mmakis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Kalimera sas O pios thelei na me vafmologisei simera - eimi diathesimi :-* :-* :-*
Εγώ θα βάλω 10 πάντως (check pm) please
Kalimera sas O pios thelei na me vafmologisei simera - eimi diathesimi :-* :-* :-*
Εγώ έβαλα 7,5 άρα ειμαι στο μέσο όρο.Συμφωνώ απόλυτα (7αράκι σε σχέση με την Αλίκη θα έλεγα).
καλημέρα αλικακι εσύ είσαι υπεράνω της βαθμολογίας είσαι μεγάλο...ΑΣΤΕΡΙKalimera sas O pios thelei na me vafmologisei simera - eimi diathesimi :-* :-* :-*
Καθόλου κουβαρδάς. Τουναντίον. Τουλάχιστον βαθμολογώ μόνο όσες έχω πάρει παίκτη μουΠολυ κουβαρδα σε βρισκω με τα 10αρια παιχτη!
μην εισαι ανυπομονη...ολο και κατι θα σου ερθει....Polloi polloi mono logia edw mesa kai ora pige 6 kai dn me exei vafmologisei kaneis akoma :-*
μην εισαι ανυπομονη...ολο και κατι θα σου ερθει....
Άυριο, σήμερα με ξεζούμισε η Βαλέρια.Polloi polloi mono logia edw mesa kai ora pige 6 kai dn me exei vafmologisei kaneis akoma :-*
Δεύτερη πλάκα τη ίδια μέρα δεν τη σηκώνω, θα μου πέσουν τα νεφρά.Eimai eimai ena noumero...Tha pa8ete plaka tis zois idika an me petixete sta ke8ia mou Me kali enea vevea na mi tromakso kanena tora :-*
Δεύτερη πλάκα τη ίδια μέρα δεν τη σηκώνω, θα μου πέσουν τα νεφρά.
ειμαι ολος αυτια τρελε μου!πάντως το κορίτσι χορεύει πάνω στο ανδρικό καυλί
όταν τη συνάντησα μου έκανε ωραία κόλπα ;)
ειμαι ολος αυτια τρελε μου!
...συμφωνω ρωσε...το αλικακι ειναι πολυ ναζιαρικο...γουσταρει την ολη φαση,και ανταποδιδει...πάντως το κορίτσι χορεύει πάνω στο ανδρικό καυλί
όταν τη συνάντησα μου έκανε ωραία κόλπα ;)
βρε συ ετσι κ παρω θα το σηκωσεις????Ase ta auta vre antrope kai ela na ta deis live me ta matia