deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Τυπε μου εγω 2 φορες στην ζωη μου εχω φαει σκαλομα και απο τοτε εχω βαλη μυαλο...Δεν σκαλονο πια ...δεν δινο ... δεν παιρνω....Απλα κανο συμφονιες...ανηδιοτελης....και ως εκει...Την γνωμη μου ομως παντα την λεω ...και ναι κοπελες του χωρου ενα ποσοστο ενοω αν αγαπησουν ..και αυτος που αγαπησουν δεν κοιταξη να τις φαει....οικονομικα...η να τις βγαλει ξανα στη βυζιτα...κανουν οικογενεια...και ζουν νορμαλ...καταλαβαιτε το αυτο...ενα 20 τις εκατο τα καταφερνη...ειναι σαν την πρεζα....στους 100 οι 2 θα γινουν τελειος καλα Επισης της μηλησα ανθρωπινα , διοτι εξεφρασε την δυσκολια της και ειπε οτι μετα απο τοσα ατομα που εχουν κυλιστη πανο στο κορμακι της και την ψυχουλα της...της ειναι δυσκολο με εναν...Πια κοπελα του χωρου θα δηλονε ετσι αγνα και αθωα την ψυχολογικη της δυσκολια ετσι ειλικρινα καμια ! Λοιπον εχει ευαιστητη ψυχη και καρδια και αυτο φαινετε απο τον γραπτο της λογο! Λογικο ειναι να εχει σκληρηνη [ οπως και σε μια φαση πιο παλια στο θρεντ που ειπε σε εναν οτι δεν ειναι καλα κια τον εδιωξε ευγενικα ειμουν σκληρος ειπα οτι δεν τησ αρεσε και αυτο δεν ειναι επαγγελματικο..λα8ος μου...οτι και να ενιοσε καλα εκανε...δεν θα καθοταν σαν κοτα να την γαμηση ποσο πονο πια να αντεξη..μια κοπελιτσα..ποσο ; αυτο και μονο δειχνει παλυ εαιστησια..και οχι μια σκληρη προσοπικοτητα..και ζητο συγνωμη που ειχα πει αυτο...αυτη τη λαθος σκεψη μου...]λογο του οτι κοιτα την επιβιοση της...αυτο ειναι λογικο αλλα παρολα αυτα εκφραζη ακομα ευαιστησιες και χερομε για αυτο...Ευχομε απο καρδιας να ειναι μεσα σε αυτο το 20 τις εκατο...να βρει τον παιδαρο της που καληπτη σε ολα αγαπη σεχ συνεσθημα χρημα κοινονικοποιηση , και να ζηση ζωη χαρησαμενη
Ορέστη εσύ;