Νέα

Alexandra (Vip-glamourpearls)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/alexandra-vip-glamourpearls/]Alexandra (Vip-glamourpearls)[/url]

asgia
Αυγούστου 31, 2007


Χρωστάω review για το εν λόγο κορίτσι .
Με μία λέξη πριν γίνω ποιο αναλυτικός θεωρώ ότι πρέπει να είναι σειράς Karolina και Bibi.
Ξεκινάω να γράφω για δεύτερη φορά γιατί την πρώτη κόλλησε το κωλοιντερνετ.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες χωρίς το tattoo και μπορώ να πω με ένα καυλωτικό βλέμμα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπαίνω μέσα και αμέσως είναι πολύ φιλική σαν να μην κάνει αυτήν την δουλεία. Μιλάμε και ταυτόχρονα γδύνομαι για να μην χάσω χρόνο αφού προέβλεπα τι θα συνέβαινε. Κάνω ντουζάκι και αμέσως πάει και εκείνη. Το ποιο παράξενο βέβαια ήταν ότι πλήρωσα στο φεύγα και όχι στο έμπα  όπως συμβαίνει με όλες.
Την περιμένω λοιπόν στο κρεβάτι και είδη είχα ψιλοκαυλώσει όσο την έβλεπα να πλένεται. Ξεκινάμε παιδιά και ακόμα το σκέφτομαι. Η γκόμενα γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα και κάτι παιχνίδια που μόνο με γκόμενα καυλιάρα και έμπειρή τα βρίσκεις. Τι να πω τώρα
Πετάει και ένα μαγικό ότι γουστάρει να γλύφει μουνιά και ότι όταν έχει το δάχτυλο μου και το γλύψει μουνί σκέφτεται και δεν το έβγαλα από εκεί. Μιλάμε πρέπει να έσπασα ρεκόρ χρόνου πηδήματος για έμενα, με πολλές εναλλαγές στάσεων. Τι να λέμε τώρα. Μισή στο κρεβάτι μίση στο πάτωμα. Πάνω μου και να κρατιέται στον τοίχο. Στα τέσσερα και να βλεπόμαστε στον καθρέπτη. Μιλάμε μαγεία. Είχαμε κλείσει και το air-condition και γλιστράγαμε από τον ιδρώτα πράγμα που με καύλωνε περισσότερο. Έχυσε με ένα καυλί στο μουνί της (το δικό μου ) ένα μουνί στο στόμα ( το δάχτυλό μου ) και ένα χέρι να τις τρίβει το βυζί. Μαγικό να πω  πως όταν ήτανε πάνω μου καβάλα σταμάταγε και με φύλαγε όπου έβρισκε. Στόμα λαιμό ρώγα .....Να σας πώς και πώς έχυσα γιατί έχω είδη καυλώσει και δεν λεει εδώ που είμαι. Αφού είχαμε λιώσει πήγαμε στο μπάνιο για να βάλουμε νεράκι πάνω μας και να συνέλθουμε και βγάζω την ποπότα και ξεκινάει ένα μπουκιτσι γλύφοντας παντού και παίζοντας τον. Την έχυσα στα βυζιά και ήτανε σαν να τα ρούφαγε όλα.
Πιστεύω το καλύτερο ct που έχω πάρει μακράν με μεγάλη διαφορά. Όσα έχω ακούσει εδώ θα έλεγα ότι μπορώ να την βάλω στην ίδια τάξη με Karolina και Bibi αν και δεν εχω δοκιμάσει γι αδιάφορους λόδους την κάθε μια. Όσοι έχουνε πάρει και δοκιμάσουνε ελπίζω να μην με διαψευσουνε.
Τώρα όλα αυτά έγιναν με εμένα και ελπίζω να γίνουν και με εσάς.
Αν θα ξαναπερνά ? Είδη έχω κλείσει για αύριο και μάλλον και Κυριακή που θα είναι πιο χαλαρά.
Βαθμολογία
Θα είμαι αυστηρός    
Πίπα 10/10  
GFE 11/10    
Sex 10/10  
Βλέμμα κατά την διάρκεια 20/10.




NITRO
Σεπτεμβρίου 01, 2007


Η πετσέτα σου ακόμα κρεμόταν στην πόρτα του μπάνιου νωπή από τον ιδρώτα σου και το νερό της ντουζιέρας.
Η Αλεχ με περέμενε να τελείωσω από το ντους φορώντας την δική της (πετσέτα)στην μέση,ξυπόλυτη και topless.
Η οριζόντια γραμμή από το κορδόνι του μαγιό είχε αρχίσει ήδη να διαγράφεται κάτω από τις δύο γούβες στην μέση της αφού ο μεσημεριανός ήλιος της Αθήνας της είχε καψαλίσει όλες τις μη καλυμένες περιοχές στα οπίσθιά της.
Το πρόσωπό της δεν θύμιζε σε καμμία περίπτωση Τσέχα ,αλλά (δεδομένων των φαντασιώσεών μου) μαθήτρια από Βρετανή μητέρα και Ρώσο οικονομικό μετανάστη στα μεταλέια του Νιούκαστλ πατέρα.
Σκεφτόμουν όση ώρα πλενόμουν το βράδυ εκείνο στην πάμπ που ο μελαχροινός Ρώσος με τα κόκκινα μάγουλα καμάκωνε την Αγγλίδα μπαργούμαν με τις φακίδες και το πρόστυχο βλέμμα.
Βγαίνοντας από το μπάνιο την είδα να κινείται στο χώρο ολόγυμνη απλά και οικεία σα να γνωριζόμασταν χρόνια και μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο στην φοιτητική εστία του Britton college.
Το αισθησιακό της massage σε συνδοιασμό με την απλότητα στην επικοινωνία (με πολύ καλή προφορά,και αφού την εξέτασα για συννόνυμα και αντίθετα σε επίπεδο Lower)έφερε αποτελέσματα. Γύρισα στο πλάι και πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της.Εκενη με μία κίνηση για να με διευκολύνει γύρισε ανάσκελα ανοίγοντας τα δείχνοντάς μου διάπλατα το καλοχυρισμένο της αιδοίο με τα μικρά σκούρα ρος χείλη της.
Εβαλα το δάχτυλό μου στην μικρή της τρύπα και μετά το έφερα στο στόμα μου.Δίπλα μου άκουσα έναν αναστεναγμό λιγούρας (σα να στέκεσαι πρωί μπροστά σε φρεσκοβγαλμένη από τον φούρνο τυρόπιτα).
Σου αρέσει η γεύση του? ρώτησα κάνοντας τον ανήξερο!
Πολύ μου απάντησε και μου βούτηξε το δάχτυλο πιο βαθιά ξαναφέρνοντάς το έπειτα στο στόμα της.
Βλέποντας ότι της άρεσε συνέχισα, πέφτοντας μπρούμητα να γλύφω το στενό της αιδοίο ,βουτόντας το δάκτυλό μου που και πού και δίνοντάς το να το γλέιφει.
Αυτή η ιδιότυπη μουνοπαπάρα ομολογώ πως με εξίταρε περισσότερο επειδή συνοδευόταν από ηχητικά εφέ του τύπου "yes ,suck me,mmmm...,more,faster".
Μετά από είκοσι λεπτά αδιάκοπης αιδοιολειχίας και αδοιοτπτυσίματος ανασηκώθηκε για να με πάρει στο στόμα της.
Η πίπα της αργή και αισθησιακή με εναλλαγές στον τόνο και με χέρια ή χωρίς δεν θα έφθανε ΠΟΤΕ αλλά ούτε και θα πλησίαζε το dpthroat οιασδήποτε ,πόσο μάλλον της Bibi.
Με 7/10 λόγω εξαιρετικού συνολικού performance θα έλεγα πως ήταν μία χρυσή μετριότητα (sic)
Σε λίγο ανασηκώθηκε και πετάχτηκε μέχρι το μπάνιο να φέρει το ροζ σκουφί μου.
Με επιδέξιες κινήσεις μου το φόρεσε και αφού σιγουρεύτηκε πως ήμουν καλά καλυμένος και προετοιμασμένος για υψηλά ποσοστά υγρασίας κάθισε.
Οι κινήσεις της πραγματικά φαινίταν πως γίνονταν για δική της καταρχάς ικανοποίηση και μετά δική μου.Ετριβε με δύναμη την κλειτορίδα της επάνω στην ήβη μου (sic)κρατώντας με βαθιά μέσα της.Η γλώσσα της ήταν μόνιμα έξω ακουμπώντας εναλλάξ υγρά και αισθησιακά τα χείλη μου,τον λαιμό μου και το αυτί μου.
Την γύρισα απότομα και με μία κίνηση από κάτω χωρίς να βγω από μέσα της και συνέχισα να κουνιέμαι αλλάζοντας το τέμπο όποτε εκείνη αύξανε τα βογγητά.
Με την γλώσσα μου τώρα της έγλυφα το μάγουλο και εκείνη ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό και ανταπόδωσε ψιθυρίζοντάς μου "fuck me,fuck me dont stop"
Eβαλα την γλώσσα μου στα χείλη της και εκείνη ανοίγοντας το στόμα της την ακούμπησε στην δική μου χωρίς να την κινεί.Αφησα τότε να γλυστρίσει το σάλιο μου μέσα στο στόμα της και εκείνη το υποδέχτηκε όπως ο διψασμένος την στάλα της βροχής.
Τραβήχτηκα να μην τελειώσω αφού δεν είχα συμπληρώσει ούτε 45λεπτο.
Θα γυρίσω, μου είπε, να με πάρεις από πίσω αλλά σε παρακαλώ αργά στην αρχή μην πονέσω.Αφού τσέκαρε το ροζ σκουφί μου γύρισε στα τέσσερα χαρίζοντάς μου απίστευτη θέα.
"Γαμήσου μόνη σου μωρό μου ,κάτσε πάνω στο καυλί μου και κουνήσου όπως θέλεις",της είπα, αλλά δεν κατάλαβε Ελληνικά.
Πάμε ξανά σκέφτηκα,"moove your ass on my dick babe",και τότε το πήρε το μήνυμα.Κοιτώντας αριστερα στον καθρέφτη την έβλεπα να κάνει μορφασμούς ικανοποίησης με συνοδεία ηχητικών εφέ.
Σήκωσα τότε το ένα μου πόδι και το έφερα πάνω από την πλάτη της και δίπλα στον λαιμό της και αυτή γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμα μίσους - θλίψης- καύλας και με τα υγρά της  μάτια ήταν σα να μου έλεγε "ναι ρε πούστη σκίσε με τί με κοιτάς"
Εσκυψα και της έγλειψα το αυτί πρώτα και μετά τον ιδρώτα από την πλάτη της.Ομολογώ πως η μυρωδιά της ήταν φανταστική και ουδέτερη.
Με μία κίνηση έβγαλα το ροζ σκουφί και άρχισα να πιτσιλάω μέσα στις δύο υπέροχες γούβες της ακριβώς πάνω από την γραμή του μπικίνι.
Η συνολική της απόδοση ήταν 7/10 με άριστα το 10 της Βibi & Carolina
Σηκώθηκε και άναψε τσιγάρο ενώ εγώ κατευθυνόμουν ξανά στο μπάνιο παίρνοντας κατά λάθος πάνω από την πόρτα την δική σου πετσέτα που ακόμα δεν είχε στεγνώσει.
Δεν γαμιέται λέω και καθώς σκουπιζόμουν σκεφτόμουν το moto των αναγνωστών αυτού του site:
"εδω που είμαι ήσουνα και εκεί που πάω θάρθεις"    

Nitro




BABY
Οκτωβρίου 18, 2007


Alexandra Vip.
Το απολυτο GFE .
Εξυπνη ομορφη και τσαχπινα σε ολα της.
Εγω σιγουρα θα ξαναπαρω.
 Ειχα πολυ καιρο να βρω CT που οταν το πηδας σε κοιταει μεσα στα ματια με νοημα.
Με αλλα λογια ωραιο γκομενι και τα αξιζει τα φραγκα που παιρνει.




alkis-petinis
Οκτωβρίου 19, 2007


Alexandra από VIP: οι φωτογραφίες στο site είναι 10 ετών. Ωραίο σώμα, καλό πρόσωπο, αλλά το απόλυτο GFE. Μπορεί να είναι 30άρα αλλά ένοιωσα ότι ήμουν με γκόμενα που ήθελε να το ευχαριστηθεί και να σ' ευχαριστήσει μέσ' από τη δική της ευχαρίστηση.
Σπάνιο GFE. Με ρωτάτε τεχνικές ερωτήσεις (καλό το παπί? κ.λ.π.) γιατί εδώ αξίζει το πακέτο.
Δε θα ξαναπάρω τώρα γιατί προτιμώ τα πιπίνια αλλά σε σύγκριση π.χ. με τη Golda που είναι μικρή αλλά άρχισε να κωλοπαιδίζει σε μεγάλο βαθμό, η Alexandra είναι κατά πολύ προτιμότερη ακόμη και για μένα που το 25 είναι το απόλυτο όριο.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom