Νέα

Ακτιβιστές φιλόζωοι σταμπαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grant1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Προσωπικά αγαπώ τα ζώα αλλά σε τέτοιο βαθμό δεν θα έφτανα, πολλά ναρκωτικά κάτι τύποι/τύπισες...

στο άλλο άκρο εντελώς...

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
ρε τι κανουν οι ανθρωποι για να γαμησουν...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
καλα για τα μουνια τους εβραιους πηγαν τα μαλακισμενα και σφραγιστηκαν η μαλακια σπαει καρυδια στην Ελλαδα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Και βεβαια ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ, κάνει τον "καμπόσο" σε εναν αδυναμο, οπως ο αστεγος.

Αν το σκυλι το ειχε κανενας μποντιμπιλντερας, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα πηγαιναν να το αρπαξουν.

Εμετός.
Σωπα ρε φιλε.
Δηλαδη μου δειχνεις ενα βιντεο απο τη Γαλλια, για να χαρακτηρισεις τους ανθρωπους στο συγκεκριμενο τοπικ (Ακτιβιστές φιλόζωοι σταμπαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της Αθήνας ).
Δηλαδη με ενα βιντεο που δειχνει πραξη βιας 2 ηλιθιων (και χωρις να ξερουμε αν ο αστεγος κακοποιουσε το σκυλι ας πουμε, αλλα εγω σου λεω οτι δεν το κακοποιουσε) , χαρακτηρισες ΦΑΣΙΣΤΕΣ (και το γραφεις με κεφαλαία κιολας τρομαρα σου) τους τυπους εδω στην Αθηνα.
Ο ψυχιατρος Βιλχεμ Ραιχ ειχε πει οτι ενα απο τα κυρια γνωρισματα του φασισμου ειναι η συλλογικη ευθυνη :
Το φασιστικο καθεστως εριχνε την ευθυνη για ολα τα δεινα της χωρας στους εβραιους, στους κομμουνιστες κλπ.
Ετσι κι εσυ, απο ενα βιντεο, βρισκεις την ευκαιρεια να χαρακτηρισεις συλλογικα ενα τσουρμο ανθρωπων.

Και ξανα-διερωτωμαι : εισαι αμορφωτος για την βαρυτητα της λεξης φασισμος, ή εισαι κρυφο-φασιστας και προσπαθεις να πεις ολους τους αλλους φασιστες για να ελαφρυνεις τις δικες σου ενοχες και τη δικη σου θεση;

nagia

Call-Girl
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
6
οταν δεν κανεις σεξ υπαρχει προβλημα!  :hi: :hi:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Aναρχοκουμούνια κ φιλόζωοι μακράν οι πιο μισαλλόδοξοι τύποι της νοτιοβαλκανικής μπανανίας στην οποία (δυστυχώς) κατοικούμε (ακόμη).

Στοχοποιούν άμεσα όποιον δεν γουστάρουν δίχως την παραμικρή υποψία ότι αυτό τους καθιστά τούλαχιστον το ίδιο (επι της ουσίας μεγαλύτερους πάντως) τραμπούκους με αυτούς που δήθεν αντιστρατεύονται.

Έχουν ενσωματώσει πλήρως την προβιά του ηθικού πλεονεκτήματος που τους προσφέρει απλόχερα η ηλιθιότητα που ονομάζεται πολιτική ορθότητα κ έτσι θεωρούν εαυτούς τιμητές των πάντων και μάλιστα δικαιωματικά καθότι ακτιβιστές.

Στην ίδια κατηγορία βεβαίως και λοιπά κατακάθια αλλά κομματάκι πιο light αυτοί, γιατί μάλλον προσβλέπουν στην κατάληψη θέσεων πολιτικής εξουσίας κατά βάθος, ακτιβιστές των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", των gay, των προσφύγων που για να γλιτώσουν από τον πόλεμο αλλάζουν ήπειρο(!) κτλ-κτλ...

Το site βρίθει από τέτοια νικ. Συριζαίοι, Νεοφιλλελέδες, Αριστερές-οι που δεν βλέπονται κτλ-κτλ.
Για αυτό άλλωστε θίχθηκε το αναρχοκουμούνι με το εμετικό νικ πιο πάνω.

Είμαστε αλληλέγγυοι με το πρόβλημα τους, όπως είπε κ η επαγγελματίας πιο πάνω, αλλά εδώ στο site θεωρούμε ότι λύνεται πολύ-πολύ εύκολα.  

