company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.656
- Πόντοι
- 31.558
Και εσείς κύριε NICK TRIVE τα θέλετε όλα η τίποτα
Πρέπει να έχω συγκριτικά στοιχεία για να βαθμολογησω.Και εσείς κύριε NICK TRIVE τα θέλετε όλα η τίποτα
η Αλίκη από μόνη της είναι καθαρό 10άρι...Πρέπει να έχω συγκριτικά στοιχεία για να βαθμολογησω.
Αν βάλω σήμερα στη sabbi 10 και η Αλίκη βγει καλύτερη τι θα βάλω 12;
Αν δε δω με τα ματάκια μου, δεν πιστεύω κανέναν.η Αλίκη από μόνη της είναι καθαρό 10άρι...
ούτε εμένα?Αν δε δω με τα ματάκια μου, δεν πιστεύω κανέναν.
Αν δε δω με τα ματάκια μου, δεν πιστεύω κανέναν.
απαπαπα μικρό κορίτσι έχεις τέτοια πράγματα?? τι μπορώ να κάνω εγώ για αυτό?
Paw to kana...Aurio pali an exo oreksules nixta tha sas to pw!!
αδερφε σεβαστη η γνωμη σου.κανενας δεν ειπε οτι η αλικη ειναι υπερμουναρος...ειναι μια γλυκεια κοπελα,που στην τιμη της ειναι ακρετα καλη.σιγα τη γκομενα ρε παιδια που θα παρακαλαμε! γνωστος συναγωνιστης μου εδειξε φωτος και απογοητευτικα!απορω μερικοι που συντηρειτε τον "μυθο".βεβαια γουστα ειναι αυτα .
Και για να συμπληρωσω... δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη εχει μπει black list σε πολλους απο μας στο θεμα εμφανισης - υπηρεσιων αλλα στο θεμα συμπεριφορας-συνεννοησηςαδερφε σεβαστη η γνωμη σου.κανενας δεν ειπε οτι η αλικη ειναι υπερμουναρος...ειναι μια γλυκεια κοπελα,που στην τιμη της ειναι ακρετα καλη.
αδερφε σεβαστη η γνωμη σου.κανενας δεν ειπε οτι η αλικη ειναι υπερμουναρος...ειναι μια γλυκεια κοπελα,που στην τιμη της ειναιακρεταπολύ καλη.
σιγα τη γκομενα ρε παιδια που θα παρακαλαμε! γνωστος συναγωνιστης μου εδειξε φωτος και απογοητευτικα!απορω μερικοι που συντηρειτε τον "μυθο".βεβαια γουστα ειναι αυτα .
είναι πολύ ωραίο ζουμερό μουνάκι... που στα λεφτά της και στο σέρβις δύσκολα βρίσκεις...
αν μερικοί εδώ μέσα δεν την πιάνατε απο τα μούτρα και δεν την αγχώνατε να υπερασπιστεί τον εαυτό της...
αδερφε σεβαστη η γνωμη σου.κανενας δεν ειπε οτι η αλικη ειναι υπερμουναρος...ειναι μια γλυκεια κοπελα,που στην τιμη της ειναι ακρετα καλη.
Και για να συμπληρωσω... δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη εχει μπει black list σε πολλους απο μας στο θεμα εμφανισης - υπηρεσιων αλλα στο θεμα συμπεριφορας-συνεννοησης
είναι πολύ ωραίο ζουμερό μουνάκι... που στα λεφτά της και στο σέρβις δύσκολα βρίσκεις...
αν μερικοί εδώ μέσα δεν την πιάνατε απο τα μούτρα και δεν την αγχώνατε να υπερασπιστεί τον εαυτό της...
ναι...?ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου.. :'(
για πες κανα άλλο ρε ωραίο ζουμερό μουνάκι τώρα, γιατί αυτή δεν το σηκώνει...