Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη. :think:
Kε  σερα σερααααααααααα  γουατ εβερ γουλ μπι.....Σε λα βι  baby

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το θεμα ειναι ποιος πηδαει,οχι ποιος πηδιεται.
που δεν γαμανε γενικα οι ελληνες δεν εχουν την ευθυνη μονο οι ελληνιδες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχετε αναγαγει τις ελλεηνιδες και το αν θα σας κατσουν
τελικα σε ζητημα υψιστης σημασιας... ο αλλος τις προαλλες μου ελεγε
"αν ειχα μια γκομενα καλη θα την εμπαινα στα ματια πολλων" και την επομενη μερα
ελεγε για αλλους που τους δινουνε αξια και καλα

ΛΟΛ δηλαδη ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

φτανει πια ρε μαλακες... φτανει... εσεις τις εχετε χαλασει αυτες που λετε
και εφοσον εισασταν μαλακες στο παρελθον παθατε δικαιως αυτα που επρεπε.

Αυτη ειναι η αληθεια για οσους την αναζητανε ολα τα αλλα ειναι επιφασεις του καθενος
και χρυσωμα χαπιου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το θεμα ειναι οτι απο οσο βλεπω κ γνωριζω οι ελληνιδες μια χαρα γαμιουνται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το θεμα ειναι οτι υπαρχουν 4-5 κουραστικοι και πονεμενοι

που καθε φορα κανουν και λενε τα ιδια. Και μας εχουν ζαλισει

τα φρυδια  :2funny: :2funny: :2funny:

φτανει πια ρε τυποι...  :-

το εκανα και εγω παλια αυτο και το εκοψα

δεν βγαζει νοημα παρτε το χαμπαρι. Ρεζιλευεστε απλα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
το θεμα ειναι ποιος πηδαει,οχι ποιος πηδιεται.
που δεν γαμανε γενικα οι ελληνες δεν εχουν την ευθυνη μονο οι ελληνιδες.

Aναποδα το λεs......Παντα οι αντρεs....και δεν ειναι τωρινο....εβρισκαν να πηδηξουν, εστω και ξενεs.....Το πιο σωστο θατανε να πειs , γιατι δεν προτιμουνε τιs ντοπιεs

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Aναποδα το λεs......Παντα οι αντρεs....και δεν ειναι τωρινο....εβρισκαν να πηδηξουν, εστω και ξενεs.....Το πιο σωστο θατανε να πειs , γιατι δεν προτιμουνε τιs ντοπιεs
νομιζω οτι δε μιλαει γ σεξ επι χρημασι.

Ποιοτικά ή ποσοτικά εννοείς;;;; :sunglasses:
γενικα ποσοτικα.αυτα που εγω ειμαι σε θεση να γνωριζω ειναι κ ποιοτικοτατα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εχετε αναγαγει τις ελλεηνιδες και το αν θα σας κατσουν
τελικα σε ζητημα υψιστης σημασιας... ο αλλος τις προαλλες μου ελεγε
"αν ειχα μια γκομενα καλη θα την εμπαινα στα ματια πολλων" και την επομενη μερα
ελεγε για αλλους που τους δινουνε αξια και καλα

ΛΟΛ δηλαδη ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

φτανει πια ρε μαλακες... φτανει... εσεις τις εχετε χαλασει αυτες που λετε
και εφοσον εισασταν μαλακες στο παρελθον παθατε δικαιως αυτα που επρεπε.

Αυτη ειναι η αληθεια για οσους την αναζητανε ολα τα αλλα ειναι επιφασεις του καθενος
και χρυσωμα χαπιου.

Τύπε αλλαξοπίστησες; :cheesy:

