spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ο πιλο ειναι μπρο,δεν εχει θεμα....Του τη λες ασχημα σημερα
ο πιλο ειναι μπρο,δεν εχει θεμα....Του τη λες ασχημα σημερα
ο πιλο ειναι μπρο,δεν εχει θεμα....
Κι εγώ με την σειρά μου δηλώνω ότι είμαι ο τέλειος εραστής. Βέβαια τι κρίμα που δεν μπορεί να το διαπιστώσει αυτό η κοπέλα πριν το ραντεβού μας (όπως και όλα αυτά που είπες....)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
(άρθρο 8 Ν.1599/1986)
Δηλωνω υπευθυνα οτι πλενομαι καθημερινα, οτι εχω αρκετα καλα δοντια και τα πλενω καθημερινα, δεν πασχω απο κανενα αφροδισιο νοσημα, δεν ειμαι τσιγκουνης, δεν εχω ψυχολογικα προβληματα, δεν γλυφω καμια κοπελα για εκπτωση, δεν θελω καμια εκπτωση, ειμαι διακριτικος, δεν τον εχω τεραστιο, ειμαι 40 χρονων, 1,77 υψος που οσο παει και μπαινει, ειμαι ΤΕΡΜΑ στρειτ, δεν γουσταρω γλυφοκολαδες, δεν προμοταρω κανεναν και καμια, γενικα ειμαι σοβαρος ανθρωπος(ετσι λενε συνεργατες και συγγενεις) που γουσταρει τα ομορφα και προθυμα κοριτσια...
Ελπιζω να καλυπτομαι με τα παραπανω για υποψηφιος πελατης...
Δεκτη και προκαταρκτικη συνεντευξη...
Αν ειναι τοσο μεγαλη η ουρα που περιμενει και αποτελειτε απο πιο σοβαρους και ενταξη τυπους απο μενα...χαλαλι σου...
Τα έχεις όλα τα απαραίτητα αλλά το γραφείς και εδώ ώστε όλοι εμείς οι άτυχοι να βρίζουμε σιωπηλά για την αιώνια αναμονή!?Αλικακη κουκλαρα .....!!! μετα απο τοοοοσο καιρο (κενο) θα πρεπει να τα πουμε δεν θελω κατι ...τα εχω ολα για να σε βρω !!! φιλια !!!
Koita xeroteri de exo ginei pantws...Oso gia foto einai dikeoma mou na mi thelw na ta anevasw...Pantws euxaristw opios me pire me kleista matia xoriz na exei kapioa eikona :-*
P.S. Koimisou loipon einai arga kai olas kai yposxomai na erthw sto onerw sou na me deis prin kleises randevou :-*
Καλημέρα σας υπέροχη Αλίκη...!!! Μπορώ να έχω το τηλέφωνό σας ;
Εγω δεν θελω να δημιουργησω προβλημα στο νημα της κοπελας, οπως εξαλλου και σε καμιας αλλης κοπελας. Εγω ειπα και εχτες οτι σαρκαζω χιουμοριστικα μια υπαρκτη κατασταση.την επομενη φορα που θα ποσταρει καποιος,πραγματα ασχετα, σχετικα με τις υπηρεσιες,της κοπελας,φευγει.το εχουμε 10000 φορες,και το βιολι βιολακι.
το ποστ,που εκανα,αφορα ΟΠΟΙΟΝ ασχολειται με θεματα,που δεν ειναι μεσα στην ενημερωση.Εγω δεν θελω να δημιουργησω προβλημα στο νημα της κοπελας, οπως εξαλλου και σε καμιας αλλης κοπελας. Εγω ειπα και εχτες οτι σαρκαζω χιουμοριστικα μια υπαρκτη κατασταση.
Αν αφορα και εμενα η παρατηρηση του αγαπητου μοντ!
Οκ φιλε, απλα θα προτεινα στα νηματα που αφορουν πριβε κοπελες που απευθυνοντε σε κλειστους κυκλους να μπαινει μια σημανση που το κανει διακριτο αυτο. Και απο εκει και υστερα ειναι γουστο της και καπελο της τι θα κανει.το ποστ,που εκανα,αφορα ΟΠΟΙΟΝ ασχολειται με θεματα,που δεν ειναι μεσα στην ενημερωση.
λαθος τοποθετηση.το σαιτ,δεν εχει νηματα που υπαρχουν κοπελες κλειστου κυκλου,πριβε,κτλ,κτλ...Οκ φιλε, απλα θα προτεινα στα νηματα που αφορουν πριβε κοπελες που απευθυνοντε σε κλειστους κυκλους να μπαινει μια σημανση που το κανει διακριτο αυτο. Και απο εκει και υστερα ειναι γουστο της και καπελο της τι θα κανει.
Να μπεις, να διαβασεις κριτικες, πολλες σελιδες απο το νημα και μετα να αντιληφθεις οτι εισαι τσουβαλιασμενος στην απεξω ειναι καπως...
Ειναι και αδικο για αλλα νηματα.
Να πω κλεινοντας οτι αναγνωριζω απολυτα το δικαιωμα της καθε κοπελας να μην γουσταρει να συνευρεθει ερωτικα με κανεναν βρωμιαρη, ξεδοντιαρη, ψυχακια και βιαιο υπερ του δεοντος που μπορει να της πεσει μπροστα, πισω απο την πορτα του καθε ξενοδοχειου, οταν της ειναι αγνωστος.
Οκ φιλε, απλα θα προτεινα στα νηματα που αφορουν πριβε κοπελες που απευθυνοντε σε κλειστους κυκλους να μπαινει μια σημανση που το κανει διακριτο αυτο. Και απο εκει και υστερα ειναι γουστο της και καπελο της τι θα κανει.
Να μπεις, να διαβασεις κριτικες, πολλες σελιδες απο το νημα και μετα να αντιληφθεις οτι εισαι τσουβαλιασμενος στην απεξω ειναι καπως...
Ειναι και αδικο για αλλα νηματα.
Να πω κλεινοντας οτι αναγνωριζω απολυτα το δικαιωμα της καθε κοπελας να μην γουσταρει να συνευρεθει ερωτικα με κανεναν βρωμιαρη, ξεδοντιαρη, ψυχακια και βιαιο υπερ του δεοντος που μπορει να της πεσει μπροστα, πισω απο την πορτα του καθε ξενοδοχειου, οταν της ειναι αγνωστος.
βαράτε βιολιτζήδες.
και το βιολι βιολακι.
Δεν έχει να κάνει με κλειστό κύκλο.
Το post που διαγράφτηκε δεν μπορείς να το πεις off topic, αντίθετα ήταν ενημερωτικό για κάποιον που θέλει να βρει την κοπέλα.
Αλλά υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει τα κονέ τους και τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης.
Σε άλλες αντίθετα κοντεύουν να βγουν τα προσωπικά τους στοιχεία αλλά δεν τρέχει τίποτα, βαράτε βιολιτζήδες.