athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.351
- Πόντοι
- 12.756
ελα μωρε μαλακα τι 75 τι 120 εκει θα τα χαλασουμε;τη μια γραφεις εχω βιτιες και σε δυο ποστ εγινε λουκ βιτιες ανοιξες το καγκελο και φυγαν 50 αλογα ?
ελα μωρε μαλακα τι 75 τι 120 εκει θα τα χαλασουμε;τη μια γραφεις εχω βιτιες και σε δυο ποστ εγινε λουκ βιτιες ανοιξες το καγκελο και φυγαν 50 αλογα ?
το λουκ βιτιες τι ειναι κολλησες το αυτοκολλητο πισω?ελα μωρε μαλακα τι 75 τι 120 εκει θα τα χαλασουμε;
αυτο με τους 75 ιππους ετσι το λεει βρε μαλακα...ειναι σχεδον ιδιο εμφανισιακα με το 120αρι...λειπει ο κινητηρας και ενας αεροσακοςτο λουκ βιτιες τι ειναι κολλησες το αυτοκολλητο πισω?
λεπτομερειεςαυτο με τους 75 ιππους ετσι το λεει βρε μαλακα...ειναι σχεδον ιδιο εμφανισιακα με το 120αρι...λειπει ο κινητηρας και ενας αεροσακος
Και πως λειτουργεί χωρίς κινητήρα?αυτο με τους 75 ιππους ετσι το λεει βρε μαλακα...ειναι σχεδον ιδιο εμφανισιακα με το 120αρι...λειπει ο κινητηρας και ενας αεροσακος
εχει 75 αλογα Απαλουζα τα καλαΚαι πως λειτουργεί χωρίς κινητήρα?
στο κτεο το καταλαβαινουν οτι δεν ειναι το βιτιες η πας και τους το εξηγας ?εχει 75 αλογα Απαλουζα τα καλα
κτεο,συνεργειο τριβουν τα ματια τους...το πιο προσεγμενο ειναιστο κτεο το καταλαβαινουν οτι δεν ειναι το βιτιες η πας και τους το εξηγας ?
προσεχε μην βαλουν απ το συνεργειο να στο κλεψουν εχουν ζητηση αυτα τα λουκ βιτιες εχουν τσιμπησει τελευταια οι τιμεςκτεο,συνεργειο τριβουν τα ματια τους...το πιο προσεγμενο ειναι
περιεργο ρε μαλακα..δεν εχω ΣΚΟΤΩΜΟ απο πμ που το πουλαωπροσεχε μην βαλουν απ το συνεργειο να στο κλεψουν εχουν ζητηση αυτα τα λουκ βιτιες εχουν τσιμπησει τελευταια οι τιμες
Συνέχισε να επιμένεις, ποτέ δε ξέρειςπεριεργο ρε μαλακα..δεν εχω ΣΚΟΤΩΜΟ απο πμ που το πουλαω
γιατι λες;
μα μου κανει εντυπωσηΣυνέχισε να επιμένεις, ποτέ δε ξέρεις
κατι πρεπει να σκεφτουμε πρεπει να βοηθησει την κατασταση η γκει κοινοτητα του σαιτ αυτοι θα το πουλησουν σαν ζεστο ψωμι στο φουρνο χρειαζεσαι διαφημιση τικ τοκ κλππεριεργο ρε μαλακα..δεν εχω ΣΚΟΤΩΜΟ απο πμ που το πουλαω
γιατι λες;
το ΛΟΥΚ VTS ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑτο vts βρε μαλακα εχω
αγορασε το για αντικα ρε μουνοπανο μονο 10κ το δινωτο ΛΟΥΚ VTS ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Σιγα μην ειχες το κανονικό και ησουν ζωντανός ή δεν θα ειχε μουρη το αυτοκινητο , θα ξεκινουσε απο το ταμπλο
Στο επόμενο πραιντ, να το διαφημίσουνκατι πρεπει να σκεφτουμε πρεπει να βοηθησει την κατασταση η γκει κοινοτητα του σαιτ αυτοι θα το πουλησουν σαν ζεστο ψωμι στο φουρνο χρειαζεσαι διαφημιση τικ τοκ κλπ
κατι πρεπει να σκεφτουμε πρεπει να βοηθησει την κατασταση η γκει κοινοτητα του σαιτ αυτοι θα το πουλησουν σαν ζεστο ψωμι στο φουρνο χρειαζεσαι διαφημιση τικ τοκ κλπ
στο μενιδι να παει να το παρατησει δεν θα το παρει κανεις ξερουν και τα ξεχωριζουν οι γυφτοι τα λουκ απ τα γνησιαΣτο επόμενο πραιντ, να το διαφημίσουν