ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τυπε μου ανθρωποι ειμαστε μπορει και ραντεβου να ακυροθη και αποτομα να μας μηλησουν. προσωπικα ομως δεν το πιστευω οτι η Αλικι μηλησε ετσι , η Αλικι ειναι τοσο ευγενης μια φορα και συγνωμη μου ζητησε στο τηλ..που δεν μπορουσε να μηληση...καμια σχεση με αλλες που μηλανε σαν νταλικεριδες...Ναι λοιπον την ψυχολογισα , τυπε μου , κολλητους δεν εχω πλεον τους εχω κανει Αβαρα...διοτι τους ειχα ψυχολογιση απο την πρωτη στιγμη που τους γνωρισα και την καταληλη στιγμη που ξεδιπλοσαν τον ποταπο εαυτο τους το τελειοσα...δεν ειμαι ο παντογνωστης αλλα μπορο να διακρινο πολλα πραγματα , η Αλικι ειναι μια ψυχη αγνη καλη και ευαισθητη,και ξαναλεω δεν εχω οφελος απλα λεω την αποψη μου, Αλικι keep Walking και μην σε επηρεαζη τιποτεΕδώ μερικές φορές δεν μπορείς να ψυχολογήσεις τον κολλητό σου ή ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.. Και ψυχολόγησες βρε αγορίνα μου την Αλίκη από μερικά posts? Την δική της "αθώα παιδική ψυχούλα" την κατανόησες, του συναγωνιστή την "ψυχούλα" που βρήκε μια δικαιολογία να φύγει σκαστός από τη γυναίκα του, να το σκάσει από τη δουλειά του, να ετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά για να "ανακουφιστεί σεξουαλικά" (όπως λες και εσύ) και να την ώρα του ραντεβού η άλλη να είναι για καφέ και να του μιλάει άσχημα που τόλμησε και την πήρε τηλέφωνο, δεν την κατανόησες όμως. Κράτα και μικρό καλάθι λοιπόν για το πόσο ικανός είσαι να ψυχολογείς τον κόσμο εκτός και αν ο απώτερος ανιδιοτελής σκοπός σου είναι να την πηδήσεις οπότε πάω πάσο.. Αν αυτός είναι ο σκοπός σου τότε το πας καλά το "γράμμα".. ;)