Επισκέπτης
Αυτή η φράση πάντως είναι 100% σωστή.μη σε βγαζω απο την γυαλα σου.αν σε βολευει να νομιζεις οτι ειναι ετσι...τι με νοιαζει εμενα?!
Εδω ειναι η χωρα του ταμπου και της υποκρισιας, ακομα να το καταλαβεις εσυ?
Αυτή η φράση πάντως είναι 100% σωστή.μη σε βγαζω απο την γυαλα σου.αν σε βολευει να νομιζεις οτι ειναι ετσι...τι με νοιαζει εμενα?!
Εδω ειναι η χωρα του ταμπου και της υποκρισιας, ακομα να το καταλαβεις εσυ?
οι φιλες μου κ οι φιλοι μου ξεμπουκωμενοι καργα ειναι μαναρι μου.καμια φιλη να τη ξεμπουκωσουμε εχεις
Ψόφα ρε,εσύ κ όλες....θα πάμε Ρωσία με τον Μέμο,δεν έχουμε την ανάγκη σας!!!!παιξε πιο κει κ μη με ενοχλεις ελλεεινα.
:oοι φιλες μου κ οι φιλοι μου ξεμπουκωμενοι καργα ειναι μαναρι μου.
και;;; δεν ειναι ολοι ετσι.Αυτή η φράση πάντως είναι 100% σωστή.
Ο Γκουσγκούνης,η Βαβάτση κ ο υπουργός είναι η παρέα σου;;;οι φιλες μου κ οι φιλοι μου ξεμπουκωμενοι καργα ειναι μαναρι μου.
οχι καλε.οπως λεει κ η μουνιτσα εγω ζω στην χωρα της καντυ καντυ.ολοι εχουμε μεγαλες κ γεματες λουλουδακια σχεσεις.:o
δε πιστευω να κανουν και ανταλλαγες
Μία επισήμανση έκανα που στατιστικά ισχύει ,εσύ είσαι η λαμπρή εξαίρεση φυσικά.και;;; δεν ειναι ολοι ετσι.
εχω μαθει να κοιταω τα καλυτερα οχι τα χειροτερα.
οποιος βολευεται να ζει στα σκατα επειδη ζουνε κ αλλοι κ επειδη ειναι ανικανος γ κατι καλυτερο δε με αφορα.
εχω ταμπου βρε.υποκριτρια δεν ειμαι ομως.Μία επισήμανση έκανα που στατιστικά ισχύει ,εσύ είσαι η λαμπρή εξαίρεση φυσικά.
Δεν υπάρχουν αμφιβολίες περί τούτου.....υποκριτρια δεν ειμαι ομως.
αν μαθω πχ οτι πηγε σε πουτανα δε θα υποκριθω την ανετη.
θα ηταν γελοιο να υπηρχαν.Δεν υπάρχουν αμφιβολίες περί τούτου.....
Καμία,απολύτως καμία.
Τι επιτελους μωρη Ελλ-ε-ηνιδα? Ειναι γνωστο σε ολους οτι οι Ελλ-ε-ηνιδες ειναι οι πιο κομπλεξικες γκομενες σε ολη την Ευρωπη, μετα ισως μονο απο τις Τουρκαλες. Το 99% των Ελλε-η-νιδων για να γαμηθουν θελουν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ εχουν σοβαρη σχεση. Εδω ειναι η χωρα του ταμπου και της υποκρισιας, ακομα να το καταλαβεις εσυ?
εχω ταμπου βρε.υποκριτρια δεν ειμαι ομως.
αν μαθω πχ οτι πηγε σε πουτανα δε θα υποκριθω την ανετη.
και ομως...δεν εχει παει...υπαρχουν κ τετοια...Φυσικα και εισαι υποκριτρια γιατι ο γκομενος σου ειναι απιθανο να μην εχει παει με πουτανα ή με καποια αλλη εστω και μια φορα ολο αυτο τον καιρο που ειστε μαζι.
Φυσικα και εισαι υποκριτρια γιατι ο γκομενος σου ειναι απιθανο να μην εχει παει με πουτανα ή με καποια αλλη εστω και μια φορα ολο αυτο τον καιρο που ειστε μαζι.
Μπα, δε νομιζω φιλε. Οταν πια εχεις συνηθισει να βρισκεις το σεξ τοσο ευκολα και τοσο συχνα,....
+1τυπε ολο για τις αλλες λες παιζοντας τον ειλικρινη
μιας και εισαι τοσο ειλικρινης παραδεξου οτι κατα βαθος
σε ποναει που δεν μπορεις να ασχοληθεις με ελλεηνιδες
αλλιως τι ασχολεισαι?
κουραστικοι γινεστε ρε μαλακες πωωωωωω
δεν σ αρεσει κατι? μην ασχολεισαι. Τι κολοτριβεσαι συνεχεια δεν μπορω να καταλαβω. :-
Νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι σε αυτο το site που λειτουργουν οπως εγω. Ας πουμε, οι συναγωνιστες που γραφουν τις καθημερινες ενημερωσεις για τα μπουρδελα... Δε νομιζω οτι τους μενει και πολυς χρονος να ασχοληθουν με τις κομπλεξικες Ελλ-ε-ηνιδες.