Νέα

Πωλείται Πακιστανικό πορνονούμερο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.659
Πόντοι
1.056
Φιλε στην Ελλάδα μονιμως ακους οτι τα πάντα πωλουνται στην Ομόνοια με λιγα ευρω.Απο πτυχία και διπλώματα μεχρι καλασνικωφ,ρωσίδες,κινητά και...αποκλειστικές νοσοκόμες.
(εν τω μεταξυ στην Ομόνοια δεν υπάρχει και πολύς κόσμος,ασχετα τί λενε)
Καλέ μου φίλε ο ανιψιός μου πήρε πριν από τρεις μέρες από πακιστανικό μαγαζί με 13 ευρό ... Και έληγε σε λίγες μέρες αν δεν την έβαζε και να βάλει και κάρτα..

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Τυπε ενδιαφέρομαι! Ελπίζω βέβαια να μην παρακολουθούν τις συνομιλίες μου η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική.
Το δίνεις σε 20 άτοκες?
Μύστη, κερνά με καλύτερα ένα γαμησι στο Διδυμου 27 και πλήρωσε μετά την πουτανα σε 20 άτοκες δόσεις... :rockon::2funny:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.836
Πόντοι
25.186
Καλέ μου φίλε ο ανιψιός μου πήρε πριν από τρεις μέρες από πακιστανικό μαγαζί με 13 ευρό ... Και έληγε σε λίγες μέρες αν δεν την έβαζε και να βάλει και κάρτα..
Και ηρθε ο ανιψιος σου και σου ειπε "Θειε,πηρα πακιστανικο" και εσυ ειπες "ευγε,εισαι σε καλό δρόμο":2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.689
Πόντοι
3.656
Πωλείται Πακιστανικό νούμερο για πορνοδουλειες. Ιδανικό για παντρεμένους και όχι μόνο. Είναι της εταιρείας Frog-Cosmote και έχει αποθηκευμένη αξία 45€. Το δίνω 40€. Συναλλαγή χέρι-χέρι στο κέντρο της Αθήνας. :rockon::hi:

τυπε δεν πιστευω με το νουμερο σου να παμε να ριξουμε κανενα μπουτζον και να τις φαμε απο ασβερκους τηγανοκεφαλους και τιποτα παρομοιους τυπους σαν ντουλαπες :think::confused::confused::confused:

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
τυπε δεν πιστευω με το νουμερο σου να παμε να ριξουμε κανενα μπουτζον και να τις φαμε απο ασβερκους τηγανοκεφαλους και τιποτα παρομοιους τυπους σαν ντουλαπες :think::confused::confused::confused:
Αυτό μπορεί να συμβεί έτσι κι αλλιώς τυπε μου! :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.659
Πόντοι
1.056
Και ηρθε ο ανιψιος σου και σου ειπε "Θειε,πηρα πακιστανικο" και εσυ ειπες "ευγε,εισαι σε καλό δρόμο":2funny:
Καλημέρα καλέ μου φίλε ..Ο ανιψιός μου ειναι 30 ετών και είχαμε κάνει κουβέντα λόγο της δουλειάς του πριν το πάρει ..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Πού ρε παιδιά τα πουλάνε; Εψαχνα και εγω να βρω για να μην ειναι το τηλέφωνο μου καταχωρημένο σε γραφεία και πουτάνες, αλλά δεν κατάφερα να βρω
ειχε τρομερη προσφορα η βονταφον πριν λιγο καιρο.... σου εδινε 70 γκιγκα το μηνα. δωρο ασυρματα ακουστικα. βαζεις 13 ευρω καρτα και σου κανει αλλα 10 ευρω δωρο... ηταν οτι πιο ιδανικο για το μπου.κομ και τους κασκαντερ...

και ολα αυτα απο το σπιτι σου ανεβαζοντας μια ψευτικη ταυτοτητα....

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
αν δινεις μαζι κ το πελατολογειο της τυπισσας που το ειχε το αγοραζω στην αρχικη τιμη!
θα το κανω δωρο σε μια πρωην μου...

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.659
Πόντοι
1.056
αν δινεις μαζι κ το πελατολογειο της τυπισσας που το ειχε το αγοραζω στην αρχικη τιμη!
θα το κανω δωρο σε μια πρωην μου...
Την αγαπάς ακόμη και θες να την αποκαταστήσεις οικονομικά η ερωτικά ???? Χα χα χα χα

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Την αγαπάς ακόμη και θες να την αποκαταστήσεις οικονομικά η ερωτικά ???? Χα χα χα χα
μπας κ ξεκουνησει κ βγαλει κανα φραγκο μονη της κ δε μας ζαλιζει αλλο τ'αρχιδια θελω απο το μοναδικο πραγμα που κανει καλα αυτη η τυπισσα....

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
ειχε τρομερη προσφορα η βονταφον πριν λιγο καιρο.... σου εδινε 70 γκιγκα το μηνα. δωρο ασυρματα ακουστικα. βαζεις 13 ευρω καρτα και σου κανει αλλα 10 ευρω δωρο... ηταν οτι πιο ιδανικο για το μπου.κομ και τους κασκαντερ...

και ολα αυτα απο το σπιτι σου ανεβαζοντας μια ψευτικη ταυτοτητα....
Ρε μύστη, παίζει ακόμα αυτή η προσφορά?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τυπε ενδιαφέρομαι! Ελπίζω βέβαια να μην παρακολουθούν τις συνομιλίες μου η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική.
Το δίνεις σε 20 άτοκες?
εσυ μη ακουσεις για πακιστανους κατευθειαν να τρεξεις,εχεις πακιστανικο πατινι,μενουν απο κατω σου πακιστανοι εκει στο μεταξυ που μενεις,γαμας μουνακια που γαμανε πακιστανοι στο μεταξουργειο,θες και πακιστανικο νουμερο,μηπως στη προηγουμενη σου ζωη ησουν πακιστανος?ρε θα μας τρελανεις εσυ ρε μητσο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.792
Πόντοι
41.129
εσυ μη ακουσεις για πακιστανους κατευθειαν να τρεξεις,εχεις πακιστανικο πατινι,μενουν απο κατω σου πακιστανοι εκει στο μεταξυ που μενεις,γαμας μουνακια που γαμανε πακιστανοι στο μεταξουργειο,θες και πακιστανικο νουμερο,μηπως στη προηγουμενη σου ζωη ησουν πακιστανος?ρε θα μας τρελανεις εσυ ρε μητσο.

Να συμπληρωσω οτι η μια πρωην γκομενα μου ηταν πακιστανεζα δυτικοποιημενη εδωσε κωλο πρωτο ραντεβου

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Να συμπληρωσω οτι η μια πρωην γκομενα μου ηταν πακιστανεζα δυτικοποιημενη εδωσε κωλο πρωτο ραντεβου
αχαχαχαχααχαχαχαχ αυτος εισαι ρε μητσαρα εχεις πακιστανοποιηθει εντελως εσυ μηπως να αλλαξεις νικ απο dmtrsxxx σε pakistanosxxx?Επισης πιστευω τετοια λατρεια με τους πακιστανους γιατι στο μεταξουργειο που γλυφεις μουνια και κατουρα που πριν τα γαμουσαν πακιστανοι εχεις παρει τη πουτσιλα και αυρα των πακιστανων,ευγε μητσαρα πακισταν λαβερ.

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
είναι παρεξηγημένος λαός οι πακιστανέοι
για μενα ειναι μαγκες γιατι ειναι εργατικοι και ζουν μια ζωη απλη περα απο στερεοτυπα καμια σχεση με τους χαλιες τους ελληνες που ζουν μεσα στα στερεοτυπα με τα βρωμοσογα τους,εδω οι πακιστανοι ζουν χωρις σογια σα κακομαθημενοι ρεμπεσκεδες,ζουν μια ζωη τελειως χαλαρη και προσαρμοζονται σε ολα ειναι σκυλια και εγω στη προηγουμενη μου ζωη πακιστανος ημουν.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.792
Πόντοι
41.129
είναι παρεξηγημένος λαός οι πακιστανέοι
σιγουρα, εχουν ανεβει πολλα level τα τελευταια χρονια, οι ελληνιδες παντρεμενες και οι πιτσιρικες τους γουσταρουν πολυ για γαμιαδες. στο κεντρο εχω δει πολλες ελληνιδες χερακι με πακιστανο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
μητσαρα τι εχει σημερα το μενου?γυρνας απο τη δουλεια ξαπλωνεις λιγο στο πακιστανικο πορνοκρεβατο σου μετα παιρνεις το πακιστανικο πορνοπατινι σου και βουρ για μεταξ για βανεσοκατουρα ή λιοσιων σαμπινοκατουρα?τι λεει το μενου σημερα?επισης μη ξεχασεις οταν πας με το πατινι στο μεταξυ να ακουσεις πακιστανικη μουσικουλα να δεσει το κλιμα καλυτερα.Μη ξεχασεις να τρως και ανατολιτικα φαγητα πρωτου πας για γαμησι στο μεταξουργειο ή λιοσιων,μλκ εσυ εχεις γινει πακιστανος και δε το ξερεις βγαλε και μια σκληρη πακιστανικη κραυγη για να δειξεις τη δυσαρεσκεια σου που γεννηθηκες ελληνας και οχι πακιστανος.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
σιγουρα, εχουν ανεβει πολλα level τα τελευταια χρονια, οι ελληνιδες παντρεμενες και οι πιτσιρικες τους γουσταρουν πολυ για γαμιαδες. στο κεντρο εχω δει πολλες ελληνιδες χερακι με πακιστανο.
με μαυρο ειναι οχι με πακιστανο,οι πακιστανοι τον εχουν μικρο και δε εχουν ωραια σωματα ειναι λαπαδες ενω οι μαυροι τον εχουν μεγαλο και εχουν και καλα σωματα οποτε οι ελληνιδες ως γνησιες πουτανες πανε με ψωλαραδες αρα μαυρους ναι.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.659
Πόντοι
1.056
π Γιαυτό πάμε κατά διαόλου ..Αυτοί καλά κάνουν περνούν δικές μας παντρεύονται κάνουν από 4 με 5 παιδιά και τα μεγαλώνουν με τα δικά τους θρησκεία και έθιμα και εμείς ένα και με το ζόρι..Και αν γίνει κάτι να δω που θα πάμε.. Και όχι μόνο αυτό αλλά και που θα πάει και ο Χριστιανισμός,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom