Καλησπέρα ωραιοτάτη μου δεσποινίς.
Kalispeeera mister Saint
Καλησπέρα ωραιοτάτη μου δεσποινίς.
έλα μουνοπανακι τι έγινε; Θες κ συ κατούρημα στη μούρη όπως ο προηγούμενος;
Αν σας απαντήσει τώρα ότι είναι βιβλιοθηκάριος, και ότι δίνετε ό,τι έχετε ευχαρίστηση, θα την πιστέψετε;
ποτανα του κερατα ..... ψεσκισμενη απο τουσους και τοσους .... ποσο παει ρωταω αλλα δεν απανταει η ποτανα .... εσυ τι μιλασ ? δικηγορος της εισαι η νταβατζης της?
[/color[/URL]]
ooooo,και γω ποια βλεπω...!!!ooo pion vlepw :-* :-*
ποτανα του κερατα ..... ψεσκισμενη απο τουσους και τοσους .... ποσο παει ρωταω αλλα δεν απανταει η ποτανα .... εσυ τι μιλασ ? δικηγορος της εισαι η νταβατζης της?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
Πιπέρι!!! :)
Προσέξτε μην ξαναγράψετε "κακά λόγια" , γιατί θα ευλογήσω το mute και θα γίνει ban. :)
Καλώς τον Νικ τον εξολοθευτή των πιπινιών
Καλώς τον Νικ τον εξολοθευτή των πιπινιών
Να μην ξεχνάτε ότι και η Lola Taylor από βιβλιοθηκάριος ξεκίνησε no jokeΑν σας απαντήσει τώρα ότι είναι βιβλιοθηκάριος, και ότι δίνετε ό,τι έχετε ευχαρίστηση, θα την πιστέψετε;
Να μην ξεχνάτε ότι και η Lola Taylor από βιβλιοθηκάριος ξεκίνησε no joke
Να μην ξεχνάτε ότι και η Lola Taylor από βιβλιοθηκάριος ξεκίνησε no joke
Χαίρετε κύριε SaintΚάτι μου είχε ψελλίσει για λαϊμπρέριαν, αλλά νόμιζα ότι αστειευόταν.
Τα σέβη μου, Κύριε.
ύποπτο αυτό... :- :- :-Καλημερα!!!Στο viber κλεινεις τα ραντεβου?Γιατι εγω οταν ειχα στειλει ουτε καν που "προβληθηκε" το μηνυμα....
Όμορφή μου δεσποινίς έχετε pm από το μανάρι μανάρι μου. :-* :-*manari :-*