Έχεις όμως κι εσύ μια δικαιολογία. Δε σε κράζω, το να σου τύχει κάτι τέτοιο και να έχεις κι εσύ όρεξη εκείνη τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο. Απλά μην στέλνουμε τους άλλους στο εκτελεστικό απόσπασμα επειδή δε γαμήσανε στις ιστορίες τους όπου μία τους χαμογέλασε.
Πού πας γυμναστήριο και είναι πεσμένη η κίνηση, μπας και πάω; Στο δικό μου που δεν είναι και κανενα Yava γινόταν της τρελής. Δραστήριος είμαι έτσι κι αλλιώς. Περπάτάω κάπου 5 χλμ τη μέρα και κάνω καμιά άσκηση σπίτι μου, άμα το θυμηθώ. Εντάξει, περιπτώσεις 130 κιλά που θέλουν και μοντέλο είναι γελοίες, αλλά τα παλικάρια στο bou που γκρινιάζουν δε νομίζω να είναι τέτοιοι.
Μα αυτό σου λέω δεν είναι δικαιολογία.Δεν παραπονέθηκα ότι δεν έγινε κάτι.Ούτε στέλνω κανέναν στο εκτελεστικό απόσπασμα.Αλλά έχω συγκεκριμένους φίλους/γνωστούς που οι περισσότερες ιστορίες τους είναι ότι πήγαν να κάνουν κίνηση και όλο κάτι συνέβη και δεν έκαναν.Όπως έγραψα και για το παράδειγμα που έφερα,μπορεί αυτή που κόζαρε/χαμογέλασε να μην γούσταρε.Απλά ανέφερα ότι οι περισσότερες ελληνίδες,θα μείνουν εκεί.Θα κοζάρουν λίγο,αλλά συνήθως θα πρέπει να κάνεις εσύ την κίνηση.Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Αν περπατάς τόσο πολύ κάθε μέρα μια χαρά είσαι.Εντάξει τα 130 κιλά μπορεί να μην είναι το π.χ 50 % περιπτώσεων,αλλά είναι πολλοί που είναι σε αυτά τα κυβικά και περιμένουν να γαμήσουν 9αρια και 10αρια.