.Και απο εκεί και πέρα πρέπει να συμβιβαστούν κάποιοι ότι οι ελληνίδες δύσκολα θα κάνουν κίνηση,ειδικά εάν μιλάμε για περίπτωσεις όπου δεν ξέρουν τον άλλο π.χ στάση λεωφορείου,στο δρόμο κτλ.Οπότε πρέπει να το έχεις λίγο με το μπλα -μπλά και να είσαι ετοιμόλογος.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
δεν ισχυει αυτοΌσο για τα μουνιά, πιστεύω μόνο αν πάρεις φάρμακα και γίνεις ντούκι, έχεις σοβαρές πιθανότητες να φας πάρα πολλά.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Πού το ξέρεις εσύ αυτό; Ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου μου που ήταν σαν bodybuilder γαμούσε μία μουνάρα.δεν ισχυει αυτο
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ετυχεΠού το ξέρεις εσύ αυτό; Ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου μου που ήταν σαν bodybuilder γαμούσε μία μουνάρα.
η πλειοψηφια των γυναικων δε γουσταρει ντουκια
οι περισσοτερες θελουν απλως ενα υγιες γυμνασμενο σωμα και υπαρχουν και αρκετες που γουσταρουν και ελαφρια παχακια
ντουκια θελουν ελαχιστες
Γυμναστήριο πλέον πάνε πάρα πολλοί. Μην τρέφουμε αυταπάτες ότι επειδή θα αποκτήσεις ένα γυμνασμένο σώμα θα αρχίσεις να γαμάς σαν τρελός. Και το λέω αυτό εγώ που επί ενάμιση χρόνο πήγαινα γυμναστήριο αδιάκοπα. Ναι γάμησα κάποιες με topless φωτό μου στο ίνσταγκραμ, αλλά πιο πολύ γιατί έστελνα μηνύματα σε άγνωστες συνέχεια, παρά γιατί τις είδαν μερικές και κάβλωσαν. Έχω φάει και πάρα πολλά άκυρα παρά τους κοιλιακούς μου. Γιατί το σταμάτησα; Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, κουράστηκα να πηγαίνω 8-9 το βράδυ για προπόνηση περιμένοντας να μη βρω κόσμο και να το βρίσκω πήχτρα και να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ από την υπερένταση της προπόνησης. Δε με έκανε να νιώθω καλά αυτό το τρυπάκι. Όσο για τα μουνιά, πιστεύω μόνο αν πάρεις φάρμακα και γίνεις ντούκι, έχεις σοβαρές πιθανότητες να φας πάρα πολλά.
Τελικά κι εσύ που τα γράφεις αυτά, έχεις μια δικαιολογία πυο δε γάμησες.
Ας ξεκινήσω από το τελευταίο.Την συγκεκριμένη ημέρα δεν είχα όρεξη για τέτοια,απλά το έφερα ως παράδειγμα.
Τώρα για το γυμναστήριο.Μπορεί να πηγαίνουν περισσότεροι απ' ότι πήγαιναν πριν μερικά χρόνια αλλά ακόμα δεν τους λες πάρα πολλούς.Εμένα στο γυμναστήριο μου,μη σου πω ότι έχει πέσει η κίνηση.Προσωπικά όταν είμαι στο γυμναστήριο,είμαι στο μ.ο,υπάρχουν πολλοί που είναι διπλάσιοι απο εμένα.Αλλά έξω στο δρόμο βλέπεις την διαφορά.Αλλά το έχω κάνει μέρος της καθημερινότητας μου εδώ και αρκετά χρόνια.Όπως έγραψα νιώθω καλά εγώ όποτε πηγαίνω.Στην περίπτωση σου,αν δεν νιώθεις καλά,το σταματάς.Αλλά και πάλι μπορείς να κάνεις πράγματα για να κρατηθείς σε μια φόρμα.Περπάτημα,καλή διατροφή κτλ.Μπορεί να μην γίνεις φέτες αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα καλό σώμα.Αυτό που δεν μπορώ είναι τους τύπους που είναι 130 κιλά και θέλουν γκόμενα που είναι το πολύ 60.Μπορεί κάποιοι να βρουν αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό αν είσαι σαπιοκοιλιάς (και δεν έχεις φράγκα) τι περιμένεις;Η θα πρέπει να χάσεις κάνα κιλό (πρώτα απ' όλα και για την υγεία σου) ή θα πρέπει να ρίξεις τα standard σου.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Έχεις όμως κι εσύ μια δικαιολογία. Δε σε κράζω, το να σου τύχει κάτι τέτοιο και να έχεις κι εσύ όρεξη εκείνη τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο. Απλά μην στέλνουμε τους άλλους στο εκτελεστικό απόσπασμα επειδή δε γαμήσανε στις ιστορίες τους όπου μία τους χαμογέλασε.Ας ξεκινήσω από το τελευταίο.Την συγκεκριμένη ημέρα δεν είχα όρεξη για τέτοια,απλά το έφερα ως παράδειγμα.
Πού πας γυμναστήριο και είναι πεσμένη η κίνηση, μπας και πάω; Στο δικό μου που δεν είναι και κανενα Yava γινόταν της τρελής. Δραστήριος είμαι έτσι κι αλλιώς. Περπάτάω κάπου 5 χλμ τη μέρα και κάνω καμιά άσκηση σπίτι μου, άμα το θυμηθώ. Εντάξει, περιπτώσεις 130 κιλά που θέλουν και μοντέλο είναι γελοίες, αλλά τα παλικάρια στο bou που γκρινιάζουν δε νομίζω να είναι τέτοιοι.Τώρα για το γυμναστήριο.Μπορεί να πηγαίνουν περισσότεροι απ' ότι πήγαιναν πριν μερικά χρόνια αλλά ακόμα δεν τους λες πάρα πολλούς.Εμένα στο γυμναστήριο μου,μη σου πω ότι έχει πέσει η κίνηση.Προσωπικά όταν είμαι στο γυμναστήριο,είμαι στο μ.ο,υπάρχουν πολλοί που είναι διπλάσιοι απο εμένα.Αλλά έξω στο δρόμο βλέπεις την διαφορά.Αλλά το έχω κάνει μέρος της καθημερινότητας μου εδώ και αρκετά χρόνια.Όπως έγραψα νιώθω καλά εγώ όποτε πηγαίνω.Στην περίπτωση σου,αν δεν νιώθεις καλά,το σταματάς.Αλλά και πάλι μπορείς να κάνεις πράγματα για να κρατηθείς σε μια φόρμα.Περπάτημα,καλή διατροφή κτλ.Μπορεί να μην γίνεις φέτες αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα καλό σώμα.Αυτό που δεν μπορώ είναι τους τύπους που είναι 130 κιλά και θέλουν γκόμενα που είναι το πολύ 60.Μπορεί κάποιοι να βρουν αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό αν είσαι σαπιοκοιλιάς (και δεν έχεις φράγκα) τι περιμένεις;Η θα πρέπει να χάσεις κάνα κιλό (πρώτα απ' όλα και για την υγεία σου) ή θα πρέπει να ρίξεις τα standard σου.
Επισκέπτης
Οι νησιωτες. Και πολυ μαλιστα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Και τί να κάνεις ρε τύπε,να σταματήσεις εκείνη την ώρα και να τους μιλήσεις;Το πιο πιθανό είναι να τρομάξουν και τζάμπα θα χαλαστείς κι εσύ.
Κι εμένα με κοζάρουν κάποιες στο δρόμο,αλλά δεν ξέρω εαν είναι επειδή τους αρέσω ή θέλουν επιβεβαίωση ότι τις κοιτάω κι εγώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις