life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Kε σερα σερααααααααααα γουατ εβερ γουλ μπι.....Σε λα βι babyαδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη.
Kε σερα σερααααααααααα γουατ εβερ γουλ μπι.....Σε λα βι babyαδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη.
Ποιοτικά ή ποσοτικά εννοείς;;;;το θεμα ειναι οτι απο οσο βλεπω κ γνωριζω οι ελληνιδες μια χαρα γαμιουνται.
το θεμα ειναι ποιος πηδαει,οχι ποιος πηδιεται.
που δεν γαμανε γενικα οι ελληνες δεν εχουν την ευθυνη μονο οι ελληνιδες.
νομιζω οτι δε μιλαει γ σεξ επι χρημασι.Aναποδα το λεs......Παντα οι αντρεs....και δεν ειναι τωρινο....εβρισκαν να πηδηξουν, εστω και ξενεs.....Το πιο σωστο θατανε να πειs , γιατι δεν προτιμουνε τιs ντοπιεs
γενικα ποσοτικα.αυτα που εγω ειμαι σε θεση να γνωριζω ειναι κ ποιοτικοτατα.Ποιοτικά ή ποσοτικά εννοείς;;;;
εχετε αναγαγει τις ελλεηνιδες και το αν θα σας κατσουν
τελικα σε ζητημα υψιστης σημασιας... ο αλλος τις προαλλες μου ελεγε
"αν ειχα μια γκομενα καλη θα την εμπαινα στα ματια πολλων" και την επομενη μερα
ελεγε για αλλους που τους δινουνε αξια και καλα
ΛΟΛ δηλαδη ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι
φτανει πια ρε μαλακες... φτανει... εσεις τις εχετε χαλασει αυτες που λετε
και εφοσον εισασταν μαλακες στο παρελθον παθατε δικαιως αυτα που επρεπε.
Αυτη ειναι η αληθεια για οσους την αναζητανε ολα τα αλλα ειναι επιφασεις του καθενος
και χρυσωμα χαπιου.
το θεμα ειναι οτι απο οσο βλεπω κ γνωριζω οι ελληνιδες μια χαρα γαμιουνται.
Ματάκιας,ματάκιας;;;;αυτα που εγω ειμαι σε θεση να γνωριζω ειναι κ ποιοτικοτατα.
Νομιζω οτι παντα ετσι ηταν, αλλα στον 20αι ηρθε το hollywood και αλλαξε τις προσδοκιεςαδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη.
βασικα λαιφακο να σου πω? (θα σου πω θες δεν θες ) εμενα δεν με καιει τι γαμαει και ποιος. οτι γουσταρει ο καθενας αλλα να γαμαει γτ πολλα νευρα υπαρχουν τον τελευταιο καιρο (ειναι και οι οικονομικοι παραγοντες που το κανουν ακομα χειροτερο). αλλα δεν μπορω αυτη την κλαψομουνιαση με τιποτα! οι ελλεηνιιιιιιιδες ειναι ετσι, ειναι αλλοιωτικα αλλα εγω ειμαι μαγκας και πηδαω με 20 ευρω τη διμετρη μουναρα στο μπουρδελο κλπ,τι μας το λενε? ο καθενας οτι κανει για τον εαυτο του το κανει, το να ριχνεις χολη για κατι που δεν σου καθεται-για τον α ή β λογο- μονο ανωτεροτητα δεν δειχνει!!Aναποδα το λεs......Παντα οι αντρεs....και δεν ειναι τωρινο....εβρισκαν να πηδηξουν, εστω και ξενεs.....Το πιο σωστο θατανε να πειs , γιατι δεν προτιμουνε τιs ντοπιεs
νομιζω οτι δε μιλαει γ σεξ επι χρημασι.
Ασχοληθείτε μόνο με γκόμενες που είναι από 30 και κάτω εκεί γύρω στα 25.[/i]
η εμφανιση(πλην υπερακραιων περιπτωσεων)ειναι υποκειμενικη.καλώς ή κακώς οι Ελληνίδες είναι διαθέσιμες για πήδημα αλλά αν εγώ είμαι σαν τον Κουασιμόδο ή ανίκανος να "ρίξω" έστω μία, φταίνε αυτές. :'( :'( :'( :'( :'(
επίσης στις μέρες μας μπορεί αυτός που χρειάζεται να βρει βοήθεια.
Νομιζω οτι παντα ετσι ηταν, αλλα στον 20αι ηρθε το hollywood και αλλαξε τις προσδοκιες
βασικα λαιφακο να σου πω? (θα σου πω θες δεν θες ) εμενα δεν με καιει τι γαμαει και ποιος. οτι γουσταρει ο καθενας αλλα να γαμαει γτ πολλα νευρα υπαρχουν τον τελευταιο καιρο (ειναι και οι οικονομικοι παραγοντες που το κανουν ακομα χειροτερο). αλλα δεν μπορω αυτη την κλαψομουνιαση με τιποτα! οι ελλεηνιιιιιιιδες ειναι ετσι, ειναι αλλοιωτικα αλλα εγω ειμαι μαγκας και πηδαω με 20 ευρω τη διμετρη μουναρα στο μπουρδελο κλπ,τι μας το λενε? ο καθενας οτι κανει για τον εαυτο του το κανει, το να ριχνεις χολη για κατι που δεν σου καθεται-για τον α ή β λογο- μονο ανωτεροτητα δεν δειχνει!!
Τύπε αλλαξοπίστησες;
Κατοικώ σε χώρα του εξωτερικού και τώρα στις διακοπές σκάσανε μύτη δυο μπουρούχες από την Ελλάδα για μια δουλειά. Τη γλώσσα δεν την κατέχουν τις είδα εκεί να παλεύουν και είπα να τις βοηθήσω για να ξεμπλέξουν και να φύγουν.
Γαμώ το κέρατό μου δε βλέπονται. Αυτό δεν είναι κακό. Άντε λες μπορεί το μυαλό να δουλεύει σωστά. Έλα όμως που και το γαμημένο το μυαλό δε δουλεύει σωστά!
Κι εξηγούμαι. Η μια από αυτές έχει ένα γκόμενο στην Ελλάδα. Την πρώτη μέρα που βγήκαμε για ένα καφέ για μισή ώρα μου είπε ότι δεν έχει και ότι είναι ελεύθερη. Μετά από μια βδομάδα μου είπε ότι έχει άντρα. Η αλήθεια είναι ότι έχει άντρα. Γιατί το έκανε αυτό? Σου λέει εδώ δε μας βλέπει κανείς αν μας κάτσει να γαμηθούμε θα γαμηθούμε και θα φορέσουμε τα κέρατα στο μαλάκα. Απλά δεν τσίμπησα εγώ γιατί είναι μπουρούχες και όσο πιο πολύ τις γνωρίζω αποδεικνύονται και καριόλες.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι γκόμενες μας τα πρήζουν. Μιλάνε για συμπαράσταση και συναίσθημα ενώ οι ίδιες αυτό δεν το προσφέρουν. Να πάνε να στο διάολο λοιπόν. Αφήστε τις αγάμητες να σαλτάρουν, να πάνε στο διάολο, να ησυχάσουμε. Δεν αξίζουν ούτε να τις φτύστε.
Λοιπόν μάγκες βρείτε και γαμήστε νέες και ωραίες γκόμενες. Ρωσίδες θεόμουνα. Θα μου πείτε μα δε μας καταλαβαίνουν, δε μας αγαπάνε, δε μας στέκονται, δε μας υποστηρίζουν. Ε ούτε οι Ελλεηνίδες σας προσφέρουν κάτι στο συναισθηματικό επίπεδο. Οπότε φροντίστε να πηδάτε τουλάχιστον ωραία μουνιά και πιπίνια αν σας κάθονται.
Επίσης να έχετε κάτι στα υπόψη. Γυναίκα 35άρα που ψάχνεται και δεν τη θέλει κανείς είναι ελαττωματικό μοντέλο με έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας πρήξει τα αρχίδια. Ασχοληθείτε μόνο με γκόμενες που είναι από 30 και κάτω εκεί γύρω στα 25.