Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Έχεις όμως κι εσύ μια δικαιολογία. Δε σε κράζω, το να σου τύχει κάτι τέτοιο και να έχεις κι εσύ όρεξη εκείνη τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο. Απλά μην στέλνουμε τους άλλους στο εκτελεστικό απόσπασμα επειδή δε γαμήσανε στις ιστορίες τους όπου μία τους χαμογέλασε.
Πού πας γυμναστήριο και είναι πεσμένη η κίνηση, μπας και πάω; :P Στο δικό μου που δεν είναι και κανενα Yava γινόταν της τρελής. Δραστήριος είμαι έτσι κι αλλιώς. Περπάτάω κάπου 5 χλμ τη μέρα και κάνω καμιά άσκηση σπίτι μου, άμα το θυμηθώ. Εντάξει, περιπτώσεις 130 κιλά που θέλουν και μοντέλο είναι γελοίες, αλλά τα παλικάρια στο bou που γκρινιάζουν δε νομίζω να είναι τέτοιοι.

Μα αυτό σου λέω δεν είναι δικαιολογία.Δεν παραπονέθηκα ότι δεν έγινε κάτι.Ούτε στέλνω κανέναν στο εκτελεστικό απόσπασμα.Αλλά έχω συγκεκριμένους φίλους/γνωστούς που οι περισσότερες ιστορίες τους είναι ότι  πήγαν να κάνουν κίνηση και όλο κάτι συνέβη και δεν έκαναν.Όπως έγραψα και για το παράδειγμα που έφερα,μπορεί αυτή που κόζαρε/χαμογέλασε να μην γούσταρε.Απλά ανέφερα ότι οι περισσότερες ελληνίδες,θα μείνουν εκεί.Θα κοζάρουν λίγο,αλλά συνήθως θα πρέπει να κάνεις εσύ την κίνηση.Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Αν περπατάς τόσο πολύ κάθε μέρα μια χαρά είσαι.Εντάξει τα 130 κιλά μπορεί να μην είναι το π.χ 50 % περιπτώσεων,αλλά είναι πολλοί που είναι σε αυτά τα κυβικά και περιμένουν να γαμήσουν 9αρια και 10αρια.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Και τί να κάνεις ρε τύπε,να σταματήσεις εκείνη την ώρα και να τους μιλήσεις;Το πιο πιθανό είναι να τρομάξουν και τζάμπα θα χαλαστείς κι εσύ.

Κι εμένα με κοζάρουν κάποιες στο δρόμο,αλλά δεν ξέρω εαν είναι επειδή τους αρέσω ή θέλουν επιβεβαίωση ότι τις κοιτάω κι εγώ.

Εσύ ρε τύπε τα βλέπεις όλα μαύρα.Ναι γιατί να μην της μιλήσεις;Άμα κόψεις ότι κοζάρει ή χαμογελάει γιατί να μην το κάνεις.Μισή ντροπή δική σου,μισή δική της.Αλλά όπως είπα πρέπει να είσαι και ετοιμόλογος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γυμναστήριο πλέον πάνε πάρα πολλοί. Μην τρέφουμε αυταπάτες ότι επειδή θα αποκτήσεις ένα γυμνασμένο σώμα θα αρχίσεις να γαμάς σαν τρελός. Και το λέω αυτό εγώ που επί ενάμιση χρόνο πήγαινα γυμναστήριο αδιάκοπα. Ναι γάμησα κάποιες με topless φωτό μου στο ίνσταγκραμ, αλλά πιο πολύ γιατί έστελνα μηνύματα σε άγνωστες συνέχεια, παρά γιατί τις είδαν μερικές και κάβλωσαν. Έχω φάει και πάρα πολλά άκυρα παρά τους κοιλιακούς μου. Γιατί το σταμάτησα; Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, κουράστηκα να πηγαίνω 8-9 το βράδυ για προπόνηση περιμένοντας να μη βρω κόσμο και να το βρίσκω πήχτρα και να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ από την υπερένταση της προπόνησης. Δε με έκανε να νιώθω καλά αυτό το τρυπάκι. Όσο για τα μουνιά, πιστεύω μόνο αν πάρεις φάρμακα και γίνεις ντούκι, έχεις σοβαρές πιθανότητες να φας πάρα πολλά.

Να πούμε και μια αλήθεια;Απαξ και βρεθεί γκόμενα,ξεχνάς γυμναστήρια,ξεχνάς χόμπι,ξεχνάς τα πάντα.Όλα αυτά είναι για να περνάς την ώρα σου άμα δεν γαμάς και γενικά άμα δεν έχεις γκόμενα να ασχολείσαι μαζί της.

Εμένα μ΄αρέσει το γυμναστήριο,αλλά εαν μου'λεγες αντί για γυμναστήριο να έβγαινα με κανα καλό γκομενάκι,θα το προτιμούσα.Και σαν γυμναστική,θα μου έφτανε και μισή ώρα τρέξιμο την ημέρα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Να πούμε και μια αλήθεια;Απαξ και βρεθεί γκόμενα,ξεχνάς γυμναστήρια,ξεχνάς χόμπι,ξεχνάς τα πάντα.Όλα αυτά είναι για να περνάς την ώρα σου άμα δεν γαμάς και γενικά άμα δεν έχεις γκόμενα να ασχολείσαι μαζί της.

Εμένα μ΄αρέσει το γυμναστήριο,αλλά εαν μου'λεγες αντί για γυμναστήριο να έβγαινα με κανα καλό γκομενάκι,θα το προτιμούσα.Και σαν γυμναστική,θα μου έφτανε και μισή ώρα τρέξιμο την ημέρα.
Αυτό τον ενάμιση χρόνο δε σταμάτησα κανένα γυμναστήριο, κι ας είχα αρκετές γκόμενες. Μπορεί να έχανα καμιά προπόνηση, αλλά δεν σταματούσα. Αυτά τα κάνουν οι μουνόδουλοι που μάλλον τέτοιος είσαι κι εσύ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

O ορισμός του απαισιόδοξου ανθρώπου είσαι!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εδώ έχει βρεί γκόμενα ο Κωνσταντίνος του Power of love,από ότι είδα στο instagram του.
Που είναι ο πλέον μίζερος άνθρωπος.
Οπότε μπορεί μάλλον να βρει ο οποιοσδήποτε. :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εσύ ρε τύπε τα βλέπεις όλα μαύρα.Ναι γιατί να μην της μιλήσεις;Άμα κόψεις ότι κοζάρει ή χαμογελάει γιατί να μην το κάνεις.Μισή ντροπή δική σου,μισή δική της.Αλλά όπως είπα πρέπει να είσαι και ετοιμόλογος.

Άλλο κοζάρει,άλλο χαμογελάει.Το ένα με το άλλο έχει μεγάλη διαφορά.Άμα καρφωθεί και χαμογελάει,σημαίνει ότι της αρέσεις.Αν απλά σε κοιτάξει ανέκφραστη και μετά κοιτάξει αλλού,δε σημαίνει τίποτα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εδώ έχει βρεί γκόμενα ο Κωνσταντίνος του Power of love,από ότι είδα στο instagram του.
Που είναι ο πλέον μίζερος άνθρωπος.
Οπότε μπορεί μάλλον να βρει ο οποιοσδήποτε. :grin:
Όντως τώρα;  :o

Είναι απίστευτο λίγη δημοσιότητα τι σου κάνει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό τον ενάμιση χρόνο δε σταμάτησα κανένα γυμναστήριο, κι ας είχα αρκετές γκόμενες. Μπορεί να έχανα καμιά προπόνηση, αλλά δεν σταματούσα. Αυτά τα κάνουν οι μουνόδουλοι που μάλλον τέτοιος είσαι κι εσύ.

Πότε τα προλάβαινες όλα ρε φίλε;Και γκόμενες,και μπουρδέλα,και γυμναστήρια;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Sad_man άντε γράψου σε κανένα reality. Να είσαι ο ευατός σου και υπάρχει και για σένα ελπίδα. :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
τυποι αφου εβγαλε γκομενα και γαμαει ο υιοθετημενος του παουερ οφ λοβ, μπορει να γαμησει ο οποιοσδηποτε
σαντ_μαν αφου εβγαλε γκομενα αυτος, ολα γινονται τυπε μου

Αν καταφέρει και τον αντέξει η κοπέλα που γνώρισε,θα είναι ηρωίδα. :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πότε τα προλάβαινες όλα ρε φίλε;Και γκόμενες,και μπουρδέλα,και γυμναστήρια;
Τώρα δεν πάω γυμναστήριο. Η μπουρδελότσαρκα 1 ώρα το πολύ είναι από το 24ωρό μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυποι αφου εβγαλε γκομενα και γαμαει ο υιοθετημενος του παουερ οφ λοβ, μπορει να γαμησει ο οποιοσδηποτε
σαντ_μαν αφου εβγαλε γκομενα αυτος, ολα γινονται τυπε μου

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Άλλο κοζάρει,άλλο χαμογελάει.Το ένα με το άλλο έχει μεγάλη διαφορά.Άμα καρφωθεί και χαμογελάει,σημαίνει ότι της αρέσεις.Αν απλά σε κοιτάξει ανέκφραστη και μετά κοιτάξει αλλού,δε σημαίνει τίποτα.

Ρε τύπε σπαστικός καταντάς.Κάποιες θα σου χαμογελάσουν,καποιες θα σε κοζάρουν.Γκόμενα που είχα (αν και ήταν φίλη φίλου μου,αλλά μην πιαστείς απο αυτό) κόζαρε και όποτε γυρνούσα να την κοιτάξω,γυρνούσε από την άλλη.Ε 1,2 ρε φίλε δεν θέλει πολύ να καταλάβεις.Έκανα την κίνηση μου και έπεσε.Αλλά σου ξαναλέω ας πάρουμε την περίπτωση ότι μια γκόμενα σου χαμογελάει.Θα κάνεις κίνηση ή θα μπεις εδώ να κλαφτείς ότι δεν έχεις γκόμενα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom