manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Την πήρα εγώ τηλέφωνο,αλλα δεν απαντούσε!!
Την πήρα εγώ τηλέφωνο,αλλα δεν απαντούσε!!
πήρα 3 φορές σε διάστημα μίας ώρας κ μάλιστα μεσημέρι..έστειλα κ μνμ μετά αλλά τπτ!!
τι να πω?
μπορεί να ήμουν άτυχος..
Δυο μερες την πηρα τηλεφωνο και τρια π.μ εστειλα κι εγω αλλα τζιφος ποιος ξερει?
Agorakia mou se osous boro - apandao apo edw - exo periodo,dn apandao sto thl - molis gino ok se 1 i 2 meres tha milisoume,me mnm vevea..Filakia
καλα σε ποιο στουντιο ηταν,ο νιτρο είπε οτι ηταν σε μασαζερι...Ρε μορτακια δεν παιζεστε με τίποτα όμως!!!!! Όσο ήταν στο στούντιο δεν ζηγωνε κανεις, τώρα που το παίζει ελευθέρας βοσκής τρέχετε όλοι να της αλλάξετε μουνοπανα . και μετά που θα το πάει 150 θα την μπινελικονουμε .....
Αθάνατε Τσολιά!!!!!!
exo periodo,dn apandao sto thl
Ρε μορτακια δεν παιζεστε με τίποτα όμως!!!!! Όσο ήταν στο στούντιο δεν ζηγωνε κανεις, τώρα που το παίζει ελευθέρας βοσκής τρέχετε όλοι να της αλλάξετε μουνοπανα . και μετά που θα το πάει 150 θα την μπινελικονουμε .....
Αθάνατε Τσολιά!!!!!!
Ρε άρχοντα, τώρα πήρε το ISO από την "αυθεντία" στις "ελευθέρας βοσκής"!
Τώρα λοιπόν θα σπεύσει και το λοιπό κοπάδι! ;)
Η αλήθεια είναι πως καλή φαίνεται, αλλά άντε να ψάχνεις για αριθμό προτεραιότητας.
Και του λέω του άλλου "Μην την γράφεις τη ρημάδα την κριτική πριν περάσουν δυο βδομάδες να δοκιμάσει πρώτα ο "στενός κύκλος"!
Σιγά! Το ΙΔΙΟ βράδυ την έγραψε!!
... μπορεί να θέλει να <κατέβει> για πρόεδρας
HΔΗ προεδρεύει ως αντιπρόεδρος, του προέδρου απουσιάζοντος.
Λες όμως να έχει βλέψεις για τον ίδιο τον τίτλο και να του την φέρει του προέδρου;
Όπως το έκανε η Φαίη στην Εύα;
HΔΗ προεδρεύει ως αντιπρόεδρος, του προέδρου απουσιάζοντος.
Λες όμως να έχει βλέψεις για τον ίδιο τον τίτλο και να του την φέρει του προέδρου;
Όπως το έκανε η Φαίη στην Εύα;
Το ιδιο ειναι αλλα δεν εχει σημασια εισαι κουκλαGeia se olous!!!! Den exo doulepsei pote sto stoudio - mono sto masaz kai pali - ligo kairo....