Επισκέπτης
αδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη.
Έτσι,μίλα βρώμικα....νομιζω οτι δε μιλαει γ σεξ επι χρημασι.
αδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη.
Έτσι,μίλα βρώμικα....νομιζω οτι δε μιλαει γ σεξ επι χρημασι.
βγαλε τις μερες περιοδου
Σίγα τον ωραίο,πολύ στυλ έχει βασικά,ωραίος δεν είναι.η εμφανιση(πλην υπερακραιων περιπτωσεων)ειναι υποκειμενικη.
τωρα στην ανικανοτητα συμφωνω καργα.
τα πεταμενα καμακια τυπου:αμα σε κερασω ενα ποτο θα παμε μια βολτα?(το εχω ακουσει δε το αναφερω τυχαια)
σε κανουν να ξερνας αν δεν εισαι χαζομπιμπο.ακομα και αν εισαι κλωνος του τζονυ ντεπ.
Σιγά ρε ασυγκράτητε....Tις μέρες περιόδου γαμάς κώλο.
Τι καλύτερο ;;
οσο καιρο ειμαι εδω μεσα και παρακολουθω ποσα θεματα που δεν λεει να γραψω εγω γιατι ειναι καθαρα ενημερωτικα ξερεις τι παρατηρησα? οι τυποι που γαμανε τις σιτυτουρες που ειναι πολυ ωραιες σε γενικη ομολογια δεν θα μπουν να κλαψομουνιασουν. θα ποσταρουν φωτο,θα γραψουν ενημερωση κι αυτο ειναι ολο. δεν εχω δει ποτε κανεναν να λεει πωπω παιδια εδω 500 ευρω για 2ωρο αλλα δεν ελεηνιδα και ειμαι πολυ μαγκας που τα σκαω για να πηδηξω!!!Ναι ισωs ναναι κι ετσι, ομωs να συμφωνησειs μαζι μου, οτι εδω σ αυτο το σαιτ , εχει ελευθερο λογο, θελει να το πει ετσι οπωs το αισθανεται, να ξαλαφρωσει κι αs μην γινει και τιποτα ποτε.....Δεν εχειs νοιωσει εσυ την αναγκη να τα πειs και να ξαλαφρωσειs????
Άλλοι είναι οι ωραίοι(π.χ. εγώ).
Κανένα pm ακόμα.... :-
οσο καιρο ειμαι εδω μεσα και παρακολουθω ποσα θεματα που δεν λεει να γραψω εγω γιατι ειναι καθαρα ενημερωτικα ξερεις τι παρατηρησα? οι τυποι που γαμανε τις σιτυτουρες που ειναι πολυ ωραιες σε γενικη ομολογια δεν θα μπουν να κλαψομουνιασουν. θα ποσταρουν φωτο,θα γραψουν ενημερωση κι αυτο ειναι ολο. δεν εχω δει ποτε κανεναν να λεει πωπω παιδια εδω 500 ευρω για 2ωρο αλλα δεν ελεηνιδα και ειμαι πολυ μαγκας που τα σκαω για να πηδηξω!!!
και ομως...δεν εχει παει...υπαρχουν κ τετοια...
οσο καιρο ειμαι εδω μεσα και παρακολουθω ποσα θεματα που δεν λεει να γραψω εγω γιατι ειναι καθαρα ενημερωτικα ξερεις τι παρατηρησα? οι τυποι που γαμανε τις σιτυτουρες που ειναι πολυ ωραιες σε γενικη ομολογια δεν θα μπουν να κλαψομουνιασουν. θα ποσταρουν φωτο,θα γραψουν ενημερωση κι αυτο ειναι ολο. δεν εχω δει ποτε κανεναν να λεει πωπω παιδια εδω 500 ευρω για 2ωρο αλλα δεν ελεηνιδα και ειμαι πολυ μαγκας που τα σκαω για να πηδηξω!!!
ασε με σου λεω, εχω εκστασιαστει,ενα δακρυ κυλισε μολις.. :'(silva, βρήκες την Αμερική!
ασε με σου λεω, εχω εκστασιαστει,ενα δακρυ κυλισε μολις.. :'(
Εεε δεν είναι κ το πιο συνηθισμένο πράγμα στις μέρες μας ,μην κοιτάς στην εποχή σου που ήταν.αδυνατώ να καταλαβω το λογο που η μονογαμια η η πιστη φαντάζει πλεον τοσο ψευτικη/ουτοπικη/αδυνατη.
ασε με σου λεω, εχω εκστασιαστει,ενα δακρυ κυλισε μολις.. :'(
ρε μαλακες αν ησασταν ωραια γκομενα δεν θα γουσταρατε τον μπρατσαρα με την μερσεντε και το εξοχικο διπλα στο κυμα;
Τον μπρατσαρά όχι απαραίτητα.....προσωπικά θα κοίταζα μόνο τα λεφτά για να μπορεί να με εξασφαλίσει (αν ήμουν ή δεν ήμουν ωραία γκόμενα).ρε μαλακες αν ησασταν ωραια γκομενα δεν θα γουσταρατε τον μπρατσαρα με την μερσεντε και το εξοχικο διπλα στο κυμα;
μην τις κατηγορειτε αδικα,σιγα μην γαμηθει με εσας τους μετριους
το μειζον προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι και οι ΜΕΤΡΙΕΣ το παιζουν φαια ουσια ακομα και τα ΜΠΑΖΑ
με απωτερο αποτελεσμα να γαμαει η μειονοτητα ;)