gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
θα σου εξηγήσω γιατί την έδωσα λοιπόν ανοικτά...την προηγούμενη (πάλι) Αλίκη η οποία ήταν το ίδιο καλή την μοιράστηκα σε κλειστό κύκλο και γνωστών μου...
το αποτέλεσμα ήταν ο πρώτος που πήγε κυριολεκτικά να την αγοράσει και να της κόψει τις βίζιτες ...
αυτή με ευχαρίστησε που βρήκε τον άντρα τον παντελονάτο που δεν θέλει να την μοιράζεται, και ο άλλος την έβαλε στο ράφι του μαζί με άλλες 3-4 που έχει και τους έχει κόψει μισθό για να είναι ο μόνος που τους τον χώνει στον κώλο...
μόλις την βαρεθεί αυτή φυσικά θα ξαναβγεί αλλα το κασέ της θα έχει εκτροχιαστεί με τον κάθε μαλάκα τρόμπα Ελληνα που αντι να περνάει αυτός καλά απλά θέλει να μην περνάνε καλά οι άλλοι...
Bέβαια τώρα που το ξανασκέπτομαι αυτό που λες δεν πολυϊσχύει!
Διότι ας πούμε πως εγώ γνωρίζω την συγκεκριμένη Αλίκη με ξετρελλαίνει και της λέω "πόσα θέλεις μωρό μου για να σταματήσεις τη βίζιτα;" Μου λέει "τόσα" της τα δίνω και σταματάει! (Λέμε μια υπόθεση)
Που υπάρχει πρόβλημα στην συγκεκριμένη ιστορία; Στο ότι θα έχουν προλάβει να την πηδήσουν καμιά 10αριά;
Εδώ τις προάλλες μιλούσαμε για την άλλη που την είχε πάρει η μισή Αθήνα και όταν βρήκε τον "χορηγό" χάθηκε και το έπαιζε μεγαλοκυρία.
Όταν κάποτε αναπόφευκτα τον έχασε ξαναβγήκε στην "πιάτσα" και μάλιστα στα ίδια στέκια και με τις παλιές της ταρίφες.
Είναι και "ξύπνιες" αυτές και όταν βρουν σπόνσορα που τους τα χώνει δεν βάζουν και τίποτα στην πάντα, νομίζουν πως θα τον έχουν για πάντα...