Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.472
- Πόντοι
- 736
Kalimera
Twra sta *****
Deite pws paizoume me tin Inna Innaki
Μωρε μπραβο! Τωρα, και πορνοσταρ το Αληκακι!!
Kalimera
Twra sta *****
Deite pws paizoume me tin Inna Innaki
Ειναι αληθεια Αλικη?
Μωρε μπραβο! Τωρα, και πορνοσταρ το Αληκακι!!
Μπραβο Αλικη. Αντε και σε ταινια με τον Παναγο!Xexe gt vre ti erotisi einai auti..
Egw eimai gia osous eixan aporia.
Euxaristw polli
Sintoma tha vgoun ta nea mou xixix
Ελπιζω να μην σε χασουμε, μονο! Υπαρχει βιντεο, ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι? :S
Δες καλυτερα αυτο που ανεβασε και θα δεις οτι υπαρχει
Μωρε οτι υπαρχει.. υπαρχει, απλως μπαινω στην ιστοσελιδα αλλα δεν βρηκα κατι! Οποιος μπορει να βοηθησει και δεν βαριεται?
Mpeis edw sta *****
Merikes selides pisw
Μου αρεσει που δεν είπες και ονόματα.Ευχαριστω Alice! Ελπιζω με την εισοδο σου στο ***** μην ανεβασεις την τιμη και εσυ, σαν καποια αλλη, ονοματα δε λεμε, που εκανε ραντεβου στην αρχη με 100 και μετα το πηγε 1000 ευρω το 2ωρο! :thubsdown: Καλοπροαιρετα στο λεω γιατι σε αγαπαω και σε εκτιμω!!
Ευχαριστω Alice! Ελπιζω με την εισοδο σου στο ***** μην ανεβασεις την τιμη και εσυ, σαν καποια αλλη, ονοματα δε λεμε, που εκανε ραντεβου στην αρχη με 100 και μετα το πηγε 1000 ευρω το 2ωρο! :thubsdown: Καλοπροαιρετα στο λεω γιατι σε αγαπαω και σε εκτιμω!!
Μου αρεσει που δεν είπες και ονόματα.
Oxi kai 1000
Ala tha alaksoun ta pragmata sigoura..
Euxaristw.
Ελπιζω να μην σε χασουμε, μονο! Υπαρχει βιντεο, ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι? :S
Το Αλικακι μου δε θα κουνιεται για κατω απο 250 σε λιγοΜέχρι 250 ανεκτό είναι...
Oxi kai 1000
Ala tha alaksoun ta pragmata sigoura..
Euxaristw.
Όνομα δεν έβαλες αλλά είναι σαν να έγραψες τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...Βλεπεις πουθενα ονομα ή ειμαι τρελος και δεν ξερω τι γραφω? Παντως, οι ποιο ψαγμενοι καταλαβαν φιλε, οι νεοτεροι ας μεινουν με την απορια! Εγω παντως, προειδοποιησα για πολλα εχουν δει τα ματια μου!
Όνομα δεν έβαλες αλλά είναι σαν να έγραψες τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...
Οσο αναφορά τις τιμές. Το παιχνίδι είναι και στις δύο μεριές. Και της εργαζόμενης και του πελάτη. Ο καθείς βάζει και τον κανόνα του. Η κάθε Αλίκη τον δικό της και εμείς τον δικό μας...
Όνομα δεν έβαλες αλλά είναι σαν να έγραψες τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...
Οσο αναφορά τις τιμές. Το παιχνίδι είναι και στις δύο μεριές. Και της εργαζόμενης και του πελάτη. Ο καθείς βάζει και τον κανόνα του. Η κάθε Αλίκη τον δικό της και εμείς τον δικό μας...