sexodaskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 18
- Πόντοι
- 11
Στο χωριο μου λενε οσα δεν φτανει η κρεμαστου τα κανει αλεπαρια !
Αλικακι καταλαβες κουκλα μου ?
Αλικακι καταλαβες κουκλα μου ?
E tora pou na kserw ala to oti mou stelnoun minimata kai mou lene "to thl sou mou edose alpoula" kai sou exo zitisei kai sto PM na min to sinixizes - preiei na to 8imasai..
Egw pote den vrizo,akoma kai sto internet pou ka8omai kai dn me vlepei kaneis,gt o pos kai nane to epipedo to exo...
Mpika na kano ti doulia mou,den exo piraksei kanena,oute edw oute sti doulia mou - osoi vgikane mazi mou - den eixan parapono,auto einai simadikotero nomizo,tora to oti lee enas kompleksikos antropos - gia na mou ta "spasei" - den exei simasia - kapou prepei na ta lee.
Αναβάθμιση είναι αυτό. Γιατί πρόσφατα είχε "ξέπεσει" σε γραφείο... και εδώ που τα λέμε... μάλλον εκεί την βλέπω να ξανακαταλήγει.
αλικακη εισαι για πολλα σουτ...απαραδεχτη μεχρι τελους οταν δινεις ενα τηλ και θες μονο μηνυματα να απαντας τουλαχιστον.δεν θα χαλαμε τα χρηματα μας εμεις για να καυλαντιζεις εσυ...
το αν εχεις επίπεδο ή όχι ασε να το κρίνουμε εμεις αν και λίγο μας ενδιαφέρει...απο την στιγμή που έχεις ανοιξει εδω μεσα thread εκτίθεσαι και απο την στιγμή που εκτίθεσαι θα ακούσεις και αυτα που ΔΕΝ θελεις να ακους!
Αυτός ο κομπλεξικός όπως λες ήταν εδω πριν απο εσένα και θα είναι εδω και μετα απο εσένα!
Δεν με λυπουν οι χαρακτηρισμοί σου μιας και δεν εισαι και άνθρωπος να δώσω βάση στα λεγομενα του!κοινώς σε γράφω στα παπαρια μου!
συνεχισε να τους γράφεις όλους,συνεχισε να ζητας nicknames και θα γίνει αυτο που λεει ο Άγιος απο κάτω
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
ρε Alpula έλεος πια ...διαβάζω διαβάζω και δεν παίρνω θέση, αλλά σύστησα ένα μουνί αξιοπρεπές να γαμήσουμε και την μπινελικώνετε κάθε τρεις και λίγο ...γράψτην αγάπη μου στα παπάγια σου και πήγαινε παρακάτω ...αφού δεν βάζει μυαλό και κώλο κάτω να προγραμματιστεί ας κάνει ότι γουστάρει ,δικό της είναι το αιδοίο όπως και όποτε γουστάρει το δίνει και όποιος και αν θέλει παίρνει...σιγά πια λες και χάθηκαν τα μουνιά ...
ορίστε πάρτε την Μάρω και την Mila 698****645 που κάνουν στράκα στρούκες όσο δύο Αλίκες για να ξεμπλοκάρει ο συνωστισμός
για δωσε ινφο αν μπορεις για μας που δε ξερουμερε Alpula έλεος πια ...διαβάζω διαβάζω και δεν παίρνω θέση, αλλά σύστησα ένα μουνί αξιοπρεπές να γαμήσουμε και την μπινελικώνετε κάθε τρεις και λίγο ...γράψτην αγάπη μου στα παπάγια σου και πήγαινε παρακάτω ...αφού δεν βάζει μυαλό και κώλο κάτω να προγραμματιστεί ας κάνει ότι γουστάρει ,δικό της είναι το αιδοίο όπως και όποτε γουστάρει το δίνει και όποιος και αν θέλει παίρνει...σιγά πια λες και χάθηκαν τα μουνιά ...
ορίστε πάρτε την Μάρω και την Mila 698****645 που κάνουν στράκα στρούκες όσο δύο Αλίκες για να ξεμπλοκάρει ο συνωστισμός
Δείτε,
Απαντά. Επειδή όμως υπάρχει κάποιο θέμα που την φοβίζει, απαντά με μεγαλύτερη ευκολία στα παλαιότερα μέλη, καθώ και σε μέλη που έχουν ικανό αριθμό αναρτήσεων.
για δωσε ινφο αν μπορεις για μας που δε ξερουμε
Δηλαδή, πόσα μηνύματα / αναρτήσεις πρέπει να έχουμε για να μας απαντήσει;;;;
ο.κ αν εχει θεμα να μην δινει το τηλ στα πμ...να το κρατα για τους πελατες της.
ρε Alpula έλεος πια ...διαβάζω διαβάζω και δεν παίρνω θέση, αλλά σύστησα ένα μουνί αξιοπρεπές να γαμήσουμε και την μπινελικώνετε κάθε τρεις και λίγο ...γράψτην αγάπη μου στα παπάγια σου και πήγαινε παρακάτω ...αφού δεν βάζει μυαλό και κώλο κάτω να προγραμματιστεί ας κάνει ότι γουστάρει ,δικό της είναι το αιδοίο όπως και όποτε γουστάρει το δίνει και όποιος και αν θέλει παίρνει...σιγά πια λες και χάθηκαν τα μουνιά ...
...εκτος απο φωτιες,ο νιτρο παντα εχει να πει,κατι καλο...ρε Νιτρο παλι φωτιες εβαλες
ανεξάρτητες , Αφροδίτη(Μαρω) στα 30 και Μila 24....σωματότυπος σαν την Αλίκη Ελληνίδες ,η Μίλα λέει Τσέχα αλλά παπάγια μάντολες...κωλάρες και οι δύο ,βυζάρες μόνο η Μίλα και service που κυμαίνεται στο 8-9 ...δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε...έως σήμερα πηδιόντουσαν σε κλειστό κύκλο και ούτε ξέρουν ότι τις δίνω ...οπότε σεμνά όποιος πάρει μην γίνουμε ρόμπες
...καπου στην μεση ειναι η αληθεια...νομιζω οτι το προβλημα της αλικης,ειναι οτι δεν ξερει πως να διαχειριστει τα ραντεβου της....σαν ατομο ομως ειναι οκ...Ρε παιδιά, εγώ είμαι σχεδόν ιδρυτικό μέλος και ενώ στην αρχή μου απάντησε , από το δεύτερο μήνυμα και μετά με αγνοεί τελείως. Και εκεί που νόμιζα ότι βρήκα ένα Call Girl τις προκοπής έπεσε σιωπή… Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι over qualified σε ότι αφορά τον αγοραίο έρωτα, δεν περίμενα να φάω πόρτα…
νιτρο τσεκαρε πμ....ανεξάρτητες , Αφροδίτη(Μαρω) στα 30 και Μila 24....σωματότυπος σαν την Αλίκη Ελληνίδες ,η Μίλα λέει Τσέχα αλλά παπάγια μάντολες...κωλάρες και οι δύο ,βυζάρες μόνο η Μίλα και service που κυμαίνεται στο 8-9 ...δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε...έως σήμερα πηδιόντουσαν σε κλειστό κύκλο και ούτε ξέρουν ότι τις δίνω ...οπότε σεμνά όποιος πάρει μην γίνουμε ρόμπες
...εκτος απο φωτιες,ο νιτρο παντα εχει να πει,κατι καλο...