Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Η οποια βεβαιως δεν ισχυει....Τωρα ειναι στα 100 και το τηλεφωνο εχει αλλαξει
ωραίος! δεν το γνώριζα.
Ψεμματα λεει η κοπανατζου.Εχει παει θεσσαλονικη με το γκρουπ των Ουκρανων να δει την Μενταλιστμου έστειλε pm ότι της ήρθε περίοδος λέει τί της έκανα και τέτοια τώρα που άνοιξε η δουλειά
Εσενα για τι σου μοιαζει?
Μαλλον εχεις χασει τα γυαλια σου!
Μια γυναικα διχνει η φωτο! Τωρα αν εσυ βλεπεις κατι αλλο υπαρχει θεμα!
;)Baby !!!!! .πού στο καλό είσαι βρέ , όταν σε χρειάζοντε τα παιδιά ? ..μπορεί να έμπλεξε με αυτές τις σαγιονάρες που φοραει !
σύμφωνα με αγγελία της, ουκρανή
Baby !!!!! .πού στο καλό είσαι βρέ , όταν σε χρειάζοντε τα παιδιά ? ..μπορεί να έμπλεξε με αυτές τις σαγιονάρες που φοραει !
Αν λάβουμε υπόψη τα γραφόμενα στον πίνακα κάπου κοντά στον ισημερινό!
η αγγελία υποβλήθηκε 22/05..αν σου ζητήσει 150 (πράγμα που δεν πιστεύω) μην πας!τώρα βλέπω την αγγελία και πήγε στα 150
baby mporei na exis rwssous ala yparxei Kai alli diodos!entaxei ti rwssia ti oukrania prwhn sovietikh pes Kai ola kala!apo poia poli ths mamas rwssias eisai?Agorakia mou omorfa!! Kalispera sas!! I agelia me to 150 einai palia,kai to thl dn isxei.... Auto to mina mou ir8e periodos 4 meres noritera Malon apo to kalo sex me ton Nitro Eimai apo ti rossia...Stin agelia pou eidate prin exo alaksei tin ilikia kai egrapsa oti eimai oukraineza epitides...Filakia se olous!!!!!!!
Opa....milame kai rosika tora?baby mporei na exis rwssous ala yparxei Kai alli diodos!entaxei ti rwssia ti oukrania prwhn sovietikh pes Kai ola kala!apo poia poli ths mamas rwssias eisai?
ντα ντα!γιου μπάνι βροντ!Opa....milame kai rosika tora?
Εγω επειδη δεν ξερω,δεν θα σου πο χουι αλλα σαλτα γαμησουντα ντα!γιου μπάνι βροντ!
ελα ρε πλάκα έκανα!αμαν !Εγω επειδη δεν ξερω,δεν θα σου πο χουι αλλα σαλτα γαμησου
οκ...αυτο το μπανι βροντ δεν μου εκατσε καλαελα ρε πλάκα έκανα!αμαν !
σπασιμπα!οκ...αυτο το μπανι βροντ δεν μου εκατσε καλα
σπασιμπο ειναισπασιμπα!