spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
α ετσι?...εμενα στην απεξω αλικη?...εγω παντως θα φερω χυμους.... ;)Nai morw m o pote theleis pame
α ετσι?...εμενα στην απεξω αλικη?...εγω παντως θα φερω χυμους.... ;)Nai morw m o pote theleis pame
α ετσι?...εμενα στην απεξω αλικη?...εγω παντως θα φερω χυμους.... ;)
μεσα....ειμαι και κοντα....θα έρθουμε από τα μέρη σου, θα την κάνεις για λίγο και θα έρθεις παρέα ;)
Νατα μαςςςς. Και πατρονα το Αλικακι. Εκει που φοβοταν τον ισκιο της τωρα πλασαρει νεο αιμα.Kali sas mera kalo SK Egw epistrefo sto sait ala oxi monimou me mia polli omorfi filinada mou Sampina rosida 22 eton - san emena,ksantia 169 eipsws,me tattoo se ena orew semio 100 evrw tin ora,xoriz anal..Filakia polla
Καλημέρα Αλικάκι Πως μας καυλώνεις πρωινιάτικα ....Kali sas mera kalo SK Egw epistrefo sto sait ala oxi monimou me mia polli omorfi filinada mou Sampina rosida 22 eton - san emena,ksantia 169 eipsws,me tattoo se ena orew semio 100 evrw tin ora,xoriz anal..Filakia polla
Νατα μαςςςς. Και πατρονα το Αλικακι. Εκει που φοβοταν τον ισκιο της τωρα πλασαρει νεο αιμα.
Τι να πλασαρη εδω για να πάρις αυτί πρέπει να δόσεις αρ ταυτότητας
εσύ δεν είσαι πια διαθέσιμη?Kamia sxesi pote pote aplos dn kserei apo sait kopela ala tha ma8ei kai tha milate me tin idia.
λαγε την εχεις συναντησει?...εσύ δεν είσαι πια διαθέσιμη?
σε ξενοδοχείο ή σε άλλο χώρο?Kali sas mera kalo SK Egw epistrefo sto sait ala oxi monimou me mia polli omorfi filinada mou Sampina rosida 22 eton - san emena,ksantia 169 eipsws,me tattoo se ena orew semio 100 evrw tin ora,xoriz anal..Filakia polla
δεν μελετάς τας γραφάς....2 φορές....(για την Αλίκη λέμε έτσι)λαγε την εχεις συναντησει?...
ΩΠ!..σορρυ μαν...για ελα λιγο πμ...δεν μελετάς τας γραφάς....2 φορές....(για την Αλίκη λέμε έτσι)
ΜΗΝ γραφεις κεφαλαια,και greeklish..ALIKAKI KOITA LIGO TO PM SOU.....
εσύ?? σταμάτησες?Dn exei kanei foto akoma kai o pou pei kopela tha vrethite pro8anos se kana hotel