Νέα

Αλεξάνδρα Βουρβουτσιώτου η μ... του Pretty Bra!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
νταξυ τρελο μωρο απιστευτη καυλα σιγουρα αν μου καθοταν χωρις χρηματα θα την πηδαγα αλλα λεω οχι κακοπροερετα
δεν εχει λιγο σκυλοφατσα μου φενετε καπως σκυλοφατσα απο τη διαφημηση απο σωμα κορμαρα αλλα απο φατσα υστερει λιγο η ειναι ιδεα μου

Τι να πω,γούστα είναι αυτά...Οι γνωρίζοντες πάντως λένε ότι είναι και καλό παιδί.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σοκ την πρώτη φορά που την είδα στη διαφήμιση ... ποια είναι αυτή ???  τι μούναρος είναι αυτός  είπα  !!! 
Οποτε παίζει αυτή την σκουπιδοδιαφήμιση κάθομαι και την χαζεύω .
Είναι γαμάτη .

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
58153_10201113790633209_1101631914_n.jpg
:cum:  :cum:  :cum:  :cum:  :cum:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
νταξυ τρελο μωρο απιστευτη καυλα σιγουρα αν μου καθοταν χωρις χρηματα θα την πηδαγα αλλα λεω οχι κακοπροερετα
δεν εχει λιγο σκυλοφατσα μου φενετε καπως σκυλοφατσα απο τη διαφημηση απο σωμα κορμαρα αλλα απο φατσα υστερει λιγο η ειναι ιδεα μου

Αν σου πει η τυπισσα "γαμησε με" εσυ πες της ΟΧΙ...και παρε με τηλεφωνο...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν σου πει η τυπισσα "γαμησε με" εσυ πες της ΟΧΙ...και παρε με τηλεφωνο...

φιλαρακι αν διαβασες ποιο πανω ειπα οτι ενοειτε και θα την πηδαγα αν μου καθοταν χωρις λευτα και ενοειτε οτι ειναι πολλυ πανω απο το μεσο ελληνικο μουνι.
Δεν θελω να το παιξω σαν τους αλλους π.χ η αλεξανδρατου ειναι μπαζο, η βουλα βαβατση ειναι μπαζο, η ετσι ειναι μπαζο, κλπ αλλα μολις τους κατσει καμια απο αυτες που κραζουν τσαμπα θα την πηδανε μεχρι να λιωσει ο πουτσος τους

απλα καλοπροερετα σαν μια παρατηρηση παρατηρησα οτι εχει σκυλοφατσα οχι οτι δεν θα πηδαγα απλα δεν ξερω η φατσα της ειναι λιγο ασυμετρη δεν ξερω γουστα ειναι αυτα που ειπε και καποιος απο πανω

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
φιλαρακι αν διαβασες ποιο πανω ειπα οτι ενοειτε και θα την πηδαγα αν μου καθοταν χωρις λευτα και ενοειτε οτι ειναι πολλυ πανω απο το μεσο ελληνικο μουνι.
Δεν θελω να το παιξω σαν τους αλλους π.χ η αλεξανδρατου ειναι μπαζο, η βουλα βαβατση ειναι μπαζο, η ετσι ειναι μπαζο, κλπ αλλα μολις τους κατσει καμια απο αυτες που κραζουν τσαμπα θα την πηδανε μεχρι να λιωσει ο πουτσος τους

απλα καλοπροερετα σαν μια παρατηρηση παρατηρησα οτι εχει σκυλοφατσα οχι οτι δεν θα πηδαγα απλα δεν ξερω η φατσα της ειναι λιγο ασυμετρη δεν ξερω γουστα ειναι αυτα που ειπε και καποιος απο πανω
Οι εν λόγω όντως είναι μπάζα  :cheesy:,η Αλεξανδράτου κάποτε δεν ήταν αλλά πλέον έχει γίνει  ;).

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα φιλε αν η τζουλια αλεξανδρατου η η βουλα βαβατση μου κατσει στο τσαμπα εγω εναν πουτσο τους τον ριχνω μπαζο ξεμπαζο για εναν πουτσο μια χρα ειναι ακομη και πολλυ ποιο πανω απο το μεσο ελληνικο μουνι.

απλα καποιες παρατηρησεις κανουμε οπως εκανα και γω για τη βουρβουτσιωτου δεν λεω οτι και εγω ειμαι ο τελειος αλλα πολλυ που κραζουν για την μια και την αλλη πρωην μοντελα θα τους εριχναν ενα πουτσο και ας της κραζουν

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κοιτα φιλε αν η τζουλια αλεξανδρατου η η βουλα βαβατση μου κατσει στο τσαμπα εγω εναν πουτσο τους τον ριχνω μπαζο ξεμπαζο για εναν πουτσο μια χρα ειναι ακομη και πολλυ ποιο πανω απο το μεσο ελληνικο μουνι.

απλα καποιες παρατηρησεις κανουμε οπως εκανα και γω για τη βουρβουτσιωτου δεν λεω οτι και εγω ειμαι ο τελειος αλλα πολλυ που κραζουν για την μια και την αλλη πρωην μοντελα θα τους εριχναν ενα πουτσο και ας της κραζουν
Βεβαίως "ιπποποταμάκι"  :cheesy:,κατάλαβα επακριβώς το νόημα των λεχθέντων υπό εσού σχετικά με τις παρατηρήσεις σου.Από κει και πέρα άλλωστε,θεωρώ πως κάθε γνήσιο αρσενικό δεν είναι επιλεκτικό και απλώς οφείλει να ικανοποιεί την ατέρμονη ματαιοδοξία του να μπεί σε όσες περισσότερες τρύπες μπορεί.
Υ.Γ:Και για να τα "συνδέσω" όμορφα,λογοτεχνικά και με μια "δόση" καλτίλας παραθέτω απόσπασμα από το "Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά" του Ν.Καζαντζάκη:
"Ο Θεός έχει μεγάλη καρδιά, υπάρχει όμως μια αμαρτία που δε συγχωρεί: Αν μια γυναίκα κάλέσει έναν άντρα στο κρεβάτι της και δεν πάει."

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/vourvo3.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/espresso-girl/71887/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82]espressonews.gr[/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom