Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η εμφανιση(πλην υπερακραιων περιπτωσεων)ειναι υποκειμενικη.
τωρα στην ανικανοτητα συμφωνω καργα.
τα πεταμενα καμακια τυπου:αμα σε κερασω ενα ποτο θα παμε μια βολτα?(το εχω ακουσει δε το αναφερω τυχαια)
σε κανουν να ξερνας αν δεν εισαι χαζομπιμπο.ακομα και αν εισαι κλωνος του τζονυ ντεπ.
Σίγα τον ωραίο,πολύ στυλ έχει βασικά,ωραίος δεν είναι. :birdman:

Άλλοι είναι οι ωραίοι(π.χ. εγώ). :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ναι ισωs ναναι κι ετσι, ομωs να συμφωνησειs μαζι μου, οτι εδω σ αυτο το σαιτ , εχει ελευθερο λογο, θελει να το πει ετσι οπωs το αισθανεται, να ξαλαφρωσει κι αs μην γινει και τιποτα ποτε.....Δεν εχειs νοιωσει εσυ την αναγκη να τα πειs  και να ξαλαφρωσειs????
οσο καιρο ειμαι εδω μεσα και παρακολουθω ποσα θεματα που δεν λεει να γραψω εγω γιατι ειναι καθαρα ενημερωτικα ξερεις τι παρατηρησα? οι τυποι που γαμανε τις σιτυτουρες που ειναι πολυ ωραιες σε γενικη ομολογια δεν θα μπουν να κλαψομουνιασουν. θα ποσταρουν φωτο,θα γραψουν ενημερωση κι αυτο ειναι ολο. δεν εχω δει ποτε κανεναν να λεει πωπω παιδια εδω 500 ευρω για 2ωρο αλλα δεν ελεηνιδα και ειμαι πολυ μαγκας που τα σκαω για να πηδηξω!!!

Επισκέπτης
Boldemort σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο του μαλακα μιας και εγω εχω παρα πολυ καιρο να τραβηξω μαλακια, ενω αντιθετα εσυ μαλλον την εχεις κανει σφεντονα.  :jerking:

Οσο για το αν και ποσο ασχολουμαι με τις Ελλ-ε-ηνιδες, αν κανεις ενα κοπο θα παρατηρησεις οτι ειχα 6 μηνες περιπου να γραψω στο site και το ξανακανα εδω και λιγες μερες για να περασει η ωρα. Και ουτε σκοπευω να συνεχισω να γραφω και να γινομαι παντου μαιντανος οπως γινεσαι εσυ. Δεν πειραζει, μικρος εισαι, για την ηλικια σου καλη η μαλακια σου... Οταν τελειωσεις το σχολειο και βγαλεις κανα φραγκο και εχεις λεφτα για να γαμας και σταματησεις τη μαλακια, ελα να τα ξαναπουμε.  ;)

Κατα τ' αλλα, ουτε απογοητευμενος ειμαι ουτε και προσπαθω να μου κατσει γκομενα, μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα για μενα. Αντε παιξε το πουλακι σου τωρα μαλακα!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
οσο καιρο ειμαι εδω μεσα και παρακολουθω ποσα θεματα που δεν λεει να γραψω εγω γιατι ειναι καθαρα ενημερωτικα ξερεις τι παρατηρησα? οι τυποι που γαμανε τις σιτυτουρες που ειναι πολυ ωραιες σε γενικη ομολογια δεν θα μπουν να κλαψομουνιασουν. θα ποσταρουν φωτο,θα γραψουν ενημερωση κι αυτο ειναι ολο. δεν εχω δει ποτε κανεναν να λεει πωπω παιδια εδω 500 ευρω για 2ωρο αλλα δεν ελεηνιδα και ειμαι πολυ μαγκας που τα σκαω για να πηδηξω!!!

silva, βρήκες την Αμερική!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Δεν εχουμε ολη την ιδια προσωπικοτητα  ετσι δεν ειναι????Αλλοτε παλι θαχουμε τα νευρα μαs , συμβαινουν πολλα γυρω μαs αλλωστε.....Σιγουρα δεν φταιτε εσειs....Αν και αυτοι που αναφερειs δεν μπαινουν στο σαιτ για να μιλησουν στο τσατ κτλ  ωστε να καταλαβειs την προσωπικοτητα...Απλα γραφουν κριτικη και χαιρετε
Μονο εμειs μπαινουμε στα ...."βαθεια" :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ρε μαλακες αν ησασταν ωραια γκομενα δεν θα γουσταρατε τον μπρατσαρα με την μερσεντε και το εξοχικο διπλα στο κυμα;
μην τις κατηγορειτε αδικα,σιγα μην γαμηθει με εσας τους μετριους :headbang:
το μειζον προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι και οι ΜΕΤΡΙΕΣ :jerking: το παιζουν φαια ουσια ακομα και τα ΜΠΑΖΑ :jerking:
με απωτερο αποτελεσμα να γαμαει η μειονοτητα ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
ρε μαλακες αν ησασταν ωραια γκομενα δεν θα γουσταρατε τον μπρατσαρα με την μερσεντε και το εξοχικο διπλα στο κυμα;

Αν μια γκόμενα βρεί μπρατσαρά , νεαρό , με μερσεντε και βίλλα,
δεν νομίζω να το κατηγορεί κανείς.
Αυτό που κατηγορούν πολλοί είναι η μοντέλα
που έχει γκόμενο ιδιοκτήτη κέντρων , 70άρη , 1,60 , με άσπρα μούσια.
Κάτι τέτοια κατηγορούν οι περισσότεροι ...

Επισκέπτης
μην τις κατηγορειτε αδικα,σιγα μην γαμηθει με εσας τους μετριους :headbang:
το μειζον προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι και οι ΜΕΤΡΙΕΣ :jerking: το παιζουν φαια ουσια ακομα και τα ΜΠΑΖΑ :jerking:
με απωτερο αποτελεσμα να γαμαει η μειονοτητα ;)
Τον μπρατσαρά όχι απαραίτητα.....προσωπικά θα κοίταζα μόνο τα λεφτά για να μπορεί να με εξασφαλίσει (αν ήμουν ή δεν ήμουν ωραία γκόμενα). :sunglasses:

Αλλά είναι πουτάνες!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom