Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.404
Η συμμετοχή σε τέτοια ανεβάζει στα ύψη τα φράγκα? Δηλαδή τα 100 μπορεί στον αυτόματο να γίνουν 200?Από μια συμμετοχή με την Inna;Ευχαριστω Alice! Ελπιζω με την εισοδο σου στο ***** μην ανεβασεις την τιμη και εσυ, σαν καποια αλλη, ονοματα δε λεμε, που εκανε ραντεβου στην αρχη με 100 και μετα το πηγε 1000 ευρω το 2ωρο! :thubsdown: Καλοπροαιρετα στο λεω γιατι σε αγαπαω και σε εκτιμω!!![]()
Τόσο vfm....;Το Αλικακι μου δε θα κουνιεται για κατω απο 250 σε λιγο
Δεν μιλάς καλύτερα...Συζήτηση να γίνεται που λέει και ο λόγος....ας μη μιλήσω...
gute nacht
Η συμμετοχή σε τέτοια ανεβάζει στα ύψη τα φράγκα? Δηλαδή τα 100 μπορεί στον αυτόματο να γίνουν 200?Από μια συμμετοχή με την Inna;
Τόσο vfm....;
ούτε κατά διάνοια τόσα φράγκα για χύσιμο.Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Oxi kai 1000
Ala tha alaksoun ta pragmata sigoura..
Euxaristw.
Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Δεν φταίνε αυτές φίλε μου. Κι εδώ λειτουργεί ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Όταν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξουν άλλη πλην επαγγελματία, είναι δεδομένο ότι θα χώνουν όσα-όσα για να πηδήξουν... και υπάρχουν πολλοί!!!Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Na s pw
Pigene kai grafe tote sto foroum tis gia 1000riko
Kamia sxesi egw den eipa kati tetio
Kai telws
Δεν φταίνε αυτές φίλε μου. Κι εδώ λειτουργεί ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Όταν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξουν άλλη πλην επαγγελματία, είναι δεδομένο ότι θα χώνουν όσα-όσα για να πηδήξουν... και υπάρχουν πολλοί!!!
Οπότε, έτσι όπως αυξάνεται η ζήτηση αυξάνεται κι η τιμή! Σαν τις μάσκες και τα αντισηπτικά!![]()
Μα καλα πως κανεις ετσι? Δεν ανεφερα το ονομα σου! Συζητηση κανουμε! Δεν μπορουμε να γραψουμε τη γνωμη μας! ΤΕτοια λογοκρισια πια?![]()
Μια πιτσιρικά εννοείς που δούλευε Νότια?Και βαλε φιλε, διαβασε πιο πανω , μια εκανε βιζιτες στα 100 με 120 και μολις επαιξε σε ταινια , και μιλησα μαζι της απο 100 το πηγε 1000 το 2ωρο! Ουτε η Lisa Ann να ηταν! Νομιζουν οτι καποιες ειναι , δηλαδη απο απλες βιζιτες γινονται σε πορνοσταρ βιζιτες, και ζητανε τα κερατα τους! Γαμησετα! Καβαλανε το καλαμι και ψωνιζονται, με λιγα λογια! :-( :thubsdown:
Λοιπον 1ον, να μου πεις που σε ανεφερα 3 φορες?
2ον Ο καθενας μπορει να πει την γνωμη του . οπως θελει, οπου θελει και οτι θελει, σε φυσιολογικα παντα πλαισια, χωρις να βριζουμε , παντα με τους κανονες του φορουμ
3ον με ρωτησανε καποια μελη και τους απαντησα , λεγοντας τη γνωμη μου!
και 4ον εσυ ανεφερες οτι θα ανεβασεις την τιμη σου μετα τη συμμετοχη σου στο *****, και εκει σε πειραξε , τσουχτηκες, δικαιωμα σου ειναι να κοστολογεις τις υπηρεσιες σου, και εμεις να λεμε τη γνωμη μας
5ον Η κοπελα αυτη που αναφερθηκε δεν εχει νημα δικο της!
Αυτα ελπιζω να σε καλυψα!!![]()