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πέρισυ το καλοκαίρι τραμπουκίστηκα λεκτικά με μια καθυστερημένη που επέμενε πως τα αδέσποτα με αρρώστιες δεν ενοχλούν, αν της έριχνα κροσέ θα είχα νομικά τραβήγματα εξαιτίας της φιλόζωης-αγάμητης καμιά 20αρα χρονια το λιγότερο,

Η αλήθεια είναι ότι για το τρέξιμο σε αυτές τις οργανώσεις έχουν πάντα κάτι χαχόλια, άπλυτα αγάμητα χαϊβάνια

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τα αναρχοκουμούνια είναι πάντοτε το ίδιο εμετικοί.

Κάτω το κράτος μεν, κ μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, αλλά στην ρουφιανά στα Α.Τ και στους μισητούς μπάτσους πρώτοι.

Μετά έρχεται η πλήρης επιβράβευση όταν με την προσφυγη στην αστική δικαιοσύνη επιτυγχάνουν το ευκταίο.
Την εξολόθρευση όσων δεν ταιριάζουν στην προκρούστειο τους κλίνη.

Α! Κ να μην ξεχάσουμε! Κάτω τα κράτη έτσι;!

Το bullying έχει καταστρέψει πολύ κόσμο λέμε. Αλληλέγγυες-Αλληλέγγυοι το αποδεικνύουν περίτρανα.

Για αυτό βάζουμε τέλος στο bullying άμεσα. Θα μας γλίτωσει στο μέλλον από πολλούς-πολλούς επίδοξους Σωτήρες μας.
Συριζαιους κτλ-κτλ.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Εδω λεμε για τους vegan και εσυ βρηκες την ευκαιρεια να γραψεις τις ρατσιστικες σου μαλακιες.
Σου απαντω λοιπον:
1.Το θεμα μας δεν ειναι οι αλληλεγγυοι, αλλα αν ηταν θα σου ελεγα οτι το προβλημα των προσφυγων αυτη τη στιγμη δεν ειναι να γαμησουν, ειναι να φανε. Εχεις νιωσει πεινα ποτε; Αν ζουσες στο 1922 με την ιδια ειρωνια θα αντιμετωπιζες τους Μικρασιατες; Θα τους ειρωνευοσουν που αλλαξαν ηπειρο; ε γελοιε; Αλλα τι λεω; εχει καταγραφει ιστορικα πως φερθηκαν οι ντοπιοι στους μικρασιατες , απο ρατσισταρια η Ελλαδα γεματη.
2.Δεν πειραζει που εχεις κομπλεξ με το ηθικο πλεονεκτημα του να υπερασπιζεσαι αδυναμους, ισως μεσα σου νιωθεις κι εσυ αδυναμος και φοβασαι να το εξωτερικευσεις. Ακουτε χωριανοι προταση : "Έχουν ενσωματώσει πλήρως την προβιά του ηθικού πλεονεκτήματος που τους προσφέρει απλόχερα η ηλιθιότητα που ονομάζεται πολιτική ορθότητα"
Πολιτικη ορθοτητα ειναι να καιγεσαι με πυρακτωμενο σιδερο για να δειξεις τις αποψεις σου;
Πολιτικη ορθοτητα ειναι να διαδηλωνεις και να τρως καταστολη;
Πολιτικη ορθοτητα ειναι να τρως εξορια;
Γιατι εγω ξερω πως πολιτικη ορθοτητα ειναι ξυπνητηρι,γραβατουλα,δουλιτσα, ριχνουμε μια ψηφο στα 4 χρονια και σχολιαζουμε απο τον καναπε σαν ησυχοι νοικοκυραιοι.
Μαλλον δεν ξερεις κι εσυ να μιλησεις απλα ελληνικα καημενε νεοελληνα.
3.Αν κατσω σε Αφγανο, εσυ θα κατσεις σε Ελληνα που τους αγαπας τοσο; μη μου πεις οτι κι οι Ελληνες δεν εχουν σεξουαλικα προβληματα.

Αφηνω τον παραπανω ακροδεξιο (με εμφανη κομπλεξ) και παω στο θεμα :

Το θεμα ειναι οτι απο ενα βιντεο, βρεθηκαμε ολοι να κρινουμε αυτους τους ανθρωπους. Λογικο σε ενα σημειο.
Αλλα το να βγαινει ο αλλος και να λεει οτι ειναι φασιστες, ο αλλος οτι ειναι πρεζακια (δηλαδη οι φατσες τους ειναι τοσο αφυσικες ρε παιδια;), ειναι γελοιο.
Οπως και το να κρινουμε τη σεξουαλικη τους ζωη.

Διαφωνω με τον τροπο δρασης τους για πολλους λογους.
Τρωω σουβλακια, τρωω κρεας κανονικα ΟΜΩΣ οποιος δε θελει να δει οτι η βιομηχανια κρεατος ειναι αποκρουστικη και φρικαλεα, απλα εθελοτυφλει.
Ειναι επισης λογικο, ολοι, να χλευαζουμε, επειδη εμεις δεν κανουμε ΠΟΤΕ,ΤΙΠΟΤΑ, παρα μονο σχολιαζουμε δεικτικα πισω απο το πληκτρολογιο.
Σεβομαι τον χορτοφαγο , οσο και τον κρεατοφαγο.
Δεν σεβομαι τη βιομηχανια κρεατος. Θα ηθελα να αλλαξουν οι συνθηκες. Τι κανω εγω γι'αυτο; τιποτα. Σεβομαι λοιπον αυτο που εκαναν οι παραπανω ανθρωποι.

Για να προλαβω τον ακροδεξιο sbl , θα του πω οτι ο αναρχοκομμουνιστικος χωρος απο τον οποιο προερχομαι δεν τους εχει σε ιδιαιτερη υποληψη, επομενως οι συγκεκριμενοι ακτιβιστες ειναι διαφορων πολιτικων πεποιθησεων εκει μεσα και δεν εκφραζουν καποια ταση της αριστερας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τα αναρχοκουμούνια είναι πάντοτε το ίδιο εμετικοί.

Κάτω το κράτος μεν, κ μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, αλλά στην ρουφιανά στα Α.Τ και στους μισητούς μπάτσους πρώτοι.
το ούφο που διαπληκτίστηκα κάλεσε για άλλον την αστυνομία επειδή ο άνθρωπος επιστρέφοντας σπίτι με την κόρη του συνάντησε σκύλο που τους επιτέθηκε και με κλαρί δέντρου το χτύπησε κ το απώθησε. Η κάργια είδε το σκηνικό από το μπαλκόνι κ κάλεσε το 100 όπου πλέον με τους νέους νόμους έχει σύλληψη κ αυτόφωρο..από το πουθενά βρέθηκε μπλεγμένος ο τύπος κ χρεωμένος με πρόστιμο 5000 αν θυμάμαι καλά...

Την τσιμεντώνεις την γαμιόλα ή όχι μετά?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Γενικότερα νομίζω,πως το θέμα ¨φιλόζωος¨έχει ξευτιλιστεί τα τελευταία χρόνια.Πολλές και πολλοί,έχουν πάρει από ένα σκύλο(τουλάχιστον,διότι έχουν και 2 και 3 στο διαμέρισμα)ή μιά γάτα και μας έχουν πρήξει τα παπάρια.Μα σε προσωπικό επίπεδο,στο φέισμπουκ,στις πλατείες,στους δρόμους...Δεν είπαμε καλά τα ζώα,αλλά το θέμα έχει πάει στο άλλο άκρο.Οικογένειες με μικρά παιδιά αντιμετωπίζουν βασικότατες ανάγκες,δεν έχουν γάλα,φαγητό ,θέρμανση κτλ και οι γαμημένοι και γαμημένες(αλλά μάλλον αγάμητες είναι)ασχολούνται και δίνουν τόσα λεφτά σε σκύλους και γάτες...Κάνω εμμετό κάθε πρωί με όλους αυτούς που βγάζουν τα φυλακισμένα ζώα για κατούρημα και χέσιμο και με όλες τις καριόλες που ποζάρουν με τα ζώα τους στο φβ.Αφού δεν βρήκαν το ¨ζώο¨που έψαχναν σε δίποδη μορφή για να το έχουν σήκω-κάτσε,αγόρασαν τετράποδο και του κάνουν γυμνάσια....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
το ούφο που διαπληκτίστηκα κάλεσε για άλλον την αστυνομία επειδή ο άνθρωπος επιστρέφοντας σπίτι με την κόρη του συνάντησε σκύλο που τους επιτέθηκε και με κλαρί δέντρου το χτύπησε κ το απώθησε. Η κάργια είδε το σκηνικό από το μπαλκόνι κ κάλεσε το 100 όπου πλέον με τους νέους νόμους έχει σύλληψη κ αυτόφωρο..από το πουθενά βρέθηκε μπλεγμένος ο τύπος κ χρεωμένος με πρόστιμο 5000 αν θυμάμαι καλά...

Ξύλο,πούτσα και στενά παπούτσα..με την κάθε φιλόζωη καριόλα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ο πολιτισμός και η εξέλιξη ενός λαού φαίνεται από τον τρόπο που φέρετε στους αδύναμους και στα ζώα. Αν ήμασταν εξελιγμένη κοινωνία και όχι πιθίκια με ευρώ θα σεβόμασταν την φύση. Θα τρώγαμε όσο κρέας χρειαζόταν και όχι όσο γουστάραμε και σίγουρα θα φροντίζαμε οι συνθήκες θανάτωσης των ζωντανών να ήταν καλύτερες. Ούτε ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να τρώει χόρτα μόνο ούτε γεννηθήκαμε με νοημοσύνη για να εκμεταλλευόμαστε το ότι τα ζωντανά δεν μπορούν προστατευθούν από εμάς και να τα μεταχειριζόμαστε έτσι.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Καληνύχτα τελειωμένε τύπε!

