alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Ποτέ επιστρέφει το μωρό να το συναντήσουμε ;
κουκι μουυυυυυυυυKalimera :-*
Kalimera :-*
παλι εσυ?....κουκι μουυυυυυυυυ
έλα έλα νάνι εσυ τώραπαλι εσυ?....
αααχαχααχα..βρηκαμε κανουργια πιτσαρια τωρα?....έλα έλα νάνι εσυ τώρα
κουκι μουυυυυυυυυ
κουκι μουυυυυυυυυ
Mpiskotaki :-*
Είδες πως γυρίζει ο καιρός;
ΕΚΛΑΨΑ
καλααααααα κυριε Νίκο μας,καλαααααα
ΕΚΛΑΨΑ
Ότι θα σαλιαρίζει o pilo με το Αλικάκι το περίμενες ποτέ?ειδηση τελευταις στιγμης...ο πιλο,στελνει απειλητικα πμ,σε οποιον πειραζει το κοριτσι του...!!!!
Υ.Γ.τραγουδιστρια φορ εβερ,η ζωη μου ανηκει...
Πιάστηκα κουτός που δεν πόνταρα στον πιλοφόρι όταν έβαλες το στοίχημα. Πάντα πίστευα ότι στο τέλος θα τα καταφέρει!Ότι θα σαλιαρίζει o pilo με το Αλικάκι το περίμενες ποτέ?
Άκου μπισκοτάκι.........................ααααααααααααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω 2 ώρες τώρα
ε μα ειναι δυνατον,μπισκοτακι,ο σκατογερος?...μην ξερασω!!....Ότι θα σαλιαρίζει o pilo με το Αλικάκι το περίμενες ποτέ?
Άκου μπισκοτάκι.........................ααααααααααααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω 2 ώρες τώρα
μονο?...εγω στην θεση σου θα ειχα φτασει καμποτζη!!ρε συ έχω γαμήσει την γκόμενα του πιλο...???
κινδυνεύω ρε παιδιά?
το επομενο λοιπον ραντεβουδακι με το κουκι μου θα ειναι δυο ωρες! οσες γελαγες εγω θα γαμαωωωωωωωωωωωωΌτι θα σαλιαρίζει o pilo με το Αλικάκι το περίμενες ποτέ?
εμενα μου φτανει που πηγα με κοπελα που ΔΕΝ εχει καταφερει ο Μπαρουχος να παει....ακομα!ρε συ έχω γαμήσει την γκόμενα του πιλο...???
κινδυνεύω ρε παιδιά?