agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
το βρήκα ρε κωλόπαιδα που κοροϊδεύετε, σύμβολο καρδούλας είναι, άντε να σας μάθω μπαλίτσα
το βρήκα ρε κωλόπαιδα που κοροϊδεύετε, σύμβολο καρδούλας είναι, άντε να σας μάθω μπαλίτσα
Έχεις σκληρό ανταγωνισμό Τρίβη, σε φάγανε τα καλόπαιδατο βρήκα ρε κωλόπαιδα που κοροϊδεύετε, σύμβολο καρδούλας είναι, άντε να σας μάθω μπαλίτσα
τι εννοείς? στην καρδιά της Αλίκης?Έχεις σκληρό ανταγωνισμό Τρίβη, σε φάγανε τα καλόπαιδα
Έχεις σκληρό ανταγωνισμό Τρίβη, σε φάγανε τα καλόπαιδα
Είδες που το βρήκες... τώρα δε θα το ξεχάσεις!
Εμείς που τελειώσαμε πρόσφατα το σχολείο τα θυμόμαστε αυτά.
Ο Τρίβης είναι από τα παιδιά που ξέρει να μοιράζεται. Και σίγουρα ο ΜΟΝΟΣ που θυμάται και ανταποδίδει μια καλή πράξη...
Δεν βαριέμαι να του δίνω δημόσια συνέχεια Respect
Για πέρνα απο την γνωστή πλατεία για καφέ να σε βάλω στη θέση σουτι εννοείς? στην καρδιά της Αλίκης?
το Αλικάκι είναι μεγάλη καρδιά, χωράει πολλούς ;)
Ο Τρίβης έχει τη θέση του
Πεσε και περνε καμψειςτι πρεπει να κανω για να μου στειλεις τηλεφωνο Αλικακι?
Ετσι Νικ διδαξε τριπλετα,καρδουλα στο πλαγιαστο κοντρα παξιμαδι.το βρήκα ρε κωλόπαιδα που κοροϊδεύετε, σύμβολο καρδούλας είναι, άντε να σας μάθω μπαλίτσα
Δεν ειναι συμβολο καρδούλας, συμβολο φιλιού ειναι.το βρήκα ρε κωλόπαιδα που κοροϊδεύετε, σύμβολο καρδούλας είναι, άντε να σας μάθω μπαλίτσα
Καμψεις ΝεοπτολεμεΕπιτρέψτε μου να πω ότι το να έχεις το τηλέφωνο στην κατοχή σου δεν σημαίνει ότι θα πηδήξεις κιόλας... (σόρρυ που το αναφέρω τόσο σκληροπυρηνικά αλλά κι εγώ έχω το τηλεφωνάκι της μέρες χωρίς όμως ακόμα να έχω καταφέρει να την συναντήσω...)...
Αγάλι, αγάλι...
Αν εχει η Λουκα προφιλ στο μπου θα πει οτι ειναι συμβολο του σαταναΔεν ειναι συμβολο καρδούλας, συμβολο φιλιού ειναι.
Καμψεις Νεοπτολεμε
Λιγες μερες ε?...
Εγω το εχω (ειχα) απο περυσι...χαχαχαχαχαχαχ
Kalimera agorakia eimai diathesimi call me :-*