Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μη σε βγαζω απο την γυαλα σου.αν σε βολευει να νομιζεις οτι ειναι ετσι...τι με νοιαζει εμενα?!
Αυτή η φράση πάντως είναι 100% σωστή. :sunglasses:
Εδω ειναι η χωρα του ταμπου και της υποκρισιας, ακομα να το καταλαβεις εσυ?  :idiot:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτή η φράση πάντως είναι 100% σωστή. :sunglasses:
και;;; δεν ειναι ολοι ετσι.
εχω μαθει να κοιταω τα καλυτερα οχι τα χειροτερα.
οποιος βολευεται να ζει στα σκατα επειδη ζουνε κ αλλοι κ επειδη ειναι ανικανος γ κατι καλυτερο δε με αφορα.

Επισκέπτης
και;;; δεν ειναι ολοι ετσι.
εχω μαθει να κοιταω τα καλυτερα οχι τα χειροτερα.
οποιος βολευεται να ζει στα σκατα επειδη ζουνε κ αλλοι κ επειδη ειναι ανικανος γ κατι καλυτερο δε με αφορα.
Μία επισήμανση έκανα που στατιστικά ισχύει :birdman:,εσύ είσαι η λαμπρή εξαίρεση φυσικά. :birdman:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μία επισήμανση έκανα που στατιστικά ισχύει :birdman:,εσύ είσαι η λαμπρή εξαίρεση φυσικά. :birdman:
εχω ταμπου βρε.υποκριτρια δεν ειμαι ομως.
αν μαθω πχ οτι πηγε σε πουτανα δε θα υποκριθω την ανετη.
:2funny:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Τι επιτελους μωρη Ελλ-ε-ηνιδα? Ειναι γνωστο σε ολους οτι οι Ελλ-ε-ηνιδες ειναι οι πιο κομπλεξικες γκομενες σε ολη την Ευρωπη, μετα ισως μονο απο τις Τουρκαλες. Το 99% των Ελλε-η-νιδων για να γαμηθουν θελουν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ εχουν σοβαρη σχεση. Εδω ειναι η χωρα του ταμπου και της υποκρισιας, ακομα να το καταλαβεις εσυ?  :idiot:

χωρίς απαραίτητα να συμφωνώ με όλα το κείμενο, όλο το νόημα είναι στο "ΝΟΜΙΖΟΥΝ"

Επισκέπτης
εχω ταμπου βρε.υποκριτρια δεν ειμαι ομως.
αν μαθω πχ οτι πηγε σε πουτανα δε θα υποκριθω την ανετη.
:2funny:

Φυσικα και εισαι υποκριτρια γιατι ο γκομενος σου ειναι απιθανο να μην εχει παει με πουτανα ή με καποια αλλη εστω και μια φορα ολο αυτο τον καιρο που ειστε μαζι.  :birdman:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τα ειπαμε αυτα για τις ελληνιδες,θελουν πολυ δουλεια για να επανελθουν στην παλαια ροτα,και να γινουν ποιο σωστες,αλλα φταινε και αλλοι παραγοντες!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Φυσικα και εισαι υποκριτρια γιατι ο γκομενος σου ειναι απιθανο να μην εχει παει με πουτανα ή με καποια αλλη εστω και μια φορα ολο αυτο τον καιρο που ειστε μαζι.  :birdman:
και ομως...δεν εχει παει...υπαρχουν κ τετοια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε ολο για τις αλλες λες παιζοντας τον ειλικρινη
μιας και εισαι τοσο ειλικρινης παραδεξου οτι κατα βαθος
σε ποναει που δεν μπορεις να ασχοληθεις με ελλεηνιδες
αλλιως τι ασχολεισαι?

κουραστικοι γινεστε ρε μαλακες πωωωωωω
δεν σ αρεσει κατι? μην ασχολεισαι. Τι κολοτριβεσαι συνεχεια δεν μπορω να καταλαβω.  :-

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μπα, δε νομιζω φιλε. Οταν πια εχεις συνηθισει να βρισκεις το σεξ τοσο ευκολα και τοσο συχνα,....

Εγω παλι φιλε μου ειμαι απο αλλη σχολη....Δεν κατακρινω κανεναν για τιs επιλογεs του....απλα εχω βρει τουs τροπουs να τρωω απο δυο η και περισσοτερα  "πιατα", ασχετα ποιον χαλαει
Εμενα καθολου.... ;) ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε ολο για τις αλλες λες παιζοντας τον ειλικρινη
μιας και εισαι τοσο ειλικρινης παραδεξου οτι κατα βαθος
σε ποναει που δεν μπορεις να ασχοληθεις με ελλεηνιδες
αλλιως τι ασχολεισαι?

κουραστικοι γινεστε ρε μαλακες πωωωωωω
δεν σ αρεσει κατι? μην ασχολεισαι. Τι κολοτριβεσαι συνεχεια δεν μπορω να καταλαβω.  :-
+1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι σε αυτο το site που λειτουργουν οπως εγω. Ας πουμε, οι συναγωνιστες που γραφουν τις καθημερινες ενημερωσεις για τα μπουρδελα... Δε νομιζω οτι τους μενει και πολυς χρονος να ασχοληθουν με τις κομπλεξικες Ελλ-ε-ηνιδες.  :grin:

οχι φιλε. Καμια σχεση δεν εχεις με αυτους που νομιζεις
γιατι αυτοι κανουνε την δουλεια τους και το βουλωνουνε.
Εσυ και μερικοι αλλοι παροτι "μπουρδελιαρηδες" συνεχιζετε
το βιολι σας  :jerking: :jerking: :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom