Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
τελοςπαντων εκτος απο τον σπιντ που πηδαει γκιλφ και τον τζιελ που ειναι πλουσιος,ομορφος,λεφτας και χωρις πυτιριδα αλλα γαμαει χοντρες κανας αλλος πηδηκουλας βρεθηκε εδω; :think: :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τελοςπαντων εκτος απο τον σπιντ που πηδαει γκιλφ και τον τζιελ που ειναι πλουσιος,ομορφος,λεφτας και χωρις πυτιριδα αλλα γαμαει χοντρες κανας αλλος πηδηκουλας βρεθηκε εδω; :think: :grin:

Το Target Group που εχω σαν προτιμηση ειναι δυσκολο να "πεσει"!

Συνηθως το παιρνουν για πλακα οτι τις γουσταρω και ετσι δεν γινεται κατι!

:tooth:

Επισκέπτης
Την καλυτερη δουλεια κανεις

Νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι σε αυτο το site που λειτουργουν οπως εγω. Ας πουμε, οι συναγωνιστες που γραφουν τις καθημερινες ενημερωσεις για τα μπουρδελα... Δε νομιζω οτι τους μενει και πολυς χρονος να ασχοληθουν με τις κομπλεξικες Ελλ-ε-ηνιδες.  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι σε αυτο το site που λειτουργουν οπως εγω. Ας πουμε, οι συναγωνιστες που γραφουν τις καθημερινες ενημερωσεις για τα μπουρδελα... Δε νομιζω οτι τους μενει και πολυς χρονος να ασχοληθουν με τις κομπλεξικες Ελλ-ε-ηνιδες.  :grin:

Για ολα υπαρχει χρονοs ....Μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο ;) ;)

Επισκέπτης
Για ολα υπαρχει χρονοs ....Μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο ;) ;)

Μπα, δε νομιζω φιλε. Οταν πια εχεις συνηθισει να βρισκεις το σεξ τοσο ευκολα και τοσο συχνα, καπου συνειδητοποιεις οτι ειναι χαζο και ανουσιο να προσπαθησεις να ριξεις μια γκομενα που η μεγαλυτερη αξια της ειναι το μουνι της. Οταν καποιος παει περιστασιακα στα μπουρδελα για να μην τον τρωει η μαλακια και δεν ειναι εξοικειωμενος με αυτα, τοτε θα συνεχισει να ψαχνεται. Οταν ομως τα μπουρδελα γινονται τροπος ζωης και μερος της καθημερινοτητας σου, τοτε δε νομιζω οτι εχεις ορεξη να ασχολεισαι με την καθε πατσαβουρα που περιμενει να της την πεσουν 100 για να διαλεξει εναν.

Βασικα εγω λυπαμαι που υπαρχουν ακομα αντρες κερασακηδες και καληνυχτακηδες, αν ολοι λειτουργουσαν οπως εμεις οι συνειδητοποιημενοι μπουρδελιαρηδες και τις εφτυναν τελειως, τοτε θα εβλεπες τις γκομενες να την πεφτουν στους αντρες. Αυτο φυσικα δεν προκειται να γινει οσο υπαρχουν οι αντρες-θυματα που προανεφερα, οι οποιοι νομιζουν οτι ειναι κυνηγοι αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ικετες. Προσωπικα, βεβαια, δεν με πολυνοιαζουν πια ολα αυτα, αφου εχω οριστικα διαλεξει τον τροπο που θελω να ζω.  :thumbsup:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι σε αυτο το site που λειτουργουν οπως εγω. Ας πουμε, οι συναγωνιστες που γραφουν τις καθημερινες ενημερωσεις για τα μπουρδελα... Δε νομιζω οτι τους μενει και πολυς χρονος να ασχοληθουν με τις κομπλεξικες Ελλ-ε-ηνιδες.  :grin:

1. Είναι κρίμα για όλους η αδυναμία ανεύρεσης γκόμενας να ονομάζεται "κομπλεξική Ελλ-ε-ηνιδα". :- :-
2. Πιστεύω να συμφωνείς πως το φυσιολογικό σε μια ερωτική σχέση είναι οι συμμετέχοντες να ΜΗΝ αναμένουν για την συμμετοχή τους αντίτιμο. Οι πόρνες εκμεταλλευόμενες την μόνιμη ή προσωρινή αδυναμία εύρεσης σεξουαλικού συντρόφου έρχονται να καλύψουν την ανάγκη του αρσενικού για σεξουαλική εκτόνωση αλλά το συναισθηματικό μέρος που είναι κενό παραμένει κενό. Προσοχή, η σεξουαλική εκτόνωση με πόρνη ΔΕΝ είναι ερωτική σχέση αλλά κάτι διαφορετικό. :-
3. Επίσης πιστεύω να συμφωνείς πως η σεξουαλική συνεύρεση που προκύπτει λόγω συναισθήματος είναι υπαίτια για την διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους, διαφορετικά θα είχαμε ήδη εκλείψει.  :grin:  