Κατοικώ σε χώρα του εξωτερικού και τώρα στις διακοπές σκάσανε μύτη δυο μπουρούχες από την Ελλάδα για μια δουλειά. Τη γλώσσα δεν την κατέχουν τις είδα εκεί να παλεύουν και είπα να τις βοηθήσω για να ξεμπλέξουν και να φύγουν.
Γαμώ το κέρατό μου δε βλέπονται. Αυτό δεν είναι κακό. Άντε λες μπορεί το μυαλό να δουλεύει σωστά. Έλα όμως που και το γαμημένο το μυαλό δε δουλεύει σωστά!
Κι εξηγούμαι. Η μια από αυτές έχει ένα γκόμενο στην Ελλάδα. Την πρώτη μέρα που βγήκαμε για ένα καφέ για μισή ώρα μου είπε ότι δεν έχει και ότι είναι ελεύθερη. Μετά από μια βδομάδα μου είπε ότι έχει άντρα. Η αλήθεια είναι ότι έχει άντρα. Γιατί το έκανε αυτό? Σου λέει εδώ δε μας βλέπει κανείς αν μας κάτσει να γαμηθούμε θα γαμηθούμε και θα φορέσουμε τα κέρατα στο μαλάκα. Απλά δεν τσίμπησα εγώ γιατί είναι μπουρούχες και όσο πιο πολύ τις γνωρίζω αποδεικνύονται και καριόλες.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι γκόμενες μας τα πρήζουν. Μιλάνε για συμπαράσταση και συναίσθημα ενώ οι ίδιες αυτό δεν το προσφέρουν. Να πάνε να στο διάολο λοιπόν. Αφήστε τις αγάμητες να σαλτάρουν, να πάνε στο διάολο, να ησυχάσουμε. Δεν αξίζουν ούτε να τις φτύστε.
Λοιπόν μάγκες βρείτε και γαμήστε νέες και ωραίες γκόμενες. Ρωσίδες θεόμουνα. Θα μου πείτε μα δε μας καταλαβαίνουν, δε μας αγαπάνε, δε μας στέκονται, δε μας υποστηρίζουν. Ε ούτε οι Ελλεηνίδες σας προσφέρουν κάτι στο συναισθηματικό επίπεδο. Οπότε φροντίστε να πηδάτε τουλάχιστον ωραία μουνιά και πιπίνια αν σας κάθονται.
Επίσης να έχετε κάτι στα υπόψη. Γυναίκα 35άρα που ψάχνεται και δεν τη θέλει κανείς είναι ελαττωματικό μοντέλο με έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας πρήξει τα αρχίδια. Ασχοληθείτε μόνο με γκόμενες που είναι από 30 και κάτω εκεί γύρω στα 25.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
το θεμα ειναι οτι απο οσο βλεπω κ γνωριζω οι ελληνιδες μια χαρα γαμιουνται.

καλώς ή κακώς οι Ελληνίδες είναι διαθέσιμες για πήδημα αλλά αν εγώ είμαι σαν τον Κουασιμόδο ή ανίκανος να "ρίξω" έστω μία, φταίνε αυτές. :'( :'( :'( :'( :'(
επίσης στις μέρες μας μπορεί αυτός που χρειάζεται να βρει βοήθεια. :(

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
αδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη. :think:
Νομιζω οτι παντα ετσι ηταν, αλλα στον 20αι ηρθε το hollywood και αλλαξε τις προσδοκιες :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βασικα λαιφακο να σου πω? (θα σου πω θες δεν θες  :P ) εμενα δεν με καιει τι γαμαει και ποιος. οτι γουσταρει ο καθενας αλλα να γαμαει γτ πολλα νευρα υπαρχουν τον τελευταιο καιρο (ειναι και οι οικονομικοι παραγοντες που το κανουν ακομα χειροτερο). αλλα δεν μπορω αυτη την κλαψομουνιαση με τιποτα! οι ελλεηνιιιιιιιδες ειναι ετσι, ειναι αλλοιωτικα αλλα εγω ειμαι μαγκας και πηδαω με 20 ευρω τη διμετρη μουναρα στο μπουρδελο κλπ,τι μας το λενε? ο καθενας οτι κανει για τον εαυτο του  το κανει, το να ριχνεις χολη για κατι που δεν σου καθεται-για τον α ή β λογο- μονο ανωτεροτητα δεν δειχνει!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
νομιζω οτι δε μιλαει γ σεξ επι χρημασι.

Ουτε κι εγω......Πολλοι ειναι οι λογοι που ευθυνονται γι αυτο, αλλα ποτε κανενα φυλο δεν το παραδεχτηκε, ουτε εκανε τον κοπο να διορθωθει....Γι αυτο συνεχιζει το φαινομενο

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλώς ή κακώς οι Ελληνίδες είναι διαθέσιμες για πήδημα αλλά αν εγώ είμαι σαν τον Κουασιμόδο ή ανίκανος να "ρίξω" έστω μία, φταίνε αυτές. :'( :'( :'( :'( :'(
επίσης στις μέρες μας μπορεί αυτός που χρειάζεται να βρει βοήθεια. :(
η εμφανιση(πλην υπερακραιων περιπτωσεων)ειναι υποκειμενικη.
τωρα στην ανικανοτητα συμφωνω καργα.
τα πεταμενα καμακια τυπου:αμα σε κερασω ενα ποτο θα παμε μια βολτα?(το εχω ακουσει δε το αναφερω τυχαια)
σε κανουν να ξερνας αν δεν εισαι χαζομπιμπο.ακομα και αν εισαι κλωνος του τζονυ ντεπ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
βασικα λαιφακο να σου πω? (θα σου πω θες δεν θες  :P ) εμενα δεν με καιει τι γαμαει και ποιος. οτι γουσταρει ο καθενας αλλα να γαμαει γτ πολλα νευρα υπαρχουν τον τελευταιο καιρο (ειναι και οι οικονομικοι παραγοντες που το κανουν ακομα χειροτερο). αλλα δεν μπορω αυτη την κλαψομουνιαση με τιποτα! οι ελλεηνιιιιιιιδες ειναι ετσι, ειναι αλλοιωτικα αλλα εγω ειμαι μαγκας και πηδαω με 20 ευρω τη διμετρη μουναρα στο μπουρδελο κλπ,τι μας το λενε? ο καθενας οτι κανει για τον εαυτο του  το κανει, το να ριχνεις χολη για κατι που δεν σου καθεται-για τον α ή β λογο- μονο ανωτεροτητα δεν δειχνει!!

Ναι ισωs ναναι κι ετσι, ομωs να συμφωνησειs μαζι μου, οτι εδω σ αυτο το σαιτ , εχει ελευθερο λογο, θελει να το πει ετσι οπωs το αισθανεται, να ξαλαφρωσει κι αs μην γινει και τιποτα ποτε.....Δεν εχειs νοιωσει εσυ την αναγκη να τα πειs  και να ξαλαφρωσειs????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τύπε αλλαξοπίστησες; :cheesy:

Κατοικώ σε χώρα του εξωτερικού και τώρα στις διακοπές σκάσανε μύτη δυο μπουρούχες από την Ελλάδα για μια δουλειά. Τη γλώσσα δεν την κατέχουν τις είδα εκεί να παλεύουν και είπα να τις βοηθήσω για να ξεμπλέξουν και να φύγουν.
Γαμώ το κέρατό μου δε βλέπονται. Αυτό δεν είναι κακό. Άντε λες μπορεί το μυαλό να δουλεύει σωστά. Έλα όμως που και το γαμημένο το μυαλό δε δουλεύει σωστά!
Κι εξηγούμαι. Η μια από αυτές έχει ένα γκόμενο στην Ελλάδα. Την πρώτη μέρα που βγήκαμε για ένα καφέ για μισή ώρα μου είπε ότι δεν έχει και ότι είναι ελεύθερη. Μετά από μια βδομάδα μου είπε ότι έχει άντρα. Η αλήθεια είναι ότι έχει άντρα. Γιατί το έκανε αυτό? Σου λέει εδώ δε μας βλέπει κανείς αν μας κάτσει να γαμηθούμε θα γαμηθούμε και θα φορέσουμε τα κέρατα στο μαλάκα. Απλά δεν τσίμπησα εγώ γιατί είναι μπουρούχες και όσο πιο πολύ τις γνωρίζω αποδεικνύονται και καριόλες.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι γκόμενες μας τα πρήζουν. Μιλάνε για συμπαράσταση και συναίσθημα ενώ οι ίδιες αυτό δεν το προσφέρουν. Να πάνε να στο διάολο λοιπόν. Αφήστε τις αγάμητες να σαλτάρουν, να πάνε στο διάολο, να ησυχάσουμε. Δεν αξίζουν ούτε να τις φτύστε.
Λοιπόν μάγκες βρείτε και γαμήστε νέες και ωραίες γκόμενες. Ρωσίδες θεόμουνα. Θα μου πείτε μα δε μας καταλαβαίνουν, δε μας αγαπάνε, δε μας στέκονται, δε μας υποστηρίζουν. Ε ούτε οι Ελλεηνίδες σας προσφέρουν κάτι στο συναισθηματικό επίπεδο. Οπότε φροντίστε να πηδάτε τουλάχιστον ωραία μουνιά και πιπίνια αν σας κάθονται.
Επίσης να έχετε κάτι στα υπόψη. Γυναίκα 35άρα που ψάχνεται και δεν τη θέλει κανείς είναι ελαττωματικό μοντέλο με έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Θα σας πρήξει τα αρχίδια. Ασχοληθείτε μόνο με γκόμενες που είναι από 30 και κάτω εκεί γύρω στα 25.

τυπε μπορει να υπαρχει οντως πολυ μεγαλο προβλημα
αλλα τελικα δεν θα το βλεπω εγω μιας και δεν ασχολουμαι και τοσο
γιατι δεν κανετε και εσεις αυτο που κανω εγω? Βρειτε γενικα ενδιαφεροντα
στην ζωη σας και που και που σε κανα μπουρδελακι και τελος

τι το κουραζουμε? Μαλλον αυτοι που παραπονιουνται τοσο πολυ η πρωτη τους προτεραιοτητα
θα ειναι η ελλεινιδα για να δειχθουν στους φιλους τους... και μαλιστα η ψωνισμενη ελλεινιδα
με την εμφανιση και το περιεργο λουκ... δηλαδη μονοι τους πανε και πεφτουν στα σκατα
και μετα παραπονιουνται κιολας. Αυτο ειναι ανισοροπο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα εισαι και εσυ ψωνισμενος σε ψωνια θα πεσεις.

Τι παραπονιεσαι μετα... ο ομοιος τον ομοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom