NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
τέτοια καψόνια ούτε στο Noah_1 δεν έκανεςK as min to thelei I idia nai
τέτοια καψόνια ούτε στο Noah_1 δεν έκανεςK as min to thelei I idia nai
τι θα λεγες να σου κάτσω εγώ?Α οχι ! Αν ειναι να μη γουστάρεις το ραντεβού μας άστο καλύτερα. Εγω σου είπα θα περάσουμε μια χαρά
ρε κωλοπαιδα?....γιατι πειραζεται(και απασχολειται),το νημα?.....
Πάντως εγώ σού έχω στείλει πολλές φορές pm για να κανονίσουμε αλλά απαντήσεις πουθενά αν θέλεις μπορείς να μού στείλεις τον αριθμό σου για να κανονίσουμεK as min to thelei I idia nai
το κινήσαμε λίγο για διαφήμιση με λίγη δόση χιούμορρε κωλοπαιδα?....γιατι πειραζεται(και απασχολειται),το νημα?.....
Αν δεν την έχεις συναντήσει Κανόνισε το, είναι πιο ωραία από τις Φωτογραφείες
Πρόσεξα ότι δεν εχει φώτο όπως ζήτησα και αναρωτιέμαι γιατί.
Πάω safe πάντα.
μπου!!Μαλάκα μου λες και είδα φάντασμα
εδω δεν μπορεις να πας λαθος ... ειναι κουκλα
έρχομαι; Πες που, ειμαι έτοιμος babyyyyyyyyBaby :-*
Κουκλαρα ειναι η Αλικη μπουμπι μου !!! Εισαι ετοιμος δηλσδη να μπεις ? Εχεις ετοιμαστει πληρες με σταφυλακια κ πεπονακια ??έρχομαι; Πες που, ειμαι έτοιμος babyyyyyyyy
Εμ, με τέτοια νηματοθέτρια πειρασμό, είναι λογικό....
Και εγώ θέλω μια χάρη ... όταν σου στέλνουμε μηνύματα να μας απαντάς έστω και αν δεν θέλεις να βρεθούμε ...
Μήπως κούκλα θα ήταν καλύτερα να ανεβάσεις κάποιες πιο πρόσφατες φωτογραφίες σου, ώστε να ξέρει ο άλλος τι να περιμένει να συναντήσει....και να γλυτώσεις έτσι απο το να τρέχεις άσκοπα στο ξενοδοχείο? Για σκέψου το.... :-* :-*Kalispera paidakia mou
Thelw mia xari
Prin klisete to randevou na rotate an exete kapioa sigikremena gousta kapioa protimisi i kapioa vitsia
Giati einai asximo na me trexoun sto ksenidoxio na erthw domatio na mpw gia ntus kai otan vgw tha mou pei pws kalitera na afisoume giati me perimene kapws alios (polli kokaliara as poume) kai kalitera na figw
Einai sân na sas stinoun k esas otan pate hotel kanete mpanio k ali na min irthei
Mea sti ntulia einai k auta katalaveno Ala an mporoume na ta apofigoume rotontas giati Oxi