Ηθικοπλαστικά κυρήγματα που με τον χειρισμό της ενοχής κατασκευάζουν συμπεριφορές, κάνουν οι ιουδαϊογενείς θρησκείες.
Έχω θρησκεία άλλου τύπου κ δεν σκοπεύω να ασπαστώ την δικιά σου.

Δεν θα γίνεις λοιπόν ποτέ υπόδειγμα συμπεριφοράς για μένα. Θύματα για να το παίζεις ακέραιος και ηθικός χαρακτήρας πρότυπο, σαφώς και θα βρείς. Αυτό σου λείπει. Να σε αποδεχτεί κάποιος ως τέτοιον. Δεν έχω τέτοια θέματα αποδοχής οπότε μου είναι εξίσου αδιάφορη η όποια σου προσέγγιση.  

Επίσης εξίσου αδιάφορο μου είναι να συνδιαλεχθώ μαζί σου, ούτε με ενδιαφέρει η όποια γνώμη σου, όσο δεν θα με ενδιάφερε και η γνώμη κάποιου για το ποια ράτσας αγελάδας δίνει την καλύτερη σπαλομπριζόλα.

Καληνύχτα λοιπόν, κ αν μείνει κάτι ας είναι το να σταματήσουμε τον σχολικό εκφοβισμό μπας και γλιτώσουμε από τύπους σαν και εσένα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595

Ηθικοπλαστικά κυρήγματα που με τον χειρισμό της ενοχής κατασκευάζουν συμπεριφορές, κάνουν οι ιουδαϊογενείς θρησκείες.

Δεν θα γίνεις λοιπόν ποτέ υπόδειγμα συμπεριφοράς για μένα. Θύματα για να το παίζεις ακέραιος και ηθικός χαρακτήρας πρότυπο, σαφώς και θα βρείς. Αυτό σου λείπει. Να σε αποδεχτεί κάποιος ως τέτοιον. Δεν έχω τέτοια θέματα αποδοχής οπότε μου είναι εξίσου αδιάφορη η όποια σου προσέγγιση.  

Επίσης εξίσου αδιάφορο μου είναι να συνδιαλεχθώ μαζί σου, ούτε με ενδιαφέρει η όποια γνώμη σου, όσο δεν θα με ενδιάφερε και η γνώμη κάποιου για το ποια ράτσας αγελάδας δίνει την καλύτερη σπαλομπριζόλα.

Καληνύχτα λοιπόν, κ αν μείνει κάτι ας είναι το να σταματήσουμε τον σχολικό εκφοβισμό μπας και γλιτώσουμε από τύπους σαν και εσένα.

Τυπε να φανταστω αρχαιοελληνικη θρησκεια κι ετσι;χρυσαυγιτακι;
Δεν σε ενδιαφερει να συνομιλησεις,γιατι απλα δεν μπορεις.
Εισαι εκτος θεματος κ παραληρεις κακομοιρη.Κριμα που δε μπορεις να απαντησεις ουτε για τους μικρασιατες,ουτε για το τι ειναι πολιτικα ορθο,ουτε για το παραμικρο.Χαζουλη.Byee

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Ο πολιτισμός και η εξέλιξη ενός λαού φαίνεται από τον τρόπο που φέρετε στους αδύναμους και στα ζώα. Αν ήμασταν εξελιγμένη κοινωνία και όχι πιθίκια με ευρώ θα σεβόμασταν την φύση. Θα τρώγαμε όσο κρέας χρειαζόταν και όχι όσο γουστάραμε και σίγουρα θα φροντίζαμε οι συνθήκες θανάτωσης των ζωντανών να ήταν καλύτερες. Ούτε ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να τρώει χόρτα μόνο ούτε γεννηθήκαμε με νοημοσύνη για να εκμεταλλευόμαστε το ότι τα ζωντανά δεν μπορούν προστατευθούν από εμάς και να τα μεταχειριζόμαστε έτσι.

Σαφεστατος και συμφωνω μαζι σου 100%

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Δεν υπαρχει περιπτωση να συνεβη αυτο που λες.απο μια και μονο μαρτυρια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ασε αγορι μου,εχε εσυ υποδειγμα τον κασιδιαρη,τον μιχαλολιακο και το αλλο το βλημα που φωναζε εγερθητου,και θα πας μπροστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom