Νέα

Πωλείται Πακιστανικό πορνονούμερο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
π Γιαυτό πάμε κατά διαόλου ..Αυτοί καλά κάνουν περνούν δικές μας παντρεύονται κάνουν από 4 με 5 παιδιά και τα μεγαλώνουν με τα δικά τους θρησκεία και έθιμα και εμείς ένα και με το ζόρι..Και αν γίνει κάτι να δω που θα πάμε.. Και όχι μόνο αυτό αλλά και που θα πάει και ο Χριστιανισμός,,
με μαυρους πανε οι ελληνιδες επειδη εχουν μεγαλη πουτσα και κορμαρες γυμνασμενες ενω οι ελληνες εχουμε χαλια σωματα και μικρες πουτσες με πακιστανους δε πανε οι ελληνιδες γιατι ειναι πιο ασχημοι απο εμας τους ελληνες σωματα χειροτερα πουτσες χειροτερες.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.859
Πόντοι
1.056
με μαυρους πανε οι ελληνιδες επειδη εχουν μεγαλη πουτσα και κορμαρες γυμνασμενες ενω οι ελληνες εχουμε χαλια σωματα και μικρες πουτσες με πακιστανους δε πανε οι ελληνιδες γιατι ειναι πιο ασχημοι απο εμας τους ελληνες σωματα χειροτερα πουτσες χειροτερες.
Που εχεις δει όλα αυτά που λες εδώ ??? Εγώ όσους μαύρος εχω δει ειναι σαν εμάς από θέμα κοιλίες και σώματα...Τώρα για το άλλο δεν το έψαξα,,

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Που εχεις δει όλα αυτά που λες εδώ ??? Εγώ όσους μαύρος εχω δει ειναι σαν εμάς από θέμα κοιλίες και σώματα...Τώρα για το άλλο δεν το έψαξα,,
οι μαυροι ουτε καν εχουν κοιλιακους οι περισσοτεροι και ειναι ψηλοι με μεγαλο μεγεθος οποτε πανε με αυτους οι ελληνιδες στα κρυφα εννοειται γιατι τι θα παει η κοινωνια με μαυρους πανε με πακιστανους οχι γιατι ειναι βρωμικοι σωματα λαπαδες και μικρες πουτσες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.711
Πόντοι
41.129
μητσαρα τι εχει σημερα το μενου?γυρνας απο τη δουλεια ξαπλωνεις λιγο στο πακιστανικο πορνοκρεβατο σου μετα παιρνεις το πακιστανικο πορνοπατινι σου και βουρ για μεταξ για βανεσοκατουρα ή λιοσιων σαμπινοκατουρα?τι λεει το μενου σημερα?επισης μη ξεχασεις οταν πας με το πατινι στο μεταξυ να ακουσεις πακιστανικη μουσικουλα να δεσει το κλιμα καλυτερα.Μη ξεχασεις να τρως και ανατολιτικα φαγητα πρωτου πας για γαμησι στο μεταξουργειο ή λιοσιων,μλκ εσυ εχεις γινει πακιστανος και δε το ξερεις βγαλε και μια σκληρη πακιστανικη κραυγη για να δειξεις τη δυσαρεσκεια σου που γεννηθηκες ελληνας και οχι πακιστανος.

ειδες για να εισαι φυλης λοβερ εσυ, το ξερεις το προγραμμα... :wink::wink:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
για να δώσουμε και μια σοβαρή απάντηση
οι Ελληνίδες και γενικά οι ευρωπαίες γουστάρουν φουλ τους αλβανούς
μετά πάνε οι άραβες και μετά οι πακιστανοί, κούρδοι κλπ

στο μοναστηράκι-θυσείο ναι έχω πετύχει πάρα πολλές φορές πιτσιρίκες κυρίως ελληνίδες με πακιστανούς αλλά δε νομίζω να έχουν και ερωτικές σχέσεις για κανένα λόγο
ερωτικες σχεσεις με πακιστανους ξεχασε το εχουν μικρο μεγαθος και σωματα σκατα και ειναι και κοντοι οι ελληνιδες θελουν ψηλους γυμνασμενους ψωλαραδες κατι που οι μαυροι εχουν,οι μαυροι εχουν και τα 3,με μαυρους πανε οι ελληνιδες αλλα στα κρυφα γιατι ντρεπονται μη τις πουν πουτανες,τους εχουν ως γαμιαδες στα κρυφα δηλαδη ουτε σχεσεις ουτε τιποτα.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Και χοντρός και πουστης ο Τζιμακος. Μαυρολαγνος cuck
πρωην χοντρος οπως ειπαμε και επισης καθολου μαυρολαγνος απλα οι ελληνιδες πανε με μαυρους στα κρυφα δυστιχως.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
δεν το έχω ξανακούσει μπορεί να έχεις δίκιο, τουρίστριες πάντως λευκές έχω δει παρα πολλές με μαύρους
Ελληνίδες εκεί γύρω στα 18 εννοώ έχω δει με πακιστανούς - μπαγκλαντεσιανούς, ή άλλες παρεμφερείς εθνικότητες
Ελληνίδα με μαύρο δεν έχω δει ποτέ ούτε έχω μάθει για καμία γνωστή μου, αν και είμαι βίος και πολιτεία έχω γνωρίσει πορνίδια και πορνίδια από όλα τα μήκη της ελλάδος. Μπορεί όπως λες να γίνονται όλα στα κρυφά. Για θείες έχω ακούσει πάντως ότι τις γαμάνε μαύροι επι πληρωμή.
ελληνιδες πανε στα κρυφα με μαυρους δε τους εμφανιζουν μη γινουν ρεζιλι με τους πακιστανους μπαγκλαντεσιανους ειναι φιλεναδες δε πανε οι ελληνιδες με κοντους μικροψωληδες και και με λαπαδες σε σωματα.Οι ελληνιδες πανε με μαυρους στα κρυφα και μετα βρισκει εναν ελληνα που της τα ακουμπαει χωρις ο καημενος να ξερει ποια πουτανα ελληνιδα παει να ταισει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
ελληνιδες πανε στα κρυφα με μαυρους δε τους εμφανιζουν μη γινουν ρεζιλι με τους πακιστανους μπαγκλαντεσιανους ειναι φιλεναδες δε πανε οι ελληνιδες με κοντους μικροψωληδες και και με λαπαδες σε σωματα.Οι ελληνιδες πανε με μαυρους στα κρυφα και μετα βρισκει εναν ελληνα που της τα ακουμπαει χωρις ο καημενος να ξερει ποια πουτανα ελληνιδα παει να ταισει.
Για αυτό και εμείς πάμε Ταυλανδη πρώην χοντρέ

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
611
Πόντοι
81
πρωην χοντρος οπως ειπαμε και επισης καθολου μαυρολαγνος απλα οι ελληνιδες πανε με μαυρους στα κρυφα δυστιχως.
Δεν ξέρεις πόσο κέρατο τρώνε όμως τα έγχρωμα αγόρια από τις Ελληνίδες που πάνε στα ακόμα πιο κρυφά με λευκούς.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
και πού τους ψαρεύουν ρε τύπε;
άμα τρώνε τέτοια δοκάρια μετά τι να τον κάνουν τον έλληνα
βασικα όπως είπες στο επόμενο σχόλιο, για μόστρα και να τον μαδάνε οικονομικά κι ο άλλος να λέει βρήκα τον έρωτα της ζωής μου:jerking2:
Στο κέντρο να πας χίλιους αραπηδες βρίσκεις και σε αυτούς μιλάνε και πρώτες γιατί είναι Κορμαρες και ψωλαραδες και όχι χοντροί βλάχοι και μικροψωληδες σα τους Έλληνες.Η σκληρή αλήθεια δε μαρεσει καθόλου αλλά ισχύει.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Δεν ξέρεις πόσο κέρατο τρώνε όμως τα έγχρωμα αγόρια από τις Ελληνίδες που πάνε στα ακόμα πιο κρυφά με λευκούς.
Δε πάνε για σχέση ρε με τους αραπηδες γιατί τι θα πει η κοινωνία απλά γαμιαδες τους έχουν στα κρυφά γιατί ξαναλέω τι θα πει η κενωνια?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Για αυτό και εμείς πάμε Ταυλανδη πρώην χοντρέ
Και καλα κάνετε μακριά από Ελληνίδες ειλικρινά όσοι έχετε τα φράγκα Ταϊλάνδη επιτόπου μη χαραμίζεστε με Ελληνίδες μας δουλεύουν κανονικά και γαμιουνται με αραπηδες.Να σε πληροφορήσω ότι η ίδια μου η μάνα μου έλεγε ότι θα ήθελε να πάει με μαύρο και μια φίλη της αδερφής μου μου είχε πει εγώ θα πήγαινα με μαύρο και το ίδιο και η αδερφή μου λέει είναι ωραίοι ψηλοί με Κορμαρες και μεγάλα πέη,φαντάσου η μάνα μου και η αδερφή μου που είναι από τις πιο σοβαρές τους θεωρούν κούκλους φαντάσου οι άλλες τι κάνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
και μετά ο άλλος απορεί γτ κολυμπάει η πούτσα του σαν βίδα σε ούπα διπλάσια διαμέτρου
ε ρε τι παπά τρώνε οι ΗΛΙΘΙΟΙ εκεί έξω, ξυπνήστε γαμώ τη πουτάνα
Αδερφέ παλιά οι Ελληνίδες ήταν υπόδειγμα γυναικών το 1980 και 1970 αλλά μετά γίνανε πουτανες όλες,πάνε με αραπηδες τίγκα οι Ελληνίδες απλά στα κρυφά για να μη τις πούνε πουτανες.Δε υπάρχει λόγος να κάθεστε οι άντρες αγαμητοί για να βρειτε σχεση,γαμηστε στα μπουρδελα σα κτήνη και βρείτε ξενη κοπέλα για σχέση Ουκρανία Αλβανό Ρωσίδα γεωργιανη κινεζα στο κέντρο της Αθήνας αλλά όχι Ελληνίδες μας δουλεύουν κανονικά οι Ελληνίδες.Οι Ελληνίδες θέλουν πουτσες μεγάλες κοιλιακούς γυμνασμένα σώματα και ψηλούς και μελαμψους άντρες όχι λευκούς καυλωνουν με τη μαυρίλα γιατί είναι τριτοκοσμικες ξυπνάτε μη περιμένετε Ελληνίδες,ο πατέρας μου το 1987 που εμενε αγαμητος για τις Ελληνίδες είχε μια λογική γιατι τότε έβρισκες σωστές τώρα όλες είναι καριολιτσες και γαμιουνται με αραπηδες στα κρυφά και κάνουν σχέση με τον Έλληνα αγαπούλη για να μη τη πούνε πουτανα και του μασάει ότι μπορεί,παίζουν μαζί μας κανονικά.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
σε πιστεύω
ήρθαν στο airbnb απέναντι 2 ελληνίδες 20-25 ετών και καθόντουσαν στο μπαλκόνι συνέχεια
το τι έλεγε το βρωμόστομά τους για πούτσες και γκόμενους έπαθα σοκ
Έτσι είναι τώρα οι γκόμενές 20-25 σα εσκορτ συμπεριφερονται και ούτε εσκορτ γιατί οι εσκορτ πάνε με τους πάντες αυτές πάνε με συγκεκριμένες κατηγορίες.Εγω είμαι 25 χρονών και ξέρω τη γενιά αυτή απέξω και ανακατωτά και σου λέω ότι όλες οι κοπέλες στη ηλικια μου οι Ελληνίδες είναι ότι χειρότερο ηθική καμία.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Και καλα κάνετε μακριά από Ελληνίδες ειλικρινά όσοι έχετε τα φράγκα Ταϊλάνδη επιτόπου μη χαραμίζεστε με Ελληνίδες μας δουλεύουν κανονικά και γαμιουνται με αραπηδες.Να σε πληροφορήσω ότι η ίδια μου η μάνα μου έλεγε ότι θα ήθελε να πάει με μαύρο και μια φίλη της αδερφής μου μου είχε πει εγώ θα πήγαινα με μαύρο και το ίδιο και η αδερφή μου λέει είναι ωραίοι ψηλοί με Κορμαρες και μεγάλα πέη,φαντάσου η μάνα μου και η αδερφή μου που είναι από τις πιο σοβαρές τους θεωρούν κούκλος φαντάσου οι άλλες τι κάνουν.
Τυπε, εσύ πήγες με κανένα μαύρο?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ο Junax πραγματικά ανέκαθεν απ τα πιο περίεργα μέλη, κοιτάξτε μη βρεθείτε με κάνα νεφρό λιγότερο..
Μλκ ο τύπος γαμαγε στα μπουρδελα και μας πάσαρε τη καπότα χεσμενη που είχε γαμησει από κωλο μιλαμε ο τύπος τέρμα τρελακιας και παρακμιακός.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε, εσύ πήγες με κανένα μαύρο?
Εγώ δε είμαι γκει και στα μπουρδελα που παω δε έχω γαμησει ποτέ μαύρη δε με καυλωνουν μόνο λατίνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom