NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Δεν το σηκώνει στον πνευματικό της πατέρα?
μπααα...την ίδια τυχη με όλους έχω κ εγώ...τι να πεις για την σημερινή νεολαία...
Δεν το σηκώνει στον πνευματικό της πατέρα?
μπααα...την ίδια τυχη με όλους έχω κ εγώ...τι να πεις για την σημερινή νεολαία...
Αίσχος... Νεολέρα.. εγώ θα σου πρότεινα Veronica (αν δεν την έχεις πάρει ήδη) αν και βέβαια δεν είναι ανεξάρτητη αλλά είναι μερικά επίπεδα πάνω από τον ανταγωνισμό..
είναι πολύ ωραίο ζουμερό μουνάκι... που στα λεφτά της και στο σέρβις δύσκολα βρίσκεις...
αν μερικοί εδώ μέσα δεν την πιάνατε απο τα μούτρα και δεν την αγχώνατε να υπερασπιστεί τον εαυτό της...
Ωσαν την Έλενα-Βιβή-Nayomi-Μπουμπού ένα πράγμα...
και ξεκινάει μετά τις 5αυτή ρε φίλε θέλει 2 μέρες pre booking ...εγώ είμαι στο φτερό που να την πετύχω ...
εγώ σου'πα ποιά ειδα να μπαίνει ψες το βράδυ στο Λακόμπα...για πες κανα άλλο ρε ωραίο ζουμερό μουνάκι τώρα, γιατί αυτή δεν το σηκώνει...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αν δε δω με τα ματάκια μου[/size][/size][/size], δεν πιστεύω κανέναν.
πες και σε μας γιατί σήμερα μείναμε με το λιλί στο χέρι.εγώ σου'πα ποιά ειδα να μπαίνει ψες το βράδυ στο Λακόμπα...
και απο ζουμί... ΕΣΤΑΖΕ...
εν καιρώ ;)αναμένουμε εντυπώσεις αγαπητέ ???
αυτή ρε φίλε θέλει 2 μέρες pre booking ...εγώ είμαι στο φτερό που να την πετύχω ...
...μα ολες ομως....On the fly μεγάλε δύσκολα θα πετύχεις αξιόλογο ζουμερό..
Γαμώ τη βλακεία μας μας τις έχουμε κάνει όλες ντίβες...
On the fly μεγάλε δύσκολα θα πετύχεις αξιόλογο ζουμερό..
Γαμώ τη βλακεία μας μας τις έχουμε κάνει όλες ντίβες...
Δε λέω! Επιδεικνύουμε ιδιαίτερο ζήλο σε αυτό το θέμα! Μερικές όμως, τό 'χει η κουτρα τους να κατεβάζει ψείρες...
Βάλε το 10αρι στην Αλικη από τωρα. Η άλλη είναι 8αρακιΠρέπει να έχω συγκριτικά στοιχεία για να βαθμολογησω.
Αν βάλω σήμερα στη sabbi 10 και η Αλίκη βγει καλύτερη τι θα βάλω 12;
Βάλε το 10αρι στην Αλικη από τωρα. Η άλλη είναι 8αρακι
Βάλε το 10αρι στην Αλικη από τωρα. Η άλλη είναι 8αρακι
Kalimera sas O pios thelei na me vafmologisei simera - eimi diathesimi :-* :-* :-*