giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
εχει δικιο ο φιλος spunky13 και για αυτο ειναι απαραδεκτη
...κοιτα μαν...η κοπελα ειναι επαγγελματιας,αλλα οχι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ...τι θελω να πω...ολες οι επαγγελματιες ανεξαρτητες,εχουν ενα συγκεκριμενο πλανο,δεν θελω να αναφερω ονοματα του χωρου,πολλες κυριες εχουν προφιλ στο bou,και γιαυτο κανενας μας δεν δυσανασχετει...η αλικη εχει ενα συγκεκριμενο πραγμα στο μυαλο της,που δεν ειναι ομως σωστο σε γενικη ομολογια.αυτο ομως δεν θελει να το αλλαξει.οποιος το καταλαβαινει αυτο,καλος,οποιος οχι παει παρακατω....μην ξεχνατε μαγκες,η προσφορα ειναι ΜΕΓΑΛΗ.λιγο ψαξιμο θελει,και σωστες κινησεις....εχει δικιο ο φιλος spunky13 και για αυτο ειναι απαραδεκτη
τοσες υπαρχουν ρε μαγκες πηγενεται με καποια αλλη αφου δεν σας απανταει μην ασχολεισταισωστος παμε παρακατω
...σωστο και αυτο...ΑΛΛΑ,η πελατεια θα ανεβει ΑΝ κανουν και μια βολτα απο δω...Οι επαγγελματιες ανεξαρτητες ΔΕΝ εξαρτωνται απο το
...σωστο και αυτο...ΑΛΛΑ,η πελατεια θα ανεβει ΑΝ κανουν και μια βολτα απο δω...
...ετσι ακριβως...η αλικη απο βολτα,το εκανε μονιμο,οποτε οφειλε,να αναιρεσει καποια πραγματα που εκανε...τεσπα.....Σαφέστατα...αλλα ειναι αλλο μια βολτα (και μερικες κανουν) , και αλλο η ΕΞΑΡΤΗΣΗ της πελατειας τους.
Καπου εκει αρχισαν τα προβληματα σε συνδιασμο με το να μη ξερει να χειριστει σωστα τα ραντεβου
ενω αν εχει αστεράκια σίγουρα δεν είναι ψυχοπαθής!!!Kalispera :-* To orea ta lete :-* Egw dino to thl mou - ala meta den boro na diaxeiresto me tosa atoma kai ginetai auto "aliki den apantae,den sikonei to thl,i olo den borei na sinantithoume"...An kapios fimonei gia auto to logo - zito signomi...Me polles kopeles simvenei auto,den eimai proti...Na eixa ena didimo - kala tha eitan..Kai ti boro na kano? Na pigeno me osous mou stelnoun mnm...Kai kapios eipe pos den einai kala pos dino simasia sta "asterakia" - ala egw den boro na vgw me kapion pou den exei afisei oute ena post kai efiakse to profil tou extes - gt borei na einai oti dipote kai na kanei oti dipote,den kserw an me katalavenei kaneis tora...Egw 8elo na kano ti doulia mou,den pirazo kanena - mesa se programa dinomai full...E an legate pos eimai mia vromiara,mapa kai klete ta leuta sas - tha exo stamatisei kai tha exo figei - ala to oti den boro na apnatiso se olous kai na sinatiso olous - den einai o logos na me gkrinete toso asxima,ektos an exete kapio endiafeon an 8a eksefanisto i tha peso sta matia tous alous - etsi nomizo...
όχι και τέτοια πράγματα βρε.... :SKalispera :-* To orea ta lete :-* Egw dino to thl mou - ala meta den boro na diaxeiresto me tosa atoma kai ginetai auto "aliki den apantae,den sikonei to thl,i olo den borei na sinantithoume"...An kapios fimonei gia auto to logo - zito signomi...Me polles kopeles simvenei auto,den eimai proti...Na eixa ena didimo - kala tha eitan..Kai ti boro na kano? Na pigeno me osous mou stelnoun mnm...Kai kapios eipe pos den einai kala pos dino simasia sta "asterakia" - ala egw den boro na vgw me kapion pou den exei afisei oute ena post kai efiakse to profil tou extes - gt borei na einai oti dipote kai na kanei oti dipote,den kserw an me katalavenei kaneis tora...Egw 8elo na kano ti doulia mou,den pirazo kanena - mesa se programa dinomai full...E an legate pos eimai mia vromiara,mapa kai klete ta leuta sas tha exo stamatisei kai tha exo figei - ala to oti den boro na apnatiso se olous kai na sinatiso olous - den einai o logos na me gkrinete toso asxima,ektos an exete kapio endiafeon an 8a eksefanisto i tha peso sta matia tous alous - etsi nomizo...
Γιατι ρε τύπε?ενω αν εχει αστεράκια σίγουρα δεν είναι ψυχοπαθής!!!
οκ εδω τελείωσε απο εμένα!!
η βλακεία δεν έχει όρια!
ωπα αδελφέ!ρε Alpula έλεος πια ...διαβάζω διαβάζω και δεν παίρνω θέση, αλλά σύστησα ένα μουνί αξιοπρεπές να γαμήσουμε και την μπινελικώνετε κάθε τρεις και λίγο ...γράψτην αγάπη μου στα παπάγια σου και πήγαινε παρακάτω ...αφού δεν βάζει μυαλό και κώλο κάτω να προγραμματιστεί ας κάνει ότι γουστάρει ,δικό της είναι το αιδοίο όπως και όποτε γουστάρει το δίνει και όποιος και αν θέλει παίρνει...σιγά πια λες και χάθηκαν τα μουνιά ...
ορίστε πάρτε την Μάρω και την Mila 698****645 που κάνουν στράκα στρούκες όσο δύο Αλίκες για να ξεμπλοκάρει ο συνωστισμός
και ποιος σου είπε οτι εδω μέσα κοιτάζω μόνο την πάρτυ μου?Γιατι ρε τύπε?
Αφου απο αστερακια μια χαρα κρατιεσαι...
Αρα θα εχω τη χαρα να προτιμηθω φανταζομαι.Δείτε,
Απαντά. Επειδή όμως υπάρχει κάποιο θέμα που την φοβίζει, απαντά με μεγαλύτερη ευκολία στα παλαιότερα μέλη, καθώ και σε μέλη που έχουν ικανό αριθμό αναρτήσεων.
ενω αν εχει αστεράκια σίγουρα δεν είναι ψυχοπαθής!!!
οκ εδω τελείωσε απο εμένα!!
η βλακεία δεν έχει όρια!
Ενταξει αρχηγε μου.και ποιος σου είπε οτι εδω μέσα κοιτάζω μόνο την πάρτυ μου?
όταν βλέπω την αδικία η την βλακεία την λέω!
τύπε νομίζω έπεσες έξω σε αυτό που είπες όταν είχε πρωτοβγει,πως γρήγορα κάποιος θα την "κλέψει" (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι)Ενταξει αρχηγε μου.
Παντως ούτε για να νομοθετησει την θελουμε, ουτε για να παιξει σκακι.
Λεω εγω τωρα. Μαζι σου παντως.
τι να καταλάβεις ρε Αλίκη?μας δουλεύεις?An exei afisei kapioa post - boreis na katalaveis toulaiston kati - auto enoo...!!!!!!!!!!
Ενταξει αρχηγε μου.
Παντως ούτε για να νομοθετησει την θελουμε, ουτε για να παιξει σκακι.
Λεω εγω τωρα. Μαζι σου παντως.