mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.181
- Πόντοι
- 30.298
αν καταλαβα κλ η αλικη κανει ραντεβου μονο οποτε γραφει στο φορουμ..Αλικάκη εδω είσαι ακόμα?
αν καταλαβα κλ η αλικη κανει ραντεβου μονο οποτε γραφει στο φορουμ..Αλικάκη εδω είσαι ακόμα?
Αλικάκη εδω είσαι ακόμα?
τον καιρόKalimera agorakia mou an Kai xalase ligo kairos - ego edw eimai gia na sas ton fiakso :-*
στειλε μου με Pm το τηλεφωνακι σου βρε διαολακι.....Kalimera agorakia mou an Kai xalase ligo kairos - ego edw eimai gia na sas ton fiakso :-*
Ο Θεός κάνει τη γυναίκα όμορφη και ο διάβολος την κάνει νόστιμη....Kalimera agorakia mou kalo SK euxomai na exoume
σκέτη κάβλαKalimera agorakia mou kalo SK euxomai na exoume
Σκετη καυλαααααα το μωρο!!! Και τι δεν θα εδινα αν εκανες και ραντεβου κατ οικον....Kalimera agorakia mou kalo SK euxomai na exoume
Τωρα σώθηκες........Μπορεί να μου στείλει κανείς το τηλέφωνο της;
Δε θελουμε να ιδρωσεις αδερφε. Κλικ στο ονοματακι της 2-3 μνμ παραπανω και κλικ στο προσωπικο μνμ. πεσε και παιρνε προς το παρον μεχρι ν απαντησειΜπορεί να μου στείλει κανείς το τηλέφωνο της;
Νομιζω ειναι οπως σου κατσει. Εμενα η εμπειρια μου ηταν μετρια αλλα ειμαι σιγουρος σε αλλες περιπτωσεις θα πετουσε το κοριτσι.Ρε παιδιά μπερδεμένες οι κριτικές για την Αλίκη , τελικά αξίζει