stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εγω αμα βρω γαμαω καθε μερα
το θεμα ειναι να βρω
δλδ η τελευταια συνευρεση ποτε ηταν
το θεμα ειναι να βρω
δλδ η τελευταια συνευρεση ποτε ηταν
κατσε να θυμηθω
παει μια βδομαδα ακριβως
τετοια μερα τετοια σχεδον ωρα
linuxα τυπεΟ Στέφανος φέρνει σε UΝΙΧα
το θεμα ειναι να βρω
:o :o :o :o :o :o :o :oayto einai γεγονος οι παντρεμενοι δε γαμανε επειδη βαρεθηκαν
η επειδη εχουν τα παιδια στα ποδια τους
αυτοι που εχουν σχεση πηδανε μια φορα στις 15 εχω παραδειγματα
και αν το παρουμε λογικα
ενα ζευγαρι βρισκετε μαζι τις 20 μερες του μηνα
βγαλε τις μερες περιοδου
βγαλε τις μερες γκρινιας
βγαλε τις μερες εξοδου ε παρεες κλπ
βγαλε τις μερες κουρασεις βαρεμαρας
αρα με το ζορι μενουν 3 με 4 μερες το μηνα
οποτε μια φορα τη βδομαδα αν γαμανε ειναι καλα αυτοι που γαμανε σιγουρα ειναι οσοι εχουν φρι σχεσεις
εςπειδη ξερουν εκ τον προτερων γιατι θα συναντηθουν
αντε καλα γαμησια
:o :o :o :o :o :o :o :o
τι σου εκανε εντυπωση?
Το οτι γαμαει τοσο αραια κ που.
Δεν πηδάνε αυτοί που δε θέλουν να πηδήξουν, και αυτοί που περιμένουν να τους πέσει η γυναίκα από τον ουρανό..Αφού δεν προσπαθούν καν..Είναι δυνατόν να πηδήξεις αν δεν πλησιάσεις την κοπέλα??
Εγω δεν πλησιαζω ποτε πια τις γκομενες αλλα πηδαω στα μπουρδελα 3 φορες τη βδομαδα. Βασικα εχω σταματησει προ πολλου να παιζω το παιχνιδι τους. Μαλιστα οσες με ρωτανε πως τη βγαζω τους το λεω χυμα οτι γαμαω πουτανες και οι περισσοτερες νευριαζουν.
Αν γαμας σταθερα σε μπουρδελα 3 φορες τη βδομαδα δε σε νοιαζει και πολυ οτι δεν εχεις γκομενα. Εγω πραγματικα εχω φτασει στο σημειο να τις φτυνω τελειως, ουτε το παραμικρο κοπλιμεντο δεν παιρνουν απο μενα. Δεν αξιζει πραγματικα να ασχολειται κανεις. ;)
Να την πλησιασεις φιλε μου! +1000! Αλλα να μην σε ειρωνευεται! Το εχω δει πολλες φορες το εργο!Δεν πηδάνε αυτοί που δε θέλουν να πηδήξουν, και αυτοί που περιμένουν να τους πέσει η γυναίκα από τον ουρανό..Αφού δεν προσπαθούν καν..Είναι δυνατόν να πηδήξεις αν δεν πλησιάσεις την κοπέλα??
Αυτά με τους ποδοσφαιριστές/τραγουδιστές είναι βλακείες..Ανέκαθεν οι διάσημοι/πλούσιοι δεν είχαν πρόβλημα.
Το πρόβλημα όσων δεν πηδάνε είναι στον εγκέφαλο!!
Αχαχαχα!
Τι να κανουμε! Δεν ειμαστε ολοι προνομιουχοι!
Αλλα τουλαχιστον δεν κλαιγομαστε σαν κατι αλλους εδω μεσα!
Μιλαμε για πολυ κλαμα ρε παιδι μου!
Φυγανε οι εποχες, βρεχει, κανει ζεστη... μπλα μπλα μπλα!!!
θα επρεπε και οι γκομενες να εχουν κερματοδεκτη σαν τα πακμαν.....Εγω δεν πλησιαζω ποτε πια τις γκομενες αλλα πηδαω στα μπουρδελα 3 φορες τη βδομαδα. Βασικα εχω σταματησει προ πολλου να παιζω το παιχνιδι τους.
προδιδεις την ηλικια σου.θα επρεπε και οι γκομενες να εχουν κερματοδεκτη σαν τα πακμαν.....
την βιολογικη.....γιατι η αλλη υποπιπτει στην αρχη της απροσδιοριστιας..... ;)προδιδεις την ηλικια σου.
την βιολογικη.....γιατι η αλλη υποπιπτει στην αρχη της απροσδιοριστιας..... ;)
θα επρεπε και οι γκομενες να εχουν κερματοδεκτη σαν τα πακμαν.....