Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Η συμμετοχή σε τέτοια ανεβάζει στα ύψη τα φράγκα? Δηλαδή τα 100 μπορεί στον αυτόματο να γίνουν 200?Από μια συμμετοχή με την Inna;Ευχαριστω Alice! Ελπιζω με την εισοδο σου στο ***** μην ανεβασεις την τιμη και εσυ, σαν καποια αλλη, ονοματα δε λεμε, που εκανε ραντεβου στην αρχη με 100 και μετα το πηγε 1000 ευρω το 2ωρο! :thubsdown: Καλοπροαιρετα στο λεω γιατι σε αγαπαω και σε εκτιμω!!
Τόσο vfm....;Το Αλικακι μου δε θα κουνιεται για κατω απο 250 σε λιγο
Δεν μιλάς καλύτερα...Συζήτηση να γίνεται που λέει και ο λόγος....ας μη μιλήσω...
gute nacht
Η συμμετοχή σε τέτοια ανεβάζει στα ύψη τα φράγκα? Δηλαδή τα 100 μπορεί στον αυτόματο να γίνουν 200?Από μια συμμετοχή με την Inna;
Τόσο vfm....;
ούτε κατά διάνοια τόσα φράγκα για χύσιμο.Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Oxi kai 1000
Ala tha alaksoun ta pragmata sigoura..
Euxaristw.
Προς το παρόν δεν υπάρχει.
Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Δεν φταίνε αυτές φίλε μου. Κι εδώ λειτουργεί ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Όταν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξουν άλλη πλην επαγγελματία, είναι δεδομένο ότι θα χώνουν όσα-όσα για να πηδήξουν... και υπάρχουν πολλοί!!!Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Na s pw
Pigene kai grafe tote sto foroum tis gia 1000riko
Kamia sxesi egw den eipa kati tetio
Kai telws
Δεν φταίνε αυτές φίλε μου. Κι εδώ λειτουργεί ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Όταν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξουν άλλη πλην επαγγελματία, είναι δεδομένο ότι θα χώνουν όσα-όσα για να πηδήξουν... και υπάρχουν πολλοί!!!
Οπότε, έτσι όπως αυξάνεται η ζήτηση αυξάνεται κι η τιμή! Σαν τις μάσκες και τα αντισηπτικά!
Μα καλα πως κανεις ετσι? Δεν ανεφερα το ονομα σου! Συζητηση κανουμε! Δεν μπορουμε να γραψουμε τη γνωμη μας! ΤΕτοια λογοκρισια πια?
Μια πιτσιρικά εννοείς που δούλευε Νότια?Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Λοιπον 1ον, να μου πεις που σε ανεφερα 3 φορες?
2ον Ο καθενας μπορει να πει την γνωμη του . οπως θελει, οπου θελει και οτι θελει, σε φυσιολογικα παντα πλαισια, χωρις να βριζουμε , παντα με τους κανονες του φορουμ
3ον με ρωτησανε καποια μελη και τους απαντησα , λεγοντας τη γνωμη μου!
και 4ον εσυ ανεφερες οτι θα ανεβασεις την τιμη σου μετα τη συμμετοχη σου στο *****, και εκει σε πειραξε , τσουχτηκες, δικαιωμα σου ειναι να κοστολογεις τις υπηρεσιες σου, και εμεις να λεμε τη γνωμη μας
5ον Η κοπελα αυτη που αναφερθηκε δεν εχει νημα δικο της!
Αυτα ελπιζω να σε καλυψα!!