Επισκέπτης
1. Είναι κρίμα για όλους η αδυναμία ανεύρεσης γκόμενας να ονομάζεται "κομπλεξική Ελλ-ε-ηνιδα". :- :-
2. Πιστεύω να συμφωνείς πως το φυσιολογικό σε μια ερωτική σχέση είναι οι συμμετέχοντες να ΜΗΝ αναμένουν για την συμμετοχή τους αντίτιμο. Οι πόρνες εκμεταλλευόμενες την μόνιμη ή προσωρινή αδυναμία εύρεσης σεξουαλικού συντρόφου έρχονται να καλύψουν την ανάγκη του αρσενικού για σεξουαλική εκτόνωση αλλά το συναισθηματικό μέρος που είναι κενό παραμένει κενό. Προσοχή, η σεξουαλική εκτόνωση με πόρνη ΔΕΝ είναι ερωτική σχέση αλλά κάτι διαφορετικό. :-
3. Επίσης πιστεύω να συμφωνείς πως η σεξουαλική συνεύρεση που προκύπτει λόγω συναισθήματος είναι υπαίτια για την διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους, διαφορετικά θα είχαμε ήδη εκλείψει.  :grin:  

Ασ'το φιλε, ειμαστε τελειως αλλου... Εσυ ζησε με το συναισθημα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ασ'το φιλε, ειμαστε τελειως αλλου... Εσυ ζησε με το συναισθημα.

Δεν έχω σκοπό να κάνω τον σύμβουλο σου.
Να πηδάς πουτάνες όσο θες αλλά βρες και κανα δυό γκόμενες, θα ανακαλύψεις πως είναι δύο εντελώς απολύτως διαφορετικά πράγματα με μόνο κοινό σημείο τον πούτσο. Η πλειοψηφία καλώς ή κακώς (σαν του λόγου μου) διατηρεί ενεργές και τις δύο επιλογές.
Γεια σου και εύχομαι (για να μην παρεξηγηθούμε,χωρίς ειρωνεία) καλή συνέχεια στη ζωή σου.

Επισκέπτης
Δεν έχω σκοπό να κάνω τον σύμβουλο σου.
Να πηδάς πουτάνες όσο θες αλλά βρες και κανα δυό γκόμενες, θα ανακαλύψεις πως είναι δύο εντελώς απολύτως διαφορετικά πράγματα με μόνο κοινό σημείο τον πούτσο. Η πλειοψηφία καλώς ή κακώς (σαν του λόγου μου) διατηρεί ενεργές και τις δύο επιλογές.
Γεια σου και εύχομαι (για να μην παρεξηγηθούμε,χωρίς ειρωνεία) καλή συνέχεια στη ζωή σου.

Αν δεν εχεις σκοπο να κανεις το συμβουλο μου μη μου δινεις συμβουλες. Εξαλλου δεν ειμαι και κανενα παιδακι. Αυτοι που διατηρουν ενεργες και τις δυο επιλογες κατα τη γνωμη μου ειναι γελοιοι και σιγουρα αδυναμοι χαρακτηρες, οποιος ειναι πραγματικος αντρας λεει στη γκομενα του μονο την αληθεια. Και επειδη για μενα αυτο που λες εσυ δεν ειναι σχεση αλλα ενα ψεμα, προτιμω να ζω αληθινα και να γαμαω οποια θελω χωρις να χεζομαι πανω μου μην το μαθει η ηλιθια γκομενα μου.  :sunglasses:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αν δεν εχεις σκοπο να κανεις το συμβουλο μου μη μου δινεις συμβουλες. Εξαλλου δεν ειμαι και κανενα παιδακι. Αυτοι που διατηρουν ενεργες και τις δυο επιλογες κατα τη γνωμη μου ειναι γελοιοι και σιγουρα αδυναμοι χαρακτηρες, οποιος ειναι πραγματικος αντρας λεει στη γκομενα του μονο την αληθεια. Και επειδη για μενα αυτο που λες εσυ δεν ειναι σχεση αλλα ενα ψεμα, προτιμω να ζω αληθινα και να γαμαω οποια θελω χωρις να χεζομαι πανω μου μην το μαθει η ηλιθια γκομενα μου.  :sunglasses:

καλώς. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

Τι επιτελους μωρη Ελλ-ε-ηνιδα? Ειναι γνωστο σε ολους οτι οι Ελλ-ε-ηνιδες ειναι οι πιο κομπλεξικες γκομενες σε ολη την Ευρωπη, μετα ισως μονο απο τις Τουρκαλες. Το 99% των Ελλε-η-νιδων για να γαμηθουν θελουν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ εχουν σοβαρη σχεση. Εδω ειναι η χωρα του ταμπου και της υποκρισιας, ακομα να το καταλαβεις εσυ?  :idiot:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι επιτελους μωρη Ελλ-ε-ηνιδα? Ειναι γνωστο σε ολους οτι οι Ελλ-ε-ηνιδες ειναι οι πιο κομπλεξικες γκομενες σε ολη την Ευρωπη, μετα ισως μονο απο τις Τουρκαλες. Το 99% των Ελλε-η-νιδων για να γαμηθουν θελουν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ εχουν σοβαρη σχεση. Εδω ειναι η χωρα του ταμπου και της υποκρισιας, ακομα να το καταλαβεις εσυ?  :idiot:
μη σε βγαζω απο την γυαλα σου.αν σε βολευει να νομιζεις οτι ειναι ετσι...τι με νοιαζει εμενα